Panny Młode 2008 cz.II - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-29, 19:48   #1591
robaczek-85
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Mbu83 gratuluję dużo zdrówka dla was oboje i wytrwałości dla przyszłego tatusia w spełnianiu Waszych zachcianek

mam narazie kilka zdjęć z przygotowań
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (113,8 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (120,3 KB, 84 załadowań)

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 20:14   #1592
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
śliczna buzia... a jakie szczęście bije od Ciebie, aż razi na kilometr
czekamy na więcej zdjęć z "tych" chwil

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 21:09   #1593
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
a czy Ty Mbu zdajesz sobie sprawe ze na swoim weselu bedziesz najpiekniejsza kobieta na swieciebo nie dosc ze bedziesz miala piekna suknie to ciaza dodaje urody...oczka Ci sie pewnie swieca,buzia rozjasniala....zazdroszcz e Ci ze pochodzisz ze Słupska...malin30 tez jest z tego miasta a ja tam spedzilam kilka lat temu 2 tygodnia i marze aby tyam wrocic.....
p.s.znalazlam buty do swojej sukni
A ja zazdroszczę Ci, że masz tak blisko do gór

Mbu83 ale nius! Gratuluję i trzymam kciuki, by wszystko było OK z fasolką.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 21:38   #1594
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

robaczek juz po slubie
p.s.sliczna fryzura i makijaz
Mbu bedzie mama a zona jeszzce wczesniej bo za 18 dni...
a ja dalej zatoki
i tak cicho na naszym watku od kilku dniu....no bo w sumie to tak:kazda z nas wieksze organizacje ma juz za soba teraz tylko zapraszamy gosci dobieramy kosmetyki dodatki do sukni......a po co?zeby sie chlopom podobaca ide spac bo lazicie gdzies po wsi i nie ma was
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 21:59   #1595
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

tere fere a właśnie że nie dla chłopow :P
mojej sukienki nikt nie widział1 nikt nie wi jaka będzie! :P
i szyję ja dla siebie a nie dla chłopa albo gości
Stary 2008-04-29, 23:08   #1596
malutka_24
Wtajemniczenie

Kobietki kochane!
Życzę Wam miłego wypoczynku, ładnej i ciepłej pogody i udanej majówki. Jedziemy jutro nad jeziorko ze znajomymi. Buziaki i wróćmy wypoczęte i pełne energii na wizaż i nasze śluby
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 08:52   #1597
jannet21
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny mam ostre zapalenie zatokmialam pzreswietlenie czekam na wyniki do srody czy beda mi sciagac jakies plyny czy cusTZ jak przyjechal po mnie rano to mine mial jakbym miala zaraz rodzic....takich boli glowy dostalam i do tego katar....spadam...uaktywn ie sie po chorobie'
robaczek duzo szczescie i milosci ale Ci sie udalo wesele
Współczuje! Wiem co czujesz bo ja to ustrojstwo również złapałam. Dziś odbieram rtg i modle się, żeby nie było paskudnie bo do ślubu niecałe 2 miesiące. Żeby było śmieszniej jestem alergikiem i jak pójdę do ołtarza pociągająca to sie załamę
Wczoraj spisywaliśmy protokuł przedślubny i ksiądz na początku myslał, że płacze
jannet21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 09:02   #1598
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
Moge wkleic foty z poprzedniej przymiarki bo teraz juz tylko założyłam czy oby wszystko oki, odebrałam i zapłaciłam. Chyba jest ciutke gorset ciaśniejszy, ale pani mówi ze i tak sie wyrobi po chwili chodzenia, a lepiej zeby nie spadał. Zaufałam.
slicznie
Cytat:
znalazlam buty do swojej sukni
czekamy na fotki
Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
No Dziewczyny znikam na kilka dni z Wizażu i jade się relaksować w góry . Nie piszcie za dużo bo później ciężko nadążyć za Wami. Życzę udanego długiego weekendu, buźki
dziekujemy i wzajemnie
Cytat:
pieknie, czekamy na wiecej
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Kobietki kochane!
Życzę Wam miłego wypoczynku, ładnej i ciepłej pogody i udanej majówki. Jedziemy jutro nad jeziorko ze znajomymi. Buziaki i wróćmy wypoczęte i pełne energii na wizaż i nasze śluby
Tobie takze Kochana mielgo wypoczynku

my dzis tez wyjezdzamy ze Szczecina, najpierw do rodzicow, a pozniej moze wybierzemy sie nad morze

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 09:21   #1599
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

A u mnie leje, a grile już zaplanowane Mam nadzieję, że się ta pogoda zmieni.
Za to w piątek zakupy. Może w końcu buty i bielizne upoluje. TŻ już się psychicznie nastawia
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 09:23   #1600
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

a ja Wam wkleje zdjecie mojego zaproszenia narazie mam tylko takie bo doppiero do mnie ,,leca"pocztaal e mne sie podoba...chcialam takie skromne...
a my wyjezdzamy nad Soline....tylko nie wiem w ktory dzien bo musze sie wyleczyc pewnie dopiero na weekendzie....
nie chce sie zaladowac sprobuje pozniej
Stary 2008-04-30, 09:29   #1601
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
na butach chciałam sobie zaoszczędzić i kupić w jakimś takim zwykłym sklepie, ale nie ma kompletnie żadnego wyboru więc chyba muszę się wybrać do sklepu ze ślubnym obuwiem
egh... chcialam zrobic tak samo ale sie nie da...poprostu nie ma takich butow w normalnych sklepach

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Kurcze jak to jest, że Ci którzy podchodza do tego na luzie nie mają dziecka a tym, którzy się zabezpieczają coś wypada?
W moim przypadku gdybym tylko zrezygnowała z pigułek ( które zresztą po ładnych kilku latach trochę mnie męczą) to zaraz byłabym mamą W każdym razie jeszcze jakiś rok tablety będą u mnie na porządku dziennym. Od maja 2009 być może zacznę starania...
jak przestaniesz brac pigulki to odczekaj troche bo beda blizniaki tez bralam pigulki chyba ze 2 lata teraz przestalam i poprostu nie kochamy sie zaraz po miesiaczce... i dziala

[quote=robaczek-85;7393774
mam narazie kilka zdjęć z przygotowań[/quote]

śliczny makijaz czekamy na wiecej zdjec

Cytat:
Kobietki kochane!
eh... wam to dobrze... mnie czeka rozworzenie zaproszen caly dluugi weekend...
wypijcie za te ktore nigdzie nie wyjezdzaja
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 09:36   #1602
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

hmmmm....jesli Ty masz slub 23.08.a ja miesiac po Tobie i juz zaczynacie rozwozic zaproszenia tzn ze ja pewnie zaczne w czerwcu...tak jak myslalam....chyba dobrze kombinuje:confu sed:
Stary 2008-04-30, 10:42   #1603
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
eh... wam to dobrze... mnie czeka rozworzenie zaproszen caly dluugi weekend...
wypijcie za te ktore nigdzie nie wyjezdzaja
Ja wypiję z Tobą, też nigdzie nie wyjeżdżam Ehhh, czeka mnie kiszenie się w domu, ew jakieś spacerki koło soboty/niedzieli, bo TŻ pracuje A myślałam że chociaż do moich rodziców uda nam się wyrwać

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 10:45   #1604
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
hmmmm....jesli Ty masz slub 23.08.a ja miesiac po Tobie i juz zaczynacie rozwozic zaproszenia tzn ze ja pewnie zaczne w czerwcu...tak jak myslalam....chyba dobrze kombinuje:confu sed:
hehe my rozwozimy zaproszenia juz od miesiaca... rade sie wczesniej zabrac bo troche przy tym schodzi czasu... Duzo zalezy tez czy wiekszosc rodzinki wie o slubie od dawna czy nie wie nic (zeby zapalnowali sobie ze maja byc na slubie a nie np na majorce )
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 11:24   #1605
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
jak przestaniesz brac pigulki to odczekaj troche bo beda blizniaki tez bralam pigulki chyba ze 2 lata teraz przestalam i poprostu nie kochamy sie zaraz po miesiaczce... i dziala
Właściwie to mogłyby być bliźniaki. Jeden raz i z głowy TŻ chciałby mieć 2 dzieci a mnie najbardziej przeraża wygląd mojego ciała po dwóch ciażach. Mam lekkiego hopla na tym punkcie Sporo się ruszam i nie chciałabym zostać jednym wielkim zwisem
A pigułki to pewnie już z 7 lat biorę, nawet nie pamiętam. Miałam oczywiście kilka kilkomiesięcznych przerw. W każdym razie przez najbliższy rok jeszcze się z tabletkami poprzyjaźnię.
Stary 2008-04-30, 11:46   #1606
gosiunia22
Zadomowienie

Cytat:
hehe my rozwozimy zaproszenia juz od miesiaca... rade sie wczesniej zabrac bo troche przy tym schodzi czasu... Duzo zalezy tez czy wiekszosc rodzinki wie o slubie od dawna czy nie wie nic (zeby zapalnowali sobie ze maja byc na slubie a nie np na majorce )
Tak wcześnie? Wow My bedziemy wysyłać pewnie jakoś w połowie czerwca.

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 11:55   #1607
tiffi1
Rozeznanie

Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Nie widzę nic złego w wysyłaniu zaproszeń pocztą. Moim zdaniem to nie świadczy o braku szacunku ani nic w tym stylu. Najważniejsze, że w ogóle się daną osobę zaprasza.

Dziewczyny z Warszawy mam do Was takie pytanko. Wybieram się na zakupki do stolicy i chciałabym kupić w końcu ślubną bieliznę. Polećcie mi jakiś sklep ze sporymi rozmiarami a najlepiej taki, gdzie są znające sprawę ekspedientki, które potrafią coś doradzić. Znacie może taki sklep w którymś z centrów handlowych?
Wejdz na www.gazeta.pl tam jest forum dla biuściastych, tam dziewczyny super się znają i podpowiedzą gdzie kupić bieliznę, wiem, ze istnieje kilka dobrych sklepów w Warszawie w centrum, gdzie są pani gorsceciarki i znają się na tym. Ja zakupiłam w bieliznę w sklepie "etam" w arkadii (to bielizna z francji) www.etam.com
Poza tym przymierzalam bielizne w samancie tam mają też spory wybór

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Mbu gratulacjezazdroszc ze chociaz my na dziecko predko sie nie zdecydujemy chociaz coraz czesciej rozmawiamy ze chcemy

dziewczyny czy ktoras z Was ma wlasna kucharke? i wie ile mniej wiecej jedzenia kupic. bo TZa sisotra uslyszala np. ze 1000 jajek. to chyba troche za duzo.
Ja mam kucharkę, wszystko zalezy od menu i liczby gosci (ja liczylam na 150) i wyszło około 250 jajek.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-30 o 13:58 Powód: post pod postem
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 12:54   #1608
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Ja mam kucharkę, wszystko zalezy od menu i liczby gosci (ja liczylam na 150) i wyszło około 250 jajek.
dzieki za odpowiedz. no wlasnie komu nie powiem ze oni musza miec tysiac to oczy robia zobaczymy ile nam powie. a gosci podobnie- ok 100, i dania tez raczej nei wymyslne

Toverek ja z tego samego dnia co Ty a zaproszenia zaczne rozwozic pod koniec lipca- teraz jest wiele za wczesnie

a ja sie pakuje wlasnie- majowke spedzamy w gorach

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 12:58   #1609
malutka_24
Wtajemniczenie

Agata R na pewno wypiję za całe Nasze "wizażowe towarzystwo". Mam nadzieję, że pogoda nam dopiszę. Najważniejsze, żeby nie padało, bo jak nie to
Zaproszenia będziemy rozwozić zaraz w maju, jest dużo dni wolnych, więc na pewno zdążymy
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 13:32   #1610
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
dzieki za odpowiedz. no wlasnie komu nie powiem ze oni musza miec tysiac to oczy robia zobaczymy ile nam powie. a gosci podobnie- ok 100, i dania tez raczej nei wymyslne

Toverek ja z tego samego dnia co Ty a zaproszenia zaczne rozwozic pod koniec lipca- teraz jest wiele za wczesnie

a ja sie pakuje wlasnie- majowke spedzamy w gorach
no to pewnie tez tak zaczne bo prawde powiedziawszy moja rodzina cala wie o weselu iu raczej nikt sie nigdzie nie wybiera....kwestia rozwiezienia zaproszen to kilka dni bowiem mieszkamy wszyscy nawet blisko siebie...najdalej pojda zaproszenia do NY UK WROCLAW..reszta na miejscu..tzn w obrebie naszego domu
no sanetka tylko nie szalej w tych gorach z goralami
Stary 2008-04-30, 13:33   #1611
lulucelo
Raczkowanie

hejka
nie pisze bo nie mam na nic czasu, pod koniec maja sie przeprowadzamy do Genevy trzeba wszystko pozalatwiac z mieszkaniem, staramy sie tez pozalatwiac sprawy zdrowotne.
Ja w koncu zmusilam sie isc do dentysty ( kamien sciagnac ) i okazuje sie ze musze zrobic koronke zeba, jak ja nie cierpie dentysty mam bardzo slabe zeby i plomby sie ich w ogole nie trzymaja , co i rusz robie koronki. o i na jedynke tez musze zrobic bo kiedys byla wybita w polowie i mi ja dokleili, ale niestety, odbarwila sie i nie wiele da sie z tym zrobic, wiecie wole juz zrobic ta przekleta koronke bo z ta doklejona czescia zawsze jest ryzyko ze sie odklei w dniu slubu.
Panna Mloda bez zeba

Z jednej strony sie ciesze bo bede miala w koncu slicznego tego zabka a z drugiej boje sie okropnie detysty . Po tej koronce szykuje sie nastepna bo lada moment szlag trafi plombe ehhhhhhhhhhhh Oczywiscie to sa wydatki dodatkowe.

U ksiedza bylismy, nie da rady inaczej trzeba tak jak on mowil, nawet specjalnie dzwonilismy do polskiego ksiedza co mieszka we Francji otoz ... Licencja we Francji nie istnieje.
no i wyszlo na to ze w ta niedziele mamy przygotowanie ( CALY DZIEN !!!) i mamy napisac tzw projekt zycia ( razem a ja mam przetlumaczyc na Polski ) i wyslane t wszystko bedziedopiero po 17 maja. Napisalam maila do naszego ksiedza odpowiedzial zebysmy sie nie martwili. Trafiamy na samych optymistow.
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 13:41   #1612
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Wejdz na www.gazeta.pl tam jest forum dla biuściastych, tam dziewczyny super się znają i podpowiedzą gdzie kupić bieliznę, wiem, ze istnieje kilka dobrych sklepów w Warszawie w centrum, gdzie są pani gorsceciarki i znają się na tym. Ja zakupiłam w bieliznę w sklepie "etam" w arkadii (to bielizna z francji) www.etam.com
Poza tym przymierzalam bielizne w samancie tam mają też spory wybór
no pewnie zapomniałam o forum biuściastych zaraz tam zapytam. W etam też sprawdzę , bo akurat planuję zwiedzić arkadię
Dzięki bardzo

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
hejka
Ja w koncu zmusilam sie isc do dentysty ( kamien sciagnac ) i okazuje sie ze musze zrobic koronke zeba, jak ja nie cierpie dentysty mam bardzo slabe zeby i plomby sie ich w ogole nie trzymaja , co i rusz robie koronki. o i na jedynke tez musze zrobic bo kiedys byla wybita w polowie i mi ja dokleili, ale niestety, odbarwila sie i nie wiele da sie z tym zrobic, wiecie wole juz zrobic ta przekleta koronke bo z ta doklejona czescia zawsze jest ryzyko ze sie odklei w dniu slubu.
Broblem z zebami. Skąd ja to znam. Od niedawna psują mi się jak cholera. Wyleczyłam już kanałowo jedną jedynkę a teraz jestem w trakcie drugiej (też kanałowo). Muszę Wam powiedzieć, że to wątpliwa przyjemność a jeszcze chciałabym te moje żółcielce chociaż trochę wybielić.
Stary 2008-04-30, 13:42   #1613
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

lulucelo jak ja znam ten bol z zebami.....10 lat temu jechalam rowerkiem i przelecialam przez kierownicewybilam dwojke a jedynke szkliwo mialam peknietenoi wstawili mi zeba i po 10 latach sie zrobil siwy wiec wymienilam go na lepszy model...mam teraz dwa odznaczajace sie zeby od reszty (2 i3)...i co sie okazuje?ze jak mi dentystka robila ta dwojke to chyba cos mi ruszyla przy jedynce bo zaczyna siwiec....niby tego golym okiem nie widac ale jak ostatnio robiloismy zdjecia...zgralam je na kompa patrze a moj zab nr 1 siwy..nie wiem co mam z nim zrobic...jak ja wogole bede wygladac na slubie...na zdjeciach ..boje sie go ruszac...
p.s. dzwonil TZ pani od jubilera dzownila do niego obraczki nasze sa do odebrania
Stary 2008-04-30, 13:49   #1614
wiolis
Raczkowanie

zeby-temat na czasie...
dzis ide do zebologa, poprawiac plombe w 2, bo sie skubana odbarwila
musze sie tez spytac o wybielanie, podobno kwestia 500PLN i trzeba miec wszystkie biale plomby... kasa, kasa, kasa!
slonecznego weekendu moje mile
u mnie pogoda za oknem fisiuje-raz niemilosiernie grzeje, a tu jak sie nie zachmurzy... ehh
Stary 2008-04-30, 13:55   #1615
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

towerek83 moja jedynka też jest po przejściach. Gdy miałam 8 lat przeważył mnie plecak na schodach i sobie pół ubiłam.Najpierw dostawiał mi jeden dentysta i trzymało sie 2 lata. Teraz mam zrobione i jest już 15 latek. Byłam ostatnio plombować zęby i przy okazji moja dentystka mi wybielała ten ząbek- ale nie takie klasyczne wybielanie tylko nadbudowa. Bo wybielanie może w takim wypadku tylko zaszkodzić. Fakt faktem u mnie nie rzuca sie to w oczy i trzeba sie naprawde dobrze przyjrzeć by zobaczyć różnicę
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 13:56   #1616
lulucelo
Raczkowanie

ta jedynke tez sobie tak parszywie wybilam , na dodatkek na poczatku ona bardzo lubbila sie odklejac, w koncu przykleili dobrze i bylo by ok gdyby sie nie odbarwilo, bo wczesniej nie bylo widac sladu a teraz wlasnie ta nokcowka jest siwa a tam gdzie jest laczenie to sie zabarwilo od herbaty.
no jak zaczyna siwiec to chyba dlatego ze zab jest martwy. Ja tak mialam z leczona kanalowo 2, oczywiscie zab byl martwy, dlugo nie byl zmuszona bylam oczywiscie robic koronke al ta babka mi super zrobila, i w sumie lepiej to wyglada niz jak mialam ten zab martwy bo tatmta co leczyla to zmienila mi jego ksztalt.
Ja w ogole mam ciemne te zeby, i tego sie wybielic nie da, trudo dobrac kolor koronki, no i te ciagle plombowanie. Jedyne to co sie trzyma to nie te biale plomby ale to srebrne. z tylu ok ale z przodu nie da rady, no i musze co i rusz wymieniac plomby ktore wypadaja a jak tak sie ze trzy razy zmieni to czlowiek moze tylko i wylacznie zalozyc koronke................ no nic

Toverek idz moze z tym do detysty i sie dowiedz bo jak zab jest martwy to jst delikatny i w sumie moze sie zlamac ( jak ktos ma takie zeby jak ja ) a wiecie pani powiedziala mi ile to bedzie kosztowac ....2700 euro bo ona chce na zlotym wstawic ( znaczy sie dookola ceramika) ok 600 bedzie zwracalo ubezpieczenie i jeszcze to mje dodatkowe troche ale sadze ze bede miala 1000 euro z glowy. SZkda ze nie moge robic w polsce ale to za dlugo trwa. No chyba ze ewentualnie ta na trzonowym koronke co lada moment szlag trafi plombe.
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 14:02   #1617
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

o matko ale mnie nastraszylyscie.....ja sie faktycznie musze wybrac do dentysty bo nie bede ryzyzkowac a czas do wrzesnia jest wiec nie ma obaw...ale tez zeby juz mi tez nie daja spokoju....no wlasnie moze martwy jest.....
izazusia co Ty mialas w tym plecaku ze Cie przewazyl
Stary 2008-04-30, 14:08   #1618
dzasta110
Wtajemniczenie

no niezłe macie problemy z tymi zębami

lulu to takie są u Was koszty dentysty??

ja raczej większych problemów z zębami nigdy nie miałam (odpukać...), chodzę tak mniej więcej raz na rok i jakieś dwie wizyty i z głowy ale teraz muszę chirurgicznie wyrwać ósemkę i normalnie się boję

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 14:22   #1619
agunia82
Zakorzenienie

Oooo widzę że temat ząbków na czasie

A ja akurat przedwczoraj też odwiedzałam dentystkę, bo mi mnie ząbek bolał. I też kanałowe mnie czeka. Na szczęście ta dentystka jest baaaaardzo dobra, a co lepsze bardzo mało sobie liczy za swoje usługi. Za leczenie tej nieszczęsnej 4 razem z częściową odbudową zęba zapłacę niecałe 200zł. Miło

A 8 też mam do wyrwania, dwie górne i aż się boję

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 14:22   #1620
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Hejka dziewuszki

Cytat:
Fajnie pomalowałaś powieki, tak delikatnie i kolorystycznie pasowało do Twoich kolorów włosów, oczu.

Cytat:
Kobietki kochane!
My mieliśmy jechać na wycieczkę ze znajomymi do Auschwitz-Birkenau w Oświęcimie, niestety prawie każdemu pasowało tylko 1 maja. Już mieliśmy dzisiaj wyruszać na zakupy żeby kupić coś do jedzenia czy picia a tu coś nas tknęło, żeby sprawdzić na stronie internetowej godziny otwarcia. Co się okazało, 1 maja ma być jakiś zjazd XVII Marszu Żywych i z tego powodu zwiedzanie nieczynne, za co serdecznie przepraszają. No to żeśmy sobie pojechali nie ma co. Trzeba będzie coś innego kombinować.

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Tak wcześnie? Wow My bedziemy wysyłać pewnie jakoś w połowie czerwca.
My już też zaczęliśmy, dzisiaj wpadnie do nas moja ciotka dać zaproszenie na komunie więc będziemy mieli okazje wręczyć jej "w zamian" zaproszenie na nasze wesele.

Dentysta dajcie spokój mój partner chodzi już od kilku tygodni do stomatologa. Ma m in. martwą jedynkę i dziś jak byliśmy na wizycie dowiedział się, że po majówce będzie chodził bez zęba , lekarz ma w planie zostawić tylko korzeń a później wstawić jakiś implant .

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości