|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
super
![]() Cytat:
Co do sytuacji pieska z dzieckiem, całe szczęście, że nic się nie stało. Też bym się wkurzyła, jakby jakieś dziecko walnęło po pysku mojego psa czy kota. |
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz nam tu jakis czarny koń wyskoczy
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2017-06-19 o 14:49 |
|
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
ANNAPAULA super że po wizycie ok!
![]() Mam w domu jakieś 6kg swojskich truskawek od babci mojego męża. Są przepyszne, bez porównania do tych kupnych. Część zaraz leci do zamrażarki. Jak ktoś chętny na konsumpcję to zapraszam
|
#4145 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się czy dam radę zrobić sernik na zimno tak mi się chcę...
|
#4146 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaz 2lata temu mielismy tez obiadokolacje ale byly w godzinach 16-21 wiec idealnie bo wracalismy po calym dniu i jeszcze po 20tej zdazylismy zjesc Cytat:
rodzić mozesz po fryzjerze ![]() Cytat:
ze zwierzetami trzeba uwazac, jakkolwiek nie bylyby oswojone to zawsze przy malych dzieciach jest ryzyko - czy to przypadkowego podrapania czy przewrocenia przy zabawie z psem.. nasz owczarek oswojony od poczatku z dziecmi a jak sie bawią z synem to ile razy go nadepnie, podrapie czy wpadnie w niego i przewroci - nie celowo - to zwierze i nie ma wyczucia poprostu Cytat:
![]() wiec wiesz Cytat:
i makaron ze szpinakiem!!!!!! aaaa mniammmm Cytat:
![]() Cytat:
jade po syna do przedszkola. potem do lidla - jakies lody kupimy ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Cytat:
a ja bez miksera to se moge pomarzyc o cieście co do deklaracji pediatry i poloznej w szpitalu - to szpital tego wymaga, ale nie ma obowiązku juz wtedy sie określac co do konkretnego lekarza. mozna powiedziec ze jeszcze nie wybraliscie i tyle. nic wam nie zrobią. wiadomo że bedą naciskać bo chcą mieć czysto w papierach, ale prawnego obowiazku nie ma!
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rób smaka, bo mi się na pewno nie będzie chciało robić sernika |
|
|
|
|
#4148 |
|
Rozeznanie
|
Ja zrobiłam sobie na obiad makaron z truskawkami 😍 truskawki mam swoje z działki, bez żadnej chemii a takie słodkie 😊
Ja się wychowałam z Rottweilerami - 2 dorosłe psy i młode psiaki też się zdarzały. Nasze były takie przytulasy, przynajmniej dla nas z domu. Nawet jako mała dziewczynka chodziłam do weterynarza z tym psem (80kg żywej wagi) na smyczy, tata szedł zawsze za mną i pilnował. Nigdy nie warknal na mnie czy brata - tak zostały Wychowane, ale jak ktoś obcy kręcił się przy ogrodzeniu, to były psy typowo obronne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pozałatwiałam kilka ważnych spraw. Przychodnię i meldunek, żeby mi dziecia nie zameldowani w mamy domu
mam to z głowy u mnie ostatnie wyprawkowe pranko się pierze, zostanie prasowanie. Co do rozstępów, ja nigdy nie miałam, a teraz na biuście masakra. Na brzuchu nic i mam nadz, że tak zostanie. Ale niestety piersi mam teraz ohydne, mało tego, pręgi wystają mi spod bikini. Mam nadzieję, że po porodzie to się zmniejszy, bo jak nie to będę usuwać. Cytat:
Kciuki żeby wóz jak najszybciej dotarł Cytat:
Właśnie żałuję, że wtedy w rossie nie wzięłam. Odśpiewałam piątakiem do puszki ![]() Cytat:
Że ile? ![]() Kciuki dla wizytujących. Byłam w pepco, dopiero pani skanuje przeceniony towar. Aha, w hm kupiłam za 30zł szary sweterek z misiem, który na stronie nadal jest za 50zł. Myślałam, że idą w parze sklepy online i stacjonarne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za Wasze wypowiedzi odnośnie budżetu
Nulka to Twoja babcia chyba w świetnej kondycji, co? Super! To się dzisiaj naszyłam Tyle nam zeszło w sklepie wózkowym, potem jeszcze wizyta na targu po czereśnie, truskawki i fasolkę szparagową, że dopiero dotarłam do domu.Nie było tego koloru mutsy, który chciałam zobaczyć na żywo Czyli Farmer Fishbone Shadow... W katalogu i w wersji elektronicznej wszystkie mutsy wyglądają zupełnie inaczej niż na wzorniku, więc trochę boję się ryzykować, nie widząc wózka w całości.Także jesteśmy PRAWIE zdecydowani na Mutsy Evo Farmer Mist z jasną ramą, ale jeszcze się przespimy z tą myślą Dostępny od ręki czyli 2-3 dni + mały rabat ok dwie stówki mniej, niż w sklepie internetowym gdzie chcieliśmy kupić 1497877324211.jpg Kolor jest bez szału, nie powalił nas, ale elegancki. Spacerówka lepiej się prezentuje niż gondola. Kciuki! Cytat:
Wow, piękna waga! Brawo za usg!
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka uwielbiam makaron z twarogiem i truskawkami
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Anna Paula piękna waga maluszka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4152 |
|
*sportaddict*
|
Nie straszcie mnie
Jeszcze wyszły mi jakieś skurcze dość regularne na KTG ale z poziomu 40 więc chyba jeszcze nie ma co swirowac. Ja ich nie czuję w ogóle. Anna Paula Ale juz duza!
|
|
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
Babcia - lat 78, wsiadła dzisiaj rano w autobus i przyjechała z Łodzi na Kujawy
ogólnie szalona kobita, potrafi ze swoją sąsiadka wsiąść w pierwszy lepszy MPK w Łodzi i pojechać sobie gdzieś na wycieczkę (oczywiście w obrębie miasta) I pół dnia ich nie ma i nigdy nie wiadomo gdzie wyląduje dobrze że chociaż telefon przy tyłku nosi i zawsze jest z nią jakiś kontakt Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja codziennie rano jak wchodzę na nasz wątek to mam taki lekki stres, że zaraz przeczytam, że któraś z Was już urodziła
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Sill mnie się podoba taka klasyczna szarość ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka, fajną nasz babcie.
Siilmariien - mi sie bardzo podoba wybrany przez was kolor wózka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zauważyłam delikatne rozstępy na piersiach, mialam nadzieje ze skoro do tej pory nie mialam to nie bede miala.. czym smarowac zeby wiecej nie bylo?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4158 |
|
Wtajemniczenie
|
Waham się jeszcze trochę czy nie lepszy ten jeansowy, tylko we wzorniku kolor jeansu był ciemniejszy niż na zdjęciach i ciężko stwierdzić jak cały wózek na żywo wygląda
No i taki motyw jeansowy może się dość szybko znudzić, nie? 1497880637241.jpg |
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chciała być w takiej formie w tym wieku.
|
|
#4160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Instagramie tego jeansu? Ja bym wybrała szary. Cytat:
Rozstępy kwestia genetyczna wiec nie ma znaczenia czym będziesz smarować, byle dobrze nawilzalo. Mi podrasował balsam Palmers i olejek migdałowy. Niestety mogą sie pojawić rozstępy tuż przed samym porodem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4161 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co so tej sytuacji jeszcze dodam, że jakby pies ugryzł dziecko to oczywiście by była nasza wina i psa, a nie tego że dziecko go biło i wkładalo ręce do miski w której miał pysk.. Ta mniejsza jeszcze go kopała czasem mam ochotę chować psa przed niektórymi ludźmi..Cytat:
na szczęście ich nie widać bo są na dole, smarowanie kompletnie nic nie daje, jestem tym trochę załamanaCytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4162 |
|
Wtajemniczenie
|
Sill, ja jestem za tym szarym, wyglada super
![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#4163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Stwierdziłam, że jednak kupię ze 2 kaftaniki. Nie podoba mi się ten typ ubrania, ale doszłam do wniosku, że mogą się przydać. Nie chcę przepłacać, dlatego zamówię coś na allegro. Brała któraś z Was te może? http://allegro.pl/koszulka-niemowlec...779107679.html
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu... Vadi, no to.kciuki
za wszystkie wizyty dziś także mocno zaciskam kciukasy! I dziękuję za wasze ![]() Chilli Wcale ci się nie dziwię. Ja tez nie mam ochoty na miziajki... zresztą mina męża jak wspominam ze chyba przed terminem by sie zdało jest bezcenna... to przerażenie w oczach ![]() Odpoczywaj... samo przyjdzie w odpowiednim momencie. Nam też sie marzy kamper... trzeba,zacząć odkładać kasę ![]() Samantha... za Ciebie kciuki, bo też sie biedna męczysz ![]() Chilli Ja wczoraj w Pepco upolowałam.bluzę na 74. A obiad wypas... ide jesc swój a potem tonę truskawek! ![]() AnnaPaula ładna waga niuni.Morelle Dalej tego nie widze :/ Może tak.być... że urodzą, tez nas, po których się nie spodziewamy. Sill Szary mi się bardziej podoba... i jest bardziej uniwersalny, gdybyś chciała sprzedać wózek. Ja po wizycie, mały waży 2970 , 36t.2d. Wszystko jest dobrze. Wygląda na zdrowe dziewczyny. Nie uwierzycie!!! Moja szyjk ma ma 4,5 cm zamknieta jestem... ale glowka nisko, jest ruchoma, czuć ją. Tak, że jeszcze sobie pochodzę z brzuszkiem ![]() Mały ma moj nos ![]() 1497882077370.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4166 |
|
*sportaddict*
|
Mała, no to zaszalałaś z szyjką
A zdjęcia zazdroszczę bardzo
|
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4168 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaka szyjka!!!
Dałaś czadu! Pf pf, zdejmujemy Cię z podium!
|
#4169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję wizyty! Cytat:
!Co do rozstępów to ja nie mam.
|
|
#4170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mojego psa nie balabym sie zostawic z dzieckiem. Jest bardzo dobrze wychowany. Umie siedziec spokojnie nawet jak dziecko ciagnie za ogon. Wiec wiem ze krzywdy zadnej nie zrobi. Osobiscie tez koty toleruje ale nie lubie. Jak mialam jakies 8lat siedzialam u znajomych i glaskalam kota. Ten ni z gruchy ni z pietruchy wbil mi pazury w reke!! W dodatku ten jeden jego pazur zostal mi w tej rece. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

wszystko jest ok 

dobrze, ze tego nie widziałam, bo bym zrobiła sajgon
Ale to jest temat rzeka, niestety.

mam to z głowy
zrobilam mam nadzieje ostatnie zamowienien na gemini juz chyba wszystko niezbędne do wyprawki noworodka mam.
ale z radością poczekam aż dotrze. Zamówiłam używany przez olx z Wrocławia więc do środy siedzę jak na szpilkach bo aż sie boję czy bedzie taki jak na zdjeciach

Super!
Tyle nam zeszło w sklepie wózkowym, potem jeszcze wizyta na targu po czereśnie, truskawki i fasolkę szparagową, że dopiero dotarłam do domu.

na szczęście ich nie widać bo są na dole, smarowanie kompletnie nic nie daje, jestem tym trochę załamana