Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-27, 20:49   #3001
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

sprobuje zalaczyc 2 fotki,zeby pokazac jak bylo mam nadzieje,ze wejda..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4277.JPG (157,2 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4331.JPG (140,0 KB, 59 załadowań)
Stary 2008-04-27, 20:52   #3002
agness51
Zakorzenienie

Agolku - ładnie ładnie

Ja niedawno wróciłam,ponad godzinkę temu i padam szybko się zaraz umyję i spać bo jutro cieżki dzień.

Miłej nocki

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:26   #3003
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Agolku - pierwszy raz Cię widzę! W kooońcu Piękne widoki ^^

A ja z TŻ-em dzisiaj taaaakie długie spacery zaliczyliśmy, że od 18:00 siedzimy w domu i lezymy w łożku,b o nas tak nogi bolą, że szok.
Od jutra bierzemy się za nasze prezentacje z polskiego - poogę TŻ-owi napisac, on pomoże mi zrobić prezke multimedialną i będziemy mieli spokój
Tak się boję tej matury z polskiego, że szok Ehhh.. oby mi temat siadł...
TŻ tera zpod prysznicem, a ja się siłuję, aby winko otworzyć Khkhkh;D Ehhh ^^

Zmykam kochane, dobranoc ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:31   #3004
gujana
Wtajemniczenie

ja wlasnie wpadlam do domku, jak wyjechalam o 10 tak do tej pory trwało rowerowe swięto (tzn najpierw maraton i dekoracja zwyciezcow, a pozniej urzadzilismy sobie ze znajomymi ognicho). spieszę doniesc, ze TŻ zajal niezle 6 miejsce, ale to narazie pierwszy etap. Jeszcze bedzie kilka maratonow z tego cyklu- chyba 6 lub 7- mam wiec nadzieje ze utrzyma pozycje wogole super impreza i taaaaaaaaaki klimat nie wiem ilu bylo tych zawodnikow, ale cale mnostwo, ze 100 na pewno. do tego kibice, rodziny itd. kręcący sie w okolicach trasy.... faaaaaaaaajnie bylo

a mi sie szyja opaliła ale pogoda cudna oby jak najdluzej sie taka utrzymała, bo ja juz jestem w wirze rowerowego wiosennego szalenstwa toż to sezon już w pełni

dobranoc

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:56   #3005
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
.
Tymczasem poczytam Wos, napisze wstępnie tekst prezentacji maturalnej,a i wgram na komputer fotki z końca roku i dzisiejszego tripu. Jak jakaś się nada to wrzucę
jak się nie nada to tym bardziej chcemy
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
śliczne fotki Kochana zazdroszczę strasznie takich widoków

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

na pewno będzie dobrze na maturce
udanego wieczoru z TŻ-em

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
ja wlasnie wpadlam do domku, jak wyjechalam o 10 tak do tej pory trwało rowerowe swięto (tzn najpierw maraton i dekoracja zwyciezcow, a pozniej urzadzilismy sobie ze znajomymi ognicho). spieszę doniesc, ze TŻ zajal niezle 6 miejsce, ale to narazie pierwszy etap. Jeszcze bedzie kilka maratonow z tego cyklu- chyba 6 lub 7- mam wiec nadzieje ze utrzyma pozycje wogole super impreza i taaaaaaaaaki klimat nie wiem ilu bylo tych zawodnikow, ale cale mnostwo, ze 100 na pewno. do tego kibice, rodziny itd. kręcący sie w okolicach trasy.... faaaaaaaaajnie bylo
gratulacje dla TŻ-a super że się świetnie bawiłaś

u mnie wieczór spokojny, posiedziałam ze znajomymi, wróciłam grzecznie do domu i miałam się uczyć ale zamiast tego oglądałam seriale no ale cóż, jutro też jest dzień

dobranoc Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 22:10   #3006
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny,ja padam już dzisiaj,rano byłam na zakupach zakupiłam kolejną parę okularów nie wiem czemu,ale niezbyt mi się podobają juz [oceńcie same tylko nie śmiejcie sie ze mnie,bo zdjęcia zrobiłam w tej sekundzie a już jestem bez makijaża] a potem o 12 do pracy,aż do 19 dwa roczki obsłużone,w środę lecę na całą noc,jak ja to wytrzymam i jutro znowu do szkoły.
Agolku,jakaś Ty chudzinka!! spróbuj jeszcze kiedyś napisać,że się redukujesz czy coś podobnego! no i widoki prześliczne .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 224050.jpg (75,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 224111.jpg (72,8 KB, 29 załadowań)

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 22:15   #3007
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:

Z maturami ,po rozmowie z resztą domowników,dalszymi krewnymi i własnej refleksji podjęłam decyzje,że 4 dni zwłoki mnie nie zbawią. I angielski przekładam z 27na 12, z polskiego odpowiadam jak było pierwotnie ustalone-13 maja. Wolę mieć to z głowy przed leczeniem.
słusznie
Cytat:
Wczoraj na gg odezwał się wiadomy kumpel,że jest w Gdyni i da znać,że na dniach 'pójdziemy na browara' Tiaa _^_ Już dziś poszedł z jakimiś kolegami/koleżankami więc co się będę łudziła o jego podteksty W sumie ze swoją słabą głową muszę uważać,żebym 'rozbawiona nie wypaplała gdzie i na jaką konkretnie operację się wybieram ....
a czemu nie chcesz mu powiedzieć, nie masz do niego zaufania?
Cytat:
Tymczasem poczytam Wos, napisze wstępnie tekst prezentacji maturalnej,a i wgram na komputer fotki z końca roku i dzisiejszego tripu. Jak jakaś się nada to wrzucę
wrzuć koniecznie!
Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj bylam pol dnia na Memoriale, mialam tam przeprowadzac wywiady z roznymi ludzmi. Jasne ze sie do tego nadaje i jeszcze w ogole nie znam sie na sporcie. Ale poszlam i nie narzekam. Prawie sami chlopacy tam byli wiec bylam otoczona troskliwa opieka A jak poszlismy na obiad i nie chcialam nic jesc (bo jestem wege a bylo miesko) to poszli zalatwic mi odpowiednia porcje. Jednym slowem bawilam sie dobrze. Teraz juz troche odpoczelam i wybywam na miasto. Taka ladna pogoda ze az szkoda marnowac dnia na siedzenie w domu. Cos czuje ze rower mnie wzywa
i jak po rowerze?
Fajna sprawa z tym memoriałem, zazdroszczę
Cytat:
pozno troche ale dopiero wrcilismy do domu. Rano piekna pogoda i pojechalismy do rezerwatu na druga strone Szkocji. St Abbs Head, klify, woda, przestrzen, owieczki na halach, po prostu bajecznie! Do tego przepiekna pogoda i po godzinie wspinania sie bylismy wykonczeni Pote pojechalismy do miasteczka Berwick, cudownie. Piekny dzien.
Cytat:
o maaaatko jak pięknie! Ja też chce na takie wycieczki móc sobie jeździć, aaaa
Cytat:
do tego nowy Calsberg cytrusowy zimny..aaaaa, to jest to
Calsberg cytrusowy? Hmm u nas jeszcze takiego cuda nie widziałam, a szkoda bo myślę, że by mi smakował mmm...
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ja niedawno wróciłam,ponad godzinkę temu i padam szybko się zaraz umyję i spać bo jutro cieżki dzień.
to wypocznij dobrze, żeby nabrać energii na jutrzejszy dzień
Cytat:

to udanego wieczorkuu
Cytat:
kongrata dla Teżeta
Cytat:
a mi sie szyja opaliła ale pogoda cudna oby jak najdluzej sie taka utrzymała, bo ja juz jestem w wirze rowerowego wiosennego szalenstwa toż to sezon już w pełni
też mam nadzieje, ze pogoda utrzyma sie jak najdluzej
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
u mnie wieczór spokojny, posiedziałam ze znajomymi, wróciłam grzecznie do domu i miałam się uczyć ale zamiast tego oglądałam seriale no ale cóż, jutro też jest dzień
otóż to Ja też miałam się uczyć, ale... jakoś się opóźniła ta nauka troszkę :P

W ogóle toczyłam dziś walki z pastą cukrową Ugotowałam - najpierw wyszła jakaś beznadziejna więc zmieniłam przepis i zrobiłam raz jeszcze - tym razem wyszła w miarę dobra No i depilacja na całego - ale jako niewprawione w metodzie cukrowej dziewczę oczywiście zasyfiłam wszystko dookoła i później z trudem odklejałam się od mebli, a jeszcze trudniej było mi zmywać pozaklejane fragmenty podłogi^^
No, ale mam już to za sobą i z czystym sumieniem mogę Wam polecić domową pastę cukrową, bez kitu - tanio, skutecznie i bezboleśnie

Taaa poza tym trochę poczytałam (ale, jak już wspomniałam - nie za wiele:P), byłam na długaśnym spacerze i połaziłam z Mam po centrum handlowym - ogólnie rodzinnie i spokojnie

Jutro tylko jedne zajecia o zwyrodniałej 7.30, a pozniej w koncu wezmę się za wtorkową prezentację

EDIT: Lolciu, czeeepiasz się - okulary świetnie, super wyglądasz przecie
A co do pracy - podziwiam Twoją wytrwałość
Buźka, śpijcie dobrze

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 22:25   #3008
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

EDIT: Lolciu, czeeepiasz się - okulary świetnie, super wyglądasz przecie
A co do pracy - podziwiam Twoją wytrwałość
Buźka, śpijcie dobrze
Poważnie Tż-et mi je wybrał i kazał kupić nie byłam tak do końca przekonana
a i jeszcze kupiłam sobie świetny stanik,taki niby prosty,biały ale świetnie podtrzymuje piersi,nie wiem czy mogę tu wkleić fotkę w staniku

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-04-28, 06:01   #3009
tamonita
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
O Agolku wkońcu mam okazję Cię widziec Jaka z Ciebie laska ! I jaka szczupla ! Nigdy już nie gadaj o R. tutaj bo będziemy biły A widoki masz pikne

Cytat:
Agolku - pierwszy raz Cię widzę! W kooońcu Piękne widoki ^^

A ja z TŻ-em dzisiaj taaaakie długie spacery zaliczyliśmy, że od 18:00 siedzimy w domu i lezymy w łożku,b o nas tak nogi bolą, że szok.
Od jutra bierzemy się za nasze prezentacje z polskiego - poogę TŻ-owi napisac, on pomoże mi zrobić prezke multimedialną i będziemy mieli spokój

Ahhh Słonce zazdroszcze i TŻ-ta i wooogóle Buziaki

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,ja padam już dzisiaj,rano byłam na zakupach zakupiłam kolejną parę okularów nie wiem czemu,ale niezbyt mi się podobają juz [oceńcie same tylko nie śmiejcie sie ze mnie,bo zdjęcia zrobiłam w tej sekundzie a już jestem bez makijaża a potem o 12 do pracy,aż do 19 dwa roczki obsłużone,w środę lecę na całą noc,jak ja to wytrzymam i jutro znowu do szkoły
Agolku,jakaś Ty chudzinka!! spróbuj jeszcze kiedyś napisać,że się redukujesz czy coś podobnego! no i widoki prześliczne .
Bardzo fajne okualry Takie duże A co do make-upu to jakoś berdzo nie widac róznicy między tym, że jest i że go nie ma...

Cytat:
W ogóle toczyłam dziś walki z pastą cukrową Ugotowałam - najpierw wyszła jakaś beznadziejna więc zmieniłam przepis i zrobiłam raz jeszcze - tym razem wyszła w miarę dobra No i depilacja na całego - ale jako niewprawione w metodzie cukrowej dziewczę oczywiście zasyfiłam wszystko dookoła i później z trudem odklejałam się od mebli, a jeszcze trudniej było mi zmywać pozaklejane fragmenty podłogi^^
No, ale mam już to za sobą i z czystym sumieniem mogę Wam polecić domową pastę cukrową, bez kitu - tanio, skutecznie i bezboleśnie
Szalona

Cytat:
Taaa poza tym trochę poczytałam (ale, jak już wspomniałam - nie za wiele:P), byłam na długaśnym spacerze i połaziłam z Mam po centrum handlowym - ogólnie rodzinnie i spokojnie

Jutro tylko jedne zajecia o zwyrodniałej 7.30, a pozniej w koncu wezmę się za wtorkową prezentację
Oby zajęcia i pisanie prezentacji szybko Ci minelo
Cytat:
a i jeszcze kupiłam sobie świetny stanik,taki niby prosty,biały ale świetnie podtrzymuje piersi,nie wiem czy mogę tu wkleić fotkę w staniku
Wklej

Gujanko fajnie, że miałaś udany dzień no i gratulacje dla TŻ-ta

To dziś Dziś pisze spr. z matmy i z gegry Boje się oikropnie i naprawde bardzo prosze o sekundke pomyslenia o mnie i trzymanie kcików, bo to naprawde ważne... Lece zjeść śniadanie i do szkoły, bo choć mam na 9 to koleżanka ma mi wytłumaczyć jeszcze jedno zadanie...

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 06:07   #3010
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Agolku jakie cudne miejsce Ja jade na weekend majowy w góry i już się doczekać nie mogę

Lola okularki zaje...fajne Chętnie przygarne, bo moje się ostatnio nieco zużyły Właśnie poluje na nowe, ale taki wybór, że zdecydować się nie mogę

Tamo powodzenia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 07:46   #3011
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Cześć dziewczyny,ja padam już dzisiaj,rano byłam na zakupach zakupiłam kolejną parę okularów nie wiem czemu,ale niezbyt mi się podobają juz [oceńcie sametylko nie śmiejcie sie ze mnie,bo zdjęcia zrobiłam w tej sekundzie a już jestem bez makijaż a potem o 12 do pracy,aż do 19 dwa roczki obsłużone,w środę lecę na całą noc,jak ja to wytrzymami jutro znowu do szkoły
LOlcia, ja uwazam,ze okularki sa swietne, modne i wogole Ci pasuja

A co do tego,ze ja chudzinka to wolne zarty . 165 cm i ok 54 kg, cwicze,trzymam dietke,ale wiek juz nie ten chyba. nie podobaja mi sie uda wazylam 51kg kiedys tam i czulam sie lepiej. Nie mowie,ze teraz jest zle ale mogloby byc lepiej. Tylez,e po tych hormonach to jestem spuchnieta i wogole. Ale przynajmniej mam okres zreszta, nie kazdy moze miec figurke modelki i trzeba sie z tym pogodzic.

Niemniej dziekuje za komplement

Cytat:
o maaaatko jak pięknie! Ja też chce na takie wycieczki móc sobie jeździć, aaaa

zapraszam do szkocji,poki tu jeszcze jestem

Calsberg cytrusowy?Hmm u nas jeszcze takiego cuda nie widziałam, a szkoda bo myślę, że by mi smakował mmm...

dla mnie bomba, mimo ze ja nie pije piwa,ale ten jest taki orzezwiajacy i niemulacy pewnie niedlugo dojdzie do PL.

toTaaa poza tym trochę poczytałam (ale, jak już wspomniałam - nie za wiele:P), byłam na długaśnym spacerze i połaziłam z Mam po centrum handlowym - ogólnie rodzinnie i spokojnie

ciesze sie,ze weekend sie udal mam nadzieje,ze sie ogarniesz szybko z ta prezentacja.

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
O Agolku wkońcu mam okazję Cię widziec Jaka z Ciebie laska ! I jaka szczupla ! Nigdy już nie gadaj o R. tutaj bo będziemy biły A widoki masz pikne

nastepna niedowidzaca powariowaly na starosc firugre mam calkiem normalna, tu i owdzie za duzo, ale tych zdjec nie bede wklejac zostawie was w slodkiej nieswiadomosci

To dziś Dziś pisze spr. z matmy i z gegryBoje się oikropnie i naprawde bardzo prosze o sekundke pomyslenia o mnie i trzymanie kcików, bo to naprawde ważne...
powoedzenia na sprawdzianach. Dasz rade, wierze w Ciebie!

dzien dobry kochane,

Ciesze sie,ze podobaly wam sie zdjecia.Mi tam sie bardzo podobalo. Nogi bola od lazenia dzis ale tragedii nie ma

Mma na poznijsza zmiane w tym tyg wiec leze w lozku i poczytuje was troche z kawusia zaraz bede sie zboerac powoli. Jutro robie sobie chorobowe i nie ide do pracy wiec ten poniedzialek nie taki zly dzis
Pojade popatzrec za fotelm do Playstation dla TZ bo ma w czwartek 30tke
Dostal co prawda juz Playstation ale wiem jak bardzo chce ten fotel..Robilam nadgodziny w tym miesiacu wiec chyba go kupie..

No,zecze Wam milego poniedzialku, trzymajcie sie cieplo
Stary 2008-04-28, 08:51   #3012
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

kongrata dla Teżeta

Cytat:

Gujanko fajnie, że miałaś udany dzień no i gratulacje dla TŻ-ta
Cytat:

gratulacje dla TŻ-a super że się świetnie bawiłaś

dziękuję Dziewuszki
TŻ zadowolony z siebie i teraz pewnie bedzie jeszcze wiecej trenowac

Cytat:
ale sliczne widoooooczki... i chudziutka jestes, nie zaprzeczaj

Cytat:
a czemu Cię kolana bolą?
kiedys trenowalam koszykowke i mialam mala kontuzje. nie byla bardzo grozna, ale był taki czas ze z ogromnym trudem pokonywalam schody...
teraz czasem kolana mnie pobolewaja, np od nadmiaru wysilku. trzeba przyznac ze ostatnimi dniami dalam im popalić jezdząc po dosc trudnych trasach - ostre podjazdy i zjazdy po lesnych sciezkach. tak to jest jak sie jezdzi z kolegami dzis chyba sobie odpoczne...

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Ale sobie narobiłam...

ale od nadmiaru głowa nie boli

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Cos czuje ze rower mnie wzywa
Rowerowi się nie odmawia

dzis znow sliczna pogoda, ale tak jak pisalam robie sobie maly odpoczynek, najwyzej chwile po miescie pojezdze, bo musze do biblio zajrzec (dostalam list z wezwaniem zeby ksiazki oddac nie wiedzialam ze tak je dlugo przetrzymuje, zeby mnie az listownie powiadamiac )

a tak poza tym wypadaloby zmajstrowac pare stron wiadomo czego

milego dnia wszystkim

Stary 2008-04-28, 09:00   #3013
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,ja padam już dzisiaj,rano byłam na zakupach zakupiłam kolejną parę okularów nie wiem czemu,ale niezbyt mi się podobają juz .
sliczne okularki ja to tylko takie duże lubię

Cytat:
ooo, a możesz mi zarzucić przepisem, tym, który wyszedł ? bo już od dawna się czaję na pastę cukrową ale cały czas się obawiam ze przy moich zdolnościach to nic z tego nie wyjdzie a zdradzisz jakie że tak powiem okolice udało9 Ci się za pomocą niej wydepilować?
Cytat:

To dziś Dziś pisze spr. z matmy i z gegry Boje się oikropnie i naprawde bardzo prosze o sekundke pomyslenia o mnie i trzymanie kcików, bo to naprawde ważne... Lece zjeść śniadanie i do szkoły, bo choć mam na 9 to koleżanka ma mi wytłumaczyć jeszcze jedno zadanie...

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Agolku jakie cudne miejsce Ja jade na weekend majowy w góry i już się doczekać nie mogę
ale super a gdzie w góry jedziesz? (córo marnotrawna, która tak mało do nas pisze )
Cytat:

A co do tego,ze ja chudzinka to wolne zarty . 165 cm i ok 54 kg, cwicze,trzymam dietke,ale wiek juz nie ten chyba. nie podobaja mi sie uda wazylam 51kg kiedys tam i czulam sie lepiej. Nie mowie,ze teraz jest zle ale mogloby byc lepiej. Tylez,e po tych hormonach to jestem spuchnieta i wogole. Ale przynajmniej mam okres zreszta, nie kazdy moze miec figurke modelki i trzeba sie z tym pogodzic.
nie trzeba mieć figury modelki żeby figurka była ładna mnie się też bardzo podoba, jesteś taka filigranowa myślałam nawet że jeszcze mniej wzrostu masz

Cytat:

Dostal co prawda juz Playstation ale wiem jak bardzo chce ten fotel..Robilam nadgodziny w tym miesiacu wiec chyba go kupie..
ale jesteś kochana TŻ-ka

edit:
Gujanko - przerąbane z takimi starymi kontuzjami, zawsze się odzywają w najmniej odpowiednim momencie ....
powodzenie w pisaniu dziś

Agatko - widzę Cię! napisz coś do nas

jaka śliczna pogoda za oknem właśnie jem śniadanie, bo mam dopiero na 11.30 na uczelnię zapowiada się spokojny dzień i mam nadzieję że właśnie taki będzie

buziaki na udany dzień

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2008-04-28 o 09:03 Powód: ;]
Stary 2008-04-28, 12:01   #3014
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

edit:
Gujanko - przerąbane z takimi starymi kontuzjami, zawsze się odzywają w najmniej odpowiednim momencie ....
powodzenie w pisaniu dziś
nie dziekuje

a co do kontuzji, to faktycznie przerąbane... na szczescie rower jest dosc bezpieczny dla kolan, ale takie ostrzejsze jazdy czasem koncza sie malymi bolami

no ale nic, staram sie nie przeginac, zreszta nie mam nawet sił na jeszcze wieksze szalenstwa

zjadlam wlasnie obiadek pora nie moja, ale jakas glodna juz bylam

Stary 2008-04-28, 12:50   #3015
schism_
Zadomowienie

Hej
Wiosny/lata ciąg dalszy Wylegiwszy się do 11, zmobilizowałam się do entej i ostatecznej powtórki Wosu i geografii xD Tera chwila relaksu i zobaczymy co dalej.
Jabłuszko-sęk w tym,że ta znajomość nie jest na tyle rozwinięta et.c,aby 'z grubej rury'wypalić o co chodzi,po trosze obawiam się własnej reakcji itd. W sumie wspomniany osobnik ,odezwać się już nie raczył tylko lata na spotkania z kolejnymi dalszymi znajomymi, więc po kiego się będę łudziła...

A teraz czas na obiecane fotografie

(hyh na jednym zdjęciu nie byłam trzezwa stąd ta mina )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jaanasm2.jpg (269,8 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg soopot2nw3.jpg (211,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jappln1.jpg (80,8 KB, 47 załadowań)
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 13:12   #3016
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

ładna z Ciebie dziewczyna

Właśnie okazało się, tzn. nie tyle okazało, co ustaliliśmy z TŻtem, że jedziemy na majówkę w góry nie ma to jak spontan. Oczywiście nikt nie zgadnie, co zabieramy ze sobą... ta monotematycznosc... Czyli musze sie dzis jednak wybrac na male rowerowanie, co by troche podjazdow zaliczyc przed tymi majówkowymi górkami

Stary 2008-04-28, 13:23   #3017
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
dzis znow sliczna pogoda, ale tak jak pisalam robie sobie maly odpoczynek, najwyzej chwile po miescie pojezdze, bo musze do biblio zajrzec (dostalam list z wezwaniem zeby ksiazki oddac nie wiedzialam ze tak je dlugo przetrzymuje, zeby mnie az listownie powiadamiac )

a tak poza tym wypadaloby zmajstrowac pare stron wiadomo czego

milego dnia wszystkim
Tobie tez milego, zazdroszcze planu dnia i pogody bo u mnie niabardzo dzis.

Cytat:
nie trzeba mieć figury modelki żeby figurka była ładna mnie się też bardzo podoba, jesteś taka filigranowa myślałam nawet że jeszcze mniej wzrostu masz

165 cm zdjecie z gory zrobione wiec na jeszcze wiekszego kurdupla wygladam

jaka śliczna pogoda za oknem właśnie jem śniadanie, bo mam dopiero na 11.30 na uczelnię zapowiada się spokojny dzień i mam nadzieję że właśnie taki będzie

buziaki na udany dzień
udanego dnia Ewcia ma nadzieje,ze jest spokojny

Cytat:
Hej
Wiosny/lata ciąg dalszy Wylegiwszy się do 11, zmobilizowałam się do entej i ostatecznej powtórki Wosu i geografii xD Tera chwila relaksu i zobaczymy co dalej.

Alez ty chudziutka i wysoka! Na modelke sie nie wybierasz? Ponoc na U jestes ale ja bym Cie na P wrzucila Trzezwa czy nietrzezwa, ladna buzka zawsze bedzie ladna

ja wlasnie wsunelam lunch, za chwile poplotkuje z kumpela i z powrotem do pracy,bleeee.
Tym bardziej,ze po lunchu zabieram sie za przygotowywanie na to spotkanie piatkowe

po pracy planuje pocwiczyc albo skoczyc na silownie na chwile,skoro jutro zamierzam sie rozchorowac

buziaki dla wszystkich
Stary 2008-04-28, 13:36   #3018
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

świetnie wyszłaś w ogóle to masz bardzo fajną kurteczkę

Cytat:

Właśnie okazało się, tzn. nie tyle okazało, co ustaliliśmy z TŻtem, że jedziemy na majówkę w góry nie ma to jak spontan. Oczywiście nikt nie zgadnie, co zabieramy ze sobą... ta monotematycznosc... Czyli musze sie dzis jednak wybrac na male rowerowanie, co by troche podjazdow zaliczyc przed tymi majówkowymi górkami
łaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jak zazdroszczę takiego spontanu
a gdzie w góry konkretnie?

BTW chyba dam ogłoszenie "szukam faceta ze skłonnością do sponatnów" tego by mi było trzeba

wróciłam z uczelni, po drodze kupując lody z Grycana 500 ml, ale podzieliłam się z Siss biorę sie za naukę bo później angielski, a nie ukrywam że wolny wieczór byłby optymalny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-28, 13:42   #3019
Baby14
Zakorzenienie

Witam

Ja tak zagladam ale pisze roznie Musze Wam powiedziec ze ostatnio nie narzekam na nude
Wczoraj byłam z przyjaciolka (kuzynka) w parku z jej chlopakiem Fajny gosciu mimo iz roznica faktycznie zabojcza szczerze mowiac wole takie towarzystwo niz niedorosniete dzieciaki z gimnazjum. ^^. Prawko ma wiec zawozi nas gdzie chcemy. Wybieramy sie na 2 koncerty w najblizszym czasie : Iry i Rh+.
W szkole tez idzie dobrze. Poprawiam oceny i ucze sie na biezaco

gujana; ale faajne palny macie A konkretniej to w jaki gory jedziecie?

schism_: Ales Ty ładna i jaka szczuplutka. Figury pozazdroscic Zreszta całej reszty tez. Fajny masz styl ubierania sie

agolek: Śliczniutkie fotki a krajobraz cudny Mozna wiedziec gdzie robilas to zdjecie?
Słuchaj jestes taka chuda... Dałabym Ci mniej niz 54 zdecydowanie. Ale nawet o 51 nie marz. Jest slicznie tak jak jest.

tamonita:

LoLcIa123: Wstawiaj i fotki w staniku a okularki Boskie ! Sama musze takie kupic. Tzet ma gust

madame_apple: Jakzes zrobila ta wate?

Mangolina: dziekuje za zdjecia ślicznotko

I znowu mi sie nudzi... chyba za bardzo sie przyzwyczajam ostatnio do imprezowego zycia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-28, 14:00   #3020
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Tamo powodzenia
Cytat:
powoedzenia na sprawdzianach. Dasz rade, wierze w Ciebie!
Cytat:
Dziękuje Kochane

Cytat:
Ada, że jesteś ładna to juz wiesz ale ja chciałam jeszcze dodać, że masz świetny gust jeśli chodzi o komponowanie ubran i dodatki

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Ja tak zagladam ale pisze roznie Musze Wam powiedziec ze ostatnio nie narzekam na nude
Wczoraj byłam z przyjaciolka (kuzynka) w parku z jej chlopakiem Fajny gosciu mimo iz roznica faktycznie zabojcza szczerze mowiac wole takie towarzystwo niz niedorosniete dzieciaki z gimnazjum. ^^. Prawko ma wiec zawozi nas gdzie chcemy. Wybieramy sie na 2 koncerty w najblizszym czasie : Iry i Rh+.
Zazdroszcze koncertów, szczególnie Iry A to ile ma lat Twoja kuzyko-przyjaciólka, a ile jej chłopak

Cytat:
tamonita:
I znowu mi sie nudzi... chyba za bardzo sie przyzwyczajam ostatnio do imprezowego zycia
Dziękuje Imprezowiczko^^

Przeżyłam Na spr. z matmy napisałam pięć na ... pięć zadan, ale jedno napewno źle, bo zamiast 1/2 zrobiłam 1/6 Jednakże modle się chociaz o 2 Tylko najprawdopodobniej wyniki będą dopiero w czwarek następny Ogólnie dzien mminął znośnie Pogoda jest ahhh piękna Oby tak dalej było Jutro robie sobie małe wagary^^ więc dzis się lenie Tylko, ze okropnie mnie oczy bola

Miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-04-28, 14:30   #3021
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
owocnej nauki
była owocna ale nie nauka przyjechal mój frendzior z którym sie nie widziałam 6 ms i musiałam no musiałam iść

Hej hej ja padam na twarz jaka dzisiaj piękna pogoda aż chce się żyć normalnie wszytsko kwitnie pyli a ja kocham swoją alergię

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 15:05   #3022
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

łaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jak zazdroszczę takiego spontanu
a gdzie w góry konkretnie?
Cytat:

gujana; ale faajne palny macie A konkretniej to w jaki gory jedziecie?

jedziemy gdzies w okolice Karpacza, tzn nocować będziemy w Czechach, bo już za pozno zeby znalezc jakis nocleg w PL, wkoncu majówka tak wiec gdzie my jedziemy to trudno powiedziec, ale musi byc w miare blisko do Karpacza, bo TŻ chce startowac w zawodach

oby nam pogoda dopisała

Stary 2008-04-28, 17:02   #3023
madame_apple
Zadomowienie

ahoj dziołchyyy
Cytat:
tezet sie zna na rzeczy
Cytat:
dajesz!
Cytat:
Oby zajęcia i pisanie prezentacji szybko Ci minelo
Cytat:
ciesze sie,ze weekend sie udal mam nadzieje,ze sie ogarniesz szybko z ta prezentacja.

ogarniam się w miarę, jeszcze po drodze wpadło mi poprawianie tekstów do gazetki, ale jakoś idzie - już na wykończeniu Zebym tylko jutro umiala to jakos zaprezentowac w miare przyzwoicie ...
Cytat:
Ja jade na weekend majowy w góry i już się doczekać nie mogę
ale Ci dobrze W Tatry?
I w ogóle - w końcu się odezwałaś, nawet wczoraj myslałam co tez sie z Toba dzieje
Cytat:

Niemniej dziekuje za komplement
Bardzo dobre podejscie masz i naprawdę świetną figurkę - taka drobniutka jesteś
Cytat:
Mma na poznijsza zmiane w tym tyg wiec leze w lozku i poczytuje was troche z kawusia zaraz bede sie zboerac powoli. Jutro robie sobie chorobowe i nie ide do pracy wiec ten poniedzialek nie taki zly dzis
ooooo wolny wtorek potrafi skutecznie rozjaśnić ciężki poniedziałek
Cytat:
ale z Ciebie dobra dziewczyna nooo
Cytat:
ja też dostalam niedawno list z Biblio - Nawet nie wiem ile te ksiazki trzymalam, no ale chyba cos dłuuuugo
Wysłałam tatę żeby oddał, bo ja się boję groźnej bibliotekarki z tej biblio grrr :P
Cytat:
sliczne okularki ja to tylko takie duże lubię
ja też ja też !
Cytat:
madame_apple: Jakzes zrobila ta wate?
nie watę tylko pastę ^^
Cytat:
ooo, a możesz mi zarzucić przepisem, tym, który wyszedł ? bo już od dawna się czaję na pastę cukrową ale cały czas się obawiam ze przy moich zdolnościach to nic z tego nie wyjdzie a zdradzisz jakie że tak powiem okolice udało9 Ci się za pomocą niej wydepilować?
hmm ja zrobiłam ostatecznie z takich proporcji:
- 1szklanka cukru
- 1/4 szklanki miodu
- sok z połówki cytryny
- woda, "na oko" - podejrzewam, że tak z 1/2szklanki
Jedyny zarzut to, że wyszło chyba za rzadkie i nie mogłam jej używać tak normalnie zwijając w kulkę tylko najpierw rozsmarowywałam na ciele, a później nakładałam na to paski płótna i zrywałam Ale w sumie podpasowała mi taka metoda

Aaaaa jeśli chodzi o okolice to standardzik taki: nogi plus bikini Mówię Ci, w porównaniu z woskiem zero bólu i co najważniejsze zero zaczerwienień czy "czerwonych kropek", ktore przy wrażliwej skorze czesto sie dlugo utrzymuja
Cytat:
spokojny dzień to coś co kocham, a czego w tym tygodniu pewnie nie doświadczę, ale coż...pozniej bede bardziej doceniac^^
Cytat:

Jabłuszko-sęk w tym,że ta znajomość nie jest na tyle rozwinięta et.c,aby 'z grubej rury'wypalić o co chodzi,po trosze obawiam się własnej reakcji itd. W sumie wspomniany osobnik ,odezwać się już nie raczył tylko lata na spotkania z kolejnymi dalszymi znajomymi, więc po kiego się będę łudziła...
aaaa rozumiem
Mam nadzieje, ze znajomosc sie rozwinie bo chyba bys tego chciala,hę?
Cytat:
bardzo podoba mi się Twój styl, lubię taki i sama chętnie bym się tak ubrała A i z Ciebie lachon, nie ma co
A w ogole to będziesz się śmiać, ale... jakoś "dobrze Ci z oczu patrzy", naprawde
Cytat:
aaaaaaleeeeeee czaaaaaaaaddd
Cytat:
po pracy planuje pocwiczyc albo skoczyc na silownie na chwile,skoro jutro zamierzam sie rozchorowac
pewnie, co se bedziesz żałować
Cytat:
Ciesze sie, ze u Ciebie wszystko tak dobrze
To teraz ten chlopak kuzynki powinien Cie jeszcze poznac z jakims swoim przystojnym kolegą
Cytat:
Przeżyłam Na spr. z matmy napisałam pięć na ... pięć zadan, ale jedno napewno źle, bo zamiast 1/2 zrobiłam 1/6 Jednakże modle się chociaz o 2 Tylko najprawdopodobniej wyniki będą dopiero w czwarek następny Ogólnie dzien mminął znośnie Pogoda jest ahhh piękna Oby tak dalej było Jutro robie sobie małe wagary^^ więc dzis się lenie Tylko, ze okropnie mnie oczy bola
Matma na pewno pojdzie lepiej niz przypuszczasz
Widzę, że nie tylko agolek jutro wagaruje - achh a ja nie moge sobie na to pozwolic wyjatkowo, a buuu ...
a od czego oczy Cię bolą: przemęczenie czy alergia?
Cytat:
jedziemy gdzies w okolice Karpacza, tzn nocować będziemy w Czechach, bo już za pozno zeby znalezc jakis nocleg w PL, wkoncu majówka tak wiec gdzie my jedziemy to trudno powiedziec, ale musi byc w miare blisko do Karpacza, bo TŻ chce startowac w zawodach
ale Tobie dobrze, nooo! Tak we 2 jedziecie czy wieksza ekipa?
Podpisuje sie pod slowami Ewusi, ja tez chce faceta spontanicznego,o!
Cytat:
oby nam pogoda dopisała
oby, na pewno dopisze

A ja co? Wstałam o 5, zajecia zlecialy szybko, pozniej troche porobilam prezentacji, potem czmychnęłam na dluuuugi spacer - w koncu w taka pogodę trudno go sobie odmówić ... A i trampki kupiłam
Pozniej ciag dalszy prezentacji, a zaraz chyba sie rusze poćwiczyc bo czuje sie jakaś zasiedziała

Buźka i miłego dnia

PS. Takie trampki, o: (w perspektywie planuje dorwać jeszcze jakieś kolorowe,blizej lata)

Stary 2008-04-28, 17:40   #3024
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

ja też dostalam niedawno list z Biblio - Nawet nie wiem ile te ksiazki trzymalam, no ale chyba cos dłuuuugo
Wysłałam tatę żeby oddał, bo ja się boję groźnej bibliotekarki z tej biblio grrr :P

ja kiedys wyslalam ksiazki kurierem, bo tez bylo mi glupio

a dzis poszlam sama i wogole szlag mnie chyba trafi. facet mi wmawiał ze mam kare jeszcze sprzed dwoch lat. faktycznie mialam kiedys dlugo jakas kare, bo wyjechalam i zaplacilam dopiero po powrocie, ale ją ZA-PLA-CI-LAM. zablokowali mi konto, wiec zeby wypozyczac ksiazki musialam zaplacic czy chcialam czy nie
i co? pan mi dzis oswiadczyl, ze ja mam kare sprzed dwoch lat + tą za obecne przetrzymanie, razem 50zł

szlag by trafil. oczywiscie paragonu, ze zaplacilam juz dawno nie mam, a nawet jak gdzies jest w domu, to trudno przez rok pamietac gdzie sie go schowało zła jestem. mam ciekawsze wydatki niz placenie dwa razy za tą samą karę. jeszcze mnie nastraszył, ze bede na liscie dluznikow, bo to juz stanowczo za dlugo nie jest zaplacone chamstwo i tyle

Cytat:

nie watę tylko pastę ^^

hmm ja zrobiłam ostatecznie z takich proporcji:
- 1szklanka cukru
- 1/4 szklanki miodu
- sok z połówki cytryny
- woda, "na oko" - podejrzewam, że tak z 1/2szklanki
Jedyny zarzut to, że wyszło chyba za rzadkie i nie mogłam jej używać tak normalnie zwijając w kulkę tylko najpierw rozsmarowywałam na ciele, a później nakładałam na to paski płótna i zrywałam Ale w sumie podpasowała mi taka metoda

Aaaaa jeśli chodzi o okolice to standardzik taki: nogi plus bikini Mówię Ci, w porównaniu z woskiem zero bólu i co najważniejsze zero zaczerwienień czy "czerwonych kropek", ktore przy wrażliwej skorze czesto sie dlugo utrzymuja

ooo, bedzie trzeba wypróbowac

Cytat:
aaaaaaleeeeeee czaaaaaaaaddd

Cytat:

ale Tobie dobrze, nooo! Tak we 2 jedziecie czy wieksza ekipa?
Podpisuje sie pod slowami Ewusi, ja tez chce faceta spontanicznego,o!

oby, na pewno dopisze
spontaniczny jak spontaniczny, przede wszystkim to strasznie napalony na te zawody, ktore tam będą

jedziemy taką wiekszą ekipą, tzn jacys nieznani mi blizej ludzie (znajomi szefa mojego TŻta) podrzucą nas autem, a co oni dalej robią to nie wiem moze sie okazać, ze zostaja tam gdzie my, a moze pojada dalej. ale fajnie, ze nas zawiozą i przywiozą spowrotem

Cytat:

PS. Takie trampki, o: (w perspektywie planuje dorwać jeszcze jakieś kolorowe,blizej lata)

traaaaaaaampny fajniutkie I love it

Stary 2008-04-28, 18:22   #3025
LoLcIa123
Zakorzenienie

No dziewczyny skoro mówicie,że da się mnie przełknąć w tych brylach,to ok
a fotki już daję tylko zaliczam się do grupy kobiet mało pierśnych ale jak po moim ED to i tak dobrze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia 102108.jpg (79,7 KB, 33 załadowań)

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-04-28, 18:45   #3026
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
wróciłam z uczelni, po drodze kupując lody z Grycana 500 ml, ale podzieliłam się z Siss biorę sie za naukę bo później angielski, a nie ukrywam że wolny wieczór byłby optymalny
Grycana moje ulubione! smak nie gra roli szkoda,ze tu ich nie ma..

Cytat:
Witam

agolek: Śliczniutkie fotki a krajobraz cudny Mozna wiedziec gdzie robilas to zdjecie?
Słuchaj jestes taka chuda... Dałabym Ci mniej niz 54 zdecydowanie. Ale nawet o 51 nie marz. Jest slicznie tak jak jest.
dziekuje Ci za komplement. ale jak to mowia, kompleksy kompleksami
A zdjecia w St Abbs Head. Pieeeknie bylo..

Cytat:
szalowe te trampki! tez musze pomyslec o podobnych.

Wrocilam z pracy,zjadlam i ide sie kapac. Wymyslilam sobie,ze jutro zadzwonie i powiem,ze nie przychodze i ze mam cos z zoladkiem. I wiecie bco,wrocilam z pracy i zaczal mnie brzuch bolec! wykrakalam sobie sama chyba
badz co badz nie ide jutro, tak widac musialo byc. Przynajmniej nie musze klamac

mileog wieczorka wam zycze. Ide sie kapac a potem obejrze Lost (calkiem sie juz pogubilam ale TZ oglada wiec sie przylacze. Baeznadziejna ta seria, podrze w czasie itp. Swietny przyklad tego jak mozna spieprzyc fajny serial..)
Stary 2008-04-28, 18:51   #3027
Baby14
Zakorzenienie

LoLcIa123: Tak mało pierśna wez sobie kobieta nie zartuj. Piekny biiust a biustonosz tez bardzo ładny Na mnie pewnie by to wygladało jak ...sama nie mam okreslenia ale jednym zdaniem beznadziejnie Takze jest czego Tobie pozazdroscic

madame_apple: A ta paste to trzeba na cieplo czy te skladniki wymieszac tak po prostu ?
Aaa trampki boskie
Hm...co do kumpla to moze lepiej niech mnie nie zapoznawa ( chociaz juz sie 3 pytała o mnie) bo jakos nie gudtuje w 24 latkach

gujana: Pogoda musi dopisac w takim razie Ach...Czechy Na pewno bedzie cudnie

tamonita: Ira? Szczerze mowiac to nie znam ani 1 piosenki ale jade ot tak zeby w domu nie siedziec Kolezanka ma rocznikowo 15 facet 24...
Ty a czemu to na wagary sie jutro idzie,co?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 19:21   #3028
schism_
Zadomowienie

Bry wieczór
Dzięki za komplementy,przyznam szczerze,żem zawstydzona z lekka ;]

Reszta dnia minęła na drzemce/geografii/pisaniu txtu prezentacji (2 strony czcionką 14) Wsio diabli wzięli po pogawędce z wiadomym kumplem. Coś tam zagadał,co porabiam ,jakie plany mam ,koniecznie chciał dziś iść do pubu . A żem zmęczona ,'odmówiłam' ;> tłumacząc się chęcią odsypiania weekendu, że jutro owszem. No ale... Rozmowa się ucięła,po kilku minutach wysłał taki godzien zacytowania okaz

-byś się wstydziła odmawiasz człowiekowi kolejnego browara na rzecz odsypiania ,czego zresztą nie robisz. , foch :P

oczywiście nie pozostałam dłużna, odpowiadając "<idzie się pociąć z rozpaczy>"

Yhh gorzej niż z dzieckiem . Fakt faktem powinnam to olać,a nie analizować,przejmować się,że się nie odezwie (sama tego nie zrobię _^_)

Cóż takie bywają skutki przesilenia wiosennego
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 19:55   #3029
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
ja kiedys wyslalam ksiazki kurierem, bo tez bylo mi glupio
łooomaaaatko, ciekawe jaką minę miała bibliotekarka odbierając te ksiazki
Cytat:
a dzis poszlam sama i wogole szlag mnie chyba trafi. facet mi wmawiał ze mam kare jeszcze sprzed dwoch lat. faktycznie mialam kiedys dlugo jakas kare, bo wyjechalam i zaplacilam dopiero po powrocie, ale ją ZA-PLA-CI-LAM. zablokowali mi konto, wiec zeby wypozyczac ksiazki musialam zaplacic czy chcialam czy nie
i co? pan mi dzis oswiadczyl, ze ja mam kare sprzed dwoch lat + tą za obecne przetrzymanie, razem 50zł

szlag by trafil. oczywiscie paragonu, ze zaplacilam juz dawno nie mam, a nawet jak gdzies jest w domu, to trudno przez rok pamietac gdzie sie go schowało zła jestem. mam ciekawsze wydatki niz placenie dwa razy za tą samą karę. jeszcze mnie nastraszył, ze bede na liscie dluznikow, bo to juz stanowczo za dlugo nie jest zaplacone chamstwo i tyle
o jaaaaa chamstwo straszne, wkurzyć się można nieźle

u mnie jest o tyle dobrze, ze w maju we wszystkich biblio jest tak zwana amnestia tzn. można oddać książki nie płacąc kary...
Cytat:
jedziemy taką wiekszą ekipą, tzn jacys nieznani mi blizej ludzie (znajomi szefa mojego TŻta) podrzucą nas autem, a co oni dalej robią to nie wiem moze sie okazać, ze zostaja tam gdzie my, a moze pojada dalej. ale fajnie, ze nas zawiozą i przywiozą spowrotem
nawet bardzo fajnie
Cytat:
traaaaaaaampny fajniutkie I love it

Cytat:
a fotki już daję tylko zaliczam się do grupy kobiet mało pierśnych ale jak po moim ED to i tak dobrze
po pierwsze bardzo fajny stanik, faktycznie
a po drugie - Ty mało pierśna? bez przesaaaady
Cytat:
szalowe te trampki! tez musze pomyslec o podobnych.
trampki są niezawodne
Cytat:
Wrocilam z pracy,zjadlam i ide sie kapac. Wymyslilam sobie,ze jutro zadzwonie i powiem,ze nie przychodze i ze mam cos z zoladkiem. I wiecie bco,wrocilam z pracy i zaczal mnie brzuch bolec! wykrakalam sobie sama chyba
badz co badz nie ide jutro, tak widac musialo byc. Przynajmniej nie musze klamac
ojjjj Mam nadzieje, ze to jednak cos chwilowego i jutro bedziesz sie cieszyc wolnym dniem, a nie cierpiec z powodu bolu zoladka
Cytat:
madame_apple: A ta paste to trzeba na cieplo czy te skladniki wymieszac tak po prostu ?
składniki wrzucasz do garnuszka i gotujesz na malutkim ogniu aż będzie kolor i konsystencja miodu... Później to wlewasz do słoiczka i czekasz aż wystygnie, po wystygnięciu powinno być twarde. Jak już chcesz się depilować to podgrzewasz słoiczek w ciepłej wodzie albo suszarką aż zrobi się odpowiednia konsystencja. Później, zależnie tego właśnie jaką konsystencję uzyskasz - albo formujesz kulkę wielkości sporego orzecha włoskiego i naklejasz-zrywasz etc, albo tak jak ja - na ciało, na to płótno i zrywasz
Cytat:
Aaa trampki boskie

Cytat:

oczywiście nie pozostałam dłużna, odpowiadając "<idzie się pociąć z rozpaczy>"

Ale jestem zmęczona - o dziwo nie psychicznie tylko fizycznie Jutro dużo zajęć, ale chyba się zerwę z wykładu żeby wcześniej wrócić do domu - będę musiała się spakować i przygotować do majówki, a nie znoszę tego robić po nocy więc wolę być w domku o jakiejś normalnej porze
w sumie to... nie chce mi się jechać No, ale co robić - pojadę, żeby nie żałować jakby co

Teraz relaks

Miłego wieczorku kochane

Stary 2008-04-28, 20:33   #3030
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Matma na pewno pojdzie lepiej niz przypuszczasz
Widzę, że nie tylko agolek jutro wagaruje - achh a ja nie moge sobie na to pozwolic wyjatkowo, a buuu ...
a od czego oczy Cię bolą: przemęczenie czy alergia?

Oby z tą matmą Twoje słowa były prorocze
A co do oczu to własnie nie wiem czy to alergia czy przemeczenie
A tramposze fajne

Cytat:
Lolcia Ty tu nie narzekaj na małe piersi, bo w kompleksy wpadne ! Bardzo ładny, delikatny stanik
Cytat:
tamonita: Ira? Szczerze mowiac to nie znam ani 1 piosenki ale jade ot tak zeby w domu nie siedziec Kolezanka ma rocznikowo 15 facet 24...
Ty a czemu to na wagary sie jutro idzie,co?
Nie znasz "Bezsennych" Iry ?? Toż to przepiekna piosenka jest i znana ! Napewno znasz, ale nie wiesz, że znasz A do szkoly nie idę bo... ekhm... no poprostu będe chora
9 lat różnicy... To świadczy o tym, że masz albo doświadczona i odważną przyjaciółke albo poprostu ten chłopak jest poprostu wporządku i odpowiedzialny...:rolleye s:

Oczęta bolą nadal, a na dodatek mam ochote na coś slodkiego Grrrr

Niech się stanie... !
KCP

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości