|
|
#3271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
emmos myślę że mam wszystko
no ale wyjdzie w praniu, najwyżej się dokupi co będzie brakowało
|
|
|
|
#3272 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja chyba nie kupuję filtrów, podobno ni powinno się używać do 6 mca. Cytat:
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50113938/ Chyba też kupię paczkę. |
|||||
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Mi dziś na FB w lipcowkach wyskoczył post że jedna właśnie urodziła chyba 33 tydzień i malutki miał 2100 i 47 cm . Jesten już w domu byłam jeszcze u koleżanki na lodzie i nie mam siły jest tak gorąco ... Nie wiem co na siebie włożyć ... Mama mi dziś kupiła letnia sukienka w lumpeksie, jest trochę za duża w biuście ale tak kolob domu przy tych goraczkach idealna . Kupiłam jeszcze jakiś t-shirt w pepco rozmiar L in kilka ubranek ale dla małego od szwagierki . Stwierdziłam że swojemu nie kupię bo i tak ma dostać po kuzynie to po co maja się później powtarzać :p Mnie pani dziś w aptece przepuscila ![]() I u nas chyba będzie Julian Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Ja + 17 wszyscy mi mówią że po mnie nie widać że tak dużo ... Chyba nie chcą mi przykrości robić :pWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3274 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja właśnie skończyłam knedle (miałam Wam wstawić zdjęcie ale stwierdziłam ,że nie będę świnka) ogarnęłam podłogi i ledwo żyję...mały jest ułożony w poprzek bo czuję gdzie ma główkę jak ma czkawkę mam nadzieje ,że ułoży się w końcu tą główką w dół wiercipiętek ![]() brat kupił dzieciakom piękne rowerki dzisiaj i już powiedział ,że będą dla Wincenta także się bardzo cieszę dobrze mieć niewiele starsze dzieci w bliskiej rodzinie
|
|
#3275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyprasowane przy okazji sukienki urlopowe. Także powinnam mieć w czym chodzic. Jeszcze na allegro licytuje 2.
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
47 cm to na szybko ciuszki do kupienia, bo w 56 pewnie tonie.Julian...pięknie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Jon sprawdzalam przewijak boki miękkie ale odbijają i trzymają fason,a ta część gdzie dziecko leży to jakby może 1cm gąbka była.
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Pewnie tak, przyszły chrześniak tz gdzieś około tyle miał jak nie mniej to kupowaliśmy właśnie 50 teraz już pepco 62 bo szwagierka mówiła że polspiochy z 56 już mu są za małe trochę ... A chyba 7 tygodni Mi się też podoba Julek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam przygotowany juz zestaw 46 cm. Chociaż wydaje mi się, że to niemożliwe żeby była krótsza ode mnie o 11 cm.
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam co na siebie założyć. We wszystkim wyglądam tak 😨
1495200857869.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja byłam dziś rano na pobieraniu krwi. Musiałam zrobić badania zlecone przez diabetologa. Trzeba była być na czczo, a mi było z tego powodu słabo, więc TZ z synkiem mi towarzyszyli Dostałam później od nich kwiaty. Byliśmy w Biedronce i stały przy kasie, synek jak je zobaczył wolał "mama, mama" Kochany mój <3 Potem byłam w Szkole Rodzenia na ćwiczeniach. Teraz odpoczywam póki młody jeszcze śpi, a pralka i zmywarka chodzą
|
#3282 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może troszkę Ci się bluzeczka w praniu skurczyła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3284 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie masz żadnych dłuższych tunik? Ja na szczęście jeszcze coś wynajduję z szafy. Gorzej z dołem |
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wyglądam tak |
|
|
|
|
#3288 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja też, piona ![]() Cytat:
Serio nie widać My mamy te prześcieradła z ikei w przedszkolu i się dobrze sprawdzają ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Pięknie wyglądacie Ja mam 3 dłuższe bluzki, które noszę na zmianę Dlatego czekam na zamówienie z c&a jak na zbawienie |
||
|
|
|
#3289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej się nie zapocisz ![]() Łączę się w bólu mam tak samo. A w sukienkach wyglądam jak moj wujek z brzuchem piwnym ![]() Cytat:
Słodziak z synka odpoczywaj, mam nadzieję, że wyniki wyjdą piękne![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3290 |
|
MerDer 4ever
|
Na ochłodę! IMG_1495201678.480415.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam otulacz z Aliexpress, taki cieniutki bawełniany akurat na lato ![]() Cytat:
Nie stosuje. Muszę się nad tym zastanowić. Cytat:
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pięknie piłeczkę upchnęłaś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora
Trochę jest o tym w linku, który podałam. Ale poszukam. Morelle Rozwalasz mnie tymi udami... sa świetne przecież...Chilli Ja w tamtym roku trafiłam na truskawki NAJLEPSZE W ŚWIECIE- serio... nigdy takich nie jadłam, w tym roku też zaatakuję tego sprzedawcę... Byliśmy dziś chwilkę na zakupach teraz byczy sie na balkonie! Ja jestem z tych ostrożnych raczej, ale patrzę tez na stan syna, a on kipi energią ![]() Emmos kciuki ogromne, a z.lotkiem super! ![]() Morelle Brawa dla koleżanek...no.i faktycznie już.i.moja głowa powoli zaczyna nie ogarniać :/ Karolinuusia Daj znać jak.po KTG, ja mam.dwa lzejsze dni , ok 10-12 może dziś rano spoko było, ale poszalałam, umyłam podłogi, odkurzyłam, kurze ogarnęłam i balkon cały... potem.zakupy, obiad i teraz mam.co chwilkę into.mega mocne :/ oby przeszły... Minini To ładnie do.przodu lecicie z przygotowaniami, super! Dariettaa Ja piorę raz, wszystko w dzieciowym od razu... Carolle A czemu tak wcześnie urodzila? I czy wszystko gra z nimi? Calineczka Dzieki za krótkie, ale ważne info...O Chilli To.jakie te kremy polecisz? Gosiutka duża dziewczynka![]() Taedio A czemu.już rodzą? Doczytałaś? Poprostu Super! Brawa i.gratki dla nich ![]() Minini To.miłego dnia i najlepszego dla brata...no dobra dla tesciowej też ręczniki to fajny prezent.Karolinuuusia Gdzie Ty masz brzuch??? Bosz taki to ja w 15 tyg miałam, fajnie ci ale ślicznie wyglądasz![]() Nulka Mam podobny brzusio ![]() Ale się objadłam czereśni ![]() I obiadek dziś jajka sadzone, młode ziemniaczki i mizeria, Chilli i Taedio dzięki za inspirację ![]() Właśnie oglądam o szczepieniach... Bosz co za tragedia z tym... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzę na tego loda i zdecydowanie myślę pozytywnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Mała jadłyśmy to samo na obiad mniam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha to nie zazdroszczę ![]() U TŻ w aucie z kolei mamy skórzane fotele wiec myśle ze możemy przybić sobie piątkę :P w lato można sobie dupsko odparzyc ![]() Loda chyba zafunduje się po obiedzie hmmmm Dziewczyny: zdecydowanie za wysoka temperatura prania ciuchów! u mnie tez nieliczne bluzki zakrywają cały brzuch ;PWysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#3296 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Mmm pyszny obiadek U mnie dzisiaj to co wczoraj tylko ziemniaczki i mizerię zrobię na świeżo ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Tylko tego mi do kompletu brakuje ![]() Ja już zjadłam i mam ochotę na następnego
|
|||
|
|
|
#3297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehhh standard. Cytat:
To normalne ze zaczynają się rozpakowywać Muszę do nich zajrzeć ![]() Tylko w dziecięcym.
|
|
#3298 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Niby normalne ale strach obleciał
|
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wychodzi na to, że niepotrzebnie prasowalam te sukienki. 2 w ogóle nie przeszły mi przez brzuch. W pozostałych wyglądam jak pasztet. W dodatku uda mam jak z obrazów Rubensa. Chyba zaczyna mi się robić cellulit. Niedobrze mi się robi jak patrzę w lustro. Wyglądam obrzydliwie. Nie ubiore juz nic krótszego niż do kolan. Chce swoją starą figurę! Wychodzi na to, że nie mam się w ci ubrać bo sukienki do kolan mam do pracy. Czyli obcisle ołówki, na które mogę sobie popatrzeć. Mam dość tego brzucha i całej tej ciąży. Juz bym chciała 30.06.
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
TAEDIO nienawidzę Cię za te zdjęcie, wiesz?
![]() EMMOS kiedyś pytałaś co mi diablo zlecała, morfo, mocz i Hba1c.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

no ale wyjdzie w praniu, najwyżej się dokupi co będzie brakowało

Dobrze, że piszecie tyle o szczepieniach bo ja też zielona w tym temacie.
prawda. 
in kilka ubranek ale dla małego od szwagierki . Stwierdziłam że swojemu nie kupię bo i tak ma dostać po kuzynie to po co maja się później powtarzać :p 
ogarnęłam podłogi i ledwo żyję...
a to dotyczy tylko twarzy?
to na szybko ciuszki do kupienia, bo w 56 pewnie tonie.

30 stopni u mnie pokazuje termometr w cieniu! A ja muszę pojechać nabić klimę bo już nic nie dmucha 

odpoczywaj, mam nadzieję, że wyniki wyjdą piękne
dzięki!
nawet łóżeczka nie mam a dzis materac przyjedzie 

za wizytę