|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Obowiązkowo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A zabiegana pozytywnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam od dermatologa, 2 godziny w poczekalni - bezcenne ![]() ![]() ![]() poza tym rano po tym jak właśnie umyłam włosy wyłączyli mi prąd i musiałam iść z mokrymi ![]() słonko wychodzi, chyba jednak będzie ładnie ![]() Milkuś - tym roku to w sumie nigdzie się nie wybieram ![]() ![]() ![]() miłego dnia Laseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ambitne plany Ewo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i o mnie, i o mnie! ![]()
![]() |
#3065 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Napewno będziesz sie super bawiła! ![]() ![]() Cytat:
![]() No i wróciłam do domu ![]() ![]() ![]() ![]() Oficjalnie zaczynam długi, trwający do 6 maja weekend ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie z godziny na godzine nowe wiesci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
![]() Miałam normalnie wpaść, ale wystąpiła kolejna sytuacja awaryjna.. ![]() Ten z którym się spotkałam 2 (3? ![]() ![]() Chociaż chyba tak na prawdę ja niczego złego nie zrobiłam :P Gdyż mogłam uznać to za spotkanie na zasadzie kolega-koleżanka, bo tak właściwie było...
![]() |
#3068 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję ze fotki przy których myślałaś o mnie zobaczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() właśnie się zbieram aby udać się na wczesno-weekendowe szlajanie, coś mnie ciągnie do wyjścia, pewnie dlatego ze wydaje mi się od rana że dziś piątek ![]() tak wiec udanego wieczorku życzę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja chyba odejde z wizazu na kilkanascie dni / tygodni bo sie nie ucze ![]() ![]() ![]() ![]() Od poniedzialku bede "pracowac" w sklepiku szkolnym ![]() Mangolina: Ja Ci zazdrosze tego brania kobieto ![]() gujana: No widzisz. Fajnie ze jedziecie razem gdziekolwiek. ![]() nefre: Jak ja Ci zazdroszcze tego tzeta ![]() asiek14: Asku dasz radee ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co się dzieje ... :/
W swoich jadłospisach na 100% nie przekraczam 1200 kcal, a tyję :/ Przed chwilą się zważyłam, wprawdzie najedzona i napita, ale jest 2,5 kg. więcej. Coś mi tu nie halo...:/ Co ja mam robić? ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiec po milionach opcji i szalonym dniu pelnym telefonow miedzy mna, TŻtem i naszym kolegą (bo w takim skladzie mielismy wybrac sie "gdziekolwiek"), wyszło zupełnie nieoczekiwanie, że... Ale pokolei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
osz Ty ![]() Cytat:
powodzenia w nadrabianiu zaleglosci w szkole no i wracaj do nas jak sie juz ze wszystkim uporasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak serio, to przez ten wyjazd zawale kolejne seminarium... a juz ostatnio mialam drobne spiecie z profesorem, wiec nie wiem co to bedzie ![]() ![]()
![]() |
#3073 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze jesz za malo ![]() ![]() poczytaj wątki podwieszone, na pewno znajdziesz tam odpowiednie wskazowki ![]()
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
I tyję od tego, że jem za mało??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Raczkowanie
|
Kochane wizazanki
![]() Jestem na skraju załamania. Nie wiem co się ze mna dzieje. Przez ostatnie lata moja waga ulegała powaznych wachaniom. W 2003 r - 55 kg ... w 2006 - 64 kg (!!!) ... latem 2007 - 47 kg .. kwiecień 2008 - 57 kg. Chcialabym ważayć 50kg i utrzymac tą wage ale nie moge ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Wtajemniczenie
|
Prawidłowe odchudzanie się nie polega na głodzeniu. 1200kcal to dosc malutko ![]()
#3077 |
Zadomowienie
|
Cześć.
Już jutro dłuuugi weekend ![]() Do 13 spałam, spróbowałam poczytać gegrę (po 5minutach stwierdziłam,że dojdę do niej w przyszły zwartek an dzień przed ![]() Zdążyłam po kontaktować się ze znajomymi i już jutro w południe wybywam z kimś ( ![]() ![]() ![]() W sobotę z przyjaciółkami trip do kina i na słodkie co nieco. Jednym słowem tyle nie latałam w ciągu poprzednich lat,a tu proszę tuż przed sześcioma maturami pod rząd xD (zresztą trza se przed wyjazdem na operacyjkę użyć żywota _^_ ) Mhmm, tymczasowo się żegnam (spróbuję się zmobilizować do nauki ![]() Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
Witam,właśnie z miasta wróciłam
![]() Dzień ogólnie pozytywnie spędzony ![]() W końcu długi weekend,miłego wieczorku kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
No i odbyłam ową rozmowę... Nalegałam wręcz, żeby usunął mój numer, żeby zostawić to tak jak jest, nie odpowiadałam (lub odpowiadałam po kilku minutach). On po ostrzejszej wymianie zdań napisał mi ostatecznie, że jemu bardzo zależy i jeśli zechę odpowiedzieć lub cos zmieni mam się odezwać. Tak na prawdę wiem, że on byłby odpowiedni jako partner, ale już mnie nie ciągnie do niego... I zastanowiłam się tak na prawdę, po co mi właściwie chłopak... No i zaraz obok jest ten, nieśmialy, który oczekuje iż pomogę mu w pokonaniu bariery. Może gdyby nie on, to zdecydowałabym się spróbować z tamtym szczęścia... ale ja nie chcę go stracic. Wszystko się skomplikowało i jak zawsze - albo jest kilku naraz, albo nie ma ich wcale.
![]() |
#3080 |
♥
|
chcesz chudnac z 43 kg( bo taki dane podałas w jednym z wątków) ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Wtajemniczenie
|
tak myslalam, ze to cos w tym stylu ![]() ![]() ![]()
#3082 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() jestem niesamowicie śpiąca ![]() btw. czy wy tez uwielbiacie jak ktoś sie tak wcina do wątku, ani hej ani cześć tylko tak prosto z mostu pyta o co chce i znika? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Wtajemniczenie
|
hello laleczki
![]() nie pisalam dzis bo mialam jakis taki dziwny dzien.. klienta na dom dalej nie ma.. ![]() TZ ma jutro 30tke i wlasnie popijamy drineczki...wypilam 2 lampki szampana i jestem prawie,ze podpita a conajmniej wcieta ![]() dzis zjadlam malo i to chyba dlatego.. ok 600 kal do powortu do domu, w domu lody kawowe(ok 200), potem pojechalam na zajecia fitnessowe a babka nie przyszla wiec ich nie bylo! ![]() ![]() to ja juz sie lepiej poloze. ![]() dobranoc ![]()
#3084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A to mi przypomina mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie zapowiada się dziś nudny dzień ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Wam życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry wszystkim, wbrew wczorajszym przypuszczeniom czuje sie calkiem niezle dzis. ![]() ![]() Jutro ostatni dzien i potem ja ma dluugi weekend bo tu poniedzialek wolny. Ale poki co musze jutro ta konferencje cala przezyc.. ![]() ![]() no, zycze Wam udanego leniuchowania. I przypominam,ze dzis mojego TZ -ta 30tka ![]() ![]() trzymajcie sie cieplo!
![]() |
#3086 | |||||
Zakorzenienie
|
![]()
Oczywiście
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Podoba mi się to gdzieś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
No koniecznie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj chyba pójdę z mamą i siostrą do kina na Juno ![]() ![]() jak ja kocham mieć wolne od szkoły ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Baw się dobrze w kinie ![]() ![]() No to dziś się lenie ![]() Niedawno wstałam [choć obudziłam się po 8 ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gujanko - no to baw się dobrze w tych Czechach ze swoją mega spontaniczną ekipą ![]() Milkuś - nie mogę się doczekać zablokowania mojej skrzynki zdjęciami ![]() Mango - skąd ja to znam ![]() ![]() Aśku - udanego filmu ![]() ![]() Schism - mam nadzieję że na piwku będzie fajnie ![]() ![]() Agolku - sto lat dla TŻ-a ![]() ![]() ![]() wczoraj trochę zwiedziłyśmy nowych knajpek ^^ trzeba się rozwijać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ale dzień zapowiada sie nieźle ![]() ![]() ![]() miłego weekedndowego dzionka Skarby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
♥
|
Witam
![]() Dzisiaj wstałam o 8.00 rano ah ![]() Rano mnie natchneło i zrobiłam z chemi 25 zadan wyniku czego z chemia juz mam spokój ![]() blee zadali nam tyle nauki ![]() ale bede codziennie sie uczyc zaczynajac od jutra aby wszyskiego nie zostawic na wtorek wieczór ![]() Ewus uwazaj na siebie abys spokojnie dojechała do rodziców ![]() Gujanko udanego wyjazdu do Czech ![]() agolku Wszystkiego najlepszego dla Tz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.