|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Zjadłam takie pyszne śniadanie bułkę z budyniem i koktajl truskawkowy myślałam, że Mikołaj będzie sie cieszył, a on śpi!
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Oby dobrze Ci służył! Mi mąż chciał kupić telefon z dobrym aparatem, żebym dziecku ładne zdjęcia robiła, ale nie chcę. Tak samo nie chcę żeby kupował lustrzankę - wiem, że na kilku zdjęciach się skończy i będzie się kurzyć.
|
|
|
|
#3303 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
najstarsza jej córka ma już 21lat
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka marzę żeby być juz w 37t.1d. 👏
Anna Ja w ogóle nie mam pościeli. Będzie prześcieradło i kocyk, ew rożek kub otulacz. Czekam na obchód... chce zagadać o wypis. Ale coś czuję, że będzie lipa :/ Strasznie mnie w nocy bolą pachwiny... taki rwący, rozrywający. Masakra! A jak dojdzie skurcz to już w ogóle dramat! No i coś sobie zobiłam w pośladek, w miejscu zastrzyków. Tak mi w nocy ścierpło, że zgroza. Coś ucisnęłam chyba i masakra az do.kręgosłupa boli. Ze złych wieśći... mogę się wypisać na własne żądanie. Inaczej mam zostać do porodu. Więc muszę to dobrze przemyśleć. Dziś jeszcze zostanę co by się upewnić, ze wszystko jest ok. Ew jutro lub w piątek się wypisze. Nie widzę sensu tu leżeć 3-tygodnie. Na razie jestem załamana... nie wiem co robić? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3305 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry! Ale ranne ptaszki z Was ja się o 8 podniosłam ale tylko z tegow wzgledu ze teść miał przyjechać ogrodzenie robic 😂 tylko ze nie mogłam wczoraj i do 3 sie krecilam na łóżku. Wy juz sie budzilyscie jak ja zasypialam.
Pestycyda kciuki za wizyte! Nulka, Morelle gratuluje donoszonych ciąż! 😁 Nulka gratki za wizytw wczorajsza 😉 Twoje łóżeczko wyglada super! Ja mam jeden komplet poscieli. Pewnie i tak na jesień zaczniemy używać dopiero. Darietta ja mam kilka sukienek ale na takie wieksze dziecko od 68. Dla takiego malucha to najlapiej spodnie i body albo ramper jak pisze Samantha. Ide sie ogarnac bo jade do dentysty dziś😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3306 | ||
|
*sportaddict*
|
moich zdjęć 'przed' wstyd wrzucać
ale jak nie zapomnę, to wrzucę na klub jak już będzie wszystko tip top ![]() Precious - powodzenia na wizycie ja mam teraz co 2 tygodnie póki co.Cytat:
Cytat:
ja pierwsze 2 dni w domu kichałam ![]() Jon_Snow dobrze, że z pieskiem ok... Mała znasz przecież siebie i wiesz, że w domu na |
||
|
|
|
#3307 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3308 |
|
MerDer 4ever
|
Vadi Ok
Mała ja tez bym została.. teraz może nic sie nie dzieje ale w domu nie usiedzisz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3309 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny za wsparcie z piesem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja marzę o lustrzance już któryś rok ale.zawsze coś innego do kupienia choc uważam że mój telefon robi ładne zdjęcia i jest na prawdę ok to jednak to nie lustrzanka Ja nie mam pościeli i kolderek Co do przewijaka to ja mam jednorazowe, kupiłam je za nie całe 30 zł za 35 sztuk. Na Gemini . Ale tak się zastanawiam to zawsze jest konieczne ? Żeby klasc na przewijak ? Co do magicznych gąbek to jeśli ktoś robi czasem zakupy na aliexpress to można je tam kupić za grosze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Jon kto się śmiał?
![]() Devilek No dobrze jest coś położyć bo dzieci przy zmianie często narobia i tez nic przyjemnego kłaść gole dziecko na taką cerate która są pokryte przewijaki |
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dzięki bo się zastanawiałam czy są jeszcze inne powody
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3314 |
|
*sportaddict*
|
Właśnie zaczęłam postękiwać na kanapie:
Tż: CO SIĘ STAŁO? Ja: noga mi zdrętwiałaaaaaaaaaaaaaaaa aaa Tż: MYŚLAŁEM, ŻE CI WODY ODESZŁY!!!!!! |
|
|
|
#3315 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja ostatnio zaczęłam jęczeć w łazience bo się uderzyłam w łokieć w ten nerw a Tż już pod drzwiami i tez przerażony o co cho |
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Maz mi ostatnio.S6 przywiózł, powiedzial ze lezac przyda mi sie bardziej do internetu, bo ma.duzy ekran i fajny ogolnie, mial racje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3317 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Ja ostatnio jak byłam u tż to za każdym razem jak się przekrecalam to stekalam z bólu a ten co chwilę : to już? Jedziemy?
|
|
|
#3318 |
|
*sportaddict*
|
Dobrze, że są gotowi
|
|
|
|
#3320 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała a w którym Ty tygodniu jesteś dokładnie ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3321 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakby Ci wody odeszły to chyba inaczej byś na to zareagowała niż postękiwaniem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
35t.4d.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Ah widziałam te pieluszki z cerata w Hubi i myślałam nad tym i nie wrzuciłam w końcu do koszyka a chyba byłoby to dobre rozwiązanie.
Jon, oby psina się znalazła! Kciuki. Edit: widzę że już po strachu ![]() Jak można prasować prześcieradła z gumką?!:p abstrakcja! Ja mam telefon xiaomi 4a i jestem bardzo zadowolona ![]() Mała, może zostań lepiej... 3 tygodnie szybko zleci a będziesz pod dobrą opieką. Zrobisz co Ci podpowiada intuicja ale myśl o sobie i dzidziusiu trzymajcie się!Ja czekam na wizytę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3324 |
|
*sportaddict*
|
Robię ściany
|
|
|
|
#3325 |
|
Zadomowienie
|
Ahahaha mówisz ze nasi tżtowie są gotowi? Ahahahah padłam ze śmiechu mój napewno nie jest gotowy 😂 zgrywa twardziela a nie zdziwie się jak zemdleje jak usłyszy ze rodzę 😂 ostatnio w nocy wstaje siku a ten zrywa się z łóżka i przerażony pyta "to już?!" nie zasnął juz biedny do rana 😆 A co do zdjęć przed/po ja poproszę na priv w takim razie bo nie należę do klubu 😞 chyba że mnie przygarniecie 😋 Co do przewijaka to ja pieluszke flanelowa będę rozkładać zeby bylo cieplo w plecki. A dziś jak sie wyrobie po dentyscie jade po przewijak 😁 wczoraj dziewczyna wrzucila na grupe na facebooka za 25 zl chce sprzedać, dobrze ze nie kliknelam zamowienia u Hubi. Kciuki za wizyty dzisiejsze 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3326 |
|
królikoholiczka
|
Ja też prasowalam prześcieradła z gumką ale doszłam do wniosku że to głupota
|
|
#3327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem nie myśl o tym, ze jutro czy w piątek masz podjąć decyzję. Poczekaj chociaż tydzień. Dla maluszka to bardzo duzo, a ty zobaczysz czy w tym czasie skurcze sie wyciszyły, czy są dalej i wtedy podejmiesz decyzje czy czekać kolejne 2 tygodnie czy isc do domu. Cytat:
Cytat:
Stresuje sie moj poki co nie przejawia objawów paniki. IMG_1497431040.475007.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3328 |
|
*sportaddict*
|
No i nie dodały mi się zdjęcia
|
|
|
|
#3329 |
|
Zadomowienie
|
Super ta ściana!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3330 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
I te naklejki można w nieskończoność nalepiać i odlepiać, a ze ścianą nic się nie dzieje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Do tego poszewkę na poduszkę od tego kompletu ma moja sis w Polsce i zawsze śmiejemy się z tego , ze mamy taki fajny rodzinny zabytek dla dzieci naszych 
najstarsza jej córka ma już 21lat
ja mam teraz co 2 tygodnie póki co.
no i wizytuje! Mam nadzieję że wszystko ok bo czasem jak czytam u Was że idziecie na rutynowa kontrolę a tam skrócona szyja i rozwarcie to aż drżę z niepokoju. Jakbym się teraz miała położyć to bym wyła chyba. Chałupę trzeba ogarniać. Od dziś otwieram u siebie sezon na "☠☠☠☠ice" spowodowana kurzem remontowym

trzymajcie się!