Panny Młode 2009 cz.II - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-30, 21:28   #4141
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Czesc dziewczynki...
znowu mnie dlugo nie bylo i nie nadazam za wami ale teraz postaram sie nadrobic spowrotem
widze, ze ostatnio poruszcie kwestie rodzicow i ich znajmosci
nio to bywa czasem trudne
niestety u nas spotkanka jeszcze nie bylo, po 1 dlatego, ze wiekszosc roku jestesmy z TZ w lodnynie- ble nie lubie tego miasta, a po drugie dosc daleko mieszkamy od siebie...
spotkanie nastapi miejmy nadzieje we wkacjae, niestety same mamy sie spotkaja nasi tatuskowie odeszli- zycie....
mam nadzieje ze spotkanko bedzie supcio musza sie przyzwyczajac do siebuie
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 21:33   #4142
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Ja właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że w sobotę przyjdą rodzice TŻ. To będzie pierwsze oficjalne spotaknie. Nasze mamy sie trochę znają bo kiedys kiedys pracowały razem to może tak całkiem sztywno nie będzie. Ogólnie to mam pietra. Czyli prze weekend czeka mnie sprzątnie i gotowanie A jak to wyglądało u Was? bardzo stresujące? Bo czytam właśnie że niektóre z Was już maja to za sobą.
hehe nie taki diabeł straszny....
ja juz sie przekonałam, ze nie ma sie czym stresowac i jestem pewna, ze Wasze spotkanie równiez jak najbardziej sie uda

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 22:02   #4143
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj juz od razu za plecami omawiac cos.... Agata, nie snuj od razu takich scenariuszy
wiesz, znam swoja mama i wiem jaka potrafi byc. Lubi zadzic i postawic na swoim. Najciekawsze jest to, ze ja poszlam w jej slady
Noi tak jak pisala Rybulka. Mam wrazenie, ze zarowno moi rodzice jak i rodzice (szczegolnnie ojciec TZ) traktuja nas jak dzieci. Moja mama chyba jeszcze nie jest swiadoma tego, ze jestem dorosla i z bilogicznego punktu widzenia w wieku prokreacyjnym... Sama chyba zapomniala, ze gdy byla w moim wieku to juz ja bylam na swiecie.
Poza tym byla siwadoma, ze to oni (czyli moi rodzice) beda musieli sami zarobiic na cale wesele, bo przeciez jeszcze za czasow naszych rodzicow to rodzina Panny Mlodej organizowala wszystko... Zapomniala, ze czasy sie zmienili i dzis wyglada to znacznie inaczej... Poza tym J. powiedzial, ze postara sie sam co najmniej 20 tys uzbierac na wesele. Ja tez juz mam spora kwote uzbierana, by rodzicow odciazyc, wiec nie mam "fiu bzdziu" w glowie, a czesto mnie o to wlasnie posadzaja...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 08:36   #4144
kalinka77
Raczkowanie

udanej majówki Dziewczynki
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 10:25   #4145
martucha84
Zakorzenienie

dziekuje nie martwcie sie spotkaniami.. a nawet jesli rodzice tz niezapraszaja moze poprostu sie boja... moi tez czekali dlugo na re wizyte u rodzicow tz ale to dlatego ze umowic 6 odob na 1 termin wcale niejest latwo...

a tu pare fotek z egiptu

P4231929.JPG

P4231933.JPG

P4272187.JPG

P4282203.JPG

P4292277.JPG
Stary 2008-05-01, 10:30   #4146
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziekuje nie martwcie sie spotkaniami.. a nawet jesli rodzice tz niezapraszaja moze poprostu sie boja... moi tez czekali dlugo na re wizyte u rodzicow tz ale to dlatego ze umowic 6 odob na 1 termin wcale niejest latwo...

a tu pare fotek z egiptu

Załącznik 1458336

Załącznik 1458337

Załącznik 1458338

Załącznik 1458339

Załącznik 1458340
ech....zazdroszcze tego Egiptu....
my z TŻ-em obiecalismy sobie, ze juz w nastepnym roku , po slubie skoczymy gdzies w cieple kraje

Stary 2008-05-01, 10:34   #4147
martucha84
Zakorzenienie

i tu jeszcze troche

P4231938.JPG

P4282213.JPG

P4282248.JPG

P4292277.JPG

P4292287.JPG
Stary 2008-05-01, 10:42   #4148
martucha84
Zakorzenienie

i jeszcze troszke

P4242017.JPG

P4252053.JPG

P4252060.JPG

P4252068.JPG

P4252103.JPG

P4252125.JPG
Stary 2008-05-01, 10:44   #4149
martucha84
Zakorzenienie

i juz ostatnie

P4252149.JPG

P4292274.JPG

P4292281.JPG

P4292283.JPG
Stary 2008-05-01, 11:34   #4150
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalinka77 Pokaż wiadomość
udanej majówki Dziewczynki
dziekuje juz siedze w ksiazkach ehhh ale popoludniu jakis spacerek bedzie a jutro planujemy grilla tylko ta cholerna praca mgr nie chce sie sama napisac ehh

Martucha super zdjecia A czemu mieliscie az 2 dupne lozka w pokoju? a tak w ogole to masz super zielona sukienke - strasznie mi sie podoba
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 11:49   #4151
anuulaa
Wtajemniczenie

Martucha, zdjęcia świetne, aż mi się zachciało takich wakacji!! No też zauważyłam, że 2 osobne łóżka, ale lipa, z jednego pewnie nie korzystaliście:P

Ja dzisiaj idę do TŻ, jego mama ma urodziny, zrobiłam dla niej tort i baileys'a
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07723.JPG (114,0 KB, 21 załadowań)
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 11:52   #4152
martucha84
Zakorzenienie

tak byly 2 ogromne lozka.. z jednego niekorzystalismy ale bylo wygodniej jak przyszli znajomi itd..
dziekuje za opinie w sprawie sukieneczki kupilam ja w zeszlym roku w reporterze i bylam bardzo zdziwiona bo nic z reportera mi sie niepodobalo zawsze mialam wrazenie ze to ciuchy dla gimnazjum.. i takie mile zaskoczenie
Stary 2008-05-01, 12:12   #4153
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Martucha, zdjęcia świetne, aż mi się zachciało takich wakacji!! No też zauważyłam, że 2 osobne łóżka, ale lipa, z jednego pewnie nie korzystaliście:P

Jeja ten tort to na prawde Twoje dzielo?? kurde ale smaka mi narobilas mam jezor do podlogi teraz Tesciowa na pewno się ucieszy ze ma taka zdolna synowa
Stary 2008-05-01, 12:29   #4154
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ech kobitki muszę sie Wam pochwalić
w poniedziałek byli u nas moi przyszli teściowie. Zapoznali się z moimi rodzicami w końcu
jejku tak się bałam tego spotkania, a tu od wejścia już nawijali jakby się znali sporo czasu w ogóle było bardzo fajnie, aż sie nie spodziewałam, ze tak może być Nawet nie wiem kiedy minęło te 6 godzin
Hehe TŻ mówił, ze juz w drodze do domu planowali kiedy tu moich rodziców teraz do siebie zaprosić

Nawet nie wiecie jak sie cieszę, ze to juz za nami Hehe teraz czekają nas kolejne spotkania.... Teraz juz zacznie się rozmawianie o slubie, weselu , itp

Pozdrawiam i zmykam lezec, bo ledwo dziś zyje przez @ ..... ;/
No super się się spotkanie udało, no i że rodzice zmienili nastawienie do waszego ślubu
Ja dziś powinnam dostać @, także łącze się w bólu, w dosłownym tego słowa znaczeniu

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Ja właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że w sobotę przyjdą rodzice TŻ. To będzie pierwsze oficjalne spotaknie. Nasze mamy sie trochę znają bo kiedys kiedys pracowały razem to może tak całkiem sztywno nie będzie. Ogólnie to mam pietra. Czyli prze weekend czeka mnie sprzątnie i gotowanie A jak to wyglądało u Was? bardzo stresujące? Bo czytam właśnie że niektóre z Was już maja to za sobą.
Ja też się obawiałam, ale całkiem niepotrzebnie jak się potem okazało. Oczywiście było sprzątanie mieszkania, no i gotowanie od rana, trzeba było pokazać teściowej, że jej syn nie kłamie mówiąc, że dobrze jego przyszła żonka i teściowa gotują

Cytat:
Super fotki Najbardziej podoba mi się to pierwsze, jak leżysz padnięta na łóżku
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 13:37   #4155
jaga_2001
Zakorzenienie

Martucha, super fotki i super pamiatka. ALe chyba jako jedyna nie zazdroszcze... Dlaczego? Te upaly... Nie znosze upalow i pelnego slonca. Jedyna pore roku ktora kocham to wiosna, bo jest wzglednie cieplo no i delikatne slonce. No i dzis znow jest cudna pogoda. Poza tym jakos Egipt mnie nie kreci... Wole gory. Nasze polskie Tatry. Jedynie gdzie moglabym pojechac za granice to do Meksyku, by obejzec piramidy Majow i Aztekow. Moze Srodziemne odpada.

anuulaa, super tort. Jestem pod ogromym wrazeniem. Mnie to zawsze zakalce wychodza... Moze dlatego, ze nie lubie kucharzyc. Kuchnie zawsze omijam szerokim lukiem.

AV by jaga_2001
Stary 2008-05-01, 14:52   #4156
mala2241
Raczkowanie

Cytat:

a tu pare fotek z egiptu

Załącznik 1458336

Załącznik 1458337

Załącznik 1458338

Załącznik 1458339

Załącznik 1458340
martucha witaj spowrotem fotki sliczne i wdac ze super sie bawiliscie

Cytat:

no kurcze jaka cukierniczke mamy na forum normalnie musisz kiedys upiec i nas wszystkie zaprosic oczywiscie zartuje ale tort wyglada supeeeeeeeer apetycznie podziwiam
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 15:19   #4157
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
i juz ostatnie

]
cudowne fotki

Cytat:

anuula dalas czadu : mmm az mam ochote zjesc
Stary 2008-05-01, 15:50   #4158
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Martucha, super fotki i super pamiatka. ALe chyba jako jedyna nie zazdroszcze... Dlaczego? Te upaly... Nie znosze upalow i pelnego slonca. Jedyna pore roku ktora kocham to wiosna, bo jest wzglednie cieplo no i delikatne slonce. No i dzis znow jest cudna pogoda. Poza tym jakos Egipt mnie nie kreci... Wole gory. Nasze polskie Tatry. Jedynie gdzie moglabym pojechac za granice to do Meksyku, by obejzec piramidy Majow i Aztekow. Moze Srodziemne odpada.

anuulaa, super tort. Jestem pod ogromym wrazeniem. Mnie to zawsze zakalce wychodza... Moze dlatego, ze nie lubie kucharzyc. Kuchnie zawsze omijam szerokim lukiem.
oj jaga upaly byly - okolo 40 ale [rzez to ze wial bardzo przyjemny wiatr od morza wogole sie tego nieczulo - bylo mniejwecej tak jak przy naszych 25, weic bardzo przyjemnie... ja tez nielubie slonca jestem na niego uczulona dlatego caly czas siedzialam pod parasolem.. a i tak bylo swietnie...

mnie osobiscie egipt tez niegdy niekrecil tak zeby kupic sobie wycieczke.. ale powiedz szczerze... jakbys ja wygrala niepojechalabs? jasne ze byc pojechala.. i mimo ze mnie tez niekrecil jestem cholernie szczesliwa ze tam bylam i zezobaczylam cudowny kawal historii..

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
cudowne fotki

anuula dalas czadu : mmm az mam ochote zjesc
oo widze ze mamy to samo zdanie... tez bym go zjadla
Stary 2008-05-01, 16:50   #4159
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
mnie osobiscie egipt tez niegdy niekrecil tak zeby kupic sobie wycieczke.. ale powiedz szczerze... jakbys ja wygrala niepojechalabs? jasne ze byc pojechala.. i mimo ze mnie tez niekrecil jestem cholernie szczesliwa ze tam bylam i zezobaczylam cudowny kawal historii..
ba, wiele osob bierze to co mu daja za darmo. (mowi sie z reszta, ze darowanemu koniowi w zeby sie nie zgaglada i powinno sie brac co daja ) Zeby tak nie bylo, to bym nie poszla odebrac bizuterii a ludzie wogole nie brali by udzialu w jakichkolwiek konkursach. Jakbym wygrala w totka to tez bym wziela kase... To i bym wycieczke wziela. Zawsze to jakis zakatek swiata sie zobaczy a podrozowac lubie. Ale jakbym miala opcje wyboru kraju to bym wziela co innego. Niemniej i tak nie lubie wody i upalow, dlatego juz od lat nie jezdze nad polskie morze tylko w gory. Nie lubie piasku w butach... Nawet nad jeziora z niechecia jezdze.

AV by jaga_2001
Stary 2008-05-01, 17:30   #4160
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

martucha sliczne zdjęcia pewnie się nieżle opaliłas co??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 18:33   #4161
martucha84
Zakorzenienie

no wlasnie nie tzn ja itak bylam bladziocha.. wiec nawet lekka opalenizna i od razu widac... przyjaciel ktorego wczoraj odiwedzilismy powiedzial na wstepie ze jestem opalona i widac to po mnie bo zawsze blada a teraz nie ta sama martucha (moj tz ze wzgledu na prace na dworze zawsze mial opalona buzie wiec on poczynil malo widoczny postep ale ja...) wiec reasumujac delikatnie sie opalilismy choc moj tesc mowi ze wogole.. ale on zawsze byl sceptyczny wiec go olewam grunt ze cala reszta widzi lekkie zmiany w kolorycie skory
Stary 2008-05-01, 21:04   #4162
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ehhh kurde wkurzylam sie na mojego Tżta idziemy koncem maja na wesele do jego kuzynki i specjalnie na to wesele kupilam sobie sukienke, sliczna, taka zebym ladnie wygladala i zeby nikt mnie w niej nie widzial wczesniej no a ze Tż siedzi teraz w Anglii to zrobilam mu fotki jak sie prezentuje w moim nowym nabytku i mu poslalam, i co sie dzisiaj dowiaduje?? pokazal te fotki swojej kuzynce do ktorej idziemy na wesele wrrrr ;/ i nie wiem nawet czy jeszcze komus nie pokazywal bo tam pare osob jest w Anglii teraz, co idzie na to wesele tez ;/ no ale teraz to sie juz nie dowiem czy ktos jeszcze ja widzial, bo Tż mi powiedzial tylko cos w stylu: "Chcialem zobaczyc suknie slubna kuzynki ale nie chciala mi pokazac, za to ona widziala Twoja" na co ja sie wkurzylam, i potem on to probowal odkrecic w ten sposob ze niby ogladali fotki i sie napatoczylo to zdjecie i dlatego jej pokazal, ale w to to nie wierze ;/ potem mi tlumaczyl ze on nie wiedzial ze to tajemnica i ze moglam mu powiedziec ze ma nie pokazywac kurde ja nie wiedzialam ze on jest taki bezmyslny ;/ jakbym chciala isc w sukience, w ktorej wszyscy mnie juz widzieli to bym poszla w starej No i teraz to juz mi sie odechcialo calego wesela i wszystkiego ;/ Nie wiem moze robie z igly widly?? ale jakos mnie to wyprowadzilo z rownowagi Jak myslicie?
Stary 2008-05-01, 21:43   #4163
baja_86
Zakorzenienie

Samba no rozumiem, że chciałaś wszystkich zaskoczyć nową sukienką, ale nie gniewaj się na Tż za to, że pochwalił się kuzynce jak jego narzeczona ślicznie wygląda w nowej kiecce Widzisz sam Tż nie wiedział, że to tak ważne by nikt jej wcześniej nie oglądał, nie zdawał sobie chłopak sprawy i tu dostał ochrzan. Nie ma się co wkurzać i denerwować
Stary 2008-05-01, 21:53   #4164
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Samba no rozumiem, że chciałaś wszystkich zaskoczyć nową sukienką, ale nie gniewaj się na Tż za to, że pochwalił się kuzynce jak jego narzeczona ślicznie wygląda w nowej kiecce Widzisz sam Tż nie wiedział, że to tak ważne by nikt jej wcześniej nie oglądał, nie zdawał sobie chłopak sprawy i tu dostał ochrzan. Nie ma się co wkurzać i denerwować
dzieki no wiem ze Tż nie zrobil tego w zlej wierze, w sumie tez to tak tlumaczyl ze chcial sie pochwalic jaka ma ladna narzeczona i jak ladnie w kiecce wyglada bo mysmy się jeszcze z ta kuzynka nie widzialy nigdy na zywo bo ona mieszka w Anglii juz kilka lat Ale kurde no nie wiedzialam ze jemu to trzeba wszystko jak dziecku wytlumaczyc nawet mi nie przyszlo do glowy ze on bedzie ta kiecke komus pokazywal W sumie mu mowilam ze musze sobie kupic jakas fajna kiecke i wiedzial jakie to wazne dla mnie sam mi kazal sobie nowa kupic bo stwierdzil ze nie bede stale w tej samej chodzila no a tu nagle taka niespodzianke mi zrobil ehhh z chlopami to gorzej niz z dziecmi, wszystko trzeba 5 razy powtorzyc bo nie zapamieta
Stary 2008-05-01, 22:01   #4165
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
dzieki no wiem ze Tż nie zrobil tego w zlej wierze, w sumie tez to tak tlumaczyl ze chcial sie pochwalic jaka ma ladna narzeczona i jak ladnie w kiecce wyglada bo mysmy się jeszcze z ta kuzynka nie widzialy nigdy na zywo bo ona mieszka w Anglii juz kilka lat Ale kurde no nie wiedzialam ze jemu to trzeba wszystko jak dziecku wytlumaczyc nawet mi nie przyszlo do glowy ze on bedzie ta kiecke komus pokazywal W sumie mu mowilam ze musze sobie kupic jakas fajna kiecke i wiedzial jakie to wazne dla mnie sam mi kazal sobie nowa kupic bo stwierdzil ze nie bede stale w tej samej chodzila no a tu nagle taka niespodzianke mi zrobil ehhh z chlopami to gorzej niz z dziecmi, wszystko trzeba 5 razy powtorzyc bo nie zapamieta
Na pocieszenie powiem, że nie jemu jedynemu trzeba wszystko tłumaczyć, mój też się nie domyśli, ale po prostu takie proste są te chłopy, nie ma rady na to. Widać pragnienie pochwalenia się tobą było silniejsze
Stary 2008-05-02, 08:53   #4166
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba no niestety faceci są często mało domyslni. ale nie gniewaj sie na niego. wiesz na wesele kupisz sobie do niej jakies dodatki, zrobisz inna fryzurkę no i bedzieszna zywo, wiec od razu bedziesz sie lepiej prezentowala niż na fotce i napewno każdego zaskoczysz

choc ja przed weselem na którym teraz bylismy do samego konca nawet TZ sukienki nie pokazałam, choc bardzo chciał

Stary 2008-05-02, 10:27   #4167
anuulaa
Wtajemniczenie

Witajcie!!
Cieszę się, że mój tort Wam się podobał, teściowa bardzo się ucieszyła.Kurczę, nie chwaląc się, pierwszy raz wyszedł mi takli pyszny tort, ani za słodki- w sam raz. Moi teściowie zawsze mnie zachwalają jaką to będę dobrą żoną hehe, już jestem rozreklamowana po całej rodzinie TŻ.
Z chęcią bym Was zaprosiła na tort, jeśli byłaby taka możliwość

Samba, rozumiem Cię, pewnie też bym się wkurzyła, ale tak się zastanawiając, to widziała tylko kuzynka a na weselu będzie bardzo dużo osób, więc nie masz się co gniewać za to, że się Tobą pochwalił. Poza tym, jak mówią dziewczyny, to facetom trzeba wszystko mówić, tłumaczyć a najlepiej to rysować, bo są tacy niekumaci. Cieszę się, że nie tylko ja mam takiego faceta, któremu trzeba wszystko tłumaczyć. To potwierdza mnie w przekonaniu, że ten gatunek tak ma i już. Czasami to jestem taka wściekła, że muszę mojemu TŻ coś dokładnie omówić i pokazać, co dla mnie jest logiczne i proste ehhh
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:57   #4168
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

No mi juz przeszla zlosc na Tżta, pewnie zaś się czegoś nauczył i nastepnym razem bedzie juz wiedzial Nie przyszlo mi to wczesniej do glowy za mam mu narysowac zeby nie pokazywal sukienki nikomu, bo to bylo dla mnie oczywiste, ale dla niego widac nie W ogole czasem wkurza mnie to, że Tż, chociaz stary z niego chlop , to wlasciwie nigdy nie mial przede mna dziewczyny (nio nie liczac jakis krotkotrwalych i nic nieznaczacych znajomosci) Tzn z jednej strony to bardzo sie ciesze, ze mi go zadna przede mna nie wymacala itd itp Ale z drugiej strony to wszystko trzeba mu tlumaczyc od poczatku Zadna przede mna go niczego nie nauczyla i teraz ja wychodze na ta najgorsza, ktora robi problem z tego, ze pokazal komus moja kiecke, albo z innych, nieistotnych dla niego, rzeczy No, ale spoko, kiedys go wreszcie wychowam heheh

A tak w ogole to wiecie jaka byla najbardziej bezmyslna rzecz jaka moj Tż kiedykolwiek zrobil?? W zeszly weekend majowy jechalismy z jego znajomymi (sami faceci, w dodatku wczesniej ich nie znalam) w gory sowie. No i tz mial zarezerwowac nam noclegi To byl pomysl jego i jego kolegow, ja do konca nie wiedzialam ilu nas jedzie i kto dokladnie, wiec sie specjalnie nie wtracalam w organizacje noclegow. No i pewnego pieknego dnia Tż dzwoni do mnie ze zarezerwowal noclegi. No to ja mowie ze super i pytam sie go jakie warunki i za ile? A ten mi na to: pokoj 8-osobowy za 30 zl. Ja sie wkurzylam, powiedzialam mu ze za 30 zl to mozna zarezerwowac cos lepszego i jak na prawde chce jechac do tego pokoju 8-os to jedzie sam On mi na to ze nie rozumie. Ja mu na to ze co tu jest do rozumienia i trzaslam sluchawka Tż biedak dzwonil jeszcze z 3 razy za kazdym razem rozpoczynajac rozmowe od: "nie rozumiem o co Ci chodzi" na co ja wkurzona trzaskalam sluchawka w koncu koledzy z pracy mu wytlumaczyli ze pewnie chcialam spedzic troche czasu z nim a nie siedzac w 8-os pokoju z jego kolegami i Tż wreszcie zrozumial A mowia ze to faceci mysla jajami No nie wiem W kazdym razie jak Tż utrzymywal ze obdzwonil cale gory sowie i znalazl tylko ten jeden pokoj (w rzeczywistosci wykonal tylko jeden telefon), tak na drugi dzien mielismy zarezerwowany pokoj 2-os + 2 pokoje 3 os dla jego kolegow Ehhh Ci faceci...
Stary 2008-05-02, 13:11   #4169
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

samba no co ty, chciał was umieścić w pokoju 8 osobowym?? o matko... ale numer

Stary 2008-05-02, 14:55   #4170
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

ech kobitki a ja dzis mialam scysje ze swoim TŻ .... poszło o prace....bo odkilku miesięcy szukam i znaleźć nie mogę no i zadzwonili do mnie z takiej nowej dyskoteki zebym przyszla na dzien probny..... no i sie zaczelo, ze on wie jak to jest w dyskotekach, jak to zaczepiaja itd..... Mnie tez nie bawi cala ta sytuacja z praca w dyskotece, ale pomyslalam, ze poki nie mam nic dobre i to.... Ale jak mamy sie kłócić ciągle o to to nie wiem.....
I teraz nie wiem...isc...nie isc.....? juz sama zgłupialam i nie wiem.....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości