|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() tak sie ucieszylam na te góry, a tu sie okazuje, ze to nic pewnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() daje znać że zyję ![]() troszkę poszalałam w piątek ale byłam na noc u kumpeli więc nie było ryzyka że mama coś wyczuje ![]() nie ma jak nadrobić tego wszystkiego co napisałyście :O ma nadzieje że u was jest w miarę ok ![]() teraz powinnam częściej pisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |
Zadomowienie
|
![]() nie grrrr tylko jedz jak masz ochotę, może oczyska przestaną boleć... ![]() Hmm, a może za dużo przed kompem po prostu siedzisz,ha? ![]() Cytat:
![]() Zafundowałam sobie godzinny trening i jeszcze bardziej się zmęczyłam fizycznie, ale psychicznie za to jestem zregenerowana, że ho-ho ![]() ![]() Asiek ![]() ![]() ![]() ![]() Czego i Wam życzę, spijcie słodko ![]()
![]() |
#3034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śpij słodko, długo i dobrze i zregeneruj siły po tym wysiłku ![]() ![]() Asiek zagladaj częściej ![]() Gujanko jednak życzę żebyś pojechała, bo tłumy tłumami, ale co byś przezyła tam to Twoje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3035 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: mam nadzieję że pojedziecie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() piękny staniczek ![]() ja też wszystkie smaki kocham ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aśku - trzymam za słowo ![]() skończyłam moje wymęczone tłumaczenie, oczywiście później niż planowałam bo milion rzeczy mnie rozpraszało, ale grunt że jest. Już nie mam zajęć w tym tygodniu (jakoś tak wypadły ![]() ![]() się myć i spać ![]() branoc ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki, no nie wiem. Pociąg naprawdę odpada, a to dlatego ze mamy za malo czasu na te nasze polskie koleje, ktore w dodatku nie dowiozą nas tam gdzie trzeba. Po 10h pociągowej podrozy bedziemy musieli wsiasc w PKS zeby dojechac do jakiegos miasteczka w Czechach gdzie dopiero bedziemy szukac noclegu
![]() dobranoc Kochane no i trzymajcie kciuki ![]() ![]()
#3037 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ewuś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW: Będę buszować po Beskidach ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3038 |
Wtajemniczenie
|
dziendoberek..
![]() ale mnie dzis brzuszek boli, nieladnie ![]() ![]() zaraz zbieram sie na zajecia.. ![]()
#3039 | |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() Ojjj Ewusiu, żebyś miała racje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeeeeju Beskidy ! Tam musi być pięknie... ![]() ![]() ![]() A ja niedawno wstałam, poszłam po chleb i właśnie pije kawusie ![]() ![]() ![]() Na 15.30 idę do lekarza, ale musze wyjść wcześniej, bo planuje wybrać się na zakupy, musze kupić sobie jakieś spodnie (o ile którekolwiek wogóle beda pasowały ![]() ![]() Tymczasem życze miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3040 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje,ze sie czujesz lepiej juz. ![]() dzien dobry wszystkim ![]() ja z laptopkiem i kawka w lozku i sie obijam ![]() ![]() ![]() dzien zapowiada sie piekny ![]() ![]()
![]() |
#3041 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj nie poszlam do szkoly tylko latalam po roznych lekarzach, bywa i tak. W kazdym razie nie mam czego zalowac
![]() W ogole wczoraj zegnalismy maturzystow i moja klasa za wszystko odpowiadala i przygotowywala. Jedna wielka masarka. Jak wyszlam z domu o 8 to wrocilam o 20 ![]() Milego dnia slonka ![]()
![]() |
#3042 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a my myslimy co tu zrobic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3043 |
Zakorzenienie
|
Witam Was skarby
![]() Wracam dziś do Was! ![]() Ale wiadomość z ostatniej chwili... Potrzebuję pomocy! ![]() ![]()
![]() |
#3044 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Zakorzenienie
|
Problem w tym, że już napisałam, że coś mi wypadło
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3046 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a Beskidów zazdroszczę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() popieram ![]() edit: to może napisz że musisz gdzieś pilnie pojechać z rodziną, albo że masz coś ważnego na jutro zadane :P szkoda że od razu nie powiedziałaś ze się źle czujesz, przynajmniej już byś miała z głowy ![]() Dzień dobry ![]() ale miałam zagoniony dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem tylko gdzie mogłam pojechać ![]() ![]() ![]() ![]() Ja również mam już weekend! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj 8 lekcji,dzisiaj powtórka,jestem mega zmęczona
![]() ![]() Miałam mały odwyk od wizażu,trzeba było przemyśleć parę spraw. Choć do żadnego wniosku nie doszłam,to stwierdziłam,że dzisiaj chociaż na chwilkę wejdę i zobaczę co tam u Was ![]() Widzę,że Milka się w końcu nawet odezwała ![]() Agolku - zgadzam się z dziewczynkami,chudzinka z Ciebie ![]() LoLcia - Doda to Ty nie jesteś ![]() ![]() Zazdroszczę tym co mają wolne,ja jeszcze tylko jutro ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | ||||||||||
Zadomowienie
|
helllooołłłłłłł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i ze mimo zalatania i zapracowania wszystko u Ciebie dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak oczka się miewaja? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale i satysfakcja jest kiedy wszystko dobrze pojdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Milego relaksu ![]() Cytat:
![]() Taaaa nie ma to jak zaplanować sobie wcześniejszy powrot do domu ![]() ![]() Buziaki i milego dnia słonka ![]()
![]() |
#3050 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Znowuż cały dzień zabiegany ^^ Pierw wylądowałam w LO,zanosząc dyrekcji zaświadczenia od szpitala , finalnie ustne przełożyli mi na 8 i 12 maja ![]() Jak zwykle do pasji doprowadza mnie postawa owego kolegi o_O Rano ni stąd ni z owąd,patrząc na mój opis, coś tam,że 'akurat wszyscy się muszą o_O uczyć: ( ![]() napisał mi wiadomość 'A żebyś wiedziała' I na tym kontakt się uciął ![]() ![]() Heh ciekawe czy mój piekielny plan wspólnego wypadu w tym tygodniu w ogóle się powiedzie ==' |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
♥
|
Witam
![]() u mnie ostastnio duuuzo sie dzieje. miałam zaczac redukcje kilka dni wczesniej ale oczywiscie okres i źle sie czułam wymiotowałam . potem mówie tz ze przechodze na redukcje a to ze w czwartek mamy rocznice - 2 lata to stwierdził , że zrobimy wczesniej wspólny wieczorek - było baaardzo romantycznie ah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewus o widze ze nie tylko ja dzisiaj chodze pieszo. dzisiaj wysiadłam 2 przystanki dłuugie i szłam z kumpela pieszo bo stwierdziła ze za duzo ludzi wchodzi do busa a taka piekna pogoda była ![]() madame ładnie sie obijasz zamiast ładnie chodzic na wykłady to na spotkania heheh ![]() Agus mam nadzieje ze dojdziesz do jakis wniosków ![]() Mangolina aaa chyba ze tak , mi narazie nic sensownego nie przychodzi do głowy.:d |
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() sluchajcie,kupilam TZtowi ten fotel magiczny, voucher'a na gre i wielgasna kartke z wielka 30tka ![]() ![]() ![]() teraz wszystko pieknie opakowane czeka w zamknietym pokoju ![]() Potem pojechalam na basen i 15 min na silownie, weszlam do klubu jak byla piekna pogoda, wychodze z basenu a tu burza z piorunami i grad wielkosci pilek do pingponga!! ![]() ![]() jak Boga kocham, co za dzien ![]() na 7 przychodzi facet ogladac dom, trzymajcie prosze kciuki ![]() ![]() mileog popoludnia zycze! ![]()
![]() |
#3053 |
Zakorzenienie
|
Aniu - Trzymam kciuki za redukcję kochanie
![]() Widzisz,jakiego masz kucharza ![]() Agolku - Kciuczki są ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | |
Wtajemniczenie
|
Już wiadomo
![]() Bardzo zakręcona ta sytuacja i nie będę już tego wszystkiego opisywać, ale wkońcu nie jedziemy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przed chwila dorwał mnie jakis dziwny dołek, az mi łzy polecialy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3055 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() nie mogę uwierzyć ile rzeczy mam teraz na głowie i wszystko niestety związane ze szkołą ![]() to zaliczyc, tamto napisać, inne poprawić itd. chwilowo zupełnie nie mam na nic energii agolku - trzymam kciuki ![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Powodzenia na redukcji, trzymam kciuki za efekty ![]() Gratuluję Teżeta, z tego co piszesz to naprawdę świetny facet ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kciuki sa of course ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja oczywiscie sie nie spakowalam, ale w sumie jutro dopiero na 11'30 na zajecia ide (zaraz po zajeciach jedziemy) to zdaze to zrobic rano chyba ![]() Zaraz mykam do łóżeczka, zmęczonam trochę, a i wyspać się przyda przed majówką ![]() Wracam najprawdopodobniej w piątek ![]() Ewusiu, będę dzielnie reprezentować te, które nigdzie nie jadą ![]() ![]() Wypiję Wasze zdrówko ![]() Może jutro jeszcze zajrzę, a jeśli nie zdążę to zaraz po powrocie pewnie ![]() Mam nadzieję, że to będzie fajny wyjazd... ![]() Buziaki, śpijcie dobrze ![]()
![]() |
#3057 |
Zakorzenienie
|
Tylko przelotem
![]() Żyję, czytam, podczytuję, korzystam z czasu, bo chcę TZ-a wykorzystać na maxa ![]() ![]() Do matury tylko sterszczenia lektur powtarzam ![]() ![]() Lecę z TŻ-em ogladac filmy ![]() ![]() Dobranoc kochane ;*
#3058 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak wyzej napislam,ciezko wyczuc czy jutro zloza oferte i czy nam sie spodoba.. Nie jestem pomyslnej mysli... zobaczymy.. Juz mam dosc troche tej calej zadymy ze sprzedaza.. Tz dostal prezenty, wniebowziety jest poprostu.. ![]() ![]() ide sie polozyc kochane, mimo ze wolny dzien, jestem padnieta. dobranoc
![]() |
#3059 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za redukcję ![]() Cytat:
![]() ano już majówka (jak ten czas leci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie mogę się doczekać relacji ![]() Cytat:
![]() jakoś tak mi szybko wieczór zleciał, nawet nie wiem na czym ![]() ![]() Agolku może jakoś się dogadacie z tym kupcem ![]() ![]() edit: dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-04-29 o 23:45 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj w nocy jeszcze rozmawialismy, to mowil ze nie pojedzie sam.. ale go przekonalam, chyba, zeby sie pakował i nie marudził ![]() Nefre - ciesze sie razem z Tobą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no i trzymam nadal kciuki za kupca, wkoncu musi sie ktos znalezc...! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.