|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Mała nie. ... wyglądasz jak po 40. Przepraszam, ale nie Twój krój. W swoich sukienkach super, tylko fakt że ciut za krótkie teraz.
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- W czerwonej
|
#2012 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie sa za krótkie... a normalnie do.kolan , bo.ja uch nie odkrywam i.zawsze mam midi...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
URODZINOWY MEGAWEEKEND -20% na wszystko w sklepach stacjonarnych SMYK. Oferta wazna do 14.05.17 Swietuj z nami 40 urodziny. Promocje nie lacza sie Reg: smyk.com
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Tez dostałam
właśnie mialam pisać... ale na przecenione nie :/ szkodaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2016 |
|
Rozeznanie
|
Mała w czerwonej najładniej
Biało-czarna nie |
|
|
|
#2017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja już mam jedno duże osłabnięcie dziś za sobą
I wymioty też Boję się ruszyć z domu, a muszę kupić prezent imieninowy dla mamy.Poprostu mnie się łózeczko bardzo podoba. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2018 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze że kota udało sie znalesc! my wyjezdzalismy kilka lat temu na tydzien i podczas pakowania auta jeden z kotów (a to taki troche dzikus był bo wzielam go ze schroniska) wyszedl z domu. nie zauwazylismy tego i pojechalismy brat chodził karmić koty i mowi że jest tylko jeden. jak wrocilismy to rozwiesilam ogloszenia na ulicy, ale niestety juz sie nie odnalazł... tak mi go szkoda..Cytat:
Cytat:
mnie dziś obudził kurier, przywiózł płytki. zaraz jade do laboratorium oddac próbke od syna na badanie na pasozyty. dzieci kuzynki obok miały albo mają bo nie wiem jak tam lecznie poszło, gliste, a ze czesto sie bawią razem to musimy też sie przebadać. dzis u mnie znow pada. oby sie chociaz popoludniu rozpogodzilo jak wczoraj. jutro planujemy jechac do rodzicow na dzialke. o ile bedzie pogoda ładna, bo w deszcz to tam nie ma co robić. milego dnia!
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała mnie najbardziej podobasz się w czerwonej
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Mała mi niestety też sie nie podoba ta biało czarna
najładniej w czerwonej i niebieskiej ale fakt, ze trochę za krótkie... Jon od wczoraj czekałas na drożdżowe? ![]() Ja dentystę też mam zaliczonego robiłam na początku ciąży zęba a w sumie dwa bo drugi juz zdarzył się zarazić i usunelam kamień Mi dziąsła tez krwawily ale jakis czas temu, już nie Rozmawiałam z okulistka jak miałam w lutym lekarza medycyny pracy to mowila, ze moja wada -3 sama w sobie nie jest kwalifikacja do CC a wzrok się pogarsza od złego parcia - parcia na sile |
|
|
|
#2021 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozdrawiam z podróży!
Poprostu piękne łóżeczko Mała! ja zrozumiałam, że Twojemu mężowi podoba się imię Hugo, tylko nie czuje go do końca i bardziej podchodzi mu Kuba. Jeśli w ogóle mu się nie podoba to jasne, że nie ma co zmuszać. A jeśli tylko nie jest przekonany do końca to osłuchanie mogłoby pomóc - choć ten etap pewnie macie już za sobą. My nie byliśmy przekonani do końca do Łucji i chyba nadal nie czujemy go tak w 100%, ale im częściej go używaliśmy tym bardziej nam się podobało, a najbardziej przekonaliśmy się do niego, kiedy nasza córa tym swoim słodkim głosikiem zaczęła mówić do brzucha: Łusiu, Łuteczko, Łuceńko Może na tej zasadzie Ty przekonasz się bardziej do Kuby, jeśli mężowi takie osłuchanie z Hugo nie pomaga. Powodzenia z decyzją! Taedio jasne, że byliście pierwsi z Klarą! Ciekawa jestem na ile to imię teraz podskoczy w rankingach Ale miałam przygodę w nocy Pamiętacie historię 2-letniego chłopca, który w nocy przez sen wyszedł z domu w piżamce i na bosaka na mega mróz? Ale miał dużo szczęścia i udało się go uratować, jak go znaleźli. Dzisiaj w nocy zaczęłam przebudzać się na siku i nagle usłyszałam tupot nóżek i jak córa woła "Ja chciałam pierwsza otworzyć drzwi!". Weszła na krzesełko które stoi przy drzwiach, otworzyła je, złapałam ją w momencie zanim wybiegła na klatkę Mam gęsią skórkę na myśl co by było gdybym sie nie obudziła, czy wrociłaby do domu czy wybiegła na dwór Była w takim półśnie, momentalnie zasnęła głęboko w łóżku... Dzisiaj w ogóle tego nie pamiętała.Na tym krzesełku wkładała sobie buty, oczywiście nie będzie już tam stało, ale obawiam się że nawet przez sen może sobie coś podstawić... Straszne! Nadrabiam Was dalej. |
|
|
|
#2022 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a długie obie mi się podobają Cytat:
![]() No właśnie od wczoraj! Ale ważne że zachcianka zaspokojona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2023 |
|
*sportaddict*
|
Taedio, jesteś współfanką Grey's Anatomy, znasz Chicago Med? Też bardzo lubię
|
|
|
|
#2024 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może pomyślcie o jakimś zamku w drzwiach którego dziecko sobie samo nie otworzy? Np na klucz i wyciągać klucz na nocWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2025 |
|
MerDer 4ever
|
Poprostu bardzo fajne łóżeczko! Mi sie takie dużo bardzo podobają od takich z rysunkami
![]() Mała dla mnie tez czerwona Jon Haha lepiej późno niż pózniej Emmos mam nadzieje, że poczujesz sie lepiej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Vadi nie słyszałam o tym, pózniej popatrzę ostatnio cos mało oglądam seriali. Sill o matko! dobrze, że sie obudziłaś! Nie da sie jakos podwójnie zamknąć drzwi albo na klucz i klucz schować? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie czekam na wizytę zaraz wchodzę
Co do łóżeczek to ja mam okropny dylemat podoba mi się jedno ale jest tylko właśnie z misiem drugie można zamówić bez obrazka ale już mniej frezów i sama nie wiem ... Mama mówi ze to dziecko i mam nie przesadzać i ze ja jej kazałam misie na ścianie wieszać IMG_1494581642.422394.jpgIMG_1494581655.032049.jpgTo z żyrafa można zamówić bez obrazka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze mąż złoży jakoś w czerwcu. Tylko zastanawiam się gdzie je ustawić. Niestety przy moim boku nie da rady bo jest regał z książkami i nie chcemy tego ruszać bo dużo tego. Myśleliśmy żeby w nogi łóżka i my się odwrócimy ale tu znowu boje się że okno otwarte i drzwi blisko i będzie wiało. Do tego świeci mocno słońce w dzień. I zostaje jeszcze sciana na przeciwko łóżka ale czy to nie za daleko żebym słyszała jak maluszek oddycha. Co myślicie. Dzisiaj pojadę do domu to fotki pstrykne i mi doradzicie. A zapomniałam napisać lekarka jak badała moją małą i stwierdziła że ma długie nogi. I patrząc na moje 164 cm spytała się ile ma mąż i powiedziała że długie po tacie. Mam nadzieję że tylko dlugość
|
|
|
|
|
#2028 |
|
MerDer 4ever
|
Devilek
za wizytę ![]() A Twojemu Tz które sie bardziej podoba? U nas łatwiej bo mamy z Tz podobny gust i oboje rysunków nie chcemy :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Darietta niektórzy maja łóżeczko wgl w drugim pokoju wiec druga ściana w sypialni nie jest tak daleko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Mi.najbardziej podobna sie z zyrafką, a najlepiej bez zyrafki
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milego wypoczynku Historia z nocy przerażająca, ja jak byłam mała miałam podobne sytuacje. Cytat:
Tż za godzinkę będzie mógł oderwać się od pracy i wtedy pojedziemy. Nie wymiotowałam już z miesiąc.Ehhh. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2033 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
te letnie super, na pewno się sprawdzą! A z tych z drugiego zdjęcia to czerwona - moim zdaniem, długość w niej jest ok. Niebieska czy ta czarna z wzorem widać, że przykrótkie, a tutaj spoko. Może jeszcze zobacz jak z tyłu leży, ile cm materiału masz pod tyłkiem. Te nietoperzowe nie widzą mi się na tobie. Co do imienia Hugo - może właśnie wyluzowanie pomoże. Jak ja mówiłam Klaudia, to TŻ twierdził, że ok, ale żebym się nie przyzwyczajała, bo aż tak mu się to imię nie podoba. Jak powiedziałam, że Daria coraz bardziej mi się podoba, to stwierdził, że Klaudia to bardzo ładne imię. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj byłam w sklepie z artykułami dziecięcymi. Wczoraj przeglądałam net w poszukiwaniu wanienki, stelaża, przewijaka - nic nie wpadło mi w oko, więc myślałam, że może coś stacjonarnie wybiorę. Niestety poza wanienkami Teba nic nie było. Jedynie zobaczyłam, że Teba 100cm są olbrzymie, a Teba 80cm spore (np dużo większe niż w konsoli Chicco). ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2034 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Darietta myśle, że wszystko wyjdzie "w praniu"
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2035 |
|
*sportaddict*
|
Mi się Chicago Med bardzo podoba a teraz wręcz z odcinka na odcinek coraz ciekawsze
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba wezmę to z żyrafa ale bez żyrafy
U nas wszystko w porządku mały ma dokładnie 1668 g 30 t 3D Wiec rośnie jak powinien Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, ze wszystko ok i ze ładnie rosnie. Sweet Little - u Ciebie tez z serduszkiem na pewno bedzie dobrze tak jak lekarz mówił. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2038 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Sill szczęśliwej podróży
a co do historii z nocy z dziećmi to nigdy nie wiadomo... Mi ostatnio mocno na wyobraźnię zadziałała historia gdzie dziadek poszedł do wc a dzieci w tym czasie otworzyły balkon i najmłodsze wypadło ja chyba w przyszłości zainwestuje w kluczyk do otwierania okna, sama pamiętam jak jako dziecko wylazilam na parapet Darietta chyba mało która mama ma taki sen ze nie słyszy oddechu dziecka... Jeśli chodzi o okno to jakbym nie miała innej opcji to by tam stało łóżeczko a w zimne dni można przewietrzyc pokój będąc w innym pokoju z maluchem Devilek te dzieci takie duze już ![]() Właśnie sobie leze na ławeczce bujanej i jest całkiem przyjemnie
Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2017-05-12 o 13:04 |
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Sill
Kurcze, musicie koniecznie cos wymyśleć, mała to agentka widzę ale, aż mnie ciarki przeszły... Ja pamietam jak kiedyś synek mial ok 3 lat wyniosił na balkon swoje krzesełko bo on chce pomagać do dzieci a my na 4 piętrze... jak zobaczyłam go w drzwiach balkonowych z tym taboretem jak sie przepycha to zawał miałam z miejsca...Byłam w smyku, kupiłam wanienke kolor słaby ale trydno:/kocyk pleciony bawełniany ( na lato hit) z 60zl na 17zl i bodziaki mam koleżankę tam wiec Miałam rabat 30% Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

właśnie mialam pisać... ale na przecenione nie :/ szkoda
I wymioty też 

brat chodził karmić koty i mowi że jest tylko jeden. jak wrocilismy to rozwiesilam ogloszenia na ulicy, ale niestety juz sie nie odnalazł... tak mi go szkoda..

i usunelam kamień

za wizytę
a co do historii z nocy
a my na 4 piętrze... jak zobaczyłam go w drzwiach balkonowych z tym taboretem jak sie przepycha to zawał miałam z miejsca...