|
|
#361 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!
Cytat:
![]() Cytat:
moim zdaniem to jest konkurs tańca, wiadomo nie profesjonalny ale jednak.. rozumiem widzow ze gupio glosują ale dawanie przez tyszkiewicz i wodeckiego (glownie na zlosc pavlovic) 10tek pudzianowi jest przegięciem i baaardzo nie fair w stosunku do innych par... a nagroda to nie pikus tylko samochod wart kupe kasy.. powinien wygrac ten kto zrobil największe postępy i ciężko pracowal... a nie pudzian co wszystko plasa tak samo + kilka podrzutow magdy ![]() a pudzian z tancem ma malo wspólnego.. |
||
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i tańczy coraz lepiej, poza tym jest świetną aktorką.Magda Walach też świetnie tańczy |
|
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
Jak Pudzian wygra, to ten program straci sens.
Nie po to reszta par ciężko pracowała i trenowała przez taki czas, żeby wygrał taki Pudzian tylko dlatego, że go wszyscy lubią. Mam nadzieje, że wygra Walach, bo świetnie tańczy, po prostu ![]() Aa i szkoda że Wojtek Łozowski nie doszedł do finału..
|
|
|
#367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
a ja walach nie cierpię... tańczy wg mnie przeciętnie. Juz 100x bardziej mi się podoba janowski...
a wracając do walach, to ta zielona niby kiecka w której tańczyła drugi taniec wyglądala jak po spotkaniu ze wściekłym rotwailerem... a elisabeth biedna mało się nie popłakała... Powinien odpaść pudzian. Na początku był trochę zabawny ale jest już w programie stanowczo za długo... :/
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Elisabeth szkoda ona taka sympatyczna jest
![]() w sumie przechodzenie Pudziana bylo ok ale teraz juz zostaja same najlepsze pary
|
|
#370 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam jeszcze gorsze przeczucie: finał Pudzianowski i Janowski
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie idealnie byłoby Tamara i Walach....
Nie no myślę ze Pudzian poleci jednak przed finałem...chyba....
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogepatrzeć na anne bosak. nie znosze jej!
a co do finału, to obstawiam że pudzian przegra mała liiczbą smsów z magdą walach
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga: walach bosze ona wcale nie widzi tego,że to zabawa-może Tamara najsympatyczniejsza nie jest,ale ładnie tańczy i bardzo ładna-oby wygrała... a Pudzian.... no cóż wolę żeby on wygrał niż ta wiewiórka
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A to jest tylko zabawa i niech wygra osoba, która się cieszy największą sympatią widzów, a niekoniecznie z talentem do tańca .I co z tego, że nagrodą jest samochód wart kupę kasy? Idąc tym tokiem myślenia: niech wygra najlepszy tancerz, powinien on przypaść w udziale Ginger Rogers lub Fredowi Asterowi .
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Byłam od początku za Elizabeth i jak wczoraj odpadła to stwierdziłam, że przestaje oglądać ten program. Oki. Pudziana przebolałam, ale jakim prawem Janowski przeszedł ? Tańczy beznadziejnie, zgrywa się i popisuje no i na dodatek ta Anka Bosak, która się o własne nogi potyka. Mam dość TzG
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pudzian od początku nie zrobil zadnych postepów.. jego podrygi niczym nie róznią sie od tych z pierwszych odcinków.. co do masy .. sorry ale sam z siebie tego kalekę zrobil ginger? fred? a po co nieboszczykowi fura??
|
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
No jak to? przecież o zasady chodzi: ma wygrać najlepszy, no a spadkobierców na pewno mają
.
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
Do Ani Bosak nie mam nic, za to Janowskiego lubię tylko w radio, bo nie muszę na niego patrzeć
Zauważyłyście, jak nie znosi słów krytyki? Jak tylko Iwona wytknie mu błędy (których jest notabene sporo) od razu rzednie mu mina i zawsze coś odpyskuje. Rozumiem, że nikt nie lubi być krytykowanym, ale ona w końcu od tego tam jest. Aha, odnośnie Magdy Walach, ta zielona sukienka była rzeczywiście okropna. Mnie jakoś skojarzyła się z mackami ośmiornicy
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
E tam... ja się kłócić nie zamierzam, powiedziałam, co myślę na ten temat: to jest program rozrywkowy, a najlepszy powinien wygrać w YCD
, bo to jest konkurs, w którym powinien zostać wyłoniony talent taneczny, a i nagroda w YCD, jest jak najbardziej adekwatna dla tematu przewodniego tego programu: stypendium taneczne na Broadwayu.
|
|
#381 |
|
Rozeznanie
|
a ja nei uwazam ze Pudzian nie zrobił zadnych postepów , bo zrobił i tanczy jak na swoja wage bardzo dobrze
a co do tego ze to niesprawiedliew ze przechodzi to również sie nei zgodze , bo po to jest własnie głosowanie widzów zeby wybrali kogo chca oglądac w nastepnym odcinku skoro od sedziów chyba ostatnio miał najmniej a przeszedł jako drugi to widac ze naród polski chce go ogladac
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jego waga go nie usprawiedliwia... janowski jest najstarszy tez mu ciezko bo ma 46 lat..(ciężej niz komus kto ma 20) a ktos inny mial kontuzje... co do glosowania widzow to nie wiadomo ile w tym widzow a ile TVN.. ![]() w wiekszości zostaly same gwiazdy tvn.. |
|
|
|
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
akurat pisałam o tych kiedy Galinski i Pavlovic dawaloi mu wyzsze noty, nikt tu go nie usprawiedliwia tanczy jak tanczy , widac to sei podoba i to tyle..
![]() a ze zostały same gwiazdy tvn to jaki tvn ma cel w promowaniu gwiazd z konkurencji
'' z życia dużo już wyniosłam więc przestań mnie doświadczać, nie chce tak do końca walki z problemami staczać '' Edytowane przez 99GirlOoo99 Czas edycji: 2008-05-05 o 20:33 Powód: .. |
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja ją lubię ![]() Cytat:
ja np oglądam a Janowski jest szalenie sympatyczny a co do słów krytyki - to kto je lubi? Każdemu mina rzednie kiedy słyszy coś niemiłego o sobie ![]() Cytat:
![]() dobrze powiedziane ![]() wkurza mnie już troszkę jak ciągle powtarza "byle do przodu,bedzie lepiej w następnym odcinku" a nic nie pokazuje nadzwyczajnego powinien już odpaść.Duda mnie denerwowała, ale niesłusznie odpadła. Walach ładnie tańczy Tamara też chciałabym żeby były w finale
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
co do Janowskiego to chyba zapomnialyscie,ze on kiedys byl gwiazda Metra ,a tym zachwycaly sie dziewczeta w latach 90tych ,ogladaly po x razy
o i nawet znalazlam na youtube ,w komentarzach jest kto ile byl ![]() www.youtube.com/watch?v=swwUv06AxX8 o i ten hicior www.youtube.com/watch?v=VZATZ3AOcw0 Oprocz widowni Melodii na pewno ma fanki z tamtych czasów Ile razyw idzialam wywiad z Janowskim w tv ,w Dzien dobry czy u Majewskiego to mi sie podobal,ale ja nie wysylam smsów wiec marny ze mnie pozytek Podobno w innych krajach tak sie nie przejmuja tancem,tylko u nas jest takie cisnienie w tym programie Zreszta widzialam 1 niemiecki odcinek i tanczyli tak,ze u nas zaraz by odpadli Wydaje mi sie,ze Pudzian wygra
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
jak wygra pudzian to będą jaja
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
ee wydaje mi sie ze bedzie w finale ale nie wygra.. wygra zapewne Magda Walach bo jest zdecydowana faworytka
ale kto to wie , moze jednak sie myle i Pudzian zdobedzie porszaka hehe
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieje że Janowski wygra... Justyna Steczkowska też była faworytką i przegrała.
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, na przykład w Hiszpanii, gwiazdy tańczą na cel charytatywny, a nie o nagrodę dla siebie. I tak jest, według mnie, ok.Biednym dzieciom z domu dziecka bardziej przydałyby się pieniądze niż jakiejś gwiazdce samochód.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

Dlatego od kilku edycji nie przepadam już za TzG, bo widzowie głosują za swoimi idolami, a nie za najpiękniejszym tańcem. Nie na tym powinno to polegać 

, bo to jest konkurs, w którym powinien zostać wyłoniony talent taneczny, a i nagroda w YCD, jest jak najbardziej adekwatna dla tematu przewodniego tego programu: stypendium taneczne na Broadwayu.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)