![]() |
#721 |
Zadomowienie
|
Dot.: Najładniejszy zapach Avonu
Swego czasu często kupowałam perfumy (i nie tylko) Avonu. Potem miałam przerwe a teraz znów kupuje produkty tej firmy. Z perfum zdecydowanie na pierwszym miejscu INCADESSENCE!!! Zaraz po nim: PUR BLANCA, PERCIVE, CELEBRE. Ostatnio kupiłam TODAY, zapach podobał mi się w katalogu ale teraz nie za bardzo go lubie. Tak samo było z FAR AWAY.... fajny w katalogu, w użyciu już nie.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
A ja nabyłam ostatnio na allegro nowość - PUR BLANCA BLUSH - limitowana, różowa edycja, w katalogu pojawi się za parę tygodni. Zapaszek cudowny, lekko kwiatowy, bardzo kobiecy, konkretny, wyczuwam troszkę mydlanej nuty, ciepły, otulający, przyciąga uwagę. Pokochałam je strasznie i szczerze polecam.
Również z Allegro mam zapaszek Timeless, bardzo ciepły, lekko gorzki, elegancki, ciężki, ciepły, drapieżny, a nawet lekko duszący przy pierwszym psiknięciu, ale jak zapach rozchodzi się po ciele, to staje się lekko pudrowy, ale nadal elegancki, niewiem nawet do czego go porównać, chyba trochę zbliżony do Precious Oriflamu ; )
![]() |
#723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
Myślę, że będziesz zadowolona, są też wyjątkowo trwałe jak na avon ; )
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Exstraordinary- zdecydowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Podam moja ulubiona trojke:
1) Little Black Dress 2) Treselle 3) Incadessence |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Flower By Cynthia Rowley
Witam!Dzisiaj dostałam nowy katalog Avon.Ujarzałan na jednej stronie perfumy Flower By Cynthia Rowley.Powąchała pachnacą strone.Zapach mi się spodobał ponieważ lubie kwiatowe zapachy.Zastanawiam się nad kupnem tych perfum.Może któraś z wizażanek posiada te perfumy?cHciałabym wiedzieć jak jest z ich trawałością.Bo co z tego ,że kupie a po 15 min nie będzie ich już wcale czuć
![]() ![]()
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
Dot.: Flower By Cynthia Rowley
ja mam próbke tych perfum i one sie bardzo długo trzymają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuu jak dla mnie to one śmierdzą przeokropnie, zapach kojarzy mi się z cmentarzem i tym kadzidlano-kwiatowym specyficznym zapachem .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
Dot.: najładniejszy zapach Avonu
Moim ulubionym zapaczem z AVONU jest oczywiście Pur Blanca!
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Celebre !
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,nie wiecie czasem, czy mozna teraz gdzieś dostać Blue Rush For Her? A najlepiej to w miniaturce, bo cała duża buteleczka mi nie potrzeba... Może ma ktoś do odsprzedania? Moze jest jjakiś sklep czy cuś..?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
treselle!!!
ma w sobie cos takiego , ze nie moge zrezygnowac z tych perfum... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Avonowskie perfumy
Hej!!!
Bardzo mi zależy na kupnie nowych perfum. Wpadł mi akurat katalog avonu i chciałabym zakupić tam jakiś fajny zapaszek. mam już dwóch kandydatów : White Summer i Passion Dance. który waszym zdaniem jest lepszy? Dodam ze mam 16 lat więc który będzie mi bardziej pasował?? Z góry dzienx za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Passion dance jak dla mnie ślicznie pachna i naprawde długo sie utrzymuja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja bardzo lubie today,ale nie mozna ich uzywac raczej codziennie tylko wydaje mi sie ze na jakies wyjscia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Nienawidzę Rouge Christiana L. Ten zapach mnie załamuje. Przypomina nadęte mole w szafie przesiąknięte zgniłą różą. Zresztą jakieś 5 lat temu w Avonie były prawie identyczne perfumy tylko w kulistej małej buteleczce i chyba również nosiły taką nazwę. Nie lubię! Natomiast mogę polecić zdecydowanie In Bloom. Zapach jest magiczny ,jak dojrzałe soczyste słoneczko i mnóstwo kwiatów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Crystal Aura, dla mnie najpiekniejszy! mam chyba ze 3 butelki! i na dodatek podobno go wyrzucaja juz z katalogu!
![]()
![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Ja obecnie używam bardzo wiosennego, rześkiego, kwiatowego i kobiecego zapachu ''In Love'' bodajże w wersji różowej.
Bardzo przyjemny zapach, polecam ![]() ![]()
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli to ten, to tez go lubie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Różowy
![]() Bardzo fajny jest a na początku zupełnie nie przypadł mi do gustu ![]()
![]() |
#745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-09-25 o 14:24 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
Ze wszystkich zapachów Avonu, które wylądowały na mnie, najbardziej podeszły mi chyba:
Petal by Cynthia Rowley - niby dla małych dziewczynek, owocowo-kwiatowo-kwaskowaty, ale czuję się w nim bardzo dobrze. Fajny na lato. Tahitian Holiday - składa się głównie z kokosa i jaśminu, lubię go, bo kojarzy się mnie (i TŻ) z zapachem ciasta ![]() Wish of Love - taki miły, kwiatowo-owocowy zapaszek na co dzień. Całkiem fajne były jeszcze Treselle Seduction i Pur Blanca Blush, chociaż te ostatnie na mnie były nieco drażniące, po godzinie wychodzi z nich taka lekko dusząca nuta. Największą traumą za to były: Rouge, Passion Dance (oba koszmarne, tandetne śmierdziuchy) i True Glow Nightfall (zupełnie inny niż strona zapachowa, przypomina męską wodę po goleniu). Tyle z doświadczeń początkującej konsultantki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Rozeznanie
|
Extraordinary tylko i wylacznie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Extraordinary- tez go mam i lubie. Taki słodki, nieco świąteczno-zimowy zapach, jak dla mnie. Podobno juz go nie maja w ofercie. Czy nie wkurza was to jak wyrzucaja jakas popularna wode z katalogu (np Crystal Aura albo Extraordinary) a trzymaja inne stare, niemodne juz zapachy takie jak Far Away albo Incandescence? W oriflame jest podobny zapach do Extraordinary - nazywa sie Amethyst Fatale, sa niemal identyczne!
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-09-25 o 14:26 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Kiedyś podobal mi się Wink, taki owocowy i optymistyczny, dostałam kiedyś również(nie pamietam dokladnie nazwy)chyba Treselle się nazywal i rowniez mi sie spodobal, moja mama czasem uzywa Little Black Dress...ladny, delikatny i kobiecy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
BAN stały
|
Ja najbardziej lubię Far Avon, Pental by Cynthia Rowley i Treselle Seduction
Passion dance juz mi sie znudzil |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.