|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
dziewczyny to teraz faza na ciasto z rabarbarem?
![]() ok zaopatrzyłam się w ogromnego arbuza i w zamrażalce mam lody, ale ciasta z rabarbarem nie będę piec muszę do którejś wpaść kto ma z kruszonką? Mała? Nulka?
|
|
|
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
Mówisz i masz 😆 Wybacz mi, ale połowę już zjadłam 🍰
|
|
|
|
#2223 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taka bedziesz zahartowana!tak to jest że ludzie na roznych etapach życia mają rózne priorytety. nasi najblizsi znajomi maja corke rok mlodsza od naszego syna, czesto razem wyjezdzamy, slotykamy sie kiedy tylko mamy czas. wszystko super! a jak powiedzielismy im że jestem w ciąży to zareagowali bardzo dziwnie - wogole sie nie ucieszyli, a do tego wypomnieli że mieliśmy razem jechac w lipcu na urlop.. nie spodziewalismy sie wogole takiej reakcji, chociaz wiemy ze oni nie chcą drugiego dziecka... to mogli swoje rozczarowanie troche pohamować.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój tam zabardzo sie nie wtrąca w kolory i wzory, nie ma czasu. woli zebym to ja sie tym zajela. tylko pokazuje mu zazwyczaj "to kupuje, podoba ci sie?" zazwyczaj sie podoba ![]() Cytat:
Cytat:
a my pozdrawiamy znad jeziora ![]() zjedlismy obiad, ciasto i leżę. syn biega z psem. zaraz pokroje arbuza mąż biedny w domu przy remoncie
|
|
|
#2224 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2225 |
|
MerDer 4ever
|
Czy tylko ja nie lubie rabarbaru?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie kiepsko, jestem u siostry mam skurcze znowu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2228 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Piona ![]() Ja może dzisiaj zrobię z truskawkami jak bedzie mi sie chciało ![]() Mała jak nie przejdzie to na IP Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam dziś Męża po pajace dla małej, bo brakowało mi do skompletowania ubranek i oto jego łowy
![]() 1494693405723.jpg1494693411499.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Koleżanki Lipcóweczki
Na 3 podejścia Was nadrabiam od wczoraj gaduły jedne Zacieszam dziś z pogody, choć powiem Wam, że kiedyś mogłam zalegać na słońcu godzinami, a dziś pół h w pełnym pięknym słońcu i mój organizm powiedział stop Ale i tak uwielbiam taką pogodę ![]() Zacznę od tego, że kocham wszystkie wstawione tu podczas mojej nieobecności psy ![]() Siil właśnie miałam się do Ciebie uśmiechnąć o jakiś piękny krajobraz, a tu widzę już jest także dzięki Pytałaś o żelazo. Ja pytałam o to jakiś miesiąc temu, bo właśnie wtedy gdy zaczęłam przyjmować czułam się tak, jakby moje mdłości wracały. Miałam brać 2 tab, ale pojawił się też zaparcia, z którymi nigdy nie miałam do czynienia, a gin powiedziała, że jak tak będzie to mam brać jedną tab. I biorę na noc, chyba przesypiam to złe samopoczucie, bo jest lepiej. Oprócz tego biorę mama DHA. Mała Ty dla mnie jesteś hardcorem jeśli chodzi o aktywność, a już jak przeczytałam co robiłaś zanim poprzednio urodziłaś to padłam ![]() My Sweet miłego pobytu nad moriem ![]() Cashmere wczoraj jak przechodziłam koło grycana i ludzie jedli jakieś zaj.....e lody w pucharach,to od razu powiedziałam Tż, że nadrobimy po porodzie ![]() Samantha super opowieść o klientce ![]() Nulka, bardzo się cieszę, że nie miałaś żadnego bólu przy zakładaniu pessara. Czy Ty na pewno przytyłaś 15, może Ci na klawiaturze ta jedynka przez przypadek wskoczyła ? ![]() Nie pamiętam do czego chciałam się jeszcze odnieść...my dziś byliśmy w Kutnie w hurtowni wózków, bo tak jak kiedyś pisałam Jacob i Adrianna z Projekt Runway promowali tam Anexa i przy okazji były rabaciki dla klientów. Kupiliśmy Anex Sport szary kolor, Cybex Aton M z bazą M. Dostaliśmy 10% rabatu, parasolkę Anexa gratis i sporo gratisów typu podkłady porodowe, myjka dla bobasa itp. W sumie gdybyśmy zamówili Anexa ostatnio w Łodzi zapłacilibyśmy 380 zł więcej za sam wózek niż dziś ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
![]() Moja mama ma rabarbar w ogródku, ja lubię, ale bez szczególnych zachwytów ![]() Aha, nie wiem czy wszystkie macie już ręczniki kąpielowe dla maluszków, jakbyście nadal szukały to wstąpcie do euro firan, są tam piękne wzory Zaraz wrzucę fotkę, nie mogłam się oprzeć
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
IMG_1494694260.014960.jpg
Wiem, że bokiem, ale już sowy nie wrzucajcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2232 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
feeCytat:
![]() Cytat:
Ja czekam na grilla i chłonę wiosnę. Byliśmy chwilę na rybach ale nasz pies kocha jezioro i nam wszystkie odstraszał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2233 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajna promocja z tym wózkiem a kocyk śliczny. Tez jutro tam zajdę
|
|||
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos
Wpisuję Cię na 1 str z wózkiem ![]() Ja dziś pobiłam rekord skurczyjuz 14... od 16:00 to.nawet co 30min, teraz dopiero mogę leżeć i sprawdzic czy nie ucichną....na kolacje do przyjaciół wiec nie pójdę, bo bym siedziała jak na bombie :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Emmos - super deal złapaliście
Ręcznik słodki ![]() Karolinusia - piękne te śpioszki ![]() Xzora- moja kotka zna teścia. Mieszkała z nim u niego pół roku kiedyś. Jak on przychodzi to ona wychodzi i się go nie boi . Ale nie wiem czy teściu by dał radę o nią zadbać poprostu. Mam mega mętlik w głowie i tylko wyć mi się chce Mała - Ty naprawdę szalona jesteś kobieta ![]() Gotowałam jaglanke i spaliłam ja co za wredna kasza . Zebrałam z wierzchu co mogłam , ale smakuje fatalnie jak bym skwarki świnskie jadła fujc 🤢Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Jedz na IP może lepiej :/ Ja miałam fatalna noc. Zaczynam od dziś na ścianie kreski stawiać ile mi dni jeszcze więzienia zostało Biodra mam w takim bólu ze dramat . Naprawdę szkoda ze nie umiem lewitować ![]() Wydaje mi się , ze to od wyginania się wczoraj przy Pedicure jak sobie robiłam . Myślałam , ze mi kości połamie . Zasnęłam chyba o 3:30 i wstawałam ze 4razy. Przewracałam się na boki chyba z 300razy .obudzilam się o 11 z bólem głowy jak po imprezie i bólem oczu. Chrzanię to jak urodzę to po miesiącu jadę na wakacje jakieś gdzieś bo muszę sobie odbić to wszystko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zrobiłam.babeczki drozdzowe (ślimaczki) z nutella i orzechami i mega puszysty sernik
jak lekka pianka Co do.chustonoszenia to mogę liczyć na.moja położna że mi pokaże co jak.![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Mała chyba powinnaś to sprawdzić na IP
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Tak właśnie z tych mocniejszych, ale cały dzień dziś na nogach w sumie , trochę przyspieszyly u siostry bo ruch spory, wiec leżę i od razu jest spokojniej... wiec nie pójdę do przyjaciół, szkoda
jutro postaram sie odpoczywac i sprawdzę co i jak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- To moje dziecko jest jakieś leniwe odkąd leżę cały czas głowa w dół i w stronę kręgosłupa. Czasami się zastanawiam czy wszystko jest oki. Bo na usg nic nie widac |
|
|
|
|
#2241 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale fajnie nad tym morzem 😍 szkoda że jutro już do domu1494705317682.jpg
|
|
#2242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ode mnie dopiero wyszła bratówka. Zaraz się ogarniam i idę spać.
![]() Cytat:
Dzięki za dopisanie ![]() Podziwiam Twoj spokój, ja przy takiej ilości bym nie czekała. Mam nadzieję, że już się uspokoiło. Cytat:
Samantha wierzę, że znajdziesz w sprawie kotki dobre rozwiązania, zarówno dla kotki jak i dla siebie Co do spania, to masz może tego rogala do spania dla cieżarnych?Moze z nim lepiej by Ci się spało i odpoczywało. Ja czuję ulgę, gdy coś mnie boli i się na nim kładę. Cytat:
U mnie z kapturkiem też były. Super pogoda Wam się trafiła. Korzystaj ile się tylko da ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2243 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny ale produkujecie
ja jak jest pogoda to się odcinam od netu ![]() Mała nie kuś losu!! zwolnij trochę z tymi obrotami !! Nulka w ogóle po Tobie nie widać tych 15kg i super ,że zakładanie pessaru się udało bezboleśnie!Brzusio urósł ja mam wrażenie ,że mój od jakiegoś czasu stanął w miejscu ale pewnie to moje wrażenie natomiast nie miałabym nic przeciwko hehe Karolinusia słodkie te pajacyki ! Emmos Twoja bielsza :P Ja dziś zrobiłam sobie pedicure i manicure praktycznie pół dnia siedziałam masakra ale na stopach zrobiłam takie złoto kruszone bo łatwo się nakłada a ja mam obsesje zalewania hybrydami skórek i bałam się ,że jak będę robić inny to nie skończę do jutra z tym brzuchem no i na dłoniach nie wytrzymałam i mam wisienkę ale króciutkie pisałyście o tych arbuzach tyle ,że też sobie sprawiłam dziś i ananasy świeże były w promo w biedzie i mam połówkę :P idę spać bo padam a mały tłucze się co nie miara...Miłej niedzieli życzę wszystkim !!!
|
#2244 |
|
królikoholiczka
|
Dobry wieczór
Gratuluję wszystkich wizyt Czytałam wszystko i zacytowalam i szlag trafił ![]() Narobilyscie smaka na arbuza i dziś pojadlam Dobra cena również na ananasa więc też wzięłam Co do krwawiacych dziąseł moja dentystka kazała zmienić szczoteczkę na bardziej miękka, pastę na parodontax i plukać woda utleniona (łyżeczka na szklankę wody). Na szczęście pomogło i nic już się takiego nie dzieje. Udanej niedzieli
|
|
#2245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam, że tu będzie z 5 str do nadrobienia,
a tu taka cisza! ![]() Haha faktycznie! :P: Cytat:
Body na ramkach, body z długim rękawem, kaftanik, czapeczka, niedrapki, chusteczka. Do tego kombinezon i kocyk jest włożony w fotelik samochodowy. Cytat:
Cytat:
Byłam dziś na 7h grillu. Plecy już mi prawie odpadły, ale miło na dworze. Zjadłam 0,5kg czereśni!!!!!! I truskawek I arbuza ![]() Okazuje się, że będę miała jeszcze jeden ślub... we wrześniu. Siostra do mnie dzwoniła czy jej zorganizuje Więc już się zajęłam tematem Cywilny i tylko obiad, więc dużo zachodu nie ma.---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Moja fasolko kluska daje dziś czadu. Cały brzuch mi faluje
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos - tak mam takiego rogala. Pewnie bez niego było by jeszcze gorzej. Bolą mi fatalnie biodra od leżenia na boku poprostu. Jak się kładę na prawy bok a tam mały jest najbardziej umiejscowiony to mam wrażenie , ze go zgniote i tez wtedy on zaczyna wariować w brzuchu wiec po jakimś czasie już wymiękam i się odwracam na lewy bok. Po jakimś czasie budzi mnie mega ból lewego boku wiec się znów obracam i tak setki razy e nocy. Poprostu już nie ma spania dla mnie . Czuje się jak zombie .
Co do kota to odkąd wstałam to rycze bo nie wiem co z nią zrobić. Mam wyrzuty sumienia , ze myśle o oddaniu jej. Chciałabym żeby mi powiedziała co mam zrobić czego ona chce żeby było lepiej. Do kitu z tym... ![]() Mam tutaj koleżankę , która ma domowe schronisko. Ale ona już ma tyle tych kotów i dwa psy ,ze nie chce jej dawać na głowę dodatkowego kota. A nawet to i tak nie rozwiązanie bo on aby musiała mojego kota odizolować kompletnie od innych kotów ponieważ moja kotka jest okropnie agresywna do innych kotów. Przez to nigdy nie mogliśmy mieć więcej kotów. Mieliśmy jeden dzień kota i rzucała się na niego tak, ze go gryzła , a on piszczał biedny. Przez to wszystko dostał ze stresu jakiegoś rozstroju żołądka i biegunkę. Oddałam go ciotce ale on zginął ten kot. Poszedł gdzieś i nie wrócił biedny Mieszkaliśmy z Tz kiedyś w angielskim basement z wysokimi oknami. I pod okno przychodził kot . Jak tylko moja to widziała to przez siatkę robiła takie wiski , ze wyrwała dziurę zębami w siatce tak chciała tego kota za siatka rozszarpać . Masakra. A do schroniska zwykłego jej w życiu nie oddam . Choćbym miała obsikany cała chatę z góry na dół . Tutaj takie chore zwierzęta stare już idą na uśpienie od razu. Nie maja szans na adopcje . Nie trzymają tak jak w Pl każdego zwierzaka. Zwierzęta przechodzą próby różne np.agresji etc.i te agresywne , chore mocno idą do uśpienia. Widzę czasami w sklepie jakby zoologicznym zwierzęta np.bez nogi czy bez ogona takim daja szanse. Tylko zoologiczny jest innym schroniskiem niż standardowe schronisko. To tak na marginesie . Dlatego tutaj na ulicy się nie widzi bezdomnych zwierząt praktycznie w ogóle. Zwłaszcza w Illinois i jest to stan najbardziej cruelty free. Sorry za offtop ![]() U mnie jest dziś 27stopni . Masakra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Mnie tez dziąsła krwawią jak nigdy. Boje się płukać woda utleniona ze coś polkne ![]() ![]() I właśnie kupiłam sobie przez pomyłkę zła szczoteczkę bo średnia a zawsze używam miękka. Muszę sobie kupić listerine do płukania bo moja naturalna płukanka nie daje rady i mam ciagle w buzi uczucie trupa 🤢 Morelle super ze będziesz siostrze organizować party na ślub. Napewno jest to bardzo ekscytujące przeżycie dla Was obu ![]() Ja tez miałam tylko cywilny ślub tutaj. Mieliśmy z Tz wziąć potem ślub kościelny i zrobić imprezę , ale jakoś zawsze coś nam wypadało, a teraz to jakoś mi już nie zależy. Może jak dzieciaki będą większe to sobie zrobimy coś fajnego. Chociaż ja zawsze mowie Tz , ze ja nie widzę z nim starości razem i ze może do mnie tylko na sex wpadać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta co to znaczy, że na usg za bardzo nie widać?
Morelle to miły dzień ja wczoraj się przegladalam z leżaka na chustawke bujana to kręgosłup spokojny Gratulacje dla siostry! Samantha strasznie Ci współczuję tych nocy a może masz łóżko za twarde?Mnie coś boli z prawej strony jakby w miejscu jajnika, ale one ponoć nie pracują teraz... Przez to ze w moczu mam tę kryształy zastanawiam czy to nie zatykajacy sie przewód moczowym
|
|
|
|
#2248 |
|
MerDer 4ever
|
Hej
Przespałam cała noc! Samantha współczuje nocek Pogadajcie z teściem czy weźmie kotkę na próbę może? Morelle weekend jest wiec mało nadrabiania :p Gratulacje dla siostry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zero buźki raczek itp. Bo leży przodem do kregoslupa i jak nie machnie tylko trzyma przed sobą to nie widac. Teraz na wizycie lekarka próbowała mi pokazać to troszke oczy nosek udało się i machnela rączką. Ale musiała sie mega natrudzic. I mnie podusić a też nie chcę zeby mi skurczy nie wywołać. Uderzenia rączkami czuje jak się rozpycha po bokach. Zastanawia mnie jeszcze to jak czasami uderza mnie w brzuch czym skoro leży w drugą stronę chyba że przed wizytą się obraca bo wtedy wstaje zeby sie ubrać. Na następną wizytę zjem kilogram słodkiego to może się rozszaleje. |
|
|
|
|
#2250 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo!
![]() Weekend a do tego ładna pogoda i wszystkie korzystają ![]() Ja tez wczoraj pełne wyłączenie połapałam trochę słońca na ogródku a później pojechaliśmy z TŻ na foodtracki dostałam tez 3 worki od TŻ kuzyna z ciuszkami i adapter do pasów besafe wieczorem chyba 2 godziny siedziałam z mama i żeśmy to oglądały i segregowaly - myśle ze wyprawka ubraniowa zamknięta pewnie jak w czymś się zakocham to i tak kupię ale wiecie jak to jest ![]() Dzisiaj coś szybko się wyspalam czy któraś tak jak ja nie musi w ogóle wstawać w nocy na siku? Ja czasami nawet rano jak wstaje nie muszę jeszcze szybko lecieć... Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

kto ma z kruszonką? Mała? Nulka? 

i dobrze bo bolesne były dopiero.ok 20:00

Ale i tak uwielbiam taką pogodę

co za wredna kasza . Zebrałam z wierzchu co mogłam , ale smakuje fatalnie jak bym skwarki świnskie jadła fujc 🤢