![]() |
#3211 |
Rozeznanie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
A ja bym chciała:
Ogródek Sródziemnomorski i Kelly Caleche Jaisalmer , Avignon , Zagorsk Arabie, Santal Blanc, Miel De Bois ![]() L'Occitane The Blanc White Tea oraz jeżyna z różą i do tego Jacinthe et Rose ni w 5 ni w 9 , ale tak chodzi za mną jakoś. O matko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Rozeznanie
|
Nie pogniewam się jeśli ktoś mi sprezentuje:
1.L'Artisan Parfumeur - Fleur de Narcisse - pilnie, bo zakochałam się w tym zapachu ![]() ![]() 2.Hermes - Un Jardin Apres la Mousson - jeszcze nie wiem jak pachnie, ale przy mojej słabości do Hermesa... ![]() 3.Ginestet - Botrytis - jest trochę czasu, bo to bardziej na jesień i zimę ![]() 4.Dior - Pure Poison - pięknie się na mnie rozwija i obłędnie długo trwa... 5.Anandę - M.Micallef - jak najszybciej na wiosnę i lato ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Konto usunięte
|
puma flowing
escada pacific paradise mexx wild |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zadomowienie
|
Eau de Parfum II
Alien No i kusi mnie znowu Rush2,mam wrażenie że będzie dobry na upały... |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Który Alien ? Klasyczny czy Luminescente ? Polecam obydwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zadomowienie
|
Klasyczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Rozeznanie
|
Prada Infusion d`Iris..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
Zadomowienie
|
Lista na dzień dzisiejszy, aczkolwiek z dość długim terminem realizacji:
1. Un Jardin en Mediterranee- jednak nie nilowy, będzie powrót do źródeł ![]() 2. Pink Sugar- infantylna zabaweczka, ale coś tak słodkiego, jest mi niezmiernie do szczęścia potrzebne ![]() 3. Feminite du Bois- przez dłuższy czas zużywałam próbki, wachałam się chce, czy nie chce, ale ostatnio w cieplejsze dni, zupełnie mnie olśniło i jest to chyba marzenie nr 1 ![]() 4. Black Cashmere- komentarz zbędny ![]() 5. Dzing! to akurat wina / zasługa Nebraski ![]() 6. Etra Etro- ostatnio przetestowałam i jestem w szoku, jak można tak pięknie połączć nutę mleczną, różaną i jeszcze przyprawu. Dla mnie bomba ![]() 7. Narciso Rodriguez EDT- chyba będzie powrót do czarującego hiszpana ![]() 8. Duuuża flacha Angela- bardzo tęsknie za nim, tylko jeszcze się waham, czy klasyk, czy może LA Rose, a może oba ![]() 9. Innocent- słodki krzak porzeczek na lato. Poza tym nie znam, ale kusza mnie niezmiernie z opisów: Douce Amere SL, By Dolce& Gabana, Lalique Le Perfum i Zagorsk, ale w ciemno raczej kupować tych zapachów się nie odważe ![]() Patrze na swoją Wish-list i sama z siebie się śmieje- jeszcze niedawno wrzycałam wszystkie niszowce do jednego wora, myśląc o nich jako o dziwnych paskudkach, których normalny człowiek z pewnością by nie nosił ![]() Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-05-03 o 11:50 Powód: nie wiem jak to mozliwe, zapomniałam o Innocencie ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
Taiwo, imponujaca lista
![]() Chetnie podesle Ci probke Zagorska i Le Parfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A niszowce są super. I jakie dziwne miny robią ci, którzy na pytanie czym pachnę, słyszą Premieur Figuier L'Artisana ![]() ![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-05-04 o 18:07 Powód: trzy posty po sobie - proszę koszystać z opcji MULTICYTOWANIE |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Tylko Chocolovers Aquolina jest najpilniejszym marzeniem.
Zamówiłam próbkę, i mam nadzieję że mi się nie spodoba aż tak bardzo ![]() Gdyby ktoś miał w planach wietrzenie kolekcji i pozbycie się, to chętnie przygarnę ![]()
![]() |
#3225 |
Zadomowienie
|
u mnie na pierwszy plan wysuwa się Pink Sugar
![]()
![]()
#3226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() L do mnie leci Hypnotic Poison upolowałam od przemiłej Wizażanki akurat taką ilość jaką mi potrzeba Reszta bez zmian |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zgrabną piętnasteczkę Ambre Sultan i odlewkę Ambry L'occitane właśnie kliknęłam! (15-stka AS będzie towarzyszyć małej odleweczce w ślicznym atomiku od pewnej przemiłej Wizażanki ![]() ![]() Co najważniejsze i mnie bardzo cieszy nowych marzeń brak. Chcę więc: - Jaisalmera (skarbonka na ten cel się napełnia już) - Agent (najprawdopodobniej wystarczy mini) - Terre Edit: Tjaaa... Moja galopująca skleroza wymazała mi z pamięci, że marzy mi się jeszcze: - Avignon - Baby Doll Czyli trochę jeszcze tego jest. Edit 2: Baby Doll też mi się właśnie klikło, no samo, jak mamusię kocham!
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-05-04 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoretycznie w podobny sposób jak Ty na różę - ja reaguję na jaśmin. Paskudnie, przeokropnie układa się na mojej skórze (zwiędłe spocone kwiatuchy, nawet jeśli w składzie jaśmin jest w mikroskopijnej ilości) - ale teoria, że każdy jaśmin taki jest upada, jeśli spojrzeć na skład Theoremy... --- Co do listy marzeń, oprócz wymienionych: Narziss, Jaisalmer, TfT - zamarzyła mi się pielęgnacja z linii Holy Smoke Demeter - w szczególności balsam do ciała. Nie oszukujmy się, kłócić się z żadnymi perfumami nie będzie, ostatnio nie pachnę niczym innym jak kadzidłami.
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-05-04 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zadomowienie
|
A niech mi z nieba spadną:
1.Alien 2.Dolce Vita na jesień/zimę 3.Max Mara na osłodę życia 4.Ogródek Monsunowy, którego nie znam, ale to nie przeszkadza mi go bardzo, bardzo chcieć ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
O niczym już nie marzę
![]() ![]()
#3231 |
BAN stały
|
Ja marzę o Ralph Lauren HOT!! kto ma i się podzieli? ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
Chyba cieszyć, bo to rzadki i przejściowy stan
![]() ![]() Ja mam też jakby podobnie. Fajnie byłoby jeszcze mieć Philosykos, Jaisalmer czy Józefa, ale mówię sobie: eee, to w przyszłym roku - i jakoś mi tak spokojnie z tą myślą... ![]() Może to i częściowo wpływ obecnej kiepskiej wypłacalności - w tej chwili jak zapłacę za kurs angielskiego (a muszę!) i pójdę do fryzjerki (a muszę!!!!!), to nie stać mnie już nawet na nabycie zapasu pustych fiolek. ![]()
#3233 |
Zadomowienie
|
Kenzo Amour
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Hypnose Elixir. I tylko to
![]()
![]() |
#3235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3236 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Wolałabym chyba duuużą butelkę plus pielęgnację Fireplace... ![]() Co do róż - kiedyś tak mnie nie uwierały. No... Nie AŻ TAK. Teraz w świat poleciało nawet Kingdom. Coś mi się z chemią popinkoliło... Co mi się marzy? Poza tym, co do mnie leci z Lucky, marzy mi się Tam Dao. ![]()
![]() |
#3237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj właśnie nie przejściowy ![]() ![]() ![]() Sabbath, Tam Dao w ciemno, czy testowałaś? ![]() ![]()
![]() |
#3238 |
Rozeznanie
|
ja tam marze o posmakowaniu Play Doh Demeter, bo mnie nazwa w głowie ściga i jestem ciekawa jak pachnie ;d
i tez Amour Amour i Le de Lolita ;d
#3239 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() E, ja nie kupuję w ciemno. Ponieważ człowiek najlepiej uczy się na błędach, i to własnych, ja nauczyłam się, że jeden w życiu zakup w ciemno wystarcza. ![]() Znam, mam nawet teraz w zgięciu łokcia. Przypomina mi czasem Bois Farine, czasem jakieś Bois Oriental, a czasem nic... ![]()
![]() |
#3240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sabbath, podziwiam rozsądek - tego mi brakuje ![]() ![]() ![]() No to udanych łowów pozostaje życzyć ![]() ![]() A w ogóle to zła jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.