Lipcówki 2017 cz. 6 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-17, 19:30   #3811
minini
Zadomowienie

Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
słodka żabcia

no bo trzeba 7 dni przed a ja nie wiem kiedy urodzę i te pierwsze dni właśnie najgorsze, poza tym tż jak nie ma to po 12h a wiem ,że on też bardzo chce być z nami od początku,najpierw chce l4 a później tacierzyński.
ja mam czarny

ja bym brała wyszorujesz porządnie i będzie git

super ,że już w domciu śmigasz tylko nie szalej! włosy masz przecudne i nawet nie wiedzialam ,że takie długie do Ciebie by pasowało takie sombre/refleksy karmelowe albo takie chłodne burgundowe. Gratki za 37tc uffff dotrwałaś

Emmos mama się śmiała ze mnie jak to usłyszała i oczywiście zapodała mi teorią oooo jak Ci się śnił to Ty będziesz rodzić na dniach no ameryki nie odkryła
Zdrówka dużo życzę !!a komedii żadnej fajnej nie kojarzę ostatnimi czasy.My z tżtem wkręciliśmy się w breaking bad i nadganiamy sezony momentami wyjemy ze śmiechu.

też słyszałam ,że normalnie wystawiają bo tak tżtowi w pracy powiedzieli żeby wziął l4 na opiekę nad nami, wydaje mi się ,że to nie ma znaczenia w jakim jestem stanie i czy po cc czy sn kobieta i dziecko po porodzie potrzebują opieki na początku(przynajmniej ja tak uważam)

ja mam nie malowaną kuchnię od lat wymaga odświeżenia może w przyszłym roku zrobimy uwielbiam tapety w kuchni bo ładnie wyglądają przez lata w tym momencie mamy cegiełkę taką 3d a po remoncie chcę walnąć na jedną ścianę ziarna kawy coś tego typu :https://www.google.pl/search?q=tapet...-mNC73PapCsvM:

super są takie zajęcia i niesamowita radocha dla dziecka i rodziców ja też chcę się zapisać na jesień z młodym

Ja dziś spałam praktycznie całą noc oprócz 3/4 sików tż do pracy poszedł rano wstałam z nim i się walnęłam jeszcze na 2 h wstałam przed 12:00 ostatnio spać mi się mega chce może odsypiam te noce zarwane.Zrobiłam koleżance pazury i brwi ufff dałam radę jeszcze i posprzątałam chatę znowu ale kręgosłup już nie daje rady odkurzanie i ścieranie podłóg dramatycznie obciążąją.Teraz już leże i nic nie robie nawet mi zleciał ten dzień.ejj w ogóle trochę mi opuchła bożena masakra nie wiem czy to od depilacji wczorajszej kremem czy co ale dziwne to Wy też tak macie??
a to jak tz chce najpierw L4 a potem tacierzynski to super! bedziecie mieli duzo czasu na oswojenie sie i poznanie maluszka

mnie cala bozena puchnie jak jestem zmeczona, wieczorem czuje juz taki nacisk że czasem myśle że pękne. ale to mysle ze skurcze+zmeczenie tak powodują.

że tez mialas sile na te zabiegi kosmetyczne. i jeszcze sprzątanie!

a ziarna kawy mamy w pracy w firmowej kuchni, wiec odpada!! haha
bardziej myślałam o jakimś surowym widoku.. sama nie wiem!

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
czyli widzę że podobnie

Minini - odnośnie twojego pytania o kuchnię... W ogóle to mam identyczne kolory, jedynie płytki na podłodze szare, a nie drewniane i tapetę w brzozy cole & son: http://tapetujemy.pl/p/196/6928/tape...koracyjne.html
Tylko, że u mnie ta tapeta jest przy zabudowie przykryta do pewnej wysokości szybą, żeby się nie chlapała
Przy stole chyba sporo się chlapie, więc dobra byłaby taka zmywalna... Kolorystyka tak naprawdę każda będzie pasować - ja mam teraz fazę na granat z bielą, więc pewnie coś w tym stylu bym wybrała: http://tapetujemy.pl/p/359/31697/tap...po-wzorze.html
super ta tapeta w brzozy! myslałam o czyms wlasnie w tym stylu. mąż to wogole na mój pomysł z tapetą zareagował jakąś dziwną agresją i niezrozumieniem... ah te chlopy! zero wyobraźni! mam kilka typów, jak mój anty-tapeta mąż ktorys zaakceptuje to sie pochwale chyba że sie uprze jak osioł i zrobi gładzie..
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 19:30   #3812
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny wózek. Szarość rządzi na wątku

Niestety ostatni tydzień jest już cięższy niż poprzedni czas w ciąży. Czasem ciężko mi złapać oddech - nawet jak stoję prosto, do tego kręgosłup nie lubi leżenia na boku. W nocy doskwiera ból krocza (najbardziej przy przekręcaniu), a przekręcanie powoduje też ból brzucha, bo jednak trzeba też przerzucić 3-kg ciężarek który siedzi w środku
No, ale nie jest tak strasznie żeby nie dało rady funcjonować... A jak u Ciebie?

Co do torby - Minini dobrze radzi z tymi uchwytami. Z włosami ciężko doradzić, bo na żywo kolor może wyglądać zupełnie inaczej niż na zdjęciu. Na zdjęciu góra jest zimna, dół ciepły, więc chyba rzeczywiście ombre w całkiem ciepłej tonacji byłoby dobrym pomysłem Z długości końcówki.

Co do długości snu - pewnie przy chorobie organizm więcej go potrzebuje - także śpij ile możesz i wypoczywaj. Dawno żadnej komedii nie oglądałam i nic mi do głowy nie przychodzi
Nie wiem czemu ale z TŻ głownie jakieś trillery oglądamy, a jakby któraś z was miała ochotę na wciągający serial to polecam Designed Survivor.

dla mnie wanienka 100cm jednak byłaby za ciężka do manewrowania, potem do wylewania z wody, a też ciężko takiego drobnego noworodka przytrzymać w takiej dużej wanience.
Moim zdaniem lepiej kupić mniejszą wanienkę ze stelażem, czemu nie z olx. Jak dziecko wyrośnie to wtedy puścisz dalej, a kupisz już większą bez stelażu, bo takie duże dziecko to już samo sobie posiedzi na podłodze. Zresztą, ja zamiast długiej 100cm wolę kupić taką okrągłą dużą miskę (kiedyś któraś z nas wstawiała zdjęcie takiej) - dziecko będzie miało więcej frajdy, a ja będę ją napełniać pod prysznicem i tam od razu wylewać.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Była mowa o basenie - ja bym bardzo chciała, żeby Klaudia chodziła Znajomych synek chodzi i naprawdę super to na niego działa pod względem ruchowym.
W sumie racja poszukam mniejszej bo targac to bez sensu. Ja chce kąpać w salonie i miałam w planach na ławie ale jak się trafi ze stelażem to posłucham was i wezme z olx. Wrzątkiem zaleje i wtszoruje i bedzie git.

Też myślałam żeby zamiast wanienki kupić dużą okrągłą miskę łatwiej pod prysznic wstawić a później wykorzystam do czegoś. Przekonałyście mnie.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 19:34   #3813
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Nonie - ale fajna żabcia
Współczuje ząbkowania

Mała piękny brzuszek
Co do włosów to moim zdaniem takie są fajne jakie są . Możesz dać im jakiś naturalny kolor tylko dopasowany do Twojego obecnego

Ja w nocy wstałam chyba ze 300 razy. Przekręcałam się z boku na bok i czułam , ze zaraz mi krocze na pół pęknie.
Poszłabym gdzieś gdzieś bym pojechała ale nie mam siły chodzić tak mnie plecy bolą na dole. Pewnie znów przeleze cały dzień

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
prze...bane masz ja marudze ale jak sobie pomyśle o Twoim brzucholku itp to aż mi głupio narzekać...dobrze ,że już mało zostało!Ja bym też poszła to tu to tam ale jak nie mam auta i tż w pracy to się boje dziś myślałam,że może zajrzę do pepco na tą wyprzedaż ale mam schizo ,że mi wody odejdą albo się zacznie jak będę gdzieś w drodze i nie wiem co wtedy

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
wszystko ogarnięte! a podczas 2h spotkania z koleżankami tylko 4x musiałam iść do toalety aczkolwiek Ikea w weekend to misja dla samobójców, dobrze, że mają kolejki pierwszeństwa. To samo w Decathlonie - kolejka na 1.5h stania, ale obok kolejka dla min. kobiet w ciąży i bardzo pilnowali, żeby nikt się tam nie pakował bez powodu, także duży plus No i mamy mięciutkie dywaniki z Leroya do wyremontowanej łazienki Ale remont + urządzanie oficjalnie uznaję za zakończone, nic mi już nie przychodzi do głowy do kupienia. A na pokrzepienie pożarkiśmy pizze

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

i pocieszać się alkoholem
no to widzę ,że się dzień udał! a co do kolejek dla ciężarnych to ostatnio sobie pomyślałam ,że już niedługo się skończy i trzeba będzie stać łeeeeeee
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 19:41   #3814
vadi
*sportaddict*

Chilli dokładnie o tym samym dzisiaj rozmawialiśmy z Tz
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 19:42   #3815
morelle_
Zakorzenienie

A ja tylko 2 razy skorzystałam z przejścia bez kolejki. Rossmann. Nigdzie indziej z tym się nie spotkałam. Więc w ogóle nie będę czuła różnicy.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 19:51   #3816
vadi
*sportaddict*

Mnie za to nigdy w rossmanie nikt nie puścił ani nie wywołała kasjerka, chociaż patrzyły na mój brzuch
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 19:52   #3817
Samantha7
Zakorzenienie

Ja nie mogę nic jesc . Chyba będę teraz tylko woda herbata i jakaś sucha bułka. Zjadłam pół miseczki owsianki z mango i jagodami i tak mi skręciło nagle flaki , brzuch zrobi się twardy jak skala i czułam ze mi wszystko się wraca z powrotem do gardła

Chilli- a ja myśle, ze będę się tak bujać do Tp i mnie w końcu rozetna . Z reszta tak mnie boli spojenie co raz bardziej i te dziwne ciśnienia w głowie pulsujące od kręgosłupa , ze ja już nie wiem czy to dobrze żebym rodziła SN.
A ja nawet nie mogę już wsiąść w auto bo kierownica na brzuchu leży a jak się odsunę to nie dosiegam do pedalow nogami
W pierwszej ciąży jeździłam do końca i byłam na chodzie do ostatniego dnia. Czułam się super, a brzuch miałam taki sam. Mam nadzieje, ze jak już urodzę w końcu to mi to dziecko wynagrodzi wszystkie te męki

Vadi- ale fajny dzień tez bym sobie pojechała do ikea , ale może za 2mce mi się to uda choć wątpię

Minini- powieś sobie ogromne lustro na tej ścianie
Ja tez nie przepadam za tapeta, ale fajne są takie wall decals takie naklejki w różne kształty które mogą robić wrażenie tapety

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 19:54   #3818
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

ja się sama wpierniczam hehe jakiś czas temu w pepco kolejka za regały i dwie babki z wózkami do mnie niech Pani idzie przed kolejkę no niech Pani idzie niech się Pani nie przejmuje itp itd no i poszłam od tej pory się nie czaję.Tylko biedronkę znienawidziłam w ciąży i w ogóle nie chodzę i nie wiem czy będę...
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 19:59   #3819
minini
Zadomowienie

Cytat:
To puchnięcie to jakiś dramat, wiedziałam oczywiście, że to się może zdarzyć w ciąży ale nigdy nie widziałam swoich stóp w takim kształcie i rozmiarze
ja na szczescie nie puchne, ale pamietam jak mnie osa użarła w stope to spuchła mi cala stopa, kostka i łydka do polowy. wyglądalam jak shrek, ani butow zadnych nie moglam ubrać..

Cytat:
Nonie - ale fajna żabcia
Współczuje ząbkowania

Mała piękny brzuszek
Co do włosów to moim zdaniem takie są fajne jakie są . Możesz dać im jakiś naturalny kolor tylko dopasowany do Twojego obecnego

Ja w nocy wstałam chyba ze 300 razy. Przekręcałam się z boku na bok i czułam , ze zaraz mi krocze na pół pęknie.
Poszłabym gdzieś gdzieś bym pojechała ale nie mam siły chodzić tak mnie plecy bolą na dole. Pewnie znów przeleze cały dzień

szybkiego porodu życzę trzymaj sie!!

Cytat:
wszystko ogarnięte! a podczas 2h spotkania z koleżankami tylko 4x musiałam iść do toalety aczkolwiek Ikea w weekend to misja dla samobójców, dobrze, że mają kolejki pierwszeństwa. To samo w Decathlonie - kolejka na 1.5h stania, ale obok kolejka dla min. kobiet w ciąży i bardzo pilnowali, żeby nikt się tam nie pakował bez powodu, także duży plus No i mamy mięciutkie dywaniki z Leroya do wyremontowanej łazienki Ale remont + urządzanie oficjalnie uznaję za zakończone, nic mi już nie przychodzi do głowy do kupienia. A na pokrzepienie pożarkiśmy pizze

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

super że remont zakonczony!!!

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
prze...bane masz ja marudze ale jak sobie pomyśle o Twoim brzucholku itp to aż mi głupio narzekać...dobrze ,że już mało zostało!Ja bym też poszła to tu to tam ale jak nie mam auta i tż w pracy to się boje dziś myślałam,że może zajrzę do pepco na tą wyprzedaż ale mam schizo ,że mi wody odejdą albo się zacznie jak będę gdzieś w drodze i nie wiem co wtedy

no to widzę ,że się dzień udał! a co do kolejek dla ciężarnych to ostatnio sobie pomyślałam ,że już niedługo się skończy i trzeba będzie stać łeeeeeee
matki z dziećmi też czasem przepuszczają w kolejkach... zdarza sie

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Samanta a jakis seks na przyspieszenie porodu? moze akurat podziała?

a lustro bede miec w lazience na calej scianie 2 metry wiec w kuchni juz by bylo za duzo
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 20:00   #3820
Samantha7
Zakorzenienie

Mnie raz tylko facet przepuścił w kolejce , do tego ja miałam pół wózka nawalone a on dwie rzeczy, ale nalegał ze mam isc pierwsza wiec poszłam
W pierwszej ciąży ani razu mnie nikt nie przepuścił . Za to jak urodziłam to była akcja śmiechu warta. To było jakieś myśle z Ok.2-3mce po porodzie i miałam na sobie spodnie ciążowe bo wciąż nie mogłam się w nic innego zmieścić. Pojechałam późno wieczorem Ok.23 na zakupy do za☠☠☠istego walmart bo on jest 24/7 otwarty.
Musiałam kupić sporo środków czystości papier i dla małego jakieś tam rzeczy.
Miałam koszyk nawalony do sufitu.
Były dwie kasy otwarte i kolejki takie, ze bym chyba pół godziny stała. Patrzę o kasa samoobsługowa otwarta wiec poszłam se myśle sama se to skasuje.
Babka się mnie pyta czy napewno nie chce isc do zwykłej kasy wiec zabiłam ja śmiechem , ze raczej sama skasuje sobie i dawno wyjdę zanim się to tam ruszy. A ona mi gada chodź tu i otworzyła mi kasę specjalnie Hahahahaha. Chyba myślała ze jestem w ciąży. Zdesperowana wkurzona ciężarówka

Stary 2017-06-17, 20:00   #3821
Carolles
Zadomowienie

Minini ja na Twoim miejscu bym ta ścianę pomalowala na jakiś ladny zywy odcień i zawiesila np biale ramki z jakimis fajnymi cytatami o rodzinie, domu 😊 tylko ze ja noe lubię taper bo szybko mi sie nudzą 😛

Nonie ale słodka ta Twoja córcia 😍

Samantha mialam trochę pomarudzic ale nic Twoich dolegliwości nie przebije wiec nie marudze już 😂

Vadi super ze juz remont dobiegł końca i ze zakupy sie udały. Ja mam jeszcze tyyyyyyle rzeczy do kupienia do domu tylko musialabym kredyt wziąć 😂

Morelle no to masz tak jak ja. Dwa razy zostałam poproszona bez kolejki i dla wyrównania dwa razy zjechana ze chciałam z pierwszeństwa skorzystac 😂 no cóż nie było nigdzie napisane ze kobiety w ciąży mają pierwszeństwo wiec nie mialam prawa sie upominać o swoje.

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 20:04   #3822
poprostu
Zakorzenienie

[/COLOR]Ja raz skorzystałam z pierwszeństwa jak myślałam, że zaraz zemdleje bo już miałam ciemno przed oczami tylko, że sama to wymusilam

Edytowane przez poprostu
Czas edycji: 2017-06-17 o 20:10
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 20:06   #3823
darietta
Zakorzenienie

Ja nawet nie miałam okazji sprawdzić czy mnie ktoś przepuści w kolejce do kasy.
Jedynie jeden chłopak w laboratorium.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 20:07   #3824
Samantha7
Zakorzenienie

Minini - dzięki

Nie mam ochoty na sex żaden . Tz się nie wychyla wiec głupio mi mu o tym powiedzieć . Byłoby to takie nienaturalne i takie zadaniowe . Słabo raczej :/

Nie miałam na myśli lustra na cała ścianę tylko coś na zasadzie dodania akcentu
Albo może jakiś fajny obraz w fajnych ramach.
Ja lubię styl vintage mieszać z modern.

Stary 2017-06-17, 20:10   #3825
taedio
MerDer 4ever

Emmos mam nadzieje, że to nic poważnego i taka Twoja uroda

Carolles właśnie wróciliśmy do domu, jestem padnięta najadłam sie truskawek i nie umiem sie ruszać
Edziak pozdrowiony i wygłaskany
Temat zajmowania sie psem nie poruszony
Ale bez wkurzenia mnie sie nie obyło bo usilnie namawiała Tz zeby sie napił piwa. Nie dość, że Tz mowi, że nie chce a ja nie brałam ze sobą wgl dokumentów to jeszcze do mnie "No daj sie synkowi napić". Nosz kurrr ma chłop swój rozum, czego chcesz ode mnie?!

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Minini poprzegladaj Pinteresta mnóstwo inspiracji

Stary 2017-06-17, 20:16   #3826
morelle_
Zakorzenienie

Mój mąż dziś 3 piwa wypił. Jakby co pojedziemy taxi; ))
Stary 2017-06-17, 20:20   #3827
taedio
MerDer 4ever

No ja nie mam problemu zeby napił sie w domu ale po 1. jak mowi, że nie chce to po co 15 razy wciskać? Po 2 jeszcze wrabiac w to mnie? Po 3 nie bede jeździć bez dokumentów zeby jednego piwka sie napił, w domu tez ma

Stary 2017-06-17, 20:22   #3828
Samantha7
Zakorzenienie

Carolles - No coś Ty weź narzekaj tez bo wyjdzie na to, ze tylko ja jęczę .
Każda z nas myśle ma inne dolegliwości i wszystkie już jakoś jesteśmy wykończone na swój sposób .

Taedio - masakra zachowanie teściowej

Stary 2017-06-17, 20:22   #3829
xzora
Zakorzenienie

Cytat:

Brawo za aktywny dzien i oficjalne zakończenie remontu!

Cytat:
Minini - dzięki

Nie mam ochoty na sex żaden . Tz się nie wychyla wiec głupio mi mu o tym powiedzieć . Byłoby to takie nienaturalne i takie zadaniowe . Słabo raczej :/

U mnie tez nie bedzie seksu na przyspieszenie z identycznych powodów.
W ogóle to zauważyłam, ze mi brzuch opadł. Od kilku dni za punkt orientacyjny brałam odbicie w lustrze przy umywalce - do tej pory pępek był nad umywalką, a dzisiaj był pod.... ale moze dlatego, ze wieczorem spojrzałam, a wcześniej rano.... sprawdzę jutro

Dzisiaj wykonałam kilka zadań wyprawkowych:
- wstawiłam ostatnie pranie z rzeczami Klaudii
- uprasowalam steamerem wszystkie pajace
- przygotowałam dokumenty do szpitala - wydrukowałam plan porodu, kwestionariusz, przyszykowałam ostatnie badania
- umyłam i wypatrzyłam laktator. Mało poręcznie sie to robi w garnku wiec chyba trzeba bedzie zakupić sterylizator

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 20:25   #3830
morelle_
Zakorzenienie

Mi właśnie zostało wyparzanie.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Bez dokumentów? ! Chora jakaś. ..
Stary 2017-06-17, 20:31   #3831
taedio
MerDer 4ever

Lipcówki 2017 cz. 6

Samantha No teściowa taka jest, że raz powiedziec nie wystarczy mnie 80 razu pytała co chce jeść i ze za mało pije

Xzora ja jutro mam zamiar spakować torbę dzisiaj wypralam jeszcze ręczniki wiec czekam az wyschną.

Morelle no generalnie mamy do nich jakieś 3 km wiec tragedia by sie nie stała ale i tak wkurza mnie, że nie szanuje naszych decyzji

Stary 2017-06-17, 20:33   #3832
morelle_
Zakorzenienie

Dla mnie to stanowczo za blisko hehhe
Stary 2017-06-17, 20:33   #3833
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
No ja nie mam problemu zeby napił sie w domu ale po 1. jak mowi, że nie chce to po co 15 razy wciskać? Po 2 jeszcze wrabiac w to mnie? Po 3 nie bede jeździć bez dokumentów zeby jednego piwka sie napił, w domu tez ma

Racja, tez by mnie wkurzyło zachowanie teściowej.

Moj TZ wczoraj pił piwo, ale chyba jedno. Jakoś tak nie myślałam jeszcze o nie piciu alko pod katem dojazdu do szpitala. U nas ciezko byłoby z zamówieniem taxi, wiec chyba ja musiałabym prowadzić

W ogole wczoraj jak jechaliśmy to wydawało mi sie, ze ktoś mrugal światłami. TZ na to, czy jakby go złapało to czy nie mogłabym udawać ze rodzę zeby sie wymigać od mandatu. Pomyslałam, ze ok tylko potem sobie zdałam sprawę, ze zupełnie nie wiem jakby to miało wyglądać. Czy podczas skurczy sie stęka? Nie mam pojęcia. Potem uznałam, ze bede mowić, ze wody mi odeszły a skurczy jeszcze nie ma

Stary 2017-06-17, 20:36   #3834
Carolles
Zadomowienie

Taedio mnie tez wkurza jak ktos wciska na siłę a jak tż odmawia to najwyraźniej ja mu zebraniam i wszyscy patrza na mnie jak na wariatke - no tak jasne leję go wałkiem przed wyjściem żeby czasem o piciu nie pomyslal

Samantha moje dolegliwosci to pikuś więc nawet nie ma o czym mówić 😁

Ja postanowiłam sie też spakowac tylko narazie nie mam w co bo mój tż ma sporo wyjazdów i zakosil mi torbę która sobie do szpitala kupilam 😆

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 20:37   #3835
morelle_
Zakorzenienie

Xzora u mnie też z taxi kiepsko bo to wioska i nie wro. Nie chce myśleć ile by to kosztowało. Z naszego wesela wracaliśmy z tynku taxi. Raz. Pamiętam, że było mega drogo. No, ale jak nie będzie wyjścia to nic nie zrobię.
Stary 2017-06-17, 20:40   #3836
taedio
MerDer 4ever

Morelle No jedno miasto :p ale nie nachodzą nas teściowie ani my tam nie wiadomo jak często nie jesteśmy wiec luz

Xzora No ciekawe co na to policja

Carolles No dokładnie tak! Tz pantofel i nie ma swojego zdania

Młody mi sie strasznie boleśnie wypina w żołądek

Stary 2017-06-17, 20:41   #3837
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Xzora u mnie też z taxi kiepsko bo to wioska i nie wro. Nie chce myśleć ile by to kosztowało. Z naszego wesela wracaliśmy z tynku taxi. Raz. Pamiętam, że było mega drogo. No, ale jak nie będzie wyjścia to nic nie zrobię.

No tylko ze łatwiej z miasta pojechać na wieś, a moze byc ciezko znaleźć taksówkę ktora przyjedzie na kurs do was. Zwłaszcza jak na czasie zależy

Stary 2017-06-17, 20:43   #3838
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
No tylko ze łatwiej z miasta pojechać na wieś, a moze byc ciezko znaleźć taksówkę ktora przyjedzie na kurs do was. Zwłaszcza jak na czasie zależy

Racja, no ale nic innego nie zrobię wtedy. Mam nadzieje, ze jednak pojedziemy naszym autem
Stary 2017-06-17, 20:45   #3839
poprostu
Zakorzenienie

Xzora mecze Cię z tym olejem z wiesiołka ale jaki masz? Bo kupiłam oeparol i ma 500, a gdzieś czytałam żeby łykać 1000

Do porodu tez można karetkę wezwać i znam przypadek że dziewczyna tak zrobiła bo mieszka na wsi i za daleko do miasta, a bała się że zacznie rodzić w taksówce. Chociaż to ostateczność ale ona faktycznie od odejścia wód urodziła w godzinę
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-17, 20:46   #3840
morelle_
Zakorzenienie

Tylko karetka raczej nie zabralaby ojca po %
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości