![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 ❤ -cz. 2
Kurcze, z tym staniem w ciazy, ze ciezko nawet bez brzucha to prawda. Wydawało mi się, że jak się względnie dobrze czuje i ze jak chodzę to jest ok to chwila postać w kolejce to nie tragedia. Po rossmannie mi się chodziło normalnie, a jak poszlam do apteki i tam jakas babka strasznie przedłużala przez co musiałam trochę postać w kolejce to nagle mi się gorąco zrobilo, spocilam się, jakos dziwnie mi się zrobilo ale jakoś wystalam. Aż teraz wróciłam do domu bo jakos mi slabo, a miałam jeszcze wpaść do kilku miejsc ;/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez aguleekk Czas edycji: 2017-05-15 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny! Jestem teraz duzo spokojniejsza i mogę cieszyć sie spokojnie ciążą 😊 przełożeni zresztą powiedzieli mi żebym teraz skupiła się na sobie i dziecku 😊
Jeszcze tylko czwartkowa wizyta. Byleby wszystko z dzidzią bylo w porządku. Co do kolejek to mam to samo! Strasznie mi ciężko wystac. Jak mam malo w koszyku i nie jest to dla mnie niezbędne to odkladam i uciekam bo ciężko. Aaa i ja zaczęłam dzisiaj 20 tydzien 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
Ja się może tak nie męczę strasznie ale za to chce mi się co chwilę siku. Dzisiaj z mężem miałam załatwić coś w banku i później mieliśmy zrobić zakupy. Oczywiście w banku kolejka i juz musieliśmy jechać przed zakupami do domu na siku. Niestety ale mam też mega wstydliwy problem, otóż jakoś od 2-3 tygodni jak mocno kichnę to niestety ale popuszczam. Coś okropnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem po cesarce Ale nie mam pojęcia jak moje zszycie się ma 😲 ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
O matko! 👀👀👀👀👀 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Alla i przed zajsciem bylam u gina.on mi powiedzial o tym przeswicie.zdecydowalam sie na wkladke no i byla wpadka. Gin powiedzial ze powinno byc ok. Chcialam poczekac 2lata zeby rana sie wzmocnila.im dluzej od ciecia tym lepiej.takze u Ciebie na pewno bedzie ok. Nie jest wykluczone ze w trakcie porodu bedziesz odczuwala pieczenie starej rany i zrobia cc.ale po takim czasie to rzadkosc. Ja wlasnie po 1 cc mialam podejscie do naturalnego- roznica prawie 3 lata i po 15godz mega skurczy moja rana juz sie odezwala.bali sie ze sie rozejdzie i w ciagu 5min bylam juz na stole. To bylo silne pieczenie z parzeniem jakby ktos po tej ranie zelazkiem jezdzil.
Migi dla pocieszenia prawie kazda ciezarna tak ma. Ja mam lzy ze smiechu jak przypomne sobie akcje z 2ciazy😀😀bylam w Zarze po sukienke.akurat wszystkie klientki wypibdrzone ęą a ja w cichobiegach i przyduzej kurtce.miedzy wieszakami kichnelam i puscilam baka na pol sklepu buhehehe od razu ucieklam 😀😀😀😀tz sie smial ze z tym dzwiekiem maski tlenowe powinny zleciec z sufitu😝😝😝 no coz musiny to przetrwac😀😀👍 |
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
..druga niestety ułożona miednicowo więc cc Strasznie wspominam wszytko to co było w pierwszych godzinach i dniach po cc ...plakalam codzienne z bólu a sam moment pionizacji tragedia... kurcząca się rozcieta macica.....uuuuuu Mówisz że nastawić się mam na żelazko na brzuchu...az mam ciarki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie o takim rozkładanym na płasko mówię;] nie wiem czy można ale wkleję link do filmu co pokazuje przejście z gondoli na spacerówkę, 2w1. https://youtu.be/Ol7b6S9ylQA?t=112 nie wiem czy się uda? ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ja się błyskawicznie męczę, zasapałam się wyciągając garnki z szafki :/ masakra ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#430 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
O, a myślałam, że to ze mną coś jest nie tak! Bo ja mam to samo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
nibyżona
|
No bo inaczej jednak się stoi. Ja normalnie czasem jak stoję w kolejce mam uderzenie gorąca i wgl, a w ciąży o wiele gorzej jest
![]() Bo jak jest się w ruchu to się rozpedzamy ![]()
#432 |
Rozeznanie
|
Ja też nie mogę stać. Od razu mi słabo i się rozpinam. Najgorzej że nikt cię do kolejki nie wpuścił...
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Masakra, wszystkie mamy tak samo. A szczerze mówiąc do tej pory uważałam, że to trochę przesada, że ciężarne trzeba przypuszczać wszędzie tak koniecznie. Zwłaszcza w jakiś sklepach z ciuchami czy kosmetykami. Uważałam, że jak daje rade iść i łazic po sklepie to potem dam radę stać, a tu nie ;p
Ja też dziś zaczynam 20 tc <3 ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez aguleekk Czas edycji: 2017-05-15 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
Jestem właśnie na warsztatach bezpieczny maluch, akurat są organizowane w Warszawie. Jak będą u Was w mieście to polecam, na razie jestem po pierwszej części o przewozie dzieci w aucie, a za chwilę będzie o pierwszej pomocy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Koła przednie musiałam blokować bo inaczej sunęły bokiem zacinały się. Jakbym pług pchała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Miałam xlandera x-move Edytowane przez Olanzapinka Czas edycji: 2017-05-15 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Rozeznanie
|
A gdzie takie coś można kupić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
porównywałam w sklepie do adamexa, bebeto i anexa .. był najlżejszy (gondola+ stelaż) poza tym w tym sezonie powiększyli gondolę.. jak głupia się uparłam na ten wózek ale sprawdzam każdy który polecacie, też chcę kupić wygodny itd.. zresztą u mnie waga nie ma tak dużego znaczenia (niedługo się przeprowadzamy do szeregówki), bardziej się zastanawiam czy w średnim wózku zmieści się dziecko + ubranie zimowe+ śpiworek + koc ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, wracam po weekendzie pełnym wrażeń, a tu widzę dyskusja o wózkach trwa w najlepsze 😁
Ja chyba zdecyduję się na Roan Bass. Znajomi mają i są bardzo zadowoleni (a mieli wysokie wymagania, przede wszystkim jeśli chodzi o zdrowie i komfort maluszka). Zrobiłam sobie porównanie z innymi popularnymi modelami i fajnie wypada jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny, ale wstrzymuję się jeszcze z zakupem, bo chcę porównać na żywo wykonanie. W piątek będę w Rzeszowie na połówkowych to zrobię rundkę po sklepach 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie tego posikiwania trochę boję, bo to dopiero 5 miesiąc, co będzie później
![]() ![]() Agulek jak to nie masz brzucha!? Ja mam już taki bębenek że widać z daleka. I chyba zaczynam w końcu czuć jakieś delikatne łaskotki w środku ![]() ![]() anulka_l7 mieszkasz blisko Rzeszowa? Edytowane przez nunny Czas edycji: 2017-05-15 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj z tym kichaniem też tak mam, boję się że będzie gorzej ale ćwiczę dalej mięśnie kegla z nadzieją, że nie pogorszy się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
Wczoraj tz powiedzial mi ze musi mi kupic Calgon bo mi beben wywalilo😀😀 faktycznie tydzien temu mialam praktycznie plaski a teraz jak na mnie to spory sie zrobil
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
nibyżona
|
Ja też nie mam jakiegoś sensownego brzuszka
![]() Bo jestem typowym jabłkiem, które nadal miało za dużo kilogramow na plusie gdy pojawiła się ciąża ![]() Coś mi się chce ale nie wiem co. Tzn wydaje mi się że to gofry. Serio w końcu muszę kupić gofrownice ![]()
#449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#450 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
My też się na niego decydujemy ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja od sierpnia będę 30km od Rzeszowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.