|
|
#1592 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
śliczna buzia...
a jakie szczęście bije od Ciebie, aż razi na kilometr ![]() czekamy na więcej zdjęć z "tych" chwil
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mbu83 ale nius! Gratuluję i trzymam kciuki, by wszystko było OK z fasolką.
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
robaczek juz po slubie
p.s.sliczna fryzura i makijaz Mbu bedzie mama a zona jeszzce wczesniej bo za 18 dni... a ja dalej zatoki ![]() i tak cicho na naszym watku od kilku dniu....no bo w sumie to tak:kazda z nas wieksze organizacje ma juz za soba teraz tylko zapraszamy gosci dobieramy kosmetyki dodatki do sukni......a po co?zeby sie chlopom podobac
|
|
|
|
#1595 |
|
Rozeznanie
|
tere fere a właśnie że nie dla chłopow :P
mojej sukienki nikt nie widział1 nikt nie wi jaka będzie! :P i szyję ja dla siebie a nie dla chłopa albo gości
|
|
#1596 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobietki kochane!
Życzę Wam miłego wypoczynku, ładnej i ciepłej pogody i udanej majówki. Jedziemy jutro nad jeziorko ze znajomymi. Buziaki i wróćmy wypoczęte i pełne energii na wizaż i nasze śluby
|
|
|
|
#1597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj spisywaliśmy protokuł przedślubny i ksiądz na początku myslał, że płacze
|
|
|
|
|
#1598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na fotki Cytat:
pieknie, czekamy na wiecej Cytat:
my dzis tez wyjezdzamy ze Szczecina, najpierw do rodzicow, a pozniej moze wybierzemy sie nad morze |
|||
|
|
|
#1599 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie leje, a grile już zaplanowane
Mam nadzieję, że się ta pogoda zmieni.Za to w piątek zakupy. Może w końcu buty i bielizne upoluje. TŻ już się psychicznie nastawia
|
|
|
|
#1600 |
|
Raczkowanie
|
a ja Wam wkleje zdjecie mojego zaproszenia narazie mam tylko takie bo doppiero do mnie ,,leca"poczta
al e mne sie podoba...chcialam takie skromne...a my wyjezdzamy nad Soline....tylko nie wiem w ktory dzien bo musze sie wyleczyc pewnie dopiero na weekendzie.... nie chce sie zaladowac sprobuje pozniej |
|
|
|
#1601 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez bralam pigulki chyba ze 2 lata teraz przestalam i poprostu nie kochamy sie zaraz po miesiaczce... i dziala [quote=robaczek-85;7393774 mam narazie kilka zdjęć z przygotowań[/quote] śliczny makijaz czekamy na wiecej zdjec Cytat:
wypijcie za te ktore nigdzie nie wyjezdzaja
|
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
hmmmm....jesli Ty masz slub 23.08.a ja miesiac po Tobie i juz zaczynacie rozwozic zaproszenia tzn ze ja pewnie zaczne w czerwcu...tak jak myslalam....chyba dobrze kombinuje
:confu sed:
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh, czeka mnie kiszenie się w domu, ew jakieś spacerki koło soboty/niedzieli, bo TŻ pracuje A myślałam że chociaż do moich rodziców uda nam się wyrwać
|
|
#1604 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
|
#1605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TŻ chciałby mieć 2 dzieci a mnie najbardziej przeraża wygląd mojego ciała po dwóch ciażach. Mam lekkiego hopla na tym punkcie Sporo się ruszam i nie chciałabym zostać jednym wielkim zwisem![]() A pigułki to pewnie już z 7 lat biorę, nawet nie pamiętam. Miałam oczywiście kilka kilkomiesięcznych przerw. W każdym razie przez najbliższy rok jeszcze się z tabletkami poprzyjaźnię. |
|
|
|
|
#1606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My bedziemy wysyłać pewnie jakoś w połowie czerwca.
|
|
|
#1607 | ||
|
Rozeznanie
|
Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Poza tym przymierzalam bielizne w samancie tam mają też spory wybór Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-30 o 13:58 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy ile nam powie. a gosci podobnie- ok 100, i dania tez raczej nei wymyslneToverek ja z tego samego dnia co Ty a zaproszenia zaczne rozwozic pod koniec lipca- teraz jest wiele za wczesnie ![]() a ja sie pakuje wlasnie- majowke spedzamy w gorach
|
|
#1609 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata R na pewno wypiję
Zaproszenia będziemy rozwozić zaraz w maju, jest dużo dni wolnych, więc na pewno zdążymy |
|
|
|
#1610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no sanetka tylko nie szalej w tych gorach z goralami
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
hejka
nie pisze bo nie mam na nic czasu, pod koniec maja sie przeprowadzamy do Genevy trzeba wszystko pozalatwiac z mieszkaniem, staramy sie tez pozalatwiac sprawy zdrowotne. ![]() Ja w koncu zmusilam sie isc do dentysty ) i okazuje sie ze musze zrobic koronke zeba, jak ja nie cierpie dentysty mam bardzo slabe zeby i plomby sie ich w ogole nie trzymaja , co i rusz robie koronki . o i na jedynke tez musze zrobic bo kiedys byla wybita w polowie i mi ja dokleili, ale niestety, odbarwila sie i nie wiele da sie z tym zrobic, wiecie wole juz zrobic ta przekleta koronke bo z ta doklejona czescia zawsze jest ryzyko ze sie odklei w dniu slubu. ![]() ![]() ![]() ![]() Panna Mloda bez zeba Z jednej strony sie ciesze bo bede miala w koncu slicznego tego zabka a z drugiej boje sie okropnie detysty . Po tej koronce szykuje sie nastepna bo lada moment szlag trafi plombe ehhhhhhhhhhhh Oczywiscie to sa wydatki dodatkowe.![]() U ksiedza bylismy, nie da rady inaczej trzeba tak jak on mowil, nawet specjalnie dzwonilismy do polskiego ksiedza co mieszka we Francji otoz ... Licencja we Francji nie istnieje. no i wyszlo na to ze w ta niedziele mamy przygotowanie ( CALY DZIEN !!!) i mamy napisac tzw projekt zycia ( razem a ja mam przetlumaczyc na Polski ) i wyslane t wszystko bedziedopiero po 17 maja. Napisalam maila do naszego ksiedza odpowiedzial zebysmy sie nie martwili. Trafiamy na samych optymistow. |
|
|
|
#1612 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaraz tam zapytam. W etam też sprawdzę , bo akurat planuję zwiedzić arkadię![]() Dzięki bardzo Cytat:
|
||
|
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
lulucelo jak ja znam ten bol z zebami.....10 lat temu jechalam rowerkiem i przelecialam przez kierownice
wybilam dwojke a jedynke szkliwo mialam pekniete noi wstawili mi zeba i po 10 latach sie zrobil siwy wiec wymienilam go na lepszy model...mam teraz dwa odznaczajace sie zeby od reszty (2 i3) ...i co sie okazuje?ze jak mi dentystka robila ta dwojke to chyba cos mi ruszyla przy jedynce bo zaczyna siwiec....niby tego golym okiem nie widac ale jak ostatnio robiloismy zdjecia...zgralam je na kompa patrze a moj zab nr 1 siwy ..nie wiem co mam z nim zrobic...jak ja wogole bede wygladac na slubie...na zdjeciach ..boje sie go ruszac...p.s. dzwonil TZ pani od jubilera dzownila do niego obraczki nasze sa do odebrania |
|
|
|
#1614 |
|
Raczkowanie
|
zeby-temat na czasie...
dzis ide do zebologa, poprawiac plombe w 2, bo sie skubana odbarwila ![]() musze sie tez spytac o wybielanie, podobno kwestia 500PLN i trzeba miec wszystkie biale plomby... kasa, kasa, kasa! slonecznego weekendu moje mile u mnie pogoda za oknem fisiuje-raz niemilosiernie grzeje, a tu jak sie nie zachmurzy... ehh
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
towerek83 moja jedynka też jest po przejściach. Gdy miałam 8 lat przeważył mnie plecak na schodach i sobie pół ubiłam.Najpierw dostawiał mi jeden dentysta i trzymało sie 2 lata. Teraz mam zrobione i jest już 15 latek. Byłam ostatnio plombować zęby i przy okazji moja dentystka mi wybielała ten ząbek- ale nie takie klasyczne wybielanie tylko nadbudowa. Bo wybielanie może w takim wypadku tylko zaszkodzić. Fakt faktem u mnie nie rzuca sie to w oczy i trzeba sie naprawde dobrze przyjrzeć by zobaczyć różnicę
|
|
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
ta jedynke tez sobie tak parszywie wybilam , na dodatkek na poczatku ona bardzo lubbila sie odklejac, w koncu przykleili dobrze i bylo by ok gdyby sie nie odbarwilo, bo wczesniej nie bylo widac sladu a teraz wlasnie ta nokcowka jest siwa a tam gdzie jest laczenie to sie zabarwilo od herbaty.
no jak zaczyna siwiec to chyba dlatego ze zab jest martwy. Ja tak mialam z leczona kanalowo 2, oczywiscie zab byl martwy, dlugo nie byl zmuszona bylam oczywiscie robic koronke al ta babka mi super zrobila, i w sumie lepiej to wyglada niz jak mialam ten zab martwy bo tatmta co leczyla to zmienila mi jego ksztalt. Ja w ogole mam ciemne te zeby, i tego sie wybielic nie da, trudo dobrac kolor koronki, no i te ciagle plombowanie. Jedyne to co sie trzyma to nie te biale plomby ale to srebrne. z tylu ok ale z przodu nie da rady, no i musze co i rusz wymieniac plomby ktore wypadaja a jak tak sie ze trzy razy zmieni to czlowiek moze tylko i wylacznie zalozyc koronke................ no nic Toverek idz moze z tym do detysty i sie dowiedz bo jak zab jest martwy to jst delikatny i w sumie moze sie zlamac ( jak ktos ma takie zeby jak ja ) a wiecie pani powiedziala mi ile to bedzie kosztowac ....2700 euro bo ona chce na zlotym wstawic ( znaczy sie dookola ceramika) ok 600 bedzie zwracalo ubezpieczenie i jeszcze to mje dodatkowe troche ale sadze ze bede miala 1000 euro z glowy. SZkda ze nie moge robic w polsce ale to za dlugo trwa. No chyba ze ewentualnie ta na trzonowym koronke co lada moment szlag trafi plombe.
|
|
|
|
#1617 |
|
Raczkowanie
|
o matko ale mnie nastraszylyscie.....ja sie faktycznie musze wybrac do dentysty bo nie bede ryzyzkowac a czas do wrzesnia jest wiec nie ma obaw...ale tez zeby juz mi tez nie daja spokoju....no wlasnie moze martwy jest.....
![]() izazusia co Ty mialas w tym plecaku ze Cie przewazyl ![]()
|
|
|
|
#1618 |
|
Wtajemniczenie
|
no niezłe macie problemy z tymi zębami
![]() lulu to takie są u Was koszty dentysty?? ![]() ja raczej większych problemów z zębami nigdy nie miałam (odpukać...), chodzę tak mniej więcej raz na rok i jakieś dwie wizyty i z głowy ale teraz muszę chirurgicznie wyrwać ósemkę i normalnie się boję
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo widzę że temat ząbków na czasie
![]() A ja akurat przedwczoraj też odwiedzałam dentystkę, bo mi mnie ząbek bolał. I też kanałowe mnie czeka. Na szczęście ta dentystka jest baaaaardzo dobra, a co lepsze bardzo mało sobie liczy za swoje usługi. Za leczenie tej nieszczęsnej 4 razem z częściową odbudową zęba zapłacę niecałe 200zł. Miło A 8 też mam do wyrwania, dwie górne i aż się boję
|
#1620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewuszki
Fajnie pomalowałaś powieki, tak delikatnie i kolorystycznie pasowało do Twoich kolorów włosów, oczu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dentysta dajcie spokój mój partner chodzi już od kilku tygodni do stomatologa. Ma m in. martwą jedynkę i dziś jak byliśmy na wizycie dowiedział się, że po majówce będzie chodził bez zęba , lekarz ma w planie zostawić tylko korzeń a później wstawić jakiś implant .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

i wytrwałości dla przyszłego tatusia w spełnianiu Waszych zachcianek

a jakie szczęście bije od Ciebie, aż razi na kilometr 

bo nie dosc ze bedziesz miala piekna suknie to ciaza dodaje urody...oczka Ci sie pewnie swieca,buzia rozjasniala....zazdroszcz e Ci ze pochodzisz ze Słupska...malin30 tez jest z tego miasta a ja tam spedzilam kilka lat temu 2 tygodnia i marze aby tyam wrocic.....

TZ jak przyjechal po mnie rano to mine mial jakbym miala zaraz rodzic....takich boli glowy dostalam i do tego katar....spadam...uaktywn ie sie po chorobie'

Mam nadzieję, że się ta pogoda zmieni.
czekamy na wiecej zdjec 
zobaczymy ile nam powie. a gosci podobnie- ok 100, i dania tez raczej nei wymyslne