![]() |
#2821 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pranie zacznę od poniedziałku jednak, bedzie cieplutko to szybko na słońcu wyschną ubranka. Nie mam za duzo ich jednak. Brakuje mi na 56 ciuszków. Najgorsze że sie pogody nie da przewidzieć. Zimą to było o wiele prostsze ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Doszedł daszek do wózka i przedłużki do staniorów, przynajmniej nie beda mnie tak dusić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Rozeznanie
|
wlasnie wrocilam z zakupow, bylam w Rosmanku, aptece, pepco i markecie.. ale jestem zadowolona bo lista zakupowa coraz mniejsza
![]() qrde ale w pepco sa teraz calkiem ladne rzeczy. no i wogole ceny za nie. np skarpeteczki dla malenstwa w HM kupowalam za 25 zl a w pepco za 5zl no masakra a milion razy ladniejsze z pepco. |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Raczkowanie
|
A u mnie dzien sie zaczął smutno, rodzice jadą do siostry wiec mówię żeby do mnie wpadli na troche, godzinka drogi No ale tata uparcie ze nie, wiec złożyłam tylko życzenia mamie i sie rozryczalm. Chyba juz kiedyś pisałam ze u mnie z rodzinka nie jest najlepiej, jak wracałam z UK to każdy sie oferował , wspierał a teraz jak ich najwiecej potrzebuje to maja mnie w dupie. Wyjdzie na to ze sama z tz będę składać meble dla corki bez pomocy dziadka. Szkoda tylko ze córcia tak mocno z nimi związana inaczej bym dobie darowała kontakty z cała rodzina zmieniła numer i miała na nich wywalone. Przepraszam ze tak pisze ale oni mnie dobijają i wpędzają w depresje. Z siostra miałam super kontakt a przez jedna sprawę tak mnie nie znosi, troche mojej winy i przeprosiłam ze nawet nie zapyta jak sie czuje .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w czasie kiedy ja będę w szpitalu, oni jadą sobie na wakacje, jak gdyby nigdy nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Rozeznanie
|
Ehh aplikacja przez jeden dzień nie pokazywała mi powiadomień o miałam nadrabianiaaaaaa
Co do balkonow - ja mam takiej średniej wielkości, tylko ze na przeciwko nowe osiedle budują i wszędzie chodzą budowlancy Jak sie już dorobimy krzesel składanych to chyba sobie koc przewiesze przez barierke zeby mnie nie było widać... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | |
Madi
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Zakorzenienie
|
Kurde.... Laba według diablicy:
Młody tak darł dzioba (a tż spał po nocce ) ze po 8.00 spakowałam go w auto i pojechaliśmy do miasta - wpadłam i porwała moją mamę i pojechaliśmy na targ rolny: ck roku moja mama dostaje odezwie kwiaty na balkon na dzień mamy ![]() Później galeria...zakupy... wróciłam grub po 11 to i obiad trzeba było jakiś ogarnąć. Tż wstał zjedliśmy ... ja posprzątał am po obiedzie, położyłam małego zgreda spać. I co... łazienka.. kurze... wszystko czeka na sprzątanie ![]() ![]() ![]() Tż ma dużo innej pracy wiec sobie "odpoczne" sprzątając. Znowu chyba wieczorkiem do Was zajrze ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#2830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis np wyszlam z domu po 7 i dopiero wrocilam...zjadlam drozdzowke z serem po krwi a potem suchego rogala ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2831 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item...gzZmYxYzI3Ng== Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ps. Viburcol ma naturalny skład i jest lekiem homeopatycznym, nie zrobi krzywdy a już na pewno nie otumani dziecko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, z rodziną to czasami tak jest. Rodzina mojego ojca to np. tragedia - strasznie interesowni ludzie i kompletnie niezainteresowani tym, co się u mnie dzieje. Taka drobnostka: od dziecka im na święta wielkanocne i bożonarodzeniowe wysyłałam pocztówki, bo rodzice nauczyli mnie, że warto pamiętać o babci i dziadku i w tym roku uświadomiłam sobie, że od śmierci babci nie dostałam nigdy pocztówki od nich, a telefonów z życzeniami nawet nie raczyli odebrać (czy oddzwonić), więc doszłam do wniosku, że w d***pie ich mam. Babcia jakoś sklejała te relacje. Kiedy jej zabrakło, wszystko się posypało. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- No nic - jadę oglądać Anexy na żywo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |
Madi
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2835 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, bardzo przykre te sytuacje z rodziną. Ja mam z brate minimalny kontakt. Tzn wiem, że jak potrzebuje pomocy fizycznie to mogę na niego liczyc i odwrotnie , ale nie kumplujemy się, nie jeździmy razem na wakacje ani nie spędzamy razem sylwestrow czy nie imprezujemy razem. I tz podobnie, choć on ma wpojona chora zasadę "rodzina musi sie trzymać razem". W sumie nie mam jakiegoś deficytu z tego powodu, nauczyłam sie ze rodzicom i jednym i drugim musimy pomagać jako że sa rodzicami i zawsze możemy na nich liczyć, ale raczej nie robić tego kosztem siebie.
wszystkiego najlepszego mamuśki z okazji naszego święta!!!!! ![]() w ramach świętowania zeżarłam kawałek ciacha ptasie mleczko dwusmakowe, kawałek ciacha lesna polana z musem truskawkowym i bitą śmietaną a na koniec pocisłam wszystko sernikiem i zaraz chyba rzygne od tego cukru. ale warto było ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Ja tak troszkę skromnie postanawiam się przyłączyć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2837 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- dostalam smsa ze 20% znizki na lego w smyku z karta smyka wiec szybciutko pomknelam zeby cos kupic mlodemu.. po weekendzie juz pewnie pustki beda w sklepie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zadomowienie
|
unbridled
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |||||
Zakorzenienie
|
No dobra siadłam...na chwilę chociaż bo zaraz pralka zawoła, że się pranie już wywirowało
![]() Jak to dzieciaczki wiedzą jak mamusi dogodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie martw się tak... teraz w dobie internetu można kliknąć i na drugi dzień rzeczy są u Ciebie - tylko trzeba wybrać ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2840 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zadomowienie
|
Witam Was wszystkie
![]() Niby masz rację ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2842 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Zadomowienie
|
A w moim otoczeniu akurat 90% ciąż to chłopaki, dziewczynek jak na lekarstwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Heh przynajmniej dziewczynki będą miały obstawę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiedzcie dziewczyny, pracujecie jeszcze? NIe wiem czy ja jestem jakaś inna, może przesadzam, bo praktycznie wszyscy dziwią mi się czego ja jeszcze do pracy chodzę ![]() ![]() Jak to u Was jest?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.