|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Taedio ja to do wózka kupiłam
|
|
|
|
#4262 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jon też cudne zakupy akurat mi by pasowały bardzo te odcienie gdzie kupowalas? Uwaga stanęlam na wage! Okazalo się ze baterie się wyczerpały wiec znowu żyjemy w zgodzie z moją wagą +10 kg pokazuje od poczatku ciąży. Trochę mi ulzyło bo mam wrazenie ze przez ostatnio miesiac to mi przybyło z 5 kg. Brzuch mi wystrzelił jak nie wiem! Zreszta pokaże Wam Załącznik 7081591 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Aaaa do wozka mówisz ja do wozka nie kupuje kompletu. Tylko cieply kocyk na jesień.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zamawiałam na allegro u flaming24. Już się nie mogę doczekać aż zrobimy kącik dla małego i to wszystko razem w końcu zobaczę, bo tak sobie wybieram, dobieram i nie wiem jaki będzie efekt finalny! ![]() Nie widać załącznika Twojego
|
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez nie mogę sie doczekać efektu końcowego u nas Wstawiam raz jeszcze zdjecie. 1495716536890.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siilmariien - kakao kup 100%, inne to chyba napoje kakaopodobne z kiepskim składem. Co do lewatywy - właśnie miałam nadzieję, że ten czopek to standard, ale skoro dziewczyny o rurce piszą, to różnie może być.
Nulka - śliczna torba! Taedio - pajacy masz mało, przynajmniej w porównaniu do mnie. Mała! - trzymam kciuki za wizytę! Oby konsultacja rozwiała twoje wątpliwości. Emilia - straszny słodziak z tego kotka Minini - miałaś niezłą lokatę oszczędnościową w ZUSIe, szkoda tylko, że bez %. Dobrze, że w końcu wypłacili. Co do sesji - zapowiada się ciekawie. Może umów się na ten dzień rano do kosmetyczki - w salonie powinno wyjść taniej niż 120zł A czy siatka powstrzyma koty? Jednego powstrzymała, a drugi, który jest strasznie chudy prześlizgną się pod bramą ![]() Devileek - współczuję obicia kołyski, oby szybko dosłali obity element JonSnow - super zakupy, ładnie się komponują nulkaa3 - super torba! Cytat:
Może zrób zdjęcie kotka i rozwieś ogłoszenia? Cytat:
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też żadnych kolderek ostatnio moja mama tego nie mogła zrozumiec i najlepszy argument "że ty bylas mała to miałaś " ... Kupie później jakoś spiworek bo myślę że latem nie będzie potrzebny jak już to cieniutki kocyk lub pieluszka bambusowa ( kocyk będzie ok ?)No.i też żadnych ochraniaczy chyba że taki IMG_1495716784.348340.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja jestem dziś po wizycie u diablo. Wizycie bardzo pozytywnej Mam dobre wyniki. Robiłam badanie, które sprawdzą średni cukier z ostatnich 3 miesięcy i wyszedł bardzo dobrze, ale jestem szczęśliwa! Mam tak trzymać dalej. Mogę zamiast 4xdziennie, sprawdzać cukier X2. Na następną wizytę za miesiąc mam zrobić EKG. Teraz umieram z głodu i czekam az obiad będzie gotowy.
|
#4268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ogromne brawa!
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles piękny brzuszek
sprzedawca z allegro babylovedecorJon ja początkowo też miałam miętę ale po zamówieniu zmieniłam zdanie na niebieski, ale Twoje połączenia kolorystyczne bardzo ładne
|
|
|
|
#4270 |
|
MerDer 4ever
|
Poprostu aaa
ja nie zamówiłam w końcu tego kocyka z le pampuch jak była promocja ale chyba i tak sie tam skończy bo maja śliczny kolor <3 Carolles super wyglądasz! Mnie tez wybiło ostatnio ![]() Za godzinę wizyta i ważenie.. a tata jeszcze mi tu obiad podaje ![]() Xzora pajacyki dokupie Devilek ja zdecydowałam, że ochraniacza narazie nie kupuje ![]() Cashmere za wyniki i wizytę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4271 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba napiszę na fb i wstawię foty, tylko że ja go nie mogę wziąć do domu (bo pies) i nie wiem czy nie zdecyduje się w końcu wyruszyć w dalszą drogę. Nie mogę o niczym innym dzisiaj myśleć! Cytat:
Cytat:
![]() Ja kupiłam ochraniacz (chociaż zastanawiałam się od początku ciąży chyba czy go kupować ) ale niekoniecznie będę go używać na początku, raczej będę obserwować małego i jakby uderzał się o szczebelki czy wolał spać w bardziej zacisznym kąciku to mu zamontuję. A kupiłam bo były niedrogie i za jedną wysyłką, najwyżej zrobimy z niego jakiś inny użytek
|
||||
|
|
|
#4272 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny! Zapomniałam zaznaczyc ze to początek 8 miesiąca. Dzis dokladnie 31t5d.
Cashmere gratuluje wizyty i dobrych wieści  Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4273 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba napiszę na fb i wstawię foty, tylko że ja go nie mogę wziąć do domu (bo pies) i nie wiem czy nie zdecyduje się w końcu wyruszyć w dalszą drogę. Nie mogę o niczym innym dzisiaj myśleć! Super, że badania okej! Dajecie radę w tej cukrzycy ciążowej Waż się waż ![]() Ja kupiłam ochraniacz (chociaż zastanawiałam się od początku ciąży chyba czy go kupować ) ale niekoniecznie będę go używać na początku, raczej będę obserwować małego i jakby uderzał się o szczebelki czy wolał spać w bardziej zacisznym kąciku to mu zamontuję. A kupiłam bo były niedrogie i za jedną wysyłką, najwyżej zrobimy z niego jakiś inny użytek [/QUOTE]
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak byłam na tych pierwszych zajeciach w SR to położna mówiła żeby czapeczke cieniutką założyć fakt że chodziło jej o wyjscie ze szpitala. Ale juz sama nie wiem nie chce wyjść na wariatke co ubiera dziecko jakby mróz był.
Super te zestawy minky ja chciałam z pomocą mamy uszyć ale wyszło jak wyszło może poźniej to ogarne jak maluda już będzie. Tylko ja chciałam do wózka tak na jesień zimę. Ale teraz jak mam ten kocyk z biedronki to może troszkę cieńszy by się przydał. A tu podsyłam filmik super sposób na zabawę dla dziecka i przy okazji mieszkanko wysprzątane. https://m.facebook.com/story.php?sto...d=127034117991 Ja tez kupiłam pościel z ochraniaczami i na początek zastanawiam się czy nie założyć ale tylko na te ścianki łóżeczka od ścian Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-05-25 o 16:11 |
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie ochraniacza nie kupuje bo dziecko i tak nie będzie się ruszalo żeby się uderzyć itp a tylko powietrze będzie zabierał. Potem jeśli będzie taka potrzeba to tak
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4276 |
|
MerDer 4ever
|
Od ostatniego ważenia przytyłam 200g
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4277 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wyszłam z domu i złapaly mnie skurcze. Zalatwilam wszystko. Byłam też w 2 lumpeksach i nic nie było. Rozmiary 44,a ceny z kosmosu. Ja mam ciuszki od 6 os. Więc ciężko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja dziewczyny znalazłam czereśnie za 13 zł. Kupiłam 2kg. 0.5kg juz zjadłam ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
|
|
#4278 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam większosc ubranek na 62 ale u mnie się długie dzieci w rodzinie rodzą ![]() Cytat:
Cytat:
Ty odpoczywaj z tymi skurczami a nie latasz! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4279 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle pewnie dalej nic nie przytyłaś
Jon Jestem juz w domu. Na początku wizyty gin prawie dostał zawału a ja razem z nim badał mi szyjkę i mowi mi, że pani prawie nie ma szyjki po chwili okazało sie, że akurat miałam skurcz i tak sie wydawało. Na usg wyszło 3 cm szyjki czyli skróciła sie o lekko ponad centymetr. Młody bardzo naciska na szyjkę, lekarz wyczuł główkę palcami Mam brać 3 razy dziennie magnez i 3 razy dziennie nospe. Następna wizyta za 2 tyg. Mam dzisiaj szkole rodzenia ale przyjechałam do domu i leżę młody mi sie tak wyciska we wszystkie strony, że nie wiem co to bedzie za miesiąc czy dwa ![]() Aa i gin powiedział, że jest od dzisiaj możliwość ktg u niego w gabinecie za uwaga.. 50 zł sie ceni szefunio Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Masz leżec czy nic takiego nie mówił? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4281 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Jon No nie wiem
w gorącej wodzie kąpany ![]() Mam sie nie przemęczać ale nie muszę non stop leżeć. Moge iść na spacer normalnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z tą główką to tez niezle.
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere
Super ze dobra wizyta i brawa za dobre wyniki ![]() Jon Kocisk przesłodki szkoda maluszka, oby znalazł dom.Taedio Ufff... stresik malusi mialaś ![]() Dobrze, że jest ok. Ja mam luz na razie ze skurczami az dziwnie...Co do zestawów minky... To moje mi sie już nie podobają ![]() Ochraniacz kupiłam, bo chcę mieć od strony ściany... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4284 | |
|
MerDer 4ever
|
No aż się zdziwiłam bo mimo, że ordynator to za wizyty jakoś dużo nie płacę
O główce chyba mężowi nie powiem bo mnie już nie dotknie Cytat:
Oby pierwszy i ostatni! ![]() Dobrze, że skurcze odpuściły!
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co ile teraz macie wizyty? Ja teraz będę miała.odstęp 4 tyg.
Ktg kosztuje 20 zl w przychodni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4286 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja poszukam gdzieś taniej
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio
zabrzmiało groźnie To na KTG sie jakoś osobno chodzi? |
|
|
|
#4288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taedio, ale miałaś wizytę pełną wrażeń, ważne że szyjka nadal dość długa ☺ |
|
|
|
|
#4289 |
|
MerDer 4ever
|
No zabrzmiało ale już się uspokoiłam więc mnie nie nakręcaj znowu!
KTG ma w pokoju obok, przychodzi się pół godziny przed wizytą i heja. Przynajmniej tak to wygląda u mojego gina. |
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

czytałam że minky samo w sobie jest bardzo ciepłe i wystarczy w chłodniejsze dni przykryć stroną z minky
gdzie kupowalas?
+10 kg pokazuje od poczatku ciąży. Trochę mi ulzyło bo mam wrazenie ze przez ostatnio miesiac to mi przybyło z 5 kg. Brzuch mi wystrzelił jak nie wiem! Zreszta pokaże Wam
ja do wozka nie kupuje kompletu. Tylko cieply kocyk na jesień.

Ogromne brawa! 

po chwili okazało sie, że akurat miałam skurcz i tak sie wydawało. Na usg wyszło 3 cm szyjki czyli skróciła sie o lekko ponad centymetr. Młody bardzo naciska na szyjkę, lekarz wyczuł główkę palcami