LIPCÓWKI część 5. - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-19, 16:17   #3301
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek
Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Duży!

U mnie wychodzi na to, że niepotrzebnie prasowalam te sukienki. 2 w ogóle nie przeszły mi przez brzuch. W pozostałych wyglądam jak pasztet. W dodatku uda mam jak z obrazów Rubensa. Chyba zaczyna mi się robić cellulit. Niedobrze mi się robi jak patrzę w lustro. Wyglądam obrzydliwie. Nie ubiore juz nic krótszego niż do kolan. Chce swoją starą figurę!

Wychodzi na to, że nie mam się w ci ubrać bo sukienki do kolan mam do pracy. Czyli obcisle ołówki, na które mogę sobie popatrzeć. Mam dość tego brzucha i całej tej ciąży. Juz bym chciała 30.06.

Mam takie same odczucia ....Czuję się okropnie z tym ciałem i brzuchem, co raz bardziej mi przeszkadza . Nie wiem jakim cudem udało mi się pomalować wczoraj paznokcie u nóg ...Ja mam celulutlit na udach wystarczy że bardziej wyprostuje nogę to go widać Masakra totalna też nie mam zamiaru odkrywać nóg ... Czekam na sukienkę maxi z alie i jeszcze może jakaś zamówię z Allegro .. macie może coś sprawdzonego ?

U mnie dziś też mizeria i jajko :p

I dwa lody zjedzone :p

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

A już nie wspomnę jaka mam chęć na truskawki przez was

Stary 2017-05-19, 16:19   #3302
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
U mnie wychodzi na to, że niepotrzebnie prasowalam te sukienki. 2 w ogóle nie przeszły mi przez brzuch. W pozostałych wyglądam jak pasztet. W dodatku uda mam jak z obrazów Rubensa. Chyba zaczyna mi się robić cellulit. Niedobrze mi się robi jak patrzę w lustro. Wyglądam obrzydliwie. Nie ubiore juz nic krótszego niż do kolan. Chce swoją starą figurę!
Wychodzi na to, że nie mam się w ci ubrać bo sukienki do kolan mam do pracy. Czyli obcisle ołówki, na które mogę sobie popatrzeć. Mam dość tego brzucha i całej tej ciąży. Juz bym chciała 30.06.
Jeszcze miesiąc Ja też nie ubiorę krótkich spodenek czy sukienek teraz. Takie życie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
TAEDIO nienawidzę Cię za te zdjęcie, wiesz?
Nie nienawidź mnieeeee

Devilek ja oglądałam sukienki maxi na allegro, kilka mi się spodobało ale jeszcze nic nie zamówiłam. Daj znać jak coś zamówisz
Stary 2017-05-19, 16:20   #3303
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Mam takie same odczucia ....Czuję się okropnie z tym ciałem i brzuchem, co raz bardziej mi przeszkadza . Nie wiem jakim cudem udało mi się pomalować wczoraj paznokcie u nóg ...Ja mam celulutlit na udach wystarczy że bardziej wyprostuje nogę to go widać Masakra totalna też nie mam zamiaru odkrywać nóg ... Czekam na sukienkę maxi z alie i jeszcze może jakaś zamówię z Allegro .. macie może coś sprawdzonego ?

U mnie dziś też mizeria i jajko :p

I dwa lody zjedzone :p

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

A już nie wspomnę jaka mam chęć na truskawki przez was

Ja szukam takich niby plażowych. Ale do 39 zł. Szkoda mi kasy na coś czego później (mam nadzieje) nie ubiore.
Wkurzona jestem na maksa. Niech ktoś do mnie coś powie o stanie błogosławionym to wybuchNe śmiechem.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 16:27   #3304
nulkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
No pięknie piłeczkę upchnęłaś

Chyba piłkę lekarską 😆

A tak wgl to zbieram się od kilku dni na malowanie paznokci u nóg... I nie mam pojęcia jak mam się za to zabrać 😁
nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 16:29   #3305
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
TAEDIO nienawidzę Cię za te zdjęcie, wiesz?

EMMOS kiedyś pytałaś co mi diablo zlecała, morfo, mocz i Hba1c.

Dzieki

Łączę się z Wami w bólu, też się czuję jak wieloryb i nie mam ochoty kupować ciuchów na chwilę, a z drugiej strony w tym co mam czuję się okropnie. Mam wrażenie,że d..e mam 2 razy większą

Stary 2017-05-19, 16:33   #3306
taedio
MerDer 4ever

Ja kupuję większość w swoim normalnym rozmiarze, sukienki maxi też mam zamiar kupić w moim rozmiarze tylko nie kupuję ubrań obcisłych czy taliowanych.
Stary 2017-05-19, 16:34   #3307
morelle_
Zakorzenienie

Właśnie emmos :/ mam kryzys. W przyszłym tyg mam jechać do mamy na 5 dni, a sukienki mam 2... chyba przejdę się po lumpeksach.
Stary 2017-05-19, 16:35   #3308
siilmariien
Wtajemniczenie

Minini dzięki ogromne za inf o łóżku ikea kura!
To fajnie ma Twój synek zrobioną bazę Ja chcę pokombinować z drewnianym domkiem, ewentualnie naszyć na ten ich półokrągły stelaż inny materiał i doszyć do tego materiałowy domek, bo ten ikeowy mi się nie podoba. Ale jeszcze zobaczę.
To jak Twój synek skacze po stelażu i nic się nie dzieje, to musi być nieźle wytrzymały, fajnie!

Cytat:
Napisane przez Gosiutka Pokaż wiadomość
Cześć

cały czas Was podczytuje, a szalejecie z postami i ciężko mi wbić Dobrze, że piszecie tyle o szczepieniach bo ja też zielona w tym temacie.

U mnie przygotowania też ruszyły pełną parą ( w końcu) .. na szczeście kończe już swoje zlecenia w pracy więc mogę się tym zająć. Mąż złożył w tym tygodniu łóżeczko i co na nie patrzę to nie wierzę, że to już tak blisko!!! Zdecydowaliśmy się na https://woodies.pl/produkt/lozeczko-modern-cot/ - jakby co polecam wykonanie i sklep .
W zeszłym tygodniu ( 31 tyg 5 dni) mała - ( będzie Oliwia ) miała ok. 1900 g, więc teraz już pewnie 2 kg... u mnie na plusie + 11kg.. ech też czuję sie jak wieloryb.. musze przeczesać szafę w poszukiwaniu odpowiednich ciuchów letnich..

Dziewczyny, jaki krem z filtrem kupujecie dla swoich bobasków?
Cześć, fajnie że się odezwałaś! Gratuluję Oliwii, waga zacna!

Cytat:
I u nas chyba będzie Julian
Super, u nas też byłby Julian na 100% gdyby był chłopak

Dziewczyny naprawdę nie macie litości! Wiecie, że we wschodniej części Polski nie ma jeszcze czereśni i truskawek? I co ja mam teraz zrobić??? Dobrze, że chociaż arbuz jest na pocieszenie...

Ufff kupiliśmy farbę do ścian: może kolor nie pod dziewczyny, bo nazywa się Anielski Błękit Ale myślę że będzie się fajnie komponował z białymi meblami, a poza tym będzie dużo innych kolorów w pokoju. Teraz córa ma taki ciemny, brudny róż Ale chcieliśmy coś jasnego, żeby optycznie powiększyć.
Teraz tylko największy problem - jak sprytnie przekonać córkę do metamorfozy, bo zaczęła coś marudzić Ma już swoje widzimisię

Złaziłam się po sklepach w poszukiwaniu czarnych rajstop dla córy na poniedziałkowe przedstawienie z okazji dnia matki i ojca. Dwa razy było mi tak słabo, że gdyby nie mąż pewnie bym fiknęła Rajstop nigdzie nie było, wzięłam czarne getry... Dobrze, że chociaż moja mama kupiła już czerwony t-shirt bez nadruków, bo nie wiem gdzie bym go dorwała... Córka będzie biedronką w przedstawieniu Ech...

Kupiłam kwiatka na balkon, zaraz mi mąż zainstaluje na balkonie zasłonki i bujaczka i siadam tam z lodami i arbuzem!

Edytowane przez siilmariien
Czas edycji: 2017-05-19 o 16:38
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 16:36   #3309
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Ja kupuję większość w swoim normalnym rozmiarze, sukienki maxi też mam zamiar kupić w moim rozmiarze tylko nie kupuję ubrań obcisłych czy taliowanych.
Ja nie lubię maxi. Chyba, że rozciete z nogą na wierzchu + szpilki. A wiadomo, że takie teraz odpadają.
Over size raczej później nie będę nosić. No chyba, że jako plażowe. Zobaczę zatem co będzie w lumpeksie.
Stary 2017-05-19, 16:44   #3310
karolinuuusia
Zakorzenienie

Mąż powiedział, że wyglądam jak chłopczyk z Afryki 😨 duży brzuch a reszta szczupła..

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Dziękuję! w takim razie zdecydowanie bardziej opłaca mi się na all zamówić, bo te w sklepie też takie były

No pięknie, tak ciążowo! może troszkę Ci się bluzeczka w praniu skurczyła

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
no i bardzo ładnie i przynajmniej przewiewnie
Tak coś z pralką mam nie tak, od dziś nastawiam na 20 stopni haha
Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
Jaki malutki brzuszek masz
Nie masz żadnych dłuższych tunik? Ja na szczęście jeszcze coś wynajduję z szafy. Gorzej z dołem
Zbytnio nie ma w czym wybierać w co się mieszcze. 3 koszulki jeszcze sa ok ale czuje ze nie na długo
Cytat:
Hehe u mnie też tak jest. Dlatego szukam wśród sukienek
Sukienki chce sobie kupić jakieś ale nie za miliony, bo szkoda mi kasy mi te kilka tygodni, a.później będę jak w worku
Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Karolina, wszystko ładnie pięknie, ale za wysoką temperaturę prania ustawiasz 😆
Ja wyglądam tak
Piękno wyglądasz, ale też uważaj uważaj temperatura na przyszłość 😁
Cytat:
Przynajmniej się nie zapocisz
Łączę się w bólu mam tak samo. A w sukienkach wyglądam jak moj wujek z brzuchem piwnym

Słodziak z synka odpoczywaj, mam nadzieję, że wyniki wyjdą piękne

Bluzki do pępka nadal w modzie, ja taką chyba zaprowadze w swoim mieści 😁
Cytat:
Już jadłam dziś, nie Kuś więcej 😛
Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Xzora
Trochę jest o tym w linku, który podałam. Ale poszukam.

Morelle
Rozwalasz mnie tymi udami... sa świetne przecież...

Chilli
Ja w tamtym roku trafiłam na truskawki NAJLEPSZE W ŚWIECIE- serio... nigdy takich nie jadłam, w tym roku też zaatakuję tego sprzedawcę...
Byliśmy dziś chwilkę na zakupach teraz byczy sie na balkonie! Ja jestem z tych ostrożnych raczej, ale patrzę tez na stan syna, a on kipi energią

Emmos kciuki ogromne, a z.lotkiem super!

Morelle
Brawa dla koleżanek...no.i faktycznie już.i.moja głowa powoli zaczyna nie ogarniać :/

Karolinuusia
Daj znać jak.po KTG, ja mam.dwa lzejsze dni , ok 10-12 może dziś rano spoko było, ale poszalałam, umyłam podłogi, odkurzyłam, kurze ogarnęłam i balkon cały... potem.zakupy, obiad i teraz mam.co chwilkę into.mega mocne :/ oby przeszły...

Minini
To ładnie do.przodu lecicie z przygotowaniami, super!

Dariettaa
Ja piorę raz, wszystko w dzieciowym od razu...

Carolle
A czemu tak wcześnie urodzila?
I czy wszystko gra z nimi?

Calineczka
Dzieki za krótkie, ale ważne info...O

Chilli
To.jakie te kremy polecisz?

Gosiutka
duża dziewczynka

Taedio
A czemu.już rodzą? Doczytałaś?

Poprostu
Super! Brawa i.gratki dla nich

Minini
To.miłego dnia i najlepszego dla brata...no dobra dla tesciowej też ręczniki to fajny prezent.

Karolinuuusia
Gdzie Ty masz brzuch???
Bosz taki to ja w 15 tyg miałam, fajnie ci ale ślicznie wyglądasz

Nulka
Mam podobny brzusio

Ale się objadłam czereśni
I obiadek dziś jajka sadzone, młode ziemniaczki i mizeria,
Chilli i Taedio dzięki za inspirację

Właśnie oglądam o szczepieniach...
Bosz co za tragedia z tym...

Dam znać. Ja mam co ok godz, raz mocniejsze, a.raz słabsze, mam nadzieję tylko ze z szyjka ok! Wizyta dopiero 30.05.
Cytat:
Ja szukam takich niby plażowych. Ale do 39 zł. Szkoda mi kasy na coś czego później (mam nadzieje) nie ubiore.
Wkurzona jestem na maksa. Niech ktoś do mnie coś powie o stanie błogosławionym to wybuchNe śmiechem.
Też mu szkoda kasy. Chce.coś.co bym później wykorzystała ale pewnie ciężko będzie

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 16:44   #3311
anusia1990
Zakorzenienie

Kliknęłam sobie

http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...6&n=1&s=search

a co tam
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 16:46   #3312
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:

Podpisuje się pod tym ... Nie raz już słyszałam że to taki piękny stan ! A mnie coś bierze jak to słyszę :p

Cytat:
Chyba piłkę lekarską

A tak wgl to zbieram się od kilku dni na malowanie paznokci u nóg... I nie mam pojęcia jak mam się za to zabrać

Powiem Ci że nie jest łatwo :p Julkowi też nie pasowało :p

Cytat:

No ja np dziś kupiłam bluzkę z pepco l bo tak mi fajnie zakrywała brzuszek ... Na alie wzięłam 38 sukienkę ale u nich zazwyczaj trzeba brsc większe ... A te z Allegro to sama nie wiem nie chce żeby też mi się bardzo upinalo chce mieć luzniej bo wtedy mi wygodniej

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Ja maxi żadnej w domu nie mam ... No i też mi szkoda kasy na ubrania których prawdopodobnie nie założe później ... Chyba że przy następnej ciąży :p

Stary 2017-05-19, 16:46   #3313
Carolles
Zadomowienie

Devileek, Morelle łącze sie w bólu! Dzis założyłam spodenki ale chodzę tylko po domu i.modlę sie zeby nikt nie zechcial mnie odwiedzic! Nie mam co na siebie włożyć totalnie! A jeszcze mam impreze rodzinna w niedziele i nie wiem w co się ubiore ostatnia sukienka w jaką sie mieszcze to ten czerwony ołówek który kupilam niedawno tylko ze ma rekaw 3/4
Cytat:
Chyba piłkę lekarską 😆

A tak wgl to zbieram się od kilku dni na malowanie paznokci u nóg... I nie mam pojęcia jak mam się za to zabrać 😁
Haha ja tez

Mala nie mam pojęcia czemu urodziła tak wcześnie. Ale wszystko z nimi dobrze. Maly zdrowy z nią też wszystko dobrze.

Posprzatalam łazienki i kuchnie i mam jeszcze sporo energii ... Nie wiem skad u mnie te zapasy?!

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 16:53   #3314
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie emmos :/ mam kryzys. W przyszłym tyg mam jechać do mamy na 5 dni, a sukienki mam 2... chyba przejdę się po lumpeksach.

Powiem Ci, że lumpeksy mogą być dobrym pomysłem. Tam pewnie pełno letnich sukienek. Może ja też poszukam jakiegoś w przyszłym tygodniu. Tylko nie wiem czy u mnie problem nie tkwi w mojej głowie i ja w takim stanie w niczym się sobie nie będę podobać.

Stary 2017-05-19, 16:54   #3315
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Devileek, Morelle łącze sie w bólu! Dzis założyłam spodenki ale chodzę tylko po domu i.modlę sie zeby nikt nie zechcial mnie odwiedzic! Nie mam co na siebie włożyć totalnie! A jeszcze mam impreze rodzinna w niedziele i nie wiem w co się ubiore ostatnia sukienka w jaką sie mieszcze to ten czerwony ołówek który kupilam niedawno tylko ze ma rekaw 3/4

Haha ja tez

Mala nie mam pojęcia czemu urodziła tak wcześnie. Ale wszystko z nimi dobrze. Maly zdrowy z nią też wszystko dobrze.

Posprzatalam łazienki i kuchnie i mam jeszcze sporo energii ... Nie wiem skad u mnie te zapasy?!

Wicie gniazda może hah to i na sprzątanie jest energia

Ale ładna szkoda tylko że nie tańsza troszkę ! :P IMG_1495205637.028077.jpg

Stary 2017-05-19, 16:55   #3316
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość

Bardzo fajna.Ale ja ją widzę tak, że z przodu mi się uniesie i moje wielkie uda wyjdą na pierwszy plan

Stary 2017-05-19, 16:58   #3317
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajna.Ale ja ją widzę tak, że z przodu mi się uniesie i moje wielkie uda wyjdą na pierwszy plan

Wzięłam rozmiar większą

Myślałam że tylko mi w uda (między innymi) poszło
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 17:12   #3318
poprostu
Zakorzenienie

Devilek ja kupiłam jeden t-shirt w Pepco za 15zl i po pierwszym praniu w 40' rozciągnąl mi się dół i wygląda jak szmatka

Sukienek/spodnic maxi nie lubię czuję się w nich jak drzewo tyle że teraz jeszcze by brzuch doszedł

Sukienki szersze na dole układają sie fatalnie bo tworzy sie namiot pod brzuchem i wygląda się jak słoń

Najlepsze są sukienki obcisłe długość w kolano o ile ktoś nie ma już wypchnietego pępka bo to sorki ale na prawdę źle wygląda

Czyli ogólnie nie wiem co jest ok i dołączam do grona: nie mam się w co ubrać
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 17:24   #3319
baby2
Rozeznanie

Morelle ty to i tak masz już z górki, pomyśl sobie że kiedy ty od miesiąca będziesz tulić swoje maleństwo część dziewczyn będzie jeszcze w dwupakach
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 17:29   #3320
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Dokładnie pozazdrościć

Stary 2017-05-19, 17:35   #3321
taedio
MerDer 4ever

Anusia śliczna sukienka

Carolles w niedziele ma padać wiec rękaw 3/4 spoko :p

Stary 2017-05-19, 17:40   #3322
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
Morelle ty to i tak masz już z górki, pomyśl sobie że kiedy ty od miesiąca będziesz tulić swoje maleństwo część dziewczyn będzie jeszcze w dwupakach
Jeszcze 6 tyg. Ma sa kra! Pewnie i tak dalej będzie problem z ubiorem.
Stary 2017-05-19, 17:44   #3323
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze 6 tyg. Ma sa kra! Pewnie i tak dalej będzie problem z ubiorem.
U mnie też pewnie 6 tyg. Szok. Krótko a za razem długo 😲

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 17:45   #3324
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Kolejne torby http://www.joissy.com/kolekcja/torby-i-plecaki

Stary 2017-05-19, 17:46   #3325
Carolles
Zadomowienie

Cytat:
Wicie gniazda może hah to i na sprzątanie jest energia

Ale ładna szkoda tylko że nie tańsza troszkę !Załącznik 7073986

Może nie wysiedzialam długo i wzięłam sie za prasowanie
Cytat:
Anusia śliczna sukienka

Carolles w niedziele ma padać wiec rękaw 3/4 spoko

Tylko to mnie uratuje nie żebym chciała deszczu ale jak bedzie taka pogoda jak dziś to sie ugotuje

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 17:49   #3326
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Ceny zacne

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Tylko to mnie uratuje nie żebym chciała deszczu ale jak bedzie taka pogoda jak dziś to sie ugotuje

Dasz radę
Stary 2017-05-19, 17:54   #3327
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Nie mam co na siebie założyć. We wszystkim wyglądam tak 😨
Załącznik 7073886

brzuszek fajny, tylko tak jak dziewczyny piszą.. bluzki w za wysokiej temp. pierzemy

Cytat:
Hej!

Ja byłam dziś rano na pobieraniu krwi. Musiałam zrobić badania zlecone przez diabetologa. Trzeba była być na czczo, a mi było z tego powodu słabo, więc TZ z synkiem mi towarzyszyli Dostałam później od nich kwiaty. Byliśmy w Biedronce i stały przy kasie, synek jak je zobaczył wolał "mama, mama" Kochany mój <3
Potem byłam w Szkole Rodzenia na ćwiczeniach. Teraz odpoczywam póki młody jeszcze śpi, a pralka i zmywarka chodzą
aktywny dzień, wszystko ogarniete, dziecko śpi... nic tylko odpoczywać

Cytat:
Karolina, wszystko ładnie pięknie, ale za wysoką temperaturę prania ustawiasz 😆
Ja wyglądam tak
no to standardowo jak wiekszosc z nas tutaj

Cytat:
bylam dzis z synem w sklepie. on sobie zażyczył loda. kupiłam. tylko jemu!

Cytat:
Xzora
Trochę jest o tym w linku, który podałam. Ale poszukam.

Morelle
Rozwalasz mnie tymi udami... sa świetne przecież...

Chilli
Ja w tamtym roku trafiłam na truskawki NAJLEPSZE W ŚWIECIE- serio... nigdy takich nie jadłam, w tym roku też zaatakuję tego sprzedawcę...
Byliśmy dziś chwilkę na zakupach teraz byczy sie na balkonie! Ja jestem z tych ostrożnych raczej, ale patrzę tez na stan syna, a on kipi energią

Emmos kciuki ogromne, a z.lotkiem super!

Morelle
Brawa dla koleżanek...no.i faktycznie już.i.moja głowa powoli zaczyna nie ogarniać :/

Karolinuusia
Daj znać jak.po KTG, ja mam.dwa lzejsze dni , ok 10-12 może dziś rano spoko było, ale poszalałam, umyłam podłogi, odkurzyłam, kurze ogarnęłam i balkon cały... potem.zakupy, obiad i teraz mam.co chwilkę into.mega mocne :/ oby przeszły...

Minini
To ładnie do.przodu lecicie z przygotowaniami, super!

Dariettaa
Ja piorę raz, wszystko w dzieciowym od razu...

Carolle
A czemu tak wcześnie urodzila?
I czy wszystko gra z nimi?

Calineczka

Chilli
To.jakie te kremy polecisz?

Gosiutka
duża dziewczynka

Taedio
A czemu.już rodzą? Doczytałaś?

Poprostu
Super! Brawa i.gratki dla nich

Minini
To.miłego dnia i najlepszego dla brata...no dobra dla tesciowej też ręczniki to fajny prezent.

Karolinuuusia
Gdzie Ty masz brzuch???
Bosz taki to ja w 15 tyg miałam, fajnie ci ale ślicznie wyglądasz

Nulka
Mam podobny brzusio

Ale się objadłam czereśni
I obiadek dziś jajka sadzone, młode ziemniaczki i mizeria,
Chilli i Taedio dzięki za inspirację

Właśnie oglądam o szczepieniach...
Bosz co za tragedia z tym...

w tesco są fajne reczniki i byl drugi za polowe ceny haha co tam bede w teściową inwestować

Cytat:
Duży!

doskonale Cie rozumiem
dzis rano zrobilam przegląd swoich sukienek... w jednej wyglądam jak w pizamie. do kilku sie nie wcisnelam bo nie przeszły nawet przez biust. w wiekszosci do ktorych juz sie zmiescilam to wyglądałam jak moja prababcia ktora chodzila w takich fartuchach a one opinały sie na duzych brzuchu i robiły wielki obwód spodu sukienki. taki namiot... no masakra czulam sie jakbym miala 40 lat wiecej..
kilka letnich bez rękawow pasuje ale szału nie ma. też mam jakiś zaburzone poczucie swojego ciała. uda akurat u mnie ok, ale d..pa matko w życiu nie mialam takiej duzej!

Cytat:
Chyba piłkę lekarską 😆

xzora kiedys wrzucala foto jednej pozycji jogi - myśle że bylaby dobra do malowania paznokci

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Minini dzięki ogromne za inf o łóżku ikea kura!
To fajnie ma Twój synek zrobioną bazę Ja chcę pokombinować z drewnianym domkiem, ewentualnie naszyć na ten ich półokrągły stelaż inny materiał i doszyć do tego materiałowy domek, bo ten ikeowy mi się nie podoba. Ale jeszcze zobaczę.
To jak Twój synek skacze po stelażu i nic się nie dzieje, to musi być nieźle wytrzymały, fajnie!

Cześć, fajnie że się odezwałaś! Gratuluję Oliwii, waga zacna!

Super, u nas też byłby Julian na 100% gdyby był chłopak

Dziewczyny naprawdę nie macie litości! Wiecie, że we wschodniej części Polski nie ma jeszcze czereśni i truskawek? I co ja mam teraz zrobić??? Dobrze, że chociaż arbuz jest na pocieszenie...

Ufff kupiliśmy farbę do ścian: może kolor nie pod dziewczyny, bo nazywa się Anielski Błękit Ale myślę że będzie się fajnie komponował z białymi meblami, a poza tym będzie dużo innych kolorów w pokoju. Teraz córa ma taki ciemny, brudny róż Ale chcieliśmy coś jasnego, żeby optycznie powiększyć.
Teraz tylko największy problem - jak sprytnie przekonać córkę do metamorfozy, bo zaczęła coś marudzić Ma już swoje widzimisię

Złaziłam się po sklepach w poszukiwaniu czarnych rajstop dla córy na poniedziałkowe przedstawienie z okazji dnia matki i ojca. Dwa razy było mi tak słabo, że gdyby nie mąż pewnie bym fiknęła Rajstop nigdzie nie było, wzięłam czarne getry... Dobrze, że chociaż moja mama kupiła już czerwony t-shirt bez nadruków, bo nie wiem gdzie bym go dorwała... Córka będzie biedronką w przedstawieniu Ech...

Kupiłam kwiatka na balkon, zaraz mi mąż zainstaluje na balkonie zasłonki i bujaczka i siadam tam z lodami i arbuzem!
zaangażuj corke w remont, pokaż jakies foto pokoikow na necie, niech sama wybierze jedną rzecz ktorą by chciala mieć i zrobcie tak. wtedy reszte odpuści bo zajmie ją to co wybrała sama

u mnie truskawki tylko hiszpanskie, czeresni niewidzialam
a w ogrodnictwie gdzie bylam po truskawki powiedzieli że nie ma bo nie ma slonca

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Devilek ja kupiłam jeden t-shirt w Pepco za 15zl i po pierwszym praniu w 40' rozciągnąl mi się dół i wygląda jak szmatka

Sukienek/spodnic maxi nie lubię czuję się w nich jak drzewo tyle że teraz jeszcze by brzuch doszedł

Sukienki szersze na dole układają sie fatalnie bo tworzy sie namiot pod brzuchem i wygląda się jak słoń

Najlepsze są sukienki obcisłe długość w kolano o ile ktoś nie ma już wypchnietego pępka bo to sorki ale na prawdę źle wygląda

ooo ten namiot pod brzuchem mi chodziło! wiekszosc moich sukienek leże teraz na mnie wlasnie w ten sposób. i dupa jak u hipopotama!
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 18:00   #3328
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Ceny zacne

Dasz radę

Też nie dla mnie ale widziałam że ktoś kupował za taką cenę więc wyrzucam :p

Stary 2017-05-19, 18:04   #3329
minini
Zadomowienie

Devilek obserwuje wszystkie torby ktore wrzucasz bo sama szukam..
mam grafitowo turkusowy wozek wiec cos raczej w tych tonacjach musze szukac. myśle o tej ale jakos nie przekonala mnie jeszcze żeby kliknąć. chyba że upoluje jakies kupony z ali

http://s.aliexpress.com/u6bQFrAz
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 18:09   #3330
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Dowiem się bo kolega tam pracuje

Wyprasowane przy okazji sukienki urlopowe. Także powinnam mieć w czym chodzic. Jeszcze na allegro licytuje 2.

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Nie mam co na siebie założyć. We wszystkim wyglądam tak ��
Załącznik 7073886

Ciepło się zrobiło, więc może być
Ja też tak w niektórych rzeczach wyglądam, śmieję się, że jak pijak z wywalonym brzuchem

Też mi się Julian podoba

Cytat:
Ja też, piona

My mamy te prześcieradła z ikei w przedszkolu i się dobrze sprawdzają a wiadomo, ze tam częste pranie i prasowanie [COLOR="Silver"]
Albo nas chłopaki zorganizują, albo zwariują z nami
Tylko nie prasowanie prześcieradeł

Cytat:
Nie pokazuj mi bo lody w domu mi się skończyły.
A wczoraj kupiłam sobie pysznego na patyku, nawet jakiś nastolatek mnie przepuścił w kolejce, a lód przed sklepem spadł z patyka po kilku lizach

Cytat:
Calineczka

Nie pamiętam jakie, ale proszę

Cytat:
W te uda to nie uwierzę!
Ty już niedługo z tym kończysz, u mnie się może do sierpnia przeciągnąć (oby nie).

Cytat:

Devilek ja oglądałam sukienki maxi na allegro, kilka mi się spodobało ale jeszcze nic nie zamówiłam. Daj znać jak coś zamówisz
Ja też pisałam o maxi. Dajcie znać jak znajdziecie coś fajnego

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość

Dokładnie!
Bardzo lubię rozkloszowane sukienki, ale teraz się w nich czuję jak szafa! Noszę tylko dopasowane.

Edytowane przez calineczka3
Czas edycji: 2017-05-19 o 18:11
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości