Panny Młode 2009 cz.II - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-29, 10:10   #4081
mala2241
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mała było jakos 12 chyba, choć wydawało mi się że 20ścioro.
Lepiej zrób 'segregację'- chyba że 14sto latków też wliczasz w dzieci - takie 'dzieci' biegać i szaleć pod stołami nie będą - raczej.
Dzieci to zawsze kłopot na weselu, lepiej przemyśleć taką ilość...
wiem dlatego prawdopodobnie zaprosze bez dzieci bo u mnie wszystkie 27 do lat 10 i jeden ma 13lat a jak ktos bedzie chcial przyjechac z dzieckiem to chyba zadzwoni??

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
: kochana bede pisac
no wlasnie
no mam certyfikat i moge dostac sie na kierownicze stanowisko w sklepie...wiec podziekuje im slicznie... za takie traktowanie to ja nie wiem ile bym tam popracowala...wrrr....wla snie wyszlo jacy oni sa jak ktos zachoruje... dobrze ze nie podpisywalam umowy...w ogole oni chcieli abym podpisala umowe na odpowiedzialnosc przed kradzieżą ...pozniej z wlasnej kieszenie oddaje sie...a jest sie samym na sklepie...nie wyobrazalabym sobie tego ze pojde na zaplecze szukac butow a tu mi pol sklepu wyniosa...ehh ale sie wkurzylam
jak masz certyfikat to czym ty sie martwisz?? kobito znajdziesz prace bez problemu
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
na pewno będzie dobrze, staraj się nie stresować za bardzo jesteśmy z tobą
dzieki slonko jestescie kochane

a teraz wam opowiem dlaczego siedze na wizazu a nie w szpitalu. Po pierwsze uwielbiam was i nie moge bez niego zyc
po drugie : no to tak najpierw sie spakowalam i wogole pozniej pojechalismy do izby przyjec na oddzial wewnetrzny i tak naqjpierw spedzilam 40 min na czekaniu na kogos az przyjdzie noi przyszla pielegniarka zmierzyla cisnienie (mialam 90/60) i zrobila ekg serca i kazala czekac nastepna godzine czekalam na lekarza i juz myslalam ze mnie szlag jasny trafi no ale to nasi kochani lekarze nie obrazajac studentow bo oni przynajmniej nas rozumieja i maja glowy pelne pomyslow i chwala im za to bo przynajmniej przejmuja sie pacjentami no ale wracajac do mojej przygody no to przyszla pani doktor pobadala mnie i stwierdzila uwaga cytuje " brak pilnych wskazan do hospitalizacji. Proponuje konsultacje neurologiczna w trybie ambulatoryjnym" noi mnie nie przyjeli. No to poszlam do ogolnego po skierowanie to ona mi dala do okulisty na przeswietlenie kregu szyjnego do neurologa i na badanie krwi(znowu ja chyba umre od samych igiel!!!!) i moczu i zas po lekarzach dzisiaj bylam u okulisty i jest wszystko w porzadku i o 13 jade na przeswietlenie pojutrze na badania krwi noi zobaczymy jak to bedzie
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 10:21   #4082
pati86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001
Pati, to witaj w klubie alergikow. Zaczela brzoza pylic, na tra jestem uczulona (rok temu przypadkiem trafilam na mozliwosc zrobienia testow skornych i mi wyszlo, ze ze mnie straszny alergik... ) Nie biore lekow p/histaminowych, bo po nich bylabym tylko otepiala. Lece na "Starazolinie" (krople do oczu, dzieki nim przespalam lzawic), "Nos alerg" ("psikacz" do nosa; w koncu moge normalnie oddychac ) mam jeszcze preparat, tez do nosa, ktory zapobiega wnikaniu alegrenow... Rok temu byl namietnie reklamowany, nawet dobry, ale nie pamietam nazwy...
Cytat:
Napisane przez baja_86
Oj współczuję, to musi być straszne, gdy jest się poniekąd zmuszonym siedzieć w domu i nie cieszyć z wiosny i ładnej pogody
Ja już się mecze ponad 10 lat z alergią i szczerze mówiąc chyba nic mi się nie poprawia mimo szczepień, zażywania leków... Chociaż kto wie jak bym sie czuła, gdybym leków nie przyjmowała... . Jedynie w poprzednim roku nie miałam żadnych objawów w tym okresie. później na wakacje wyjechałam do stanów nad ocean więc uczulenie nie było odczuwalne.
Ja przyjmuje na razie zyrtec i kropie nos betadrinem. Pomaga . Na dniach wybieram sie do lekarza po typowo alergiczne leki. Mam nadzieje że w tym roku uda mi się wyjechać nad morze bo to dla mnie zbawienie...

Co do ślubu to pozostało nam załatwić kościół. Ostatnio zarezerwowaliśmy plener. Chyba darujemy sobie reportaż bo nie możemy znaleźć fotografa w miarę taniego... Ceny wahają sie od 2000 do 3400 za plener i reportaż. Mogli byśmy sobie na to pozwolić gdyby nie to że mamy już kamerzystę... U fotografa u którego robimy plener dodatkowo za reportaż byśmy musieli zaplacic 1500zł czyli razem 2200 lub więcej. W porównaniu do waszych cen u nas w małym mieście są ceny typowo 'warszawskie' . Tra-ge-dia!

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 12:12   #4083
siwak
Raczkowanie

Wink Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Witam wszystkie Panny Mlode 2009. Ja tez zaliczam sie do waszego grona . Zareczylismy sie w swieta Bozego Narodzenia 2007 a date slubu mamy zaplanowana na 29.08.2009. Razem jestesmy od marca 1999.

No nic teraz tylko czekac na ten wielki dzien.

Suknie slubna bedzie mi szyla moja mama, musze tylko znalezc odpowiednie materialy. Sprawe sukni i kosmetyczyki mam rozwiazana (moja siostra jest kosmetyczka i wykona na mnie weszlkie zabiegi upiekszajace )

Przyszla tesciowa juz mnie nawet do fryzjera zapisala hehehe.

Pozdrawiam
siwak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 12:35   #4084
kliwia
Zakorzenienie

mała, jak na zaproszeniu napiszesz np. że zapraszasz Marię i Rysia Konarskich, pod spodem proszę o pottwierdzenie przybuycia najpóżniej do 5go czerwca. i o dzieciach nie wposmnisz nic, to jak będą potwierdzać [powinni się o te dzieci topytać lub anulować przyjazd [jesli kumaci i zrozumieją że bez dzieci i będą cvhcieli z ich powodu lub innego zrezygnować] :d pogmatwałam

witamy nową pannę młodą
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 13:14   #4085
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
a teraz wam opowiem dlaczego siedze na wizazu a nie w szpitalu. Po pierwsze uwielbiam was i nie moge bez niego zyc
po drugie : no to tak najpierw sie spakowalam i wogole pozniej pojechalismy do izby przyjec na oddzial wewnetrzny i tak naqjpierw spedzilam 40 min na czekaniu na kogos az przyjdzie noi przyszla pielegniarka zmierzyla cisnienie (mialam 90/60) i zrobila ekg serca i kazala czekac nastepna godzine czekalam na lekarza i juz myslalam ze mnie szlag jasny trafi no ale to nasi kochani lekarze nie obrazajac studentow bo oni przynajmniej nas rozumieja i maja glowy pelne pomyslow i chwala im za to bo przynajmniej przejmuja sie pacjentami no ale wracajac do mojej przygody no to przyszla pani doktor pobadala mnie i stwierdzila uwaga cytuje " brak pilnych wskazan do hospitalizacji. Proponuje konsultacje neurologiczna w trybie ambulatoryjnym" noi mnie nie przyjeli. No to poszlam do ogolnego po skierowanie to ona mi dala do okulisty na przeswietlenie kregu szyjnego do neurologa i na badanie krwi(znowu ja chyba umre od samych igiel!!!!) i moczu i zas po lekarzach dzisiaj bylam u okulisty i jest wszystko w porzadku i o 13 jade na przeswietlenie pojutrze na badania krwi noi zobaczymy jak to bedzie
Nasza służba zdrowia, wszystko to porąbane, ech żeby chorować to trzeba mieć zdrowie

Cytat:
Napisane przez siwak Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panny Mlode 2009. Ja tez zaliczam sie do waszego grona . Zareczylismy sie w swieta Bozego Narodzenia 2007 a date slubu mamy zaplanowana na 29.08.2009. Razem jestesmy od marca 1999.

Suknie slubna bedzie mi szyla moja mama, musze tylko znalezc odpowiednie materialy. Sprawe sukni i kosmetyczyki mam rozwiazana (moja siostra jest kosmetyczka i wykona na mnie weszlkie zabiegi upiekszajace )

Pozdrawiam
Witaj Oj staż jako para macie dłuuuugi No i widzę,że w organizacji ślubu jesteś daleko skoro już fryzjerka zamówiona

Dziś mam występ dziewczyny Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam, że gram w małym teatrze na uczelni, w każdym razie proszę o trzymaniu kciuków żeby gładko dziś poszło i publiczność była zadowolona z nowego przedstawienia.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 13:39   #4086
pati86
Raczkowanie

Siwak witamy w naszym gronie! ślubujemy tego samego dnia
Jak przygotowania? Czy masz już coś zarezerwowane oprócz zabiegów upiększających i sukni?

Cytat:
Napisane przez baja_86
Dziś mam występ dziewczyny Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam, że gram w małym teatrze na uczelni, w każdym razie proszę o trzymaniu kciuków żeby gładko dziś poszło i publiczność była zadowolona z nowego przedstawienia.
Baja zazdroszczę i trzymam kciuki. Na pewno wyjdzie super! Uwielbiam teatr i zawsze marzyła mi się praca w teatrze. Kto wie... może marzenia sie spełnią i kiedyś zadebiutuje .

Ależ tu dziś cicho i spokojnie!

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 14:02   #4087
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ale tu ostatnio cisza pewnie przez ta pogode a ja dostalam dzisiaj ciote i tak mnie brzuch boli ze normalnie zaraz umre nawet pogoda mnie nie cieszy juz nie pamietalam jak to potrafi bolec, bo bralam tabletki anty i mnie tak nie bolalo no ale teraz mam przerwe w tabletkach i boli strasznie auc

Cytat:
ehhh ta nasza sluzba zdrowia ;/ mozna przy niej do reszty zdrowie stracic chociaz pewnie cieszysz się ze nie siedzisz teraz w szpitalu, tylko masz isc na pare badan Mam nadzieje ze dzieki tym badaniom okaze sie co Ci dolega i nie bedziesz juz musiala isc do szpitala

Cytat:

Pozdrawiam
witamy witamy staz faktycznie baaaardzo dlugi To juz pewnie czujecie sie prawie jak malzenstwo

Cytat:
mała, jak na zaproszeniu napiszesz np. że zapraszasz Marię i Rysia Konarskich, pod spodem proszę o pottwierdzenie przybuycia najpóżniej do 5go czerwca. i o dzieciach nie wposmnisz nic, to jak będą potwierdzać [powinni się o te dzieci topytać lub anulować przyjazd [jesli kumaci i zrozumieją że bez dzieci i będą cvhcieli z ich powodu lub innego zrezygnować] :d pogmatwałam

witamy nową pannę młodą
hmm szczerze mowiac to ja bym sie poczula troche niezrecznie ( w pewnym stopniu może nawet urazona) jakbym zostala zaproszona bez dziecka tzn jeszcze zalezy czy to jakas bliska rodzina czy dalsi znajomi by mnie zapraszali pewnie nawet jakby mnie zapraszali z dzieckiem a dziecko mialo by powiedzmy do 5 lat to i tak staralabym sie zorganizowac na ten czas dziecku jakas opiekunke i przyjsc sama z mezem, bo wiadomo, ze z malym dzieckiem na takiej imprezie to same problemy hehe no ale jednak uwazam ze jak juz sie zaprasza kogos i zalezy nam zeby ta osoba byla obecna to powinno sie zaprosic go z dziecmi, bo moze akurat zle to odbierze, albo nie bedzie mial zostawic gdzie dziecka itd i powie ze nie przyjdzie a najwyzej sam stwierdzi ze brac dziecko na taka impreze to troche bez sensu i zadzwoni ze przyjdzie bez dziecka

Cytat:
No to trzymam kciuki za aktoreczke w takim razie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 14:11   #4088
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

kurcze ostatnio nie mam czasu was czytac, tyle mam zajęc, zaliczen i jeszcze ta praca mgr. ech...
najgorszy to teraz bedzie maj i czerwiec. az strach pomyslec

powiem tylko jedno. czas mija baaardzo szybko. i bardzo sie z tego ciesze

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 15:45   #4089
jaga_2001
Zakorzenienie

mala, mnie tez ze szpitala odeslali raz do domu... Mialam skierowanie od rodzinnego, bo juz mial dosc mego ciaglego przylazenia po zwolnienia lekarskie z powodu zapalenia pecherza, na ktore juz nawet leki przestaly dzialac... A ze wtedy pecherz byl lekko zaleczony i bylam na antybiotyku to lekarka stwierdzila, ze nie ma sensu mnie klasc...

Witamy mowa Panne Mloda.

baja 3mam kciuki

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 16:35   #4090
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba ja tez dzis okres dostałam

a mam pytanko: po odstwaniu dostałas normalnie okres wtedy co miałas dostac??

Stary 2008-04-29, 16:59   #4091
mala2241
Raczkowanie

Cytat:

Pozdrawiam
witam witam
Cytat:

witamy nową pannę młodą
wiesz jak bylam na sylwestra u rodziny to mowilam im ze nie bede zapraszala z dziecmi bo mnie po prostu nie stac noi wszyscy mowili ze dobrze bo i tak z dziecmi nie przyjada

Cytat:
Nasza służba zdrowia, wszystko to porąbane, ech żeby chorować to trzeba mieć zdrowie
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ehhh ta nasza sluzba zdrowia ;/ mozna przy niej do reszty zdrowie stracic chociaz pewnie cieszysz się ze nie siedzisz teraz w szpitalu, tylko masz isc na pare badan Mam nadzieje ze dzieki tym badaniom okaze sie co Ci dolega i nie bedziesz juz musiala isc do szpitala

hmm szczerze mowiac to ja bym sie poczula troche niezrecznie ( w pewnym stopniu może nawet urazona) jakbym zostala zaproszona bez dziecka tzn jeszcze zalezy czy to jakas bliska rodzina czy dalsi znajomi by mnie zapraszali pewnie nawet jakby mnie zapraszali z dzieckiem a dziecko mialo by powiedzmy do 5 lat to i tak staralabym sie zorganizowac na ten czas dziecku jakas opiekunke i przyjsc sama z mezem, bo wiadomo, ze z malym dzieckiem na takiej imprezie to same problemy hehe no ale jednak uwazam ze jak juz sie zaprasza kogos i zalezy nam zeby ta osoba byla obecna to powinno sie zaprosic go z dziecmi, bo moze akurat zle to odbierze, albo nie bedzie mial zostawic gdzie dziecka itd i powie ze nie przyjdzie a najwyzej sam stwierdzi ze brac dziecko na taka impreze to troche bez sensu i zadzwoni ze przyjdzie bez dziecka
kiedys kazdy musi to przezyc ciesze sie ze nie leze ale zalezalo mi na tym tomografie (przepraszam nie wiem jak to sie pisze) no ale trudno moze wiedza co robia mam przynajmniej taka nadzieje

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
mala, mnie tez ze szpitala odeslali raz do domu... Mialam skierowanie od rodzinnego, bo juz mial dosc mego ciaglego przylazenia po zwolnienia lekarskie z powodu zapalenia pecherza, na ktore juz nawet leki przestaly dzialac... A ze wtedy pecherz byl lekko zaleczony i bylam na antybiotyku to lekarka stwierdzila, ze nie ma sensu mnie klasc...

Witamy mowa Panne Mloda.

baja 3mam kciuki
no to witam w klubie
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-29, 17:24   #4092
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba ja tez dzis okres dostałam

a mam pytanko: po odstwaniu dostałas normalnie okres wtedy co miałas dostac??
hehe no to cierpimy razem Chociaż Ciebie na tabletkach to chyba az tak nie boli Ale mi też już na szczescie troche przeszlo

Co do okresu po odstawieniu tabletek to szczerze mowiac moge powiedziec tylko na oko Więc zanim zaczelam brac tabletki to mialam okres dosc nieregularnie przerwy mi sie wahaly od 30 do 40 dni tak mniej wiecej , potem jak bralam tabletki to przychodzil mi w 26 dniu (zawsze w niedziele ) a kiedy odstawilam to nie przyszedl mi w 26 dniu tylko troche pozniej, mniej wiecej moze w 35 dzien czy cos takiego, no ale nie musialam czekac kilka miesiecy na okres, tak jak czasami bywa teraz mam już drugi okres po odstawieniu i tez przyszedl w miare w terminie ale ja jakos zawsze zapominam zeby sobie notowac daty wiec znowu nie wiem ile to minelo

Cytat:
witam witam

wiesz jak bylam na sylwestra u rodziny to mowilam im ze nie bede zapraszala z dziecmi bo mnie po prostu nie stac noi wszyscy mowili ze dobrze bo i tak z dziecmi nie przyjada

kiedys kazdy musi to przezyc ciesze sie ze nie leze ale zalezalo mi na tym tomografie (przepraszam nie wiem jak to sie pisze) no ale trudno moze wiedza co robia mam przynajmniej taka nadzieje
No to fajnie jak zostali poinformowani i nie maja pretensji i mowia ze ok To najwazniejsze

Kurde no to jest wkurzajace ze mialas skierowanie i mialas miec badanie a jakas glupia baba stwierdzila ze to nie jest potrzebne na razie wrrr ;/ no mam nadzieje ze ma racje i wyjasni sie co Ci dolega
Stary 2008-04-29, 17:29   #4093
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

samba no mnie nie boli na szczęscie. ale przed braniem tabletek to był dopiero koszmar. pierwszego dnia brałam 9 tabletek przeciwbólowych i do tego mega obfitośc i nieregularnośc.. mam nadzieje, ze po odstawieniu (ale to po slubie dopiero) mi to nie wróci

Stary 2008-04-29, 18:45   #4094
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Czesc, ja tez biore slub w 2009 (w lecie)
Licze na wasze wsparcie W tym momencie zastanawiamy sie z TZ nad odpowiednia sala...Za jakies 2 tygodnie jedziemy na wyprawe i ogladanie roznych sal...ufff Juz mam liste adresow w moim miescie.
Trzymajcie kciuki

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 19:33   #4095
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Licze na wasze wsparcie W tym momencie zastanawiamy sie z TZ nad odpowiednia sala...Za jakies 2 tygodnie jedziemy na wyprawe i ogladanie roznych sal...ufff Juz mam liste adresow w moim miescie.
Trzymajcie kciuki
Witamy, witamy

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 19:50   #4096
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki
witaj
jak milo że jest nas tu coraz więcej

Stary 2008-04-29, 19:56   #4097
kliwia
Zakorzenienie

SAMBAdiJANEIRO uwierz nikt tego źle nie odbiera, że na zaproszeniu nie ma dziecka. co innego jak to Twój brat, a co innego jak piata woda po kisielu

co do okresu, to po tabletkach przyszedł normlanie, na początku bolał mnie brzuch na dwa dni przed, ale nie były to bóle skręcające normlane skurcze - wyobraźcie sobie co się musi dziać podczas porodu już się zaczynam martwić.
Teraz mam w miarę regularny okres, w zależności od ilości dni w miesiącu. Luty zawsze wszytsko psuje I bardzo mało obfity, ku mojemu zdziwieniu

samba, weź Ty kobieto sobie notuj te dni przyda Ci się zarówno przy wizycie u Gina, jak i przy planowaniu dzieciaka

A teraz lecę się pakować bo jutro po pracy jedziemy do mojego rodzinnego miasta na majowy weekend, pogoda ma być średnia, ale przynajmniej z mamą pobędę
Stary 2008-04-29, 20:23   #4098
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja tez na weeknd juz jutro do domku jade bardzo sie ciesze bo w koncu z TZ sie spotkam

Stary 2008-04-29, 21:07   #4099
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
samba no mnie nie boli na szczęscie. ale przed braniem tabletek to był dopiero koszmar. pierwszego dnia brałam 9 tabletek przeciwbólowych i do tego mega obfitośc i nieregularnośc.. mam nadzieje, ze po odstawieniu (ale to po slubie dopiero) mi to nie wróci
kurde to straszne ze tak Cie bolalo ja to gora dwie tabletki w pierwszy dzien, a potem juz spoko, ale zeby 9 Tylko ze w ten pierwszy dzien to zle sie czuje, chodze caly dzien nieprzytomna, boli mnie brzuch, draznia zapachy No ale jutro bedzie lepiej A co do tabletek to one podobno pomagaja w uregulowaniu cyklu, także moze po ich odstawieniu bedziesz miala regularne ja na razie mam dalej nieregularne a co do bolu moze mina jak juz urodzisz dzidziusia bo po samym odstawieniu tabletek to chyba nie mnie boli tak jak bolalo przedtem a nawet moze bardziej bo juz sie zdazylam odzwyczaic od comiesiecznego bolu

Cytat:
Trzymajcie kciuki
Witaj

Cytat:
SAMBAdiJANEIRO uwierz nikt tego źle nie odbiera, że na zaproszeniu nie ma dziecka. co innego jak to Twój brat, a co innego jak piata woda po kisielu

co do okresu, to po tabletkach przyszedł normlanie, na początku bolał mnie brzuch na dwa dni przed, ale nie były to bóle skręcające normlane skurcze - wyobraźcie sobie co się musi dziać podczas porodu już się zaczynam martwić.
Teraz mam w miarę regularny okres, w zależności od ilości dni w miesiącu. Luty zawsze wszytsko psuje I bardzo mało obfity, ku mojemu zdziwieniu

samba, weź Ty kobieto sobie notuj te dni przyda Ci się zarówno przy wizycie u Gina, jak i przy planowaniu dzieciaka

A teraz lecę się pakować bo jutro po pracy jedziemy do mojego rodzinnego miasta na majowy weekend, pogoda ma być średnia, ale przynajmniej z mamą pobędę
no wlasnie mi chodzilo o rodzinke ze trzeba z dziecmi zapraszac, a znajomym powiedziec ze chcielibyscie zeby byli obecni na waszym weselu ale np z przyczyn finansowych nie mozecie zaprosic ich dzieci i tyle I mysle ze kazdy normalny to zrozumie. Moze zle sie wyrazilam rano bo bylam zakrecona przez ciote chodzilo mi o rodzine

A co do tych moich dni to ja mam jakis slomiany zapal nie dla mnie metody kalendarzykowe ja notuje 2 miesiace a potem mi sie zapomina i tak wygladalo kazde moje notowanie Jak ide do gina to wiem mniej wiecej kiedy mialam ostatni okres jesli o to pyta poza tym ostatnio bralam tabletki wiec ten problem mi odpadal bo zawsze moglam do tego dojsc no a dzieciaka na razie nie planuje ale zapisalam sobie wlasnie w kalendarzu ze mam okres i sprobuje to notowac hehe

Milego wyjazdu do domku
Stary 2008-04-29, 21:17   #4100
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati86 Pokaż wiadomość
Baja zazdroszczę i trzymam kciuki. Na pewno wyjdzie super! Uwielbiam teatr i zawsze marzyła mi się praca w teatrze. Kto wie... może marzenia sie spełnią i kiedyś zadebiutuje .
Cytat:
No to trzymam kciuki za aktoreczke w takim razie
Cytat:
baja 3mam kciuki
Dzięki dziewczyny Premiera się udała Było super, choć z maleńkimi potyczkami, ale to jak zawsze, najważniejsze, że widownia się nie kapnęła Przedstawialiśmy Alicje w krainie czarów, oprócz znajomych przyszło mnóstwo dzieci Były bardzo zadowolone, nawet wręczyły mi kwiaty- moje pierwsze karierze:P Szkoda tylko, że to moje ostatnie dni w teatrzyku Niestety kończę uczelnię i nie dam rady łączyć pracy, zaocznych studiów i potem obowiązków wobec męża z graniem.
Cytat:
Trzymajcie kciuki
Witaj z nami No gorący dla was okres się rozpocznie, życzę powodzenia w poszukiwaniu sali
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 21:59   #4101
anuulaa
Wtajemniczenie

Witam dwie nowe dziewczyny

Ostatnio mam mało czasu na siedzenie przy kompie, ale na szczęście jestem tu na bieżąco. Coś ostatnio jakoś mały tu ruch, ale to chyba dlatego, że wreszcie zrobiło się ciepło

Mala, no cóż taką mamy służbę zdrowia, ale dla Ciebie to chyba lepiej, że nie musisz leżeć w szpitalu

Strippi, też bym się wkurzyła na taką szefową, chyba ją pogięło. Dobrze zrobiłaś, że nie poszłaś i kopnęłaś ich w d... Ale teraz masz dzięki nim certyfikat i to chyba za free?
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 22:00   #4102
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba moja mama tez mi to powiedziała, ze po urodzeniu dziecka mi przejdzie wiec odstwiam po slubie kilka miesiećy potem ze 3 miesiące czekania i starania o dzidziusia

Stary 2008-04-29, 22:27   #4103
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
No to fajnie jak zostali poinformowani i nie maja pretensji i mowia ze ok To najwazniejsze

Kurde no to jest wkurzajace ze mialas skierowanie i mialas miec badanie a jakas glupia baba stwierdzila ze to nie jest potrzebne na razie wrrr ;/ no mam nadzieje ze ma racje i wyjasni sie co Ci dolega
wiem ze ci na ktorych mi zalezy zeby byli to powiedzieli ze im nie przeszkadza a reszta kuzynow ktorzy zampomnieli ze wogole istnieje pewnie jakbysmy sie spotkali na ulicy to by mnie nie poznali na chrzciny komunie i inne uroczystosci mnie nie zapraszaja to ich tez zapraszam no ale coz jak beda mieli troche oleju w glowie to zadzwonia a nie beda sie obrazali
Cytat:
Trzymajcie kciuki
witamy witamy
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Mala, no cóż taką mamy służbę zdrowia, ale dla Ciebie to chyba lepiej, że nie musisz leżeć w szpitalu
pewnie ze lepiej przynajmniej nie mowia mi ile mam jesc o ktorej chodzic spac i wogole bo znajac moj stosunek do spania a bardzo lubie leniuchowac i do jedzenia a wogole po mnie nie widac tylko tyle ze w dol mi leca kilo a nie w gore i niedlugo bede przezroczysta ostatnio w ciagu mniej wiecej miesiaca schudlam prawie 4 kilo i jestem przerazona nie wiem moze przez ta moja glowe

no a ja teraz wcinam kolacyjke wiosennych kanapek mi sie zachcialo i ogladam moje zdjecia z tz bo robie mu prezentacje w ramach przeprosin bo przez ta moja "ukochana" glowe bylam strasznie nieznosna ale moj kochany dzielnie to zniosl i stanal na wysokosci zadania noi chcialam mu odziekowac i przeprosic
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-29, 23:00   #4104
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

strippi, niezla ta baba... Szok... Jak ona moze miec taki stosunek do pracownikow. Znajdziesz lepsza prace. ;

juz dostalam 2 oferty pracy od wczoraj jak rozeslalam Cv

Cytat:
strippi no to niezła bys miała szefową
noooo masakra ;/
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
strippi i bardzo dobrze, że im podziękowałaś. Jak na dzień dobry tak Cię traktowali, to strach pomyśleć, co by było później.
no wlasnie...ta baba jest psychiczna
Cytat:

Strippi A ona dzwonila ze masz przyjsc czy Ty tylko tak asekuracyjnie zadzwonilas?? Bo wczoraj mowilas ze masz nadzieje ze z niczym nie wyskocza na ostatnia chwile a tu nagle dzis do nich dzwonilas a nic o tym nie wiem zeby ona dzwonila wczesniej ze masz przyjsc Zreszta nie wazne, poprostu wydaje mi sie ze to jest nienormalne zeby pracodawca dzwonil do kogos ze ma byc za godzine w pracy i na Twoim miejscu to bym wcale sie nie przejmowala i nawet bym nie szla do tego lekarza po L4 ani do nich pierwsza nie dzwonila jakby mi zadzwonili ze mam byc za godzine w pracy to bym ich wysmiala i powiedziala im ze niestety nie mam teraz takiej mozliwosci bo jestem daleko (Ty w koncu wyjechalas ) no chyba ze Cie ostrzegali ze bedziesz potrzebna i masz czekac na telefon to co innego Ale oni se chyba nie mysla ze bedziesz siedziala na telefonie i caly czas ubrana, zwarta i gotowa i czekala czy masz moze przyjsc do pracy chociaz masz urlop czy wolne, jak masz wolne to logiczne ze mozesz gdzies wyjechac i ich problem
no oni powiedzieli ze zadzwonia kiedy mamy przyjsc...no i sobote i niedziele nie dzwonili a nagle w poniedzialek dzwonia ze mam jak najszybciej byc w sklepie ( 45min czasu dostalam) ja mowie ze mam zwolnienie lekarskie a ona do mnie nic mnie to nie obchodzi...no i mialam podpisac umowe odpowiedzialnosci materialnej psss... ;/

Cytat:

jak masz certyfikat to czym ty sie martwisz?? kobito znajdziesz prace bez problemu

juz ide na 2 rozmowy hehehe

a z tym szpitalem to przegiecie

Cytat:

Pozdrawiam
witaj z nami

Cytat:
Trzymajcie kciuki
witaj na forum

Cytat:

Strippi, też bym się wkurzyła na taką szefową, chyba ją pogięło. Dobrze zrobiłaś, że nie poszłaś i kopnęłaś ich w d... Ale teraz masz dzięki nim certyfikat i to chyba za free?
no cale szczescie bo juz dostalam nowe propozycje

kochane wrocilam dodaje 2 fotki jak sie scigamy z tż na konikach dzisiaj bylismy w terenie 4 godz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP1492.jpg (99,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1491.jpg (86,4 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-04-29, 23:27   #4105
anuulaa
Wtajemniczenie

Ale Wam fajnie na tych konikach!! Po 4h to można schudnąć hehe

Ja spadam do łóżka, jutro znowu praktyka jak co dzień i później upragniony długi weekend
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 23:33   #4106
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Ale Wam fajnie na tych konikach!! Po 4h to można schudnąć hehe

Ja spadam do łóżka, jutro znowu praktyka jak co dzień i później upragniony długi weekend
i to schudlam...po 2 dniach portki mi spadaja
Stary 2008-04-30, 07:52   #4107
kliwia
Zakorzenienie

super te konie
Stary 2008-04-30, 10:25   #4108
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no oni powiedzieli ze zadzwonia kiedy mamy przyjsc...no i sobote i niedziele nie dzwonili a nagle w poniedzialek dzwonia ze mam jak najszybciej byc w sklepie ( 45min czasu dostalam) ja mowie ze mam zwolnienie lekarskie a ona do mnie nic mnie to nie obchodzi...no i mialam podpisac umowe odpowiedzialnosci materialnej psss... ;/
kurde no to to juz przegiecie nie chcialabym pracowac z takimi ludzi, jak juz tak sie zaczyna to potem moze byc tylko gorzej. Bardzo dobrze zrobilas ze im podziekowalas, kurde wyzysk i tyle!!

Fajnie ze juz masz dwie nowe oferty pracy
Stary 2008-04-30, 10:43   #4109
kliwia
Zakorzenienie

A ja podczas focha wieczornego zauważyłam, że w zaręczynowym pierścionku nie mam jednego oczka, i to tego samego co mi już kiedyś - z mojej winy zresztą - wypadł. Nagrosze jest to, że ta złota 'korona' przytrzymująca kamyk - jestukruszona [przy pierwszej awarii się lekko odłamała] a złotnik przy pierwszej naprawie nie dolutowywał złota, a mówiłam echhhhhhhhhh

gdyby to był brylant to bym chyba na zawał zeszła.
Stary 2008-04-30, 10:51   #4110
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
A ja podczas focha wieczornego zauważyłam, że w zaręczynowym pierścionku nie mam jednego oczka, i to tego samego co mi już kiedyś - z mojej winy zresztą - wypadł. Nagrosze jest to, że ta złota 'korona' przytrzymująca kamyk - jestukruszona [przy pierwszej awarii się lekko odłamała] a złotnik przy pierwszej naprawie nie dolutowywał złota, a mówiłam echhhhhhhhhh

gdyby to był brylant to bym chyba na zawał zeszła.
oj ;/ a znalazlas to oczko?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości