|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Mam takie same odczucia ....Czuję się okropnie z tym ciałem i brzuchem, co raz bardziej mi przeszkadza . Nie wiem jakim cudem udało mi się pomalować wczoraj paznokcie u nóg ...Ja mam celulutlit na udach wystarczy że bardziej wyprostuje nogę to go widać Masakra totalna też nie mam zamiaru odkrywać nóg ... Czekam na sukienkę maxi z alie i jeszcze może jakaś zamówię z Allegro .. macie może coś sprawdzonego ? U mnie dziś też mizeria i jajko :p I dwa lody zjedzone :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- A już nie wspomnę jaka mam chęć na truskawki przez was Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3302 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja też nie ubiorę krótkich spodenek czy sukienek teraz. Takie życie ![]() Nie nienawidź mnieeeee Devilek ja oglądałam sukienki maxi na allegro, kilka mi się spodobało ale jeszcze nic nie zamówiłam. Daj znać jak coś zamówisz
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurzona jestem na maksa. Niech ktoś do mnie coś powie o stanie błogosławionym to wybuchNe śmiechem.
|
|
#3304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak wgl to zbieram się od kilku dni na malowanie paznokci u nóg... I nie mam pojęcia jak mam się za to zabrać 😁 |
|
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ![]() Łączę się z Wami w bólu, też się czuję jak wieloryb i nie mam ochoty kupować ciuchów na chwilę, a z drugiej strony w tym co mam czuję się okropnie. Mam wrażenie,że d..e mam 2 razy większą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie emmos :/ mam kryzys. W przyszłym tyg mam jechać do mamy na 5 dni, a sukienki mam 2... chyba przejdę się po lumpeksach.
|
#3308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Minini dzięki ogromne za inf o łóżku ikea kura!
To fajnie ma Twój synek zrobioną bazę Ja chcę pokombinować z drewnianym domkiem, ewentualnie naszyć na ten ich półokrągły stelaż inny materiał i doszyć do tego materiałowy domek, bo ten ikeowy mi się nie podoba. Ale jeszcze zobaczę. To jak Twój synek skacze po stelażu i nic się nie dzieje, to musi być nieźle wytrzymały, fajnie! Cytat:
Super, u nas też byłby Julian na 100% gdyby był chłopak Dziewczyny naprawdę nie macie litości! Wiecie, że we wschodniej części Polski nie ma jeszcze czereśni i truskawek? I co ja mam teraz zrobić??? Dobrze, że chociaż arbuz jest na pocieszenie... Ufff kupiliśmy farbę do ścian: może kolor nie pod dziewczyny, bo nazywa się Anielski Błękit Ale myślę że będzie się fajnie komponował z białymi meblami, a poza tym będzie dużo innych kolorów w pokoju. Teraz córa ma taki ciemny, brudny róż Ale chcieliśmy coś jasnego, żeby optycznie powiększyć. Teraz tylko największy problem - jak sprytnie przekonać córkę do metamorfozy, bo zaczęła coś marudzić Ma już swoje widzimisię ![]() Złaziłam się po sklepach w poszukiwaniu czarnych rajstop dla córy na poniedziałkowe przedstawienie z okazji dnia matki i ojca. Dwa razy było mi tak słabo, że gdyby nie mąż pewnie bym fiknęła Rajstop nigdzie nie było, wzięłam czarne getry... Dobrze, że chociaż moja mama kupiła już czerwony t-shirt bez nadruków, bo nie wiem gdzie bym go dorwała... Córka będzie biedronką w przedstawieniu Ech... Kupiłam kwiatka na balkon, zaraz mi mąż zainstaluje na balkonie zasłonki i bujaczka i siadam tam z lodami i arbuzem!
Edytowane przez siilmariien Czas edycji: 2017-05-19 o 16:38 |
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Over size raczej później nie będę nosić. No chyba, że jako plażowe. Zobaczę zatem co będzie w lumpeksie.
|
|
#3310 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Mąż powiedział, że wyglądam jak chłopczyk z Afryki 😨 duży brzuch a reszta szczupła..
Cytat:
Tak coś z pralką mam nie tak, od dziś nastawiam na 20 stopni haha Cytat:
Sukienki chce sobie kupić jakieś ale nie za miliony, bo szkoda mi kasy mi te kilka tygodni, a.później będę jak w worku Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam sobie
http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...6&n=1&s=search a co tam
|
|
|
|
#3312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpisuje się pod tym ... Nie raz już słyszałam że to taki piękny stan ! A mnie coś bierze jak to słyszę :p Cytat:
Powiem Ci że nie jest łatwo :p Julkowi też nie pasowało :p Cytat:
No ja np dziś kupiłam bluzkę z pepco l bo tak mi fajnie zakrywała brzuszek ... Na alie wzięłam 38 sukienkę ale u nich zazwyczaj trzeba brsc większe ... A te z Allegro to sama nie wiem nie chce żeby też mi się bardzo upinalo chce mieć luzniej bo wtedy mi wygodniej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Ja maxi żadnej w domu nie mam ... No i też mi szkoda kasy na ubrania których prawdopodobnie nie założe później ... Chyba że przy następnej ciąży :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3313 | |
|
Zadomowienie
|
Devileek, Morelle łącze sie w bólu! Dzis założyłam spodenki ale chodzę tylko po domu i.modlę sie zeby nikt nie zechcial mnie odwiedzic! Nie mam co na siebie włożyć totalnie! A jeszcze mam impreze rodzinna w niedziele i nie wiem w co się ubiore
ostatnia sukienka w jaką sie mieszcze to ten czerwony ołówek który kupilam niedawno tylko ze ma rekaw 3/4 Cytat:
Mala nie mam pojęcia czemu urodziła tak wcześnie. Ale wszystko z nimi dobrze. Maly zdrowy z nią też wszystko dobrze. Posprzatalam łazienki i kuchnie i mam jeszcze sporo energii ... Nie wiem skad u mnie te zapasy?! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że lumpeksy mogą być dobrym pomysłem. Tam pewnie pełno letnich sukienek. Może ja też poszukam jakiegoś w przyszłym tygodniu. Tylko nie wiem czy u mnie problem nie tkwi w mojej głowie i ja w takim stanie w niczym się sobie nie będę podobać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wicie gniazda może hah to i na sprzątanie jest energia Ale ładna szkoda tylko że nie tańsza troszkę ! :P IMG_1495205637.028077.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajna.Ale ja ją widzę tak, że z przodu mi się uniesie i moje wielkie uda wyjdą na pierwszy plan ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłam rozmiar większą ![]() Myślałam że tylko mi w uda (między innymi) poszło |
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Devilek ja kupiłam jeden t-shirt w Pepco za 15zl i po pierwszym praniu w 40' rozciągnąl mi się dół i wygląda jak szmatka
Sukienek/spodnic maxi nie lubię czuję się w nich jak drzewo tyle że teraz jeszcze by brzuch doszedł Sukienki szersze na dole układają sie fatalnie bo tworzy sie namiot pod brzuchem i wygląda się jak słoń Najlepsze są sukienki obcisłe długość w kolano o ile ktoś nie ma już wypchnietego pępka bo to sorki ale na prawdę źle wygląda Czyli ogólnie nie wiem co jest ok i dołączam do grona: nie mam się w co ubrać |
|
|
|
#3319 |
|
Rozeznanie
|
Morelle ty to i tak masz już z górki, pomyśl sobie że kiedy ty od miesiąca będziesz tulić swoje maleństwo część dziewczyn będzie jeszcze w dwupakach
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
pozazdrościć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3321 |
|
MerDer 4ever
|
Anusia śliczna sukienka
![]() Carolles w niedziele ma padać wiec rękaw 3/4 spoko :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze 6 tyg. Ma sa kra! Pewnie i tak dalej będzie problem z ubiorem.
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne torby
http://www.joissy.com/kolekcja/torby-i-plecakiWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3325 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wysiedzialam długo i wzięłam sie za prasowanie Cytat:
nie żebym chciała deszczu ale jak bedzie taka pogoda jak dziś to sie ugotuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3326 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3327 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzis rano zrobilam przegląd swoich sukienek... w jednej wyglądam jak w pizamie. do kilku sie nie wcisnelam bo nie przeszły nawet przez biust. w wiekszosci do ktorych juz sie zmiescilam to wyglądałam jak moja prababcia ktora chodzila w takich fartuchach a one opinały sie na duzych brzuchu i robiły wielki obwód spodu sukienki. taki namiot... no masakra czulam sie jakbym miala 40 lat wiecej.. kilka letnich bez rękawow pasuje ale szału nie ma. też mam jakiś zaburzone poczucie swojego ciała. uda akurat u mnie ok, ale d..pa matko w życiu nie mialam takiej duzej! Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie truskawki tylko hiszpanskie, czeresni niewidzialam ![]() a w ogrodnictwie gdzie bylam po truskawki powiedzieli że nie ma bo nie ma slonca ![]() Cytat:
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie dla mnie ale widziałam że ktoś kupował za taką cenę więc wyrzucam :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3329 |
|
Zadomowienie
|
Devilek obserwuje wszystkie torby ktore wrzucasz bo sama szukam..
mam grafitowo turkusowy wozek wiec cos raczej w tych tonacjach musze szukac. myśle o tej ale jakos nie przekonala mnie jeszcze żeby kliknąć. chyba że upoluje jakies kupony z ali http://s.aliexpress.com/u6bQFrAz
|
|
#3330 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też tak w niektórych rzeczach wyglądam, śmieję się, że jak pijak z wywalonym brzuchem ![]() Też mi się Julian podoba Cytat:
Tylko nie prasowanie prześcieradeł ![]() Cytat:
A wczoraj kupiłam sobie pysznego na patyku, nawet jakiś nastolatek mnie przepuścił w kolejce, a lód przed sklepem spadł z patyka po kilku lizach Cytat:
![]() Cytat:
Ty już niedługo z tym kończysz, u mnie się może do sierpnia przeciągnąć (oby nie). Cytat:
Cytat:
Bardzo lubię rozkloszowane sukienki, ale teraz się w nich czuję jak szafa! Noszę tylko dopasowane. Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-05-19 o 18:11 |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Masakra totalna też nie mam zamiaru odkrywać nóg ... Czekam na sukienkę maxi z alie i jeszcze może jakaś zamówię z Allegro .. macie może coś sprawdzonego ?

Dobrze, że piszecie tyle o szczepieniach bo ja też zielona w tym temacie.
Ale myślę że będzie się fajnie komponował z białymi meblami, a poza tym będzie dużo innych kolorów w pokoju. Teraz córa ma taki ciemny, brudny róż
Ale chcieliśmy coś jasnego, żeby optycznie powiększyć.
Ma już swoje widzimisię
Rajstop nigdzie nie było, wzięłam czarne getry... Dobrze, że chociaż moja mama kupiła już czerwony t-shirt bez nadruków, bo nie wiem gdzie bym go dorwała... Córka będzie biedronką w przedstawieniu
Ech...

sa świetne przecież...

nie wysiedzialam długo i wzięłam sie za prasowanie