|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Czesc dziewczynki...
znowu mnie dlugo nie bylo i nie nadazam za wami ale teraz postaram sie nadrobic spowrotem![]() widze, ze ostatnio poruszcie kwestie rodzicow i ich znajmosci ![]() nio to bywa czasem trudne ![]() niestety u nas spotkanka jeszcze nie bylo, po 1 dlatego, ze wiekszosc roku jestesmy z TZ w lodnynie- ble nie lubie tego miasta, a po drugie dosc daleko mieszkamy od siebie... spotkanie nastapi miejmy nadzieje we wkacjae, niestety same mamy sie spotkaja nasi tatuskowie odeszli- zycie....mam nadzieje ze spotkanko bedzie supcio musza sie przyzwyczajac do siebuie
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz sie przekonałam, ze nie ma sie czym stresowac i jestem pewna, ze Wasze spotkanie równiez jak najbardziej sie uda
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubi zadzic i postawic na swoim. Najciekawsze jest to, ze ja poszlam w jej slady ![]() Noi tak jak pisala Rybulka. Mam wrazenie, ze zarowno moi rodzice jak i rodzice (szczegolnnie ojciec TZ) traktuja nas jak dzieci. Moja mama chyba jeszcze nie jest swiadoma tego, ze jestem dorosla i z bilogicznego punktu widzenia w wieku prokreacyjnym... Sama chyba zapomniala, ze gdy byla w moim wieku to juz ja bylam na swiecie. Poza tym byla siwadoma, ze to oni (czyli moi rodzice) beda musieli sami zarobiic na cale wesele, bo przeciez jeszcze za czasow naszych rodzicow to rodzina Panny Mlodej organizowala wszystko... Zapomniala, ze czasy sie zmienili i dzis wyglada to znacznie inaczej... Poza tym J. powiedzial, ze postara sie sam co najmniej 20 tys uzbierac na wesele. Ja tez juz mam spora kwote uzbierana, by rodzicow odciazyc, wiec nie mam "fiu bzdziu" w glowie, a czesto mnie o to wlasnie posadzaja...
|
|
#4144 |
|
Raczkowanie
|
udanej majówki Dziewczynki
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
nie martwcie sie spotkaniami.. a nawet jesli rodzice tz niezapraszaja moze poprostu sie boja... moi tez czekali dlugo na re wizyte u rodzicow tz ale to dlatego ze umowic 6 odob na 1 termin wcale niejest latwo... a tu pare fotek z egiptu P4231929.JPG P4231933.JPG P4272187.JPG P4282203.JPG P4292277.JPG
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my z TŻ-em obiecalismy sobie, ze juz w nastepnym roku , po slubie skoczymy gdzies w cieple kraje
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
i tu jeszcze troche
P4231938.JPG P4282213.JPG P4282248.JPG P4292277.JPG P4292287.JPG
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze troszke
![]() P4242017.JPG P4252053.JPG P4252060.JPG P4252068.JPG P4252103.JPG P4252125.JPG
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
i juz ostatnie
P4252149.JPG P4292274.JPG P4292281.JPG P4292283.JPG
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
juz siedze w ksiazkach ehhh ale popoludniu jakis spacerek bedzie a jutro planujemy grilla tylko ta cholerna praca mgr nie chce sie sama napisac ehh ![]() Martucha super zdjecia A czemu mieliscie az 2 dupne lozka w pokoju? a tak w ogole to masz super zielona sukienke - strasznie mi sie podoba |
|
|
|
#4151 |
|
Wtajemniczenie
|
Martucha, zdjęcia świetne, aż mi się zachciało takich wakacji!! No też zauważyłam, że 2 osobne łóżka, ale lipa, z jednego pewnie nie korzystaliście:P
Ja dzisiaj idę do TŻ, jego mama ma urodziny, zrobiłam dla niej tort i baileys'a
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
tak byly 2 ogromne lozka.. z jednego niekorzystalismy
ale bylo wygodniej jak przyszli znajomi itd..![]() dziekuje za opinie w sprawie sukieneczki kupilam ja w zeszlym roku w reporterze i bylam bardzo zdziwiona bo nic z reportera mi sie niepodobalo zawsze mialam wrazenie ze to ciuchy dla gimnazjum.. i takie mile zaskoczenie
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde ale smaka mi narobilas mam jezor do podlogi teraz Tesciowa na pewno się ucieszy ze ma taka zdolna synowa
|
|
|
|
|
#4154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś powinnam dostać @, także łącze się w bólu, w dosłownym tego słowa znaczeniu Cytat:
![]() Cytat:
Najbardziej podoba mi się to pierwsze, jak leżysz padnięta na łóżku
|
|||
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha, super fotki i super pamiatka.
ALe chyba jako jedyna nie zazdroszcze... Dlaczego? Te upaly... Nie znosze upalow i pelnego slonca. Jedyna pore roku ktora kocham to wiosna, bo jest wzglednie cieplo no i delikatne slonce. No i dzis znow jest cudna pogoda. Poza tym jakos Egipt mnie nie kreci... Wole gory. Nasze polskie Tatry. Jedynie gdzie moglabym pojechac za granice to do Meksyku, by obejzec piramidy Majow i Aztekow. Moze Srodziemne odpada. ![]() anuulaa, super tort. Jestem pod ogromym wrazeniem. Mnie to zawsze zakalce wychodza... Moze dlatego, ze nie lubie kucharzyc. Kuchnie zawsze omijam szerokim lukiem.
|
#4156 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
cudowne fotki
Cytat:
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie osobiscie egipt tez niegdy niekrecil tak zeby kupic sobie wycieczke.. ale powiedz szczerze... jakbys ja wygrala niepojechalabs? jasne ze byc pojechala.. i mimo ze mnie tez niekrecil jestem cholernie szczesliwa ze tam bylam i zezobaczylam cudowny kawal historii.. oo widze ze mamy to samo zdanie... tez bym go zjadla
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(mowi sie z reszta, ze darowanemu koniowi w zeby sie nie zgaglada i powinno sie brac co daja ) Zeby tak nie bylo, to bym nie poszla odebrac bizuterii a ludzie wogole nie brali by udzialu w jakichkolwiek konkursach. Jakbym wygrala w totka to tez bym wziela kase... To i bym wycieczke wziela. Zawsze to jakis zakatek swiata sie zobaczy a podrozowac lubie. Ale jakbym miala opcje wyboru kraju to bym wziela co innego. Niemniej i tak nie lubie wody i upalow, dlatego juz od lat nie jezdze nad polskie morze tylko w gory. Nie lubie piasku w butach... Nawet nad jeziora z niechecia jezdze.
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() martucha sliczne zdjęcia pewnie się nieżle opaliłas co??
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie
tzn ja itak bylam bladziocha.. wiec nawet lekka opalenizna i od razu widac... przyjaciel ktorego wczoraj odiwedzilismy powiedzial na wstepie ze jestem opalona i widac to po mnie bo zawsze blada a teraz nie ta sama martucha (moj tz ze wzgledu na prace na dworze zawsze mial opalona buzie wiec on poczynil malo widoczny postep ale ja...) wiec reasumujac delikatnie sie opalilismy choc moj tesc mowi ze wogole.. ale on zawsze byl sceptyczny wiec go olewam grunt ze cala reszta widzi lekkie zmiany w kolorycie skory
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh kurde wkurzylam sie na mojego Tżta
idziemy koncem maja na wesele do jego kuzynki i specjalnie na to wesele kupilam sobie sukienke, sliczna, taka zebym ladnie wygladala i zeby nikt mnie w niej nie widzial wczesniej no a ze Tż siedzi teraz w Anglii to zrobilam mu fotki jak sie prezentuje w moim nowym nabytku i mu poslalam, i co sie dzisiaj dowiaduje?? pokazal te fotki swojej kuzynce do ktorej idziemy na wesele wrrrr ;/ i nie wiem nawet czy jeszcze komus nie pokazywal bo tam pare osob jest w Anglii teraz, co idzie na to wesele tez ;/ no ale teraz to sie juz nie dowiem czy ktos jeszcze ja widzial, bo Tż mi powiedzial tylko cos w stylu: "Chcialem zobaczyc suknie slubna kuzynki ale nie chciala mi pokazac, za to ona widziala Twoja" na co ja sie wkurzylam, i potem on to probowal odkrecic w ten sposob ze niby ogladali fotki i sie napatoczylo to zdjecie i dlatego jej pokazal, ale w to to nie wierze ;/ potem mi tlumaczyl ze on nie wiedzial ze to tajemnica i ze moglam mu powiedziec ze ma nie pokazywac kurde ja nie wiedzialam ze on jest taki bezmyslny ;/ jakbym chciala isc w sukience, w ktorej wszyscy mnie juz widzieli to bym poszla w starej No i teraz to juz mi sie odechcialo calego wesela i wszystkiego ;/ Nie wiem moze robie z igly widly?? ale jakos mnie to wyprowadzilo z rownowagi Jak myslicie?
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Samba no rozumiem, że chciałaś wszystkich zaskoczyć nową sukienką, ale nie gniewaj się na Tż za to, że pochwalił się kuzynce jak jego narzeczona ślicznie wygląda w nowej kiecce
Widzisz sam Tż nie wiedział, że to tak ważne by nikt jej wcześniej nie oglądał, nie zdawał sobie chłopak sprawy i tu dostał ochrzan. Nie ma się co wkurzać i denerwować
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mysmy się jeszcze z ta kuzynka nie widzialy nigdy na zywo bo ona mieszka w Anglii juz kilka lat Ale kurde no nie wiedzialam ze jemu to trzeba wszystko jak dziecku wytlumaczyc nawet mi nie przyszlo do glowy ze on bedzie ta kiecke komus pokazywal W sumie mu mowilam ze musze sobie kupic jakas fajna kiecke i wiedzial jakie to wazne dla mnie sam mi kazal sobie nowa kupic bo stwierdzil ze nie bede stale w tej samej chodzila no a tu nagle taka niespodzianke mi zrobil ehhh z chlopami to gorzej niz z dziecmi, wszystko trzeba 5 razy powtorzyc bo nie zapamieta
|
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Samba no niestety faceci są często mało domyslni. ale nie gniewaj sie na niego. wiesz na wesele kupisz sobie do niej jakies dodatki, zrobisz inna fryzurkę no i bedzieszna zywo, wiec od razu bedziesz sie lepiej prezentowala niż na fotce i napewno każdego zaskoczysz
![]() choc ja przed weselem na którym teraz bylismy do samego konca nawet TZ sukienki nie pokazałam, choc bardzo chciał
|
|
|
|
#4167 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!!
Cieszę się, że mój tort Wam się podobał, teściowa bardzo się ucieszyła.Kurczę, nie chwaląc się, pierwszy raz wyszedł mi takli pyszny tort, ani za słodki- w sam raz. Moi teściowie zawsze mnie zachwalają jaką to będę dobrą żoną hehe, już jestem rozreklamowana po całej rodzinie TŻ. Z chęcią bym Was zaprosiła na tort, jeśli byłaby taka możliwość ![]() Samba, rozumiem Cię, pewnie też bym się wkurzyła, ale tak się zastanawiając, to widziała tylko kuzynka a na weselu będzie bardzo dużo osób, więc nie masz się co gniewać za to, że się Tobą pochwalił. Poza tym, jak mówią dziewczyny, to facetom trzeba wszystko mówić, tłumaczyć a najlepiej to rysować, bo są tacy niekumaci. Cieszę się, że nie tylko ja mam takiego faceta, któremu trzeba wszystko tłumaczyć. To potwierdza mnie w przekonaniu, że ten gatunek tak ma i już. Czasami to jestem taka wściekła, że muszę mojemu TŻ coś dokładnie omówić i pokazać, co dla mnie jest logiczne i proste ehhh |
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
No mi juz przeszla zlosc na Tżta, pewnie zaś się czegoś nauczył i nastepnym razem bedzie juz wiedzial
Nie przyszlo mi to wczesniej do glowy za mam mu narysowac zeby nie pokazywal sukienki nikomu, bo to bylo dla mnie oczywiste, ale dla niego widac nie W ogole czasem wkurza mnie to, że Tż, chociaz stary z niego chlop , to wlasciwie nigdy nie mial przede mna dziewczyny (nio nie liczac jakis krotkotrwalych i nic nieznaczacych znajomosci) Tzn z jednej strony to bardzo sie ciesze, ze mi go zadna przede mna nie wymacala itd itp Ale z drugiej strony to wszystko trzeba mu tlumaczyc od poczatku Zadna przede mna go niczego nie nauczyla i teraz ja wychodze na ta najgorsza, ktora robi problem z tego, ze pokazal komus moja kiecke, albo z innych, nieistotnych dla niego, rzeczy No, ale spoko, kiedys go wreszcie wychowam heheh ![]() A tak w ogole to wiecie jaka byla najbardziej bezmyslna rzecz jaka moj Tż kiedykolwiek zrobil?? W zeszly weekend majowy jechalismy z jego znajomymi (sami faceci, w dodatku wczesniej ich nie znalam) w gory sowie. No i tz mial zarezerwowac nam noclegi To byl pomysl jego i jego kolegow, ja do konca nie wiedzialam ilu nas jedzie i kto dokladnie, wiec sie specjalnie nie wtracalam w organizacje noclegow. No i pewnego pieknego dnia Tż dzwoni do mnie ze zarezerwowal noclegi. No to ja mowie ze super i pytam sie go jakie warunki i za ile? A ten mi na to: pokoj 8-osobowy za 30 zl. Ja sie wkurzylam, powiedzialam mu ze za 30 zl to mozna zarezerwowac cos lepszego i jak na prawde chce jechac do tego pokoju 8-os to jedzie sam On mi na to ze nie rozumie. Ja mu na to ze co tu jest do rozumienia i trzaslam sluchawka w koncu koledzy z pracy mu wytlumaczyli ze pewnie chcialam spedzic troche czasu z nim a nie siedzac w 8-os pokoju z jego kolegami i Tż wreszcie zrozumial A mowia ze to faceci mysla jajami No nie wiem W kazdym razie jak Tż utrzymywal ze obdzwonil cale gory sowie i znalazl tylko ten jeden pokoj (w rzeczywistosci wykonal tylko jeden telefon), tak na drugi dzien mielismy zarezerwowany pokoj 2-os + 2 pokoje 3 os dla jego kolegow Ehhh Ci faceci...
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
samba no co ty, chciał was umieścić w pokoju 8 osobowym?? o matko... ale numer
|
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
ech kobitki a ja dzis mialam scysje ze swoim TŻ .... poszło o prace....bo odkilku miesięcy szukam i znaleźć nie mogę
no i zadzwonili do mnie z takiej nowej dyskoteki zebym przyszla na dzien probny..... no i sie zaczelo, ze on wie jak to jest w dyskotekach, jak to zaczepiaja itd..... Mnie tez nie bawi cala ta sytuacja z praca w dyskotece, ale pomyslalam, ze poki nie mam nic dobre i to.... Ale jak mamy sie kłócić ciągle o to to nie wiem..... I teraz nie wiem...isc...nie isc.....? juz sama zgłupialam i nie wiem.....
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

ale teraz postaram sie nadrobic spowrotem
nasi tatuskowie odeszli- zycie....
musza sie przyzwyczajac do siebuie

Nasze mamy sie trochę znają bo kiedys kiedys pracowały razem to może tak całkiem sztywno nie będzie. Ogólnie to mam pietra. Czyli prze weekend czeka mnie sprzątnie
A jak to wyglądało u Was? bardzo stresujące? Bo czytam właśnie że niektóre z Was już maja to za sobą.
Lubi zadzic i postawic na swoim. Najciekawsze jest to, ze ja poszlam w jej slady

idziemy koncem maja na wesele do jego kuzynki i specjalnie na to wesele kupilam sobie sukienke, sliczna, taka zebym ladnie wygladala i zeby nikt mnie w niej nie widzial wczesniej