|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Fajne są. Moje właśnie się suszą
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Piona
Jakość mnie zaskoczyła, nawet tych tetrowych ja dziś zaczynam pranie jak mąż nie zapomni kupić dzieciowego proszku Pierzecie w lovely? Ja tak plus płyn do płukania bo mam twardą wodę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2463 |
|
MerDer 4ever
|
Moja teściowa tez pochwaliła sie weterynarz
ale my tez ja znamy od wielu lat bo z naszym psem tez do niej jeździmy Calineczka nam z Tz sie podobało szczególnie, że to pierwsze dziecko ja wiele rzeczy wiedziałam bo siedzę na wizażu. Tz dużo sie dowiedział i w końcu nie wyszło, że sie wymądrzam Jedne wykład był mocno reklamowany przez Johnsons No ale można zapamiętać same informacje a użyć innych kosmetyków Karolinusia fajnie kolorowo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś tak wolałam najpierw w zwykłym proszku przeprać z resztą prały się razem z naszym praniem przy okazji. w płynie dla dzieci tez oczywiście wypiorę. a kolory podzieliłam tylko na białe i kolorowe. Rozmiarami nie przejdzie bo mam dosłownie po kilka sztuk a w ogóle jak porównywałam to każda firma ma różne wymiary na ten sam rozmiar i bądź tu mądry. |
|
|
|
|
#2465 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak daleko jesteś ode mnie a pogoda ta sama! dzisiaj jeszcze cieplej niż wczoraj, mam nadzieję że męża wyciągnę znowu nad jeziorko z psem po jego pracy ![]() Cytat:
![]() Kciuki za wizytę ![]() Cytat:
![]() Byłam w biedrze, kupiłam pieluchy i arbuza! Właśnie zjadłam i chyba idę po jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie kupiłam ale ja będę prała w bobini. Moja bratowa używa i zapach ciuszków mi się podoba .
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora sorki
tak koniecznie zrelaksuj sie kawa na tarasie ![]() Taedio no tak mówią o Tobie na forum, ze taka jesteś ![]() Ja po bratanku czy po koleżance oraz nowe wypiore raz w dziecięcym A z lumpeksu to od razu jak przyniosłam do domu to pralam w wyższej temperaturze i teraz też wypiore raz w dziecięcym |
|
|
|
#2468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, ja tylko w płynie lovely. Cytat:
Ja po tylu godzinach składania ubranek już na oko widzę jaki to rozmiar. Więc sobie posegregowałam na oko ![]() Cytat:
|
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam zamiar się za to zabrać w tym tygodniu. Mama już zaoferowała pomoc w prasowaniu. ![]() Jutro mam warsztaty Mamo to ja! - jak się zapisywałam to źle spojrzałam w grafik i myślałam, że TŻ ma wolne i pojedziemy razem.. a tu I nie wiem, czy jechać sama czy zrezygnować.
|
|
#2470 | |
|
Zadomowienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
A ja segreguje kolorami bo i tak mam tego dużo i piorę teraz rozm 56 i 62. Mam z loveli płyn do prania i płukania. Nasze ciuchy tez piorę kolorami Tez dziś chce kupić arbuza a mam brzoskwinie, truskawki i borówki
Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-05-15 o 13:13 |
|
|
|
|
#2471 |
|
MerDer 4ever
|
No co Wy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze w dziecięcym proszku piore swoje koszule do szpitala i nasza pościel żeby mała bez obaw mogła z nami poleżeć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze ubrania to wiadomo, że segreguje kolorami. Ale dziecięce nie. Mam pojemność pralki 8kg, więc przy praniu rozmiarami *tak, żeby mi było wygodnie wkładać do szuflad* i segregowaniu kolorami miałabym połowę bębna. Szkoda wody i prądu. Nic mi nie zafarbowało.
|
#2475 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj znajoma oddala mi moje ubranka po synu. rozmiary 56-74. wszystko wyprane niedawno. takze chyba musze kupic drugą szafe do pokoju chlopakow i zaczac to segrogowac i prasowac.
mąż podłączył mi w garażu pralke i suszarke jade na zakupy i po syna. w lidlu od dzis zabawki na dzien dziecka - planuje dokupic synowi line do wspinaczki do jego pokoju, są za 29zl. na urodziny w czerwcu dostanie taki bujak podwieszany na sufit to na dzien dziecka może byc lina wspinaczkowa ![]() dziewczyny chcialam zrobic nam taka rodzinną sesje ciążową. ale ta pogoda mnie doprowadza do szału. chyba predzej urodze niż umowimy sie z fotograf na te zdjecia! powodzenia na dzisiejszych wizytach ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Aggs nie zapomnialam o tobie! odpisze jeszcze pozniej
|
|
#2476 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę zerkała czy nie zwalnia się u mojego lekarza wcześniejszy termin. Jak nie to trudno, jechac po chyba bez sensu bo dojechałabym na ostatnią godzinę chyba. Cytat:
|
||
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy pamiętacie ale ostatnio pisałam jak zostałam potraktowana w laboratorium. Mimo iż tata zgłosił że jestem w zagrożonej ciąży kobieta kazała mi siedzieć i czekać na swoją kolej zgłosiłam ten fakt i dostałam dwie odpowiedzi. jestem ciekawa jak będzie wyglądała sytuacja jak znowu pojadę na badanie.
Dzień dobry. Bez podania swojego nazwiska i daty wizyty na pobraniu krwi, trudno nam weryfikować sytuację. Pani pobierająca jest osobą przyjazną pacjentom, jednak w niektórych sytuacjach musi być bezwzględna. Nie wiemy dokładnie co zadziało się w danej chwili, natomiast możemy przypuszczać, że danego dnia było kilka pań w ciąży, były też pacjentki w trakcie obciążenia glukozą , gdzie czas pobrania musi być dokładnie przestrzegany...Mogę też pani podpowiedzieć, że w sytuacjach gdzie pacjent nie może chodzić świadczymy usługi pobierania krwi w domu pacjenta, jednak musi być to wyraźnie zaznaczone przez lekarza na skierowaniu. Pozdrawiam i życzę zdrowia Dzień dobry, Bardzo przepraszamy Panią za zaistniałą sytuację. Pracownik punktu został pouczony o przestrzeganiu zasad obsługi i traktowania pacjentek w ciąży. Dołożymy wszelkich starań, aby taka sytuacja się nie powtórzyła. |
|
|
|
#2478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się właśnie ciągle zastanawiam nad tą sesją brzuszkową i nie wiem widziałam, że niektóre dziewczyny na wątku się też zdecydowały, może macie już jakieś foto albo chociaż opinie czy było warto? ![]() Fajnie by było, bo kurczę na Bezpiecznym Maluchu widziałam praktycznie same pary, ewentualnie dwie koleżanki razem. A ja to tak nie lubię sama. ![]() Czy te odpowiedzi konkursowe były jakoś wyczytywane publicznie?
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Minini
napisz coś wiecej.o.tym.bujaku podwieszanym, fajne pomysły ![]() Emmos Z dzidzią na pewno.ok a wagą to.bym się cieszyła co dokładnie odrzuciłas?Ja będę sesję robić w domu, a ja chce zwykłych kilka zdjęć razem.i tyle...przyjaciół mam fotografów wiec spoko ![]() Kciuki trzymam za wszystkie wizyty oczywiście ![]() A i byłam w biedronce po pieluszki...raz że cena dwójek byla 24,99 :/ to jeszcze w ogole nie było wprowadzone w system.i.przy kasie były normalne ceny, wiec muszę iść raz jeszcze później :/ Byłam na kawce u przyjaciółek na pół godzinki fajnie było. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-15 o 13:46 |
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie robię sesji. Nie podoba mi się odsłonięty brzuch.
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
co do sesji to chyba nie zrobimy przynajmniej na razie. sami sobie fotki pstryknelismy z brzusiem.
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Mi mam kupiła 6 op dwójek w biedrze, Były już po promocyjnej cenie.
|
#2483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety trzeba było je przeczytać przed odbiorem nagrody... Ja czytałam tylko początek bo warsztaty się przedłużyły. Ja się zastanawiam nad sesją, ale nie chcę zdjęć z odsłoniętym brzuchem tylko w jakiejś sukience |
|
|
|
|
#2484 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też nie lubię zdjęć, ale chciałabym jakieś mieć. Może znajoma nam zrobi taką mini sesję.
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam
ide teraz sprawdzić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zrobiłam rosół, znowu za mną chodził, i idę do wanny.
|
#2490 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć Ale.mnie dawno tutaj nie było. Tylllle napisaliście ze to nie do nadrobienia 😄
Cytat:
Cytat:
Widziałam, że temat teściów ciągle na topie. Jak tak czytam to się cieszę ze moi normalni. Chociaż my z TZ od początku robiliśmy tak że każde stopowalo swoich rodziców jak gdzieś przesadzali.😊 na szczęście nie zbyt często im się zdarzało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Z tymi zdjęciami to ostatnio mówiłam mojemu TZ ze musi porobić mi parę zdjęć z brzuchem (Ale w ubraniu) żeby mieć na pamiątkę 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

Fajne są. Moje właśnie się suszą

Jakość mnie zaskoczyła, nawet tych tetrowych
ale my tez ja znamy od wielu lat bo z naszym psem tez do niej jeździmy
mówiłam TZ ze ma nie wysyłać moich zdjęć po porodzie nikomu. Tylko małej i jakieś ładne a nie z wagi na golasa 

tak koniecznie zrelaksuj sie kawa na tarasie 

widziałam, że niektóre dziewczyny na wątku się też zdecydowały, może macie już jakieś foto albo chociaż opinie czy było warto?