|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Dziewczyny a podpowiedzcie mi co kupujecie dla maluszka z takich aptecznych rzeczy.
Na pewno wiem że coś do pępka i na tym moja wiedza się kończy. A tak w ogóle jestem zła bo miała do mnie przychodzić położna i była tylko raz w kwietniu i cisza a obiecała 4 wizyty. Myslałam że jakoś w moim przypadku zrobi to szybciej żeby mi taki przyspieszony kurs zrobić a tu cisza. A najlepsze jest to że w nfz rozliczyli sobie 8 zajęć w szkole. Glupia byłam bo na pierwszym spotkaniu podpisałam jej tematy do omówienia ale bez dat. |
|
|
|
#3662 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Generalnie nam z łóżeczkiem i materacem też się nie spieszy bo mamy kosz Mojżesza Może być tak, że kliknę to nawet po porodzie Zobaczymy jak z kasą ![]() A masz możliwość napisać sms/zadzownić do swojego gin? Albo zapytaj tego z usg III trym. Może nie sprawdzi ale powie czy trzeba iść wcześniej do lekarza ![]() Może Śląsk rządzi się swoimi prawami ![]() Ja wcześniej też tak wstawałam.. Teraz za szybko robię się głodna a jak juz mnie obudzi budzik męża to ciężko mi ponownie zasnąć.
|
|
|
|
|
#3663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do położnej no to nieładnie zadzwoń i się zapytaj co jest.
|
|
#3664 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie jestem wariatką ![]() chyba jeszcze nie ![]() Cytat:
kwas kupuje ten: https://www.zrobsobiekrem.pl/mobile/...ronowy-1.5/378 kropelka do kazdej porcji kremu, mieszam na dłoni i jest super ![]() Cytat:
powodzenia!wczoraj do teściow z góry przyjechala babcia mojego meza. babcia z niemiec. matko jak oni tutaj skaczą dookola niej! i wszystko na pokaz... kazdy dla siebie miły, wczoraj tesciowa pytala czy przyjdziemy na obiad nawet a dzis oficjalne powitanie babci i zjadą sie wszyscy na ogródek do nas.. masakra. taka sztuczna atmosfera ze nie moge patrzec na to. jak babci nie ma to jeden na drugiego gada a teraz wielką cudowna rodzine udają.. conja tu robie??
|
|
|
#3665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze mam badane dno oka u okulisty weź kogoś zeby Cię odwiózł do domu chociaż w okularach przeciwsłonecznych nie było tak zle
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem z Wielkopolski i też się przebierają :p w ogóle robią grile na terenie szkoły , czasem sami koncerty itp
Co.do pępka to chyba za dużo nie trzeba tym bardziej że teraz zalecają pielęgnację na sucho Calineczka jaki materac będziecie mieć do łóżeczka mniejszego ? Piankowy zwykły ? Ja cały czas zastanawiam czy kupić zwykły czy jednak szukać stacjonarnie z kokosem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Morelka ślicznie wyglądasz! Laska z Ciebie jak nie wiem
Ja jestem mocno nie zdecydowana jak nie było materiału na który patrzyłam od kilku tygodni to kilka dni zastanawiałam sie nad innym wybrałam takie szare gwiazdki a minky miętowy, zamówilam w pt a w sb popołudniu uznałam że nie chce mięty tylko niebieski :-D napisałam maila a pani że już mi uszyli ale ok uszyja na nowo :-D Zamówilam dwie sukienki z Mohito różowa i oliwkowa mam nadzieję ze będzie okej |
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
A i łóżeczko już skręcone na razie robi za magazyn ale przy okazji sprawdzamy wytrzymałość.
Na razie stoi tak ale chyba jednak obrócę na ścianę z komodą żebym widziała moją glizde z wyrka co wyprawia. Dziewczyn na fb napisała że w 33 tygodniu lekarz powiedział że bedzie chłopak a do tej pory mówili jej że dziewczynka i ma wszystko dla dziewczynki. Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-05-22 o 13:52 |
|
|
|
#3669 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Co do stanu psychicznego to się nie wypowiadam ![]() Uuu uwielbiam takie przedstawienia
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajne łóżeczko i faktycznie przestaw bo zawsze coś możesz postawić na komodzie. Ja mam przewijak na łóżeczku a obok w komodzie pampersy itp A ta dziewczyna z fb nawet nie była na prenetalnych. Dziewczyny a taki daszek na wózek to praktyczny będzie?IMG_1495454212.006819.jpg |
|
|
|
|
#3671 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Albo mi się tak tylko wydaje
|
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie możesz zadzwonić i zapytać co z tymi wizytami? Skąd wiesz, że tak to zostało rozliczone? Podejrzałaś w necie tak? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3674 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w razie czego prosze o przywrocenie do pionu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() zbieram sie po synka do przedszkola. i moze na jakies lody? nie jedlismy w wekend zadnych
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
AnnaPaula jakoś nie przekonuje mnie taki baldachim
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3676 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę nadrobić, ciągle coś piszecie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miałam, nie boli
|
||||
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
MAŁA -jest super krem evree https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...warzy-30-.html i myślę ,że by się u Ciebie świetnie sprawdził ale jest duże prawdopodobieństwo ,że już wykupili w rossie Go.I polecam Ci olejek z tej samej serii do mycia twarzy ulga niesamowita i buźka bardzo promienna zero ściągnięcia.
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podczytuje taką książkę i tam jest napisane, że mleko odciągnięte raz wyjęte z lodówki nie może już tam powrócić i jak dziecko wszystkiego nie wypije to należy je wyrzucić. Czy też macie taką wiedzę?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
Zawsze możesz to zgłosić na stronie, że byłaś tylko raz. Mojej koleżanki mąż też miał cuda niewidy powypisywane od stomatologa, a tylko 8 usuwał i poszedł do babki zapytać ją co to ma być to chciała się "dogadać",aby był zadowolony...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3680 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Looody ![]() Cytat:
Ja oglądam 5 sezon stare, dobre chirury Z nowymi odcinkami nie jestem nie jestem na bieżąco Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Emmos nie mam pojęcia co z tym mlekiem, zabieram sie za czytanie bloga hafiji ale jeszcze nie zaczęłam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3681 | |||
|
Zadomowienie
|
Ania tak średnio ten daszek. Jak słonce będzie świeciło z góry to ochroni (ale wtedy buda też chroni), a jak z boku to chyba nie da się tego przestawić.
Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj zjadłam płatki i poszłam znowu spać ![]() A często jem w łóżku orzechy brazylijskie jak się budzę głodna ![]() Minini, AnnaPaula, Jon Snow Dobrze, że przypomniałaś mi o okularach! ![]() Cytat:
W tym łóżeczku oprócz materaca 40x90 jest taki wąski żeby dostawić do łóżka, nie wiem gdzie miałabym tego szukać, więc chyba zostanie to co w tym komplecie http://allegro.pl/lozeczko-dostawne-...787258385.html |
|||
|
|
|
#3682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Calineczka ![]() Cytat:
dużo tego było. Cytat:
![]() A ja właśnie wylicytowalam biała. Myślicie, że będzie ok? Jaka oliwkowa? Cytat:
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
Kciuki za wizyty!
Taedio godzina 6 a Ty po śniadaniu mnie sie udało usnąć jeszcze na dwie godzinki wiec od razu lepiej funkcjonuje  Calineczka swietne łóżeczko! Poprostu ale historia z ta koperta, masakra! A ten listonosz bezczelny naprawdę. Mala ja sie czesto budze na plecach i od razu sie ukladam na boku. Zazwyczaj spie na lewym, w prawym ciagle mam jakis ucisk i ciężko mi wylezec. Jak tam wizyta? Xzora my kupilimy Malmy  i komode Malma dla małej. Pestycyda ja piore i plucze w Loveli. Nulka pięknie wyglądasz! Baby ale Ci sie udało z zakupami, super! Morelle swietnie wyglądasz! Jeszcze raz niech usłyszę że jesteś gruba czy coś to sie zabierzemy i wszystkie skopiemy Ci ten chudy tylek! Fajna ta biala sukienka! Ja zamówiłam fotoksiazki dla mam. Mam nadzieję ze dojdą do piątku Chcialam jeszcze łóżeczko zamówić dziś ale kasa mi sie na koncie kończySzukam poscieli do łóżeczka,najlepiej jakies odcienie szarości z miętą i przewijaka na łóżeczko. Miałam jechać do jakiegos lumpka ale zalegam na kanapie i chyba sobie dzis odpuszczę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Morelle ra biała, ktora wrzuciłas jest piękna
![]() Cytat:
Jeśli faktycznie tak jest to lepiej odciągnąć mniejsze ilości do kilku butelek. Muszę zapytać położną o to. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3686 |
|
MerDer 4ever
|
Calineczka dobrze, że masz kontakt z położna
Ja tez zjadłam i poszłam spać Carolles kiedys to nie do pomyślenia ale zjadłam i poszłam dalej spać :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Super kiecka. Ja dziewczyny chyba sie zglosze do was na szkolenie jak i gdzie wyszukiwać takie piękności nie wiem tylko co na to mąż powie i nasz budżet.
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest też fajna grupa na FB od ciąży po macierzyństwo tam też możesz znaleźć dużo fajnych porad od specjalistek Co.do. stomatologa to.u nas w mieście był taki przypadek z ginekologiem i miał duże problemy przez to :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle piękna jest ta biała
![]() Oliwkowa wzięłam ta sama co różowa juz mam maila ze wysłali więc superJa sobie właśnie przygotowałam deserek lody advocat i wkroilam truskawki jak synu będzie po tym szalał i znowu łamał mi zebra to zrobię mu karę na słodycze
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicie lodami a za mną chodza te z magdonalda mąż miał mi kupić jednak moja mama zrobiła dla nas tortownice sernika na zimno i nie mam miejsca bo prawie połowę chyba ja zjadłam. A u rodziców na loda z maka nie ma szans bo nie ma w pobliżu. I muszę czekać fo nastepnego weekendu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Może być tak, że kliknę to nawet po porodzie 

powodzenia!
weź kogoś zeby Cię odwiózł do domu 

w razie czego prosze o przywrocenie do pionu