..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::.. - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-03, 14:58   #1501
calioppe**
Raczkowanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Nie nie Waże tyle po efekcie jojo - 64. 2 lata temu ważyłam troszke ponad 74 schudłam do 55 i teraz powrócily kilogramy i jest 64 (Mam nadzieje, że nie namotałam za bardzo )

Czyli warzywa moge jeśc? (papryka, pomidory?) serek wiejski jakiś mam w lodówce ale nie wiem czy to 3% będzie

A przed chwilą dzwoni do mnie TŻ i mówi, że przywiezie mi ciasto
Ale byłam twarda, nie zmarnuje tego dnia
tiaa coś o tym wiem, ja sama dokładnie rok temu byłam na kopenhaskiej i schudlam 5kg ale jojo mnie też dopadło a co do ciasta to sa i takie przyjazne SB, polecam lekturkę watku z przepisami
Odżywianie i nawilżanie- czyli o olejach i masłach
calioppe** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 15:21   #1502
blondyneczka513
Raczkowanie

Cytat:
Nie nie Waże tyle po efekcie jojo - 64. 2 lata temu ważyłam troszke ponad 74 schudłam do 55 i teraz powrócily kilogramy i jest 64 (Mam nadzieje, że nie namotałam za bardzo )

Czyli warzywa moge jeśc? (papryka, pomidory?) serek wiejski jakiś mam w lodówce ale nie wiem czy to 3% będzie

A przed chwilą dzwoni do mnie TŻ i mówi, że przywiezie mi ciasto
Ale byłam twarda, nie zmarnuje tego dnia

Edit: Czytałam też, że jadacie orzechy Jakie to są orzechy? Laskowe, włoskie, solone chyba nie? :P
uff bo się przestarszyłam Warzywa to podstawa tej diety! Nie można, a trzeba Serek wiejski ja też mam zwykły i on ma 5 gram tłuszczu, ja go zjem xD ale poleca się ten lekki, dlatego tego nie wyrzucaj tylko po prostu następnym razem kupisz 3% i będzie git
Orzechy to jest bardzo dobry sposób na przekąskę, w warunkach gdzie nic innego nie możemy zjeść i to wygląda tak-
orzeszki ziemne (20 szt.),
pekanowe (15),
pistacjowe (30),
masło orzechowe (łyżeczka).
Zapomniałabym!! Na pierwszej fazie niewolno ziemniaków!!
Stary 2008-05-03, 15:27   #1503
carmelova
Zakorzenienie

ufff zjadlam obiadek Dobrze, że chociaż zmywać nie muszę (niektorzy mają zmywarkę, a ja mam zmywacza). I teraz mam wieeelką ochotę na czekoladę. Dajcie mi jakieś baciki albo cos roznie skutecznego (np. zdjęcie jakiejś laski)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 15:28   #1504
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
U mnie pokusa za pokusą W szafce leży 10 czekolad studenckich
nooo współczuje... z każdą czekoladą bym chyba wygrała, ale ze studencka białą w pokoju chyba bym poniosła porażkę

Cytat:
Więc skromne pytanko:

Moge do was dołączyć ?
Hejo hejo Masz big plusa za prześledzenie wątków

Cytat:
Edit: Czytałam też, że jadacie orzechy Jakie to są orzechy? Laskowe, włoskie, solone chyba nie? :P
Na I stronie masz wszystko wypisane, ile jakich orzechów. ja jem najczęściej migdały i słonecznik

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
Muszę sie pochwalic ze naprawilam piekarnik takze bede robic ciasteczka owsiane,albo Mufinny z Przepisu Mcdulki wogole Madzia to jest nasz naczelny kusiciel i kucharz
No tez już mi świta w głowie myśl, żeby upiec dziś moje ciasteczka owsiane, z połowy porcji chociaż, bo jak już mam coś robić naukowego to chce mi sie robić wszystko byle się nie uczyć

Cytat:
Napisane przez kwakwa_1 Pokaż wiadomość
Ahcak współczuje tego pisania - ja pisałam na jesieni i między innymi dlatego teraz się muszę odchudzać bo pisanie pracy po nocach (w dzień normalna praca ) umilałam sobie wielką ilością wafelków kakaoych aż mi w końcu porządnie obrzydły - no i teraz musze się deitkować - ale magistra mam i to na 5
Zauważam już stresówę u mnie i większe ilości pochłanianych posiłków, wiem o czym mówisz... muszę zacząć się chyba pilnować, pierwszy raz od początku SB narzucę sobie jakiś rygor chyba chlip chlip Jak ja Ci zazdroszczę mgr. Ale może sobie jakiś motywacyjny punkt obiorę, np. Jak się zdążę obronić w czerwcu to robimy u mnie plażowy zjazd ^^

A w ogóle TŻ wczoraj stwierdził, że jedząc moje potrawy to powinnam pomyśleć o restauracji South Beach i nieźle sobie powymyślaliśmy jakby tam mogło być: nazwa, wystrój, menu itd

No a ten jego dzisiejszy obiad mmmm ale sie nażarłam masakraaa muszę zacząć jeść mniej, bo brzuch mi rośnie. Podpatrzyłam jak robił. To Tortilla Hiszpańska, bo dostał przepis jak był kiedyś w UK od jakiegoś Hiszpana czy cuś. To była duuuża porcja, i jak będę sobie robiła tylko dla siebie, bo nie omieszkam tego powtórzyć, to zrobię z 1/3 ilości składników.

TORTILLA HISZPAŃSKA
10 jajek
1,5 szklanki mleka
ser żółty (ok 30 dkg)
pieczarki
cebula
2 ziemniaki
szpinak świeży (3/4 opakowania lub według uznania)
przyprawy

Jajka ubijamy widelcem, dodajemy starty żółty ser, pokrojone w talarki ugotowane ziemniaki, i porwany szpinak. Cebule pokrojona w kostkę i pieczarki dusimy i dodajemy do masy jajecznej, doprawiamy do smaku, i wlewamy do posmarowanej masłem/oliwą tortownicy, i w piekarniku rozgrzanym do 150 st pieczemy 1-1,5 h aż do złotego koloru na wierzchu.

Do tego zrobiliśmy sos czosnkowy mmm pychotka

Teraz do mojego jadłospisu wchodzi szpinak, bo bardzo chciałam się do niego przekonać ze względu na żelazo i udało się, bo taki świeży to jak sałata smakuje praktycznie i sie bardzo z tego powodu cieszę Więc muszę odkurzyć niektóre przepisy, bo odrzucałam je, bo był w nich szpinak. Wrzucę przepis do wątku z przepisami.

Już dziś tyle zjadłam, a przede mną jeszcze takie plany jedzeniowe ehhhh no ale mam głoda i stresa i w weekend mogę

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 15:31   #1505
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
ufff zjadlam obiadek Dobrze, że chociaż zmywać nie muszę (niektorzy mają zmywarkę, a ja mam zmywacza)I to jakiego . I teraz mam wieeelką ochotę na czekoladę. Dajcie mi jakieś baciki albo cos roznie skutecznego (np. zdjęcie jakiejś laski)
Kocie a tak na marginesie o ile Ty wazysz i mierzysz?Bo ja tam nie widze z czego Ty sie masz odchudzasz :P
A co do czekolady to moze zrob sobie kakao?

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 15:31   #1506
carmelova
Zakorzenienie

Ahcaczku ale te ziemniaki w tortilli to niekoniecznie SB, prawda?

Nedduś Słonko mierzę ok 170 cm a ważyć to nie wiem ile. Po 2 tyg. diety ważyłam ok. 58 kg. A teraz to nie mam pojęcia. Nie mam niestety wagi, tylko cm
Stary 2008-05-03, 15:40   #1507
Nedda
Zadomowienie

Cytat:

Nedduś Słonko mierzę ok 170 cm a ważyć to nie wiem ile. Po 2 tyg. diety ważyłam ok. 58 kg. A teraz to nie mam pojęcia. Nie mam niestety wagi, tylko cm
To slicznie wazysz A do ilu dążysz?Bo jak wazysz 58kg przy takim wzroscie to wygladasz juz naprawde ok

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-03, 15:44   #1508
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
No ja powiem tak... ziemniaki na liście podanej przez Agatstona dla II fazy znajdują sie w miejscu zatytułowanym: ograniczać lub jeść bardzo rzadko, więc u mnie bardzo rzadko to wychodzi raz w tygodniu, bo jem raz w tygodniu warzywa na patelnię i ich nie wybieram tak jak i kukurydzy, bo doktorek napisał, że raz na jakiś czas można. A po drugie to tylko dodatek, 2 ziemniaki w całej tortilli to jak się zje nawet jej pół to trafi się jeden albo mniej, albo można zrobić bez ziemniaków Heheheh grunt to dobre usprawiedliwianie grzeszków Ojjj taki grzech to nie grzech, w końcu ile w nich potasu

No ale nie martw się , stałam nad nim i patrzyłam czy na pewno to 2 małe ziemniaczki

Stary 2008-05-03, 15:48   #1509
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
A w ogóle TŻ wczoraj stwierdził, że jedząc moje potrawy to powinnam pomyśleć o restauracji South Beach i nieźle sobie powymyślaliśmy jakby tam mogło być: nazwa, wystrój, menu itd
hehe, my ostatnio z mama o tym samym gadalysmy...stwierdzilysm y, ze taka restauracja SB mialaby wziecie zdrowe jedzonko itd. - mysle, ze trzeba o tym pomyslec
Ja po wczorajszych i przedwczorajszych grzeszkach postanowilam wrocic narazie na tydzien na I faze...waga praktycznie nie spada i lapie przez to dola...wiec poki co powrót na If. ...

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 16:43   #1510
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

kurcze ta restauracja to niezly pomysl. naprawde, jeszcze np robic na zamowienie na wynos, np zawozimy jakiejs pani II sniadanie do pracy.
Stary 2008-05-03, 16:50   #1511
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

No z tą restauracja to nie żart
rok temu pisałam pracę magisterską będącą biznesplanem restauracji &sklepu ze zdrową żywnością. ale ni taką wiedecie nudną gdzie króluje dania z soja ale taką orzeżiającą, pełną energii.
Pracae pisałysmy we dwie z koleżanką no i analiza konkurencji i analiza finansowa wykazała duże prawdopodobieństwo sukcesu rynkowego
promotor miał niemal orgazma

a wiecie jaka byłanazwa -FUNUBERIA. O tak świetnie pasuje do nas kobitek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-03, 16:58   #1512
k_asiaczek
Zadomowienie

czy ktoś mnie jeszcze pamięta

teliczku nie było załącznika w Twoim mailu

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 17:07   #1513
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
czy ktoś mnie jeszcze pamięta

teliczku nie było załącznika w Twoim mailu
o kurde a ja 1,5 strony napisałam.
dzisiaj jestem u Tz wieczorem pojade do domku i przesle jeszce razedit i eskniłam nawet pisałam
Stary 2008-05-03, 17:47   #1514
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
No z tą restauracja to nie żart
rok temu pisałam pracę magisterską będącą biznesplanem restauracji &sklepu ze zdrową żywnością. ale ni taką wiedecie nudną gdzie króluje dania z soja ale taką orzeżiającą, pełną energii.
Pracae pisałysmy we dwie z koleżanką no i analiza konkurencji i analiza finansowa wykazała duże prawdopodobieństwo sukcesu rynkowego
promotor miał niemal orgazma

a wiecie jaka byłanazwa -FUNUBERIA. O tak świetnie pasuje do nas kobitek
otworzcie pierwsza a potem reszta wizarzanek w swoich miastach stworzy filie
Stary 2008-05-03, 17:54   #1515
carmelova
Zakorzenienie

No niezly plan z tą restauracją My z koleżanką wpadlysmy na troszkę inny pomysl - organizacja ślubow i wesel. I w ofercie mialybysmy m.in. zdrowe wesele. Wszystkim by smakowalo, byliby najedzeni, ale brak bólu brzucha po imprezie gwarantowany No i może ludzie zobaczyliby, że warto zmienić nawyki żywieniowe Oczywiście o tym, że to wesele SB dowiadywaliby sie po fakcie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-03, 18:09   #1516
kwakwa_1
Rozeznanie

GG do kwakwa_1

z tą knajpką SB to super pomysł, mozna by nareszcie zjeść coś na mieście bez wyrzutów sumienia a przy okazji podłapać nowe pomysły...zakładajcie zakładajcie ;-) będę pierwszym klientem bo do gotowania mam dwie lewe ręce...chociaż narazie na SB mi niexle idzie i wszystko jest pyszotkowe

mozna by nie tylko z SB ale z różnych diet i podzielić na działy, albo jakieś fajne deserki serwować do czeronej herbatki
kwakwa_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 18:25   #1517
elffee
Zadomowienie

ja bylam juz kelnerka wiec mzecie mnie zatrudnic jakby co moge tez nawe na kuchni pracowac

albo moge byc szefem

mozna by np robic karty stalego klienta,, np taka pani co jest na diecie, pokazuje taka karte i widzimy na jakiej fazie jest co jej polecic, moze sobie zaplacic abonamment miesieczny na np rugie sniadanie obiad i podwieczorek. w domu robic nie musi, nie martwi sie co ma jesc jak jest na miescie.
Stary 2008-05-03, 18:46   #1518
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

kasiaczku looknij na maila
wróciłam do domku co by swój błąd naprawic o Pani
Stary 2008-05-03, 19:06   #1519
Wiolka525
Rozeznanie

Hello Słonka, niech ten weekend już sie skonczy bo kuszą wszędzie wszelkimi pysznosciami, poza tym mój TZ cholernie działa mi na nerwy. Wrrrrrr.
Ahcak dzięki za dobre chęci, szkoda że zniknęła ta słodka psinka. Bratanica będzie niepocieszona.
Wykrasana witaj na plaży, życzę powodzenia.
Kasiaczku pewnie, że pamiętamy, jak sie lubi to się nie zapomina
Zmykam popedałować bo mój brzuszek musi zniknąć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-03, 20:09   #1520
Domi22
Rozeznanie

No, no widze, ze watek restauracji sb ma wziecie...
A ja zjadlam kolacje pierwszofazowa, pojezdzilam na orbitreku, zrobilam pilates, 8 buns i legs i znow czuje, ze zyje Ach, tego mi brakowalo przez ostatnie dwa dni!
Niestety weekend majowy kusi, ale wszystko mozna ominac lub jesc zgodnie z SB

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 20:16   #1521
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Hahahaha widzę niezła faza z restauracją sie zrobiła
Tak sobie myślę, że jak mi sie w życiu zawodowym nie poszczęści to normalnie super pomysł jest, zbierzemy się razem i zrobimy sieć restauracji w PL: Plaże Południa

Tiara ma takie luks zdj na NK pod palmami, i to bardzo i pasuje do wystroju naszej knajpy, a my Bikiniary serwujemy omlety, deserki, owsianki i inne pierdoły yuppiiii Biznes plan już mamy - Telik

A w ogóle to już nie będziecie na mnie mówić cyborg, bo i ja wreszcie zgrzeszyłam hahahaha Zdrówko siostry za złamanie się Coś te soboty są fee ostatnio Wrzuciłam do żołądka sernik No ale to przecież białko

Żarłokowy sobotni jadłospis:

Ś: owsianka z daktylami i kiwi;
O: tortilla hiszpańska;
P: grapefruit;
Grzech: serniczek yamiiii
K: sałatka meksykańska.

Umieram dziś z przejedzenia, jutro będzie lepiej Albo gorzej

Stary 2008-05-03, 20:23   #1522
styska
Rozeznanie

Achcak, ja kiedys do omletow dawałam świezy szpinak. Nienawidzilam go od dziecinstwa bo moja mama taka pape na cieplo z tego robila. A jak wrzucisz pare listków do omleta, zmakniesz go i troche poddusisz to sie ladnie stopi i takie zielony kolorek jest w srodu i smakuje tez bosko, byleby nie za duzo go tam wcisnac
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 20:30   #1523
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość
Achcak, ja kiedys do omletow dawałam świezy szpinak. Nienawidzilam go od dziecinstwa bo moja mama taka pape na cieplo z tego robila. A jak wrzucisz pare listków do omleta, zmakniesz go i troche poddusisz to sie ladnie stopi i takie zielony kolorek jest w srodu i smakuje tez bosko, byleby nie za duzo go tam wcisnac

Nom, teraz będę sobie dodawała ten świeży do różnych rzeczy, i właśnie pierwszy mi przyszedł do głowy omlet i dużo innych rzeczy... Może mi nie posmakował kiedyś bo jadłam tą papkę co jest zamrożona i był pewnie źle przyprawiony, a taki świeży to bardzo dobry jest. Bardzo mi się to ostatnio we mnie podoba, że nie szukam tez czegoś bo ma mało tłuszczu, albo pomaga schudnąć, ale patrzę na wartość odżywczą tego, fajnie <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-03, 20:39   #1524
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
Czesć Laseczki

juz mi lepiej- upuchlizna zeszla, kupilam cudne butki w gortz17, wiec jestem nawet happy.
zajdlam moje pyszne sniadanie 2 fazowe-muffiny. podziele sie przepisem-tylko UWAGA- UZALEZNIAJA (kaszellek znowu powie,ze kuszę, ale to zdrowa pokusa)

MUFFINY- 2FAZA

-5/6szkl mąki graham typ1850
-1/4szkl maki zytniej
- pol banana pokrojonego w kostke
-pol serka wiejskiego 0%
-1/2szkl maslanki
-1 1/2lyzki oliwy
-1jajko
-2lyzki fruktozy
-1 1/2lyzeczki proszku do pieczenia
-dodatki wedle uznania- ja daje kilka sliwek suszonych pokrojonych drobno(ok 6 takich malutkich), kilka daktyli tez pokrojonych(5-6), mala garstka suszonych zurawin, mozna dac orzechy-whatever you want

w miseczce rozbeltac jajko, dodac serek, maslanke, oliwę. w osobnej misce wymieszac mąki, banana, fruktoze, dodatki i proszek. dodac "mokre" skladniki". wymieszać. nakladac do formy muffinkowej wylozonej papilotkami (wychodzi 6 srednich muffinek). piec ok 25min w 180stp.
jak dla mnie PYCHA!!!!
KUSISZ
Cytat:
Napisane przez Kaszkiecik Lover Pokaż wiadomość
Część Laseczki Ja np. dopiero wstałam i tak mi burczało w brzuszku, że od razu zjadłam śniadanie (zawsze jem trochę później). Wsunęłam pół dużego jogurtu 0% o smaku jagodowym (ojojoj... chyba nie powinnam) i dwa plasterki polędwicy sopockiej Teraz czekam aż mi sie herbatka czerwona zaparzy i biorę się za ćwiczenia Mama stwierdziła, że dziś nie będę jadła jajek, bo z 10 zostało tylko 2, a sklepy pozamykane Nie moja wina przecież, że rodzinka mi podjada Ale nic poradzę sobie bez jajek. Wczoraj na wieczór ćwiczyłam 8abs, legs, arms, buns i myślałam, że mi części ciała poodpadają Ale jak na razie to się czuję świetnie i chba powtórzę całą serię Jutro mija tydzień mojej diety i mam nadzieje, że dotrwam do końca

::edit:: HA! Moja babcia przed chwilą stwierdziła, że schudłam, tylko nie wie kiedy! Sama zauważyłam prócz spadku wagi, że moje spodnie stały się za luźne Nawet mama zdeklarowała się, iż chyba też zacznie SB, bo jeżeli po mnie tak szybko widać efekty, to i ona chce (wcześniej nie miała motywacji)
I'M SO HAPPY!!!
gratulować widocznych efektów!!

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
hejo hejo Kobitki
Neddus Kochana moze słowo fitnes to naduzywama le statnio sobie cwiczonka wieczorem robie takie siłowe głownie skomponowane z tych 8 min a rano to bieżnia i rowerek
carmelova mnie wyszpiegowała
blondyneczko zjedz ten serek -nic Ci sie nie stanie-a nastepnym razem kupisz ten lekki
a gdzie blondee i kasiaczek? no i ciezarny gdusiaczek

ech poczytuje was cały czas ale na iPodzie a tam ciezko sie odpisuje wiec przegoniłam na chwilke TZta co by mnie do komputerka dopuscił

ech ostatnio wam opowiadałam jaki to telik grzeczny i dietkowy a tu
wczoraj był kolejny grill i na poczatku było sb czyli piers z kurczaka i ogóreczki i pomidorki sra ta tata
a potem nadeszla wiekopomna chwila na kaszanke z grila
wiem ze dla wiekszosci to cos to łobrzydliwe ale dkaszanka z grilla to mmm my true love
ech no i zjadłam a co tam prawie nie załuje.
Z rana bylam na siłowni i zrobiłam 18 min bieżnia +15 min orbitrek

no to sobie pogadałam
buziam as mocno i lece sie lenic dalej
teliczku oddaj część swojej mobilizacji do ćwiczeń

Cytat:
Niedawno tą diete polecila mi ciotka Ale jakos trudno mi było skomponować posiłki z tego co znalazłam na necie No i wpadłam na wasz wątek ( wszystkie części przejrzałam (może nie za dokładnie ale zawsze to coś) Kiedyś stosowałam diete kopenhadzką i stracilam okolo 20 kg. Ale efekt jojo wrócil do mnie po 2 latach i w rezultacie waże 10 kg więcej

Więc skromne pytanko:

Moge do was dołączyć ?
south beach welcome to

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
Dawno nie pisalam swoich jadlospisow wiec sie zmobilizuje-

Wczoraj-

S-twarog chudy100g plus troszeczke ketchupu,siemie,dwa ciasteczka owsiane-ok.300kcal
S2.jablko 100kcal
O-100g.piersi,cukinia,sos chrzanowy(robiny przez Nedde z jog.nat.) -300 kcal.
P-siemie 100kcal
K-jogurt naturalny z siemieniem i aromatem ok.150
----ok.1000kcal.

Dzisiaj-

S-wiesniak plus pomidor plus ogorek 200kcal
Ptasie ok.200kcal
S2.Kawa z mlekiem 50kcal
O-omlet z 1 zoltka,3 bialek,simienia,100g chudego twarogu i 2 lyzek otrebow zytnich- wlasnie go piecze w piekarniku ciekawe co wyjdzie z niego
ok.300kcal.
P-??
K-100 g.kutaka zawinietego w salate w sosem chranowym ok.250 kcal
--------- ok.1000kcal.

Muszę sie pochwalic ze naprawilam piekarnik takze bede robic ciasteczka owsiane,albo Mufinny z Przepisu Mcdulki wogole Madzia to jest nasz naczelny kusiciel i kucharz
Podgapię od Ciebie te jadłospisy chyba
w ogóle właśnie sobie napisałam na nadgarstku wodoodpornym cienkopisem "remember" co by pamiętać o nie wpieprzaniu słodyczy.. aa czuję że @ się zbliża

Cytat:
ufff zjadlam obiadek Dobrze, że chociaż zmywać nie muszę (niektorzy mają zmywarkę, a ja mam zmywacza). I teraz mam wieeelką ochotę na czekoladę. Dajcie mi jakieś baciki albo cos roznie skutecznego (np. zdjęcie jakiejś laski)
omg czekoladaaaa... mhmmm

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
hehe, my ostatnio z mama o tym samym gadalysmy...stwierdzilysm y, ze taka restauracja SB mialaby wziecie zdrowe jedzonko itd. - mysle, ze trzeba o tym pomyslec
Ja po wczorajszych i przedwczorajszych grzeszkach postanowilam wrocic narazie na tydzien na I faze...waga praktycznie nie spada i lapie przez to dola...wiec poki co powrót na If. ...
nooo fajna opcja byłaby z taką knajpką

spędziłam dzisiaj pól dnia w wariatkowo-scrapowym towarzystwie, wydałam masę pieniędzy na pierdołki haha ale mam taki humor jak dawno nie było
zazdraszczam Wam jak widzę jak grzecznie dietkujecie i tylko ze mnie zrobiła się taka pipka wszystkojedząca, mam nadzieję, że to przełamię..
smutno mi, że mam taki do kitu charakter
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 20:48   #1525
carmelova
Zakorzenienie

jestem pojana
Stary 2008-05-03, 20:51   #1526
Nedda
Zadomowienie

Mala zmiana jadlospisu :P

Kaszelku odgapaij,odgapiaj...Tylko już mi nie grzesz więcej :P

S-wiesniak plus pomidor plus ogorek 200kcal
Ptasie ok.200kcal
S2.Kawa z mlekiem 50kcal
O-omlet z 1 zoltka,3 bialek,simienia,100g chudego twarogu i 2 lyzek otrebow zytnich- wlasnie go piecze w piekarniku ciekawe co wyjdzie z niego
ok.300kcal.
K-wiesniak,troche kalafiora ok.150kcal
--------- ok.900kcal.(Malo wiem)
2l.wody

Carmi Slonce Moje co sie stalo?I co znaczy pojana?CZyzby Studencka?

Stary 2008-05-03, 20:56   #1527
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
jestem pojana

Już wiem skąd ten kreatywny opis na nk

Nedda - Kama nie trafiła w "i", a ono sąsiaduje z "o"

Stary 2008-05-03, 20:58   #1528
blondyneczka513
Raczkowanie

Cytat:
jestem pojana
przyznaj się co wypiłaś kochanie?
Stary 2008-05-03, 21:01   #1529
Nedda
Zadomowienie

Cytat:

Aha to ja juz wszystko rozumiem

Stary 2008-05-03, 21:19   #1530
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

Cytat:
jestem pojana
Cytat:

kl aski:padłammmm kochana Carmelovvvaaaa
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości