|
|
#4471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
U mnie dokładnie te same plany, tyle, że z dzidziusiem ciut późniejCytat:
|
||
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
matko kochana jak Wy tu szybko i dużo piszecie
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
ja bede magistra teraz juz bronila
mala a co sie stało ze z tym cywilnym tak ustaliliscie?? |
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
nesk powoli powoli wprawisz sie
i wejdzieszw nasz rytm a potem stwierdzisz ze wcale nie tak szybko
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłe żonki 2009 jak tak dalej pójdzie to jutro przekroczymy 5000 postów i nam otworzą kolejna część, dlatego też fajnie było żeby zaraz na początku nowego wątku pojawiła się lista z datami naszych ślubów
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
annfas ma nasza liste
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja promotorka pracy magisterskiej też mało zaangażowana... Na zaliczenie zimowego semestru oddawaliśmy jej konspekty i wstępy. Nie sprawdziła tego do dziś! Teraz mamy jej oddać wstęp i I rozdział... Wstęp już mam, teraz muszę posiedzieć nad rozdziałem... I jeszcze coś: zapowiedziała nam, że prawdopodobnie weźmie sobie urlop naukowy od października! Wtedy będzie jeździła do nas raz w miesiącu! Jak będzie miała wtedy takie tempo w sprawdzaniu, to nie obronię się za 10 lat... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluję
|
||||
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
takk swietny pomysl... ;D trzebaby tak zrobic
laski ktorych nie m na liscie niech sie szybko dopisza baja naprawde rewelacyjny pomysl ![]() doczytalam... u nas w zakonczeniu jest takie na max 2 strony zebranie tego co byl ow calej pracy... a we wstepie opisany po 3 zdania kazdy rozdzial i nasza promotorka powiedzial ze wstep i zakonczenie powinno sie pisac na koncu a jak ktos jej odda wstep odrazu to bedzie wiedzial ze sam tego nienapisal tylko skas wziol... ale pewnie u was inaczej wygladaja prace dlatego ju masz wstep...
|
|
#4480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a coz to za nagla zmiana planow?? ![]() Cytat:
szybkie jestesmy nie ma co
|
||
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
ja się chętnie dopiszę ale nie wiem gdzie ?
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba powinnaś napisać PW do annfas z datą Waszego ślubu
|
|
|
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
podpatrzałam na mamie z klasą, tam dziewczyny mają właśnie na 1 stronie daty narodzin dzieci napisz wiadomość do annfas
|
||
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam problem bo nie wiem zbyt jak pisac streszczenie pracy mgr samba mi troche podpowiedziala, ale jak ktos ma jeszcze jakies wskazówki to byłabym wdzięczna
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
oki
już napisałam
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam też coś takiego jak broniłam licencjat. To ma być raptem kilka zdań, nic wielkiego- cel pracy, teza, jakieś wnioski, ogólne spostrzeżenia.
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu Ty nie pojechalas z Tż do Egiptu?? ja to bym mojego na wakacje samego w zyciu nie puscila praca to co innego Wiesz my poniekad bylismy przyzwyczajeni do rozlaki bo moj Tż jest z dabrowy gorniczej a ja z bielska wiec dzieli nas okolo 70 km, wiec widywalismy sie tylko przez weekend, wtedy albo on przyjezdzal do mnie na caly weekend albo ja do niego, a tak w tygodniu to zadko sie spotykalismy Tż to nawet nie sadzil ze moze tak tesknic, no ale teraz juz wie... ja tesknilam od razu i przeryczalam pol drogi z lotniska teraz jest troche lepiej, czasem mam dolki i sobie poplacze, nie powiem, ale jednak mam szkole, prace magisterska, znajomych no i Was, takze nawet jakos to leci za to Tż teskni okropnie, tyle fajnie ze codziennie rozmawiamy na gg lub/i skype bez tego bym umarla ![]() kurde to masz taka sama promotorke jak ja tyle ze ja jestem juz na 5 roku na 4 roku jak wybieralam seminarium to mialam innego promotora, ktory kazal sobie oddac 1 rozdzial do konca semestru - oddalam, nie sprawdzil, nastepny semestr mialam z inna babka (oni mieli sie wymieniac co semestr i jeden mial byc recenzentem a drugi promotorem) ona tez nic mi nie sprawdzila, ale pod koniec semestru kazala se przyniesc wyniki naszej pracy, wiec jej przynioslam ten moj 1 rozdzial + jakies 2 strony swiezo dopisane, bo akurat w tym semestrze to przez caly semestr pracowalam w biurze podrozy od 9-18 i jakos nie mialam czasu ani motywacji zeby pisac, no wiec przynioslam jej w zasadzie ta sama prace, ktorej nikt mi nie sprawdzil wczesniej i mialam nadzieje ze sie nie polapie, a ta mi na to: "ale pani sie nie posunela za bardzo od zeszlego semestru " wtedy popatrzyla przy mnie z 5 minut na ta prace i powiedziala ok no piatym roku znow mi zmienili promotora na babke ktora jest dziekanem i ta to juz jest kompletnie niezaangazowana, w dodatku duzo zajec nam przepada nooo ostatnio stwierdzila ze przeczytala moja prace i mam dopisac to to i to, ale jak przejrzalam ta moja prace to stwierdzam ze przejrzala moze co 10 strone ![]() a co do recenzentow to raczej czytaja wstep, zakonczenie i przypisy, rzadko sie zdaza, zeby ktorys sie przejal mam nadzieje ze moj tez sie nie przejmie swoja rola, bo majac takiego promotora jak ja, praca za dobra nie bedzie
|
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
neska22 miałam mieć tą samą datę, ale już sali i dj na nią nie było w styczniu br.
ech ;]Witam nowe PM )
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
no my zamawialiśmy w marcu i z salą już był problem- tzn to był ostatni wolny termin z tych, które nam odpowiadały. Z orkiestrą nie było jeszcze tak źle...ale też już się gęsto robiło..
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mala kochanie dzieki za super dzionek dzis i robienie wspolnie zawieszek
|
|
|
#4491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nic nie robie tylko tak zaprosze rodzicow i swiadkow na uroczystosc a pozniej jakiegos szampana i tyle bo i tak pol roku pozniej beda sie bawic na moim weselu![]() a wogole to w sumie ze strippi dzisiaj skonczylysmy robic zawieszki na alkohol a ja skonczylam robic prezentacje multimedialna dla mojego tz i na koncu mu sie oswiadczylamedit... doczytalam nie ma za co strippi polecam sie na przyszlosc
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide juz spinkac dziewczynki bo normalnie leb mnie boli dzis caly dzien i juz ledwo zywa jestem spijcie slodko |
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
no bardzo milo spedzilam czas
oderwanie od codziennosci
|
|
#4494 |
|
Raczkowanie
|
no ja rowniez a niestety na wycieczke cie zabrac na razie nie moge ![]() ale jakos na razie i tak dajemy rade i spedzamy go milo
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() oj coś nie czuje, abysmy dzis zaczeły nowy wątek
|
|
|
|
#4496 |
|
Zadomowienie
|
Jak nie dziś to jutro na pewno
A ja za niecale 3 tygodnie mam wesele kolegi i chyba uszyję sobie na tą okazję sukieneczkę Zainspirował am sie twoja,tą która miałas ostatnio na weselu,bardzo mi sie spodobała Chyba się nie obrazisz ,jesli troche sciągnę wzorek
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby taka prosta a mi cos w sobie ![]() ja kolejne wesele mam 28 czerwca i juz sie nie moge doczekac
|
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nawet jak idę z torebką to musze ja trzymac bo inaczej cały czas mi spada
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to tk samo jak ja. wiec w tej sukience pare razy mi sie ramiaczku zsuwało. z torebka tez mam zawsze problem ech...
|
|
|
|
#4500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moze dzis sie uda ale hmm cos czuje ze do konca tygodnia napewno;D Cytat:
ejj wlasnie dzwonila do mnie pani dyrektor przedszkola w ktorym mialabym pracowac od wrzesnia.. i powiedziala ze skaplikowala jej sie pewna sytuacja (wiem juz od kolezanki ktora tam pracuje ze 2 nauczycielki odeszly - przeniosly sie do pantwowej placowki co jest standardem - takie uciekanie zprywatnych do panstwowych) i zapytala czy moge do niej jutro przyjsc przed 9 porozmawiac... ale sie ciesze.. niechce sobie robic zbytnich nadzieji... ale moze... mnie juz zatrudni... fajno by bylo... to raz a dwa dobrze ze napisalam ta prace wczesnijej bo pewnie po przedszkoly bede wyrabana ze niebedzie mi sie chcialo... jest tylko jeden minus.. bede tu troszku rzadziej buuu...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

a jak wszytko sie potocy tak jak chcemy to mgr odbiore z nazwiskiem tz i z Zuzanna lub Patrykiem w brzuszku
U mnie dokładnie te same plany, tyle, że z dzidziusiem ciut później

Troche szkoda bo ja sie cieszylam na ten wyjazd
i nie wiem gdzie ja ja zlapie
no ale bede musiala