|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Dzięki dziewczyny
![]() Tak normalne pod warunkiem, że nie ma to wpływu na szyjkę.
|
#4502 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do samej wizyty - dobrze że za tydzień idziesz do swojego gin, bo to była jakaś żenada. No i odpoczywać morelle, a nie latać ciągle! Cytat:
ale faktycznie wydaje się trochę krótka
|
|||
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem 10 cm niższa od modelki
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Myszowata, poszalalaś
![]() Samantha, powariowalas chyba z tą robota! A synek może ma taki etap że jest na NIE. Mała, super kiecka i za taką kasę to szok! Wyglądasz jak gwiazda ![]() Koleżanka ma spacerówkę Joie i jest bardzo zadowolona ![]() Etusia, brawa za wózek. I słodko że strony brata. Też bym wyła:p Obskoczyłam dziś babcie i teściowa. Nażarłam się ciasta. Kupiłam kolejny sorbet z Lidla. Truskawkowy tym razem. Ale dziwna pogoda bo padnięta dziś jestem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy SN, żeby nie podrażniać np. szwów. I już od kilku dziewczyn dzieciatych słyszałam ten patent
|
|
|
|
|
#4510 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do majtek ja kupiłam te rozmiar L https://patiimaks.pl/produkt/11301-w...3-babyono.html Normalnie nosze S/M ale wziełam luźniejsze i super trzeba pamiętać że tam jeszcze duży podkład trzeba zamontować. Morelle szybka ta wizyta była. Co do spiworka do wozka wziełabym bawełniany bardziej praktyczny tak mi sie wydaje. I ogólnie laski super zakupy za równo ciuszkow jaki wózka. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- To nie slyszałam o tej metodzie. Tylko ja mam dużą tą suszarkę więc nie wiem czy mi wejdzie do torby bo oczywiscie jeszcze nie jestem spakowana. Na razie mam kilka rzeczy tak w siatkę wrzucone to co kupiłam jeszcze nie mam koszuli do karmienia. Moja mama podskoczy mi kupić. A co do włosów ja też miałam problem z przetluszczaniem i mylam co dwa dni. Czasami nawet codziennie bym musiała ale walczyłam z tym. A teraz że leżę powiedziałam dość i myje raz w tygodniu i troszkę wytrzymują. Ale ja teraz mogę sobie pozwolić. Zobaczymy jak to bedzie po porodzie. |
|
|
|
|
#4512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie wygląda ten wózek ![]() Cytat:
Szkoda że wizyta taka na odwal :/ jaka długa szyjka! ![]() Cytat:
|
|
#4514 |
|
królikoholiczka
|
Ja mam 2 pary i resztę wezmę bawełniane bo też można u mnie
|
|
#4515 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
aa ta szachownica jest spoko ,chorowałam na kurtkę dżinsową z naszywkami u nich tylko mam nie po drodze ale jak urodzę to się wybiorę może. Cytat:
ja mam L 2 paczki czyli 4 szt. ale nie mierzyłam ich i już mi się nie chcę bo spakowane ,ja mam biodra szerokie to powinny być git. Morelle gratuluje wizyty chociaż trochę babkę poniosło hehe Carolles super wózek! ja leżę teraz bo od 8 poza domem dziś najpierw rzęsy potem do mamy później do teściowej i znowu do mamy na kawkę.Tż dziś mega kochany a miałam ostatnio tak Go dosyć ,że byłam wściekła ,że ma urlop a dziś mam wyrzuty sumienia teściowa mi pokazała zdjęcia kilkudniowego tżta no i już wiem ,skąd ten murzynek hihi cały tż z usg usta duże oczy wielkie... śliczny był chciałabym tylko żeby miał ciemne oczy jak ja wiem ,że to nieważne ale jakby tak miało być to byłoby fajnie![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- dziewczynki brązowowłose farbujące się w domu: macie jakąś sprawdzoną farbę bez amoniaku lub z w kolorze brązu ale takiego chłodniejszego żeby nie było czerwonych pigmentów?
|
|
#4516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda
hihi dzieks Ja.też dziś padnieta....ale nie dziwota bo przeziebienie, a ciacho dobre bym zjadła. Taedio zrobiła mi smaka na marchewkowe... Vadi i Steves Pierwsze słyszę Chilli Ja chyba bym nie wyleżała 2,5 h zresztą chyba.nawet nie powinnyśmy ale co tam pomyśle...Dostałam dziś bukiet róż od syna, ciekawi mnie czy i kiedy będzie miał moment, że faktycznie bedzie czuł potrzebę pokazania.mi zevren dzień jest ważny na razie duzo wiecej.uczuć pokazuje mi nie od święta ![]() Darietta One tez zyskają trochę na tym, że nie myjesz.tak często. Samantha Moj też ostatnio jest na.nie! Najbardziej.mnie wkurza jak mnie naśladuje i np. Mowi do mnie jak.mi tego.teraz nie dasz/ nie pozwolisz/ czy zabierzesz... to dostaniesz karę, albo to sie zdenerwuje czy coś w stylu: Ja na niego "krzycze" ,daje reprymende a on do.mnie I.nie chce tego wiecej słyszeć! rece mi czasem.opadają serio...Morelle sukienka Hit! Wizyta mniej Hit, ale wazne że szyjka ok i cos tam.sie dowiedziałaś ![]() A moje majty.bawełniane, które kupiłam do szpitala sa juz małe Dziś po tym.lataniu więcej skurczy ale ogólnie nie jest źle... Mąż juz poszedł spać jak brałam prysznic....i nie dał mi buzi na dobranoc... u jestem zła :/ nie lubię tak. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-26 o 21:35 |
|
|
|
#4518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam jedno opakowanie tam są dwie sztuki i są wielorazowe więc zawsze mogę przeprać. Wywiozłam je do siebie do domu jak na weekend zeszły zjezdzałam to bym zrobiła fotkę jak wyglądają. Ale tak jak kiedyś pisałysmy kabaretki na tyłek bo wiem że jednorazowe są jeszcze ale nie siateczka.
|
|
|
|
#4520 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja jeszcze dokupię 1 op rozmiaru L, bo mam 1 L i 1 XL, ale wydaje mi się że to XL będzie za wielkie, bo L już jest luźne w brzuchu (a przecież mam duży
)Ale mi się dzisiaj spać chce a Tż pojechał w trasę i nie wróci na noc, a bez niego nie umiem zasnąć |
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
SteveS, też słyszałam o tym podsuszaniu krocza tylko że moja turystyczna suszarka wału takim gorącym powietrzem że nie wiem jak to się sprawdzi. Suszarka której używam na co dzień raczej za duża..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle chciałam je trochę podciąć przed porodem ale nie dam rady a to na pewno też by je wzmocniło. I też farba by im się przydała bo taka zaniedbana się czuję ale cóż siła wyższa. Morelle szyjka długa. Ja nie wiem byście chociaż 0,1 mm oddały potrzebującej lipcóweczce a nie piszecie tylko jak długie są. |
|
|
|
|
#4523 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() naprawde ekspresowa wizyta.. Cytat:
Cytat:
a ja dzis bylam w szpitalu u mojej poloznej. 1,5 h przegadalysmy! zrobila ktg, wszystko ok. opowiadala jak tam oddział, ze nie ma nic nowego jak chodzi o sprzety na porodowce od mojego ostatniego porodu. opowiadala o rodzajach z znieczulenia. jest opcja zzo, ale ona mowi że jak pamieta moj pierwszy poród to nie bedzie ono u mnie konieczne, ze bylam wytrzymala i wystarczylo to w kroplowce, dodatkowo mowi ze mają gaz. mowi ze u mnie to wystarczy zebym nie pakowala sie w zzo. ze ogolnie to ona to poleca zzo, ale dla mnie bedzie zbędne. cholera musialam byc serio znieczulona że ona to pamieta że dawalam rade. tzn nie wspominam porodu jako mega bólu, ale zeby az tak jak ona mowi to nie wiem, przyjemnosc to tez nie byla.. pytalam o odroczenie szczepien. mowila że można poprosic żeby nie szczepilinzaraz po porodzie tylko np 3 dnia. to mi wystarczy. podczas porodu nie bede sie martwila tym zeby mi dziecka nie zaszczepili w pierwszych chwilach a 3dnia to juz bede miala sama sile odmowic. podobno mocno naciskają zeby przed wyjsciem koniecznie zaszczepic. chcialam tez dokumenty czy moze mi dac wczesniej to przyjade juz z wypelnionymi, ale mowi ze to.sa jakies komplety z ksiazeczkami zdrowia, i ze nie moze. pamietam ze podczas przyjecia do szpitala dostalam calkowitego zaćmienia mózgu, nawet peselu nie pamietalam, nie wiedzialam jakie nazwisko wpisać itd. myslalam ze sobie to na spokojnie w domu wypisze. no ale nie da sie to trudno. rodzinka dzis u ciotki obok siedzi. mielismy tam iść, ale fachowcy konczą robic podlogowke. mam wymówke, nie idziemy. cisza w domu. mmm
|
|
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle tylko ,który kolor bo tam większość mega czerwone te brązy farbowałam przez wiele lat nimi a teraz potrzebuje odrost zrobić ale żeby był chłodny?
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle śliczna ta sukienka !
I super że wszystko w porządku u Ciebie zazdroszcze że Ci tak mało zostało Ja dziś w lumpeksie upolowalam spiworek na 56-68 za 9 zł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4526 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://choccolate.pinger.pl/m/10458109 ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Świetny łup! Ja dziś jestem zombie. Po 2 kawach ciśnienie mam 100/60.
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja planuje 4szt. Cytat:
.Darietta - dzieci za info o majtkach. Co do szamponu, na polecam z Ziaji szampon oliwkowy i odżywkę oliwkową. Odkąd nim myje włosy wytrzymują 3-4dni. Myje co 3 dzien rano, bo jakoś tak mi dziwnie, wcześniej myłam codziennie/co 2 dzien i w ogóle nie planowałam zmiany nawyku. No, ale jak tam popatrzyłam, ze sa świeże bez sebum to uznałam, ze bez sensu myć tak często. Co zaglądam na grupę lipcowek na FB to widzę porody. Dzisiaj muszę koniecznie skompletować koszyk na Gemini i zostanie mi do dokupienia kwestia laktatora, butelek. Torbę do szpitala upralam i zrobiłam listę rzeczy. Teadio, Morelle - ściągam od was ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ładny weekend to i cisza na forum ![]() Ja nie mogłam spać od 4:30, o 5 przyjechał mąż i jeszcze trochę pospałam, pojechałam po bułeczki i czekam aż wstanie ![]() Cytat:
Mi z wyprawki została apteka, ale mam już koszyk na gemini tylko trzeba dopracować i kliknąć, zwlekam z tym bo nie wiem jak z terminami przydatności produktów niektórych, oprócz tego właśnie laktator elektryczny, podgrzewacz i sterylizator do butelek i materacyk, ale materacyk kupię u nas w sklepie dziecięcym jak już postawimy łóżeczko. A potem usiądę i pomyślę o czym zapomniałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
u mnie dzis 33t.0d.Zaczynamy jutro 34 t. Jeszcze 3 tyg i zacznie się czekanie, wiec tez muszę zacząć pakować torbę. Jakoś ciut za wcześnie mo sie wydaje i się zabrać nie mogę. A suszarke też mam dużą, chociaż chyba mam gdzieś turystyczną... ![]() Nie mam jeszcze nakładek na muszlę. Minini Też mam nadzieję, że u mnie nie będzie cyrków z tym odroczeniem szczepień. Jesteś juz przekonana że w szpitalu nie szczepisz? Będziesz chciała zaszczepić pozniej? Czy w ogóle? Dziś przyjeżdża mój tato, przyleciał na komunie a potem.nie wiem co będę robić... mam.smaka.na słodkie ![]() Posiedziałabym sobie ze sloikiem nutelli czy czymś takim... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

ale faktycznie wydaje się trochę krótka

🏻

wziął tylko parę łyczków

hihi dzieks 
🏻
🏻