|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Nie nie znalazłam, bo nawet nie wiem kiedy wypadł, miałam podejrzenia bo rano jak się ubierałam to mi się pierścionek zahaczył jak miałam łapkę pod bluzką - co sie niegdy nie zdrarzało. Ale na dywanie nic nie było.
To tylko cyrkonia, więc nie będzie problemu u złotnika.
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbys sie od razu zorientowala to jeszcze moze bylyby szanse to znalezc a tak ;/ dobrze ze to nie byl brylant
|
|
|
|
|
#4113 |
|
Wtajemniczenie
|
A właśnie, ile może kosztować taka usługa u złotnika? Bo u mnie w jednym pierścionku też cyrkonia wyleciała, taka mała może o średnicy 3mm i już ponad rok wybieram się do jubilera.
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
nom kochane...moja miloscCytat:
i sie ciesze z tego
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki wrocilam bylo rewelacyjnie.. najpiekniesze wakacje zycia..
jak ochlone to troche je opisze i wrzuce jakas fotke... ale sie rozpisalyscie.. 15 stron w plecy
|
|
#4116 |
|
Rozeznanie
|
popscene ja kiedys oddawalam pierscionek zeby mi wstawili cyrkonię i zaplacilam 10zl
to byl srebrny pierscionek
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta to bylo pewne Czekamy na relacje A nie masz chyba az tak wiele czytania bo cos nam ostatnio to pisanie ciezko idzie heheh A w ogole to cos ostatnio mi ten czas tak szybko leci ze dopiero wyjezdzalas, a juz wrocilas normalnie szok
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
popscene samo zamocowanie oczka, które miałam 10 zł. pewnie z oczkiem od złotnika może być ciut drożej.
|
|
|
|
#4119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo fajnie, że wakacje się udały Oczekuję zdjęć i relacji
|
||
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
nadgonilam 15 stron i tak
![]() Rybulka Anula ogromne buziaki.. ale mysle ze cisza na forum niebyla spowodowana moim brakiem a innymi zajeciam ![]() co do wag i kg to ja waze 56 przy wzrosicie 172 ale chce przytyc ![]() zabawe z woznica i krolem i krolaow znam jest bardzo fajna ![]() a co do wakacji.. bylo bajkowo, pokj z widokiem na morze, codziennie minimum 37 stopni (opalalam sie tylko 3 dni bo niewytrzymyalalam na sloncu takich temperatur mimo ze wial przyjemny wiatr.. skutte- mam lekka opalenizne ale bardziej zalezalo mi na odpoczynku niz ztrzaskaniu sie![]() w piramidy w kairze swietne, (myslalam ze sa na pustyni a one prawie w centrum kairu) kair brzydki, syf i smrod.. ale coz taka mentalnosc... arabowie przyjemni, ale jesli jestes z facetem to z toba niegadaja tylko z nim.. i dobrze... bo jak jestes sama to cie zaczepiaja... a pozatym ciagle chca od ciebie kase.. za wszytko bakszysz.. napiwek... co jeszcze.. jedzenie dobre aczkolwiek ostatnie 2 dni dopadla nas klatwa i dostalismy rozwolnienia.. z ich lekami szybko sobie z nim poradzilismy.. poznaliscmy rewelacyjnych ludzi z torunia.. mysle ze znajomosc utrzymamy... zaraz bede zgrywaf fotki wiec jakies tu zamieszcze
|
|
#4121 |
|
Wtajemniczenie
|
martucha84 zazdroszczę
Ja myślalam, żeby pojechać do Egiptu w podróż poślubną. Marzą mi się wakacje, bo nie mialam ich od 4 lat chyba. Na szczęście mamy zarezerwowany apartament w Chorwacji na sierpień i już się nie mogę doczekać!
|
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
martucha a ja się własnie zastanqwwiałam kiedy wracasz
zazdroszcze wyjazdu , fajnie maszz,.,.... |
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
a my dzisiaj obchodzimy nasze 5-lecie bycia razem, nawet nie wiem kiedy zleciało....
|
|
|
|
#4124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
37stopni!! normalnie tylko pozazdrościć, odpoczełaś wystarczająco?
|
|
|
|
|
#4125 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czysta elegancjaCytat:
Cytat:
![]() Kliwia, noooo! Poczyniłaś bardzo wnikliwe obserwacje . I jaką odpowiedzialną rolę miałaś Dobrze, że nie upiłaś panny młodej na dobre![]() Cytat:
Szczęka mi opadła ze zdziwienia...Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I dobrze!Zdjęcia piękne Cytat:
Jak się przekonuję, że są na swoim miejscu, to dopiero odycham z ulgą![]() Cytat:
Cytat:
.Cytat:
. To już niezły staż. My w dniu ślubu będziemy ze sobą 4,5 roku .W poniedziałek i wtorek byliśmy na naukach przedślubnych. Zostało nam jeszcze jedno spotkanko z przedstawicielką poradni (5 maja) i koniec A tak poza tym, to rodziców TŻa nie ma, więc myszy sobie harcują Uwielbiam spać z tym moim mężulkiem |
||||||||||||
|
|
|
#4126 |
|
Raczkowanie
|
Ja wstawiałam 2 cyrkonie do pierścionka i płaciłam 35 zł
![]() Cyrkonie dość często wypadają dlatego w zaręczynowym chciałam jednak brylant...
|
|
|
|
#4127 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też mam z brylantem i to całkiem sporym więc zawsze patrzę czy nie wypadł trochę się o to obawiam |
|||
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my w czasie slubu bedziemy mieli prawie 4 (bez miesiaca ![]() ano udaly sie wieczorkiem wrzuce fotki musze je tylko pozmniejszac
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha! Ale Ci zazdroszczę takich wakacji! Fajnie że odpoczęłaś i naładowałaś akumulatory!!!
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
ech kobitki muszę sie Wam pochwalić
![]() w poniedziałek byli u nas moi przyszli teściowie. Zapoznali się z moimi rodzicami w końcu ![]() jejku tak się bałam tego spotkania, a tu od wejścia już nawijali jakby się znali sporo czasu w ogóle było bardzo fajnie, aż sie nie spodziewałam, ze tak może być Nawet nie wiem kiedy minęło te 6 godzin Hehe TŻ mówił, ze juz w drodze do domu planowali kiedy tu moich rodziców teraz do siebie zaprosić Nawet nie wiecie jak sie cieszę, ze to juz za nami Hehe teraz czekają nas kolejne spotkania.... Teraz juz zacznie się rozmawianie o slubie, weselu , itp ![]() Pozdrawiam i zmykam lezec, bo ledwo dziś zyje przez @ ..... ;/
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa, fajnie, że wszystko się udało
.Nasi rodzice poznali się prawie rok temu. Jakoś tak pod koniec maja moi zaprosili moich przyszłych teściów do siebie. Od tego czasu cisza... Jak rodzice TŻa wychodzili, zapowiedzieli, że następna wizyta u nich. Jednak na razie nic się nie zapowiada, a minął już rok... Trochę mi z tym źle, a TŻ też mi powiedział, że mu głupio z tego powodu. Jak tak dalej pójdzie, to nasi rodzice będą dla siebie zupełnie obcymi ludźmi na weselu...
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa, fajnie, ze rodzice sie dogadali.
Moi z rodzicami TZ spotkaja sie dopiero w sierpniu... ![]() Moja mama juz zapowiedziala, ze bedzie chcial na osonosci z rodzicami J. pogadac. Troche sie obawiam, ze tak chca za naszymi plecami omawiac cos co dotyczy bezposrednio nas.
|
#4133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, a moze po prostu sie boja... a TŻ rozmawiał ze swoimi rodzicami o tym....? moze warto.... Cytat:
Agata, nie snuj od razu takich scenariuszy
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że rodzice TŻa ciągle traktują nas jak jakieś dzieci, które chcą się zabawić w dom. Nie jesteśmy chyba dla nich dwojgiem dorosłych ludzi, którzy się kochają i chcą założyć rodzinę... |
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh...no nie wiem co doradzić.... Cięzka sytuacja a moze Wy zróbcie znów kolejny krok i jeszcze raz zaproście ich do siebie....?
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak się to rozwinie... Na razie nie zamierzamy zapraszać rodziców TŻa. Obstaję za tym, że teraz kolej na nich
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)wszystkiego dobrego Cytat:
dziekujeee
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Ja właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że w sobotę przyjdą rodzice TŻ. To będzie pierwsze oficjalne spotaknie.
Nasze mamy sie trochę znają bo kiedys kiedys pracowały razem to może tak całkiem sztywno nie będzie. Ogólnie to mam pietra. Czyli prze weekend czeka mnie sprzątnie A jak to wyglądało u Was? bardzo stresujące? Bo czytam właśnie że niektóre z Was już maja to za sobą.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

nie chcialabym pracowac z takimi ludzi, jak juz tak sie zaczyna to potem moze byc tylko gorzej. Bardzo dobrze zrobilas ze im podziekowalas, kurde wyzysk i tyle!!
A nie masz chyba az tak wiele czytania
bo cos nam ostatnio to pisanie ciezko idzie heheh 

wkurzylam sie i powiedzialam DOWIDZENIA!!!
Szczęka mi opadła ze zdziwienia...
Uwielbiam spać z tym moim mężulkiem
dlatego w zaręczynowym chciałam jednak brylant...