|
|
#4801 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nas wszyscy namiętnie czytają, A my nadal twarde jak żelki z biedronki 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4803 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie czkawka nie przeszkadza, u mnie jest delikatna bardzo
![]() Sam ładnie Ci wyszła ta poduszka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4806 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4807 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4808 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dzisiaj zdjęcie brzucha.
27t5d vs 34t6d vs 37t5d IMG_1498037852.643393.jpg IMG_1498037873.675580.jpg IMG_1498037886.225940.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4810 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Powodzenia nandzisiejszych wizytach!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj poklocilam.sie z męzem wieczorem. mialam kryzys czy my wogole zdążymy z tym remontem zanim urodze. ja nie mam gdzie pójść z dzieckiem z razie czego. u moich rodzicow jesli juz to musialabym spac na kanapie... odpada. bo przeciez nie bede ich prosic zeby mi oddali swoją sypialnie. oni mają po podziale domu z bratem duzą kuhnie, osobną sypialnie i ogromny salon. nie ma opcji ze bede mieszkac w salonie gdzie caly dzien cos sie dzieje. i mowie o tym męzowi ze sie tym martwie a on wyskoczył na mnie że przeciez cale dnie pracuje a po pracy remontuje i ze o co ja mam pretensje... nosz kur... to nie pretensje tylko moje obawy... oczekiwalam bardziej uspokojenia że zdążymy zebym sie nie martwila a ten zrobil afere. poryczalam sie. dzis nawet nie rozmawialismy rano. ale serio sie martwie czy zdążymy...
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka kciuki! Pewnie dzis zobaczysz swoja kruszynke 😍
|
#4813 |
|
Zadomowienie
|
Emmos siostro widze ze mamu taki sam sposob ma pakowanie 😁 ja wszystko co mam zamiar zabrac do szpitala rzucilam na łóżko a obok torbę i myślę jak to upchnąć😛
Karola dobre określenie 😂 Mala Dziewczyny które pija liscie malin czy Wasze lisice tez maja konstystencje "puchu" nie sa takie sypkie jak to herbaty lisciaste tylko takie klębuszki sie robia? Zaczelam pić ten napój bogów, nie takie zle w smaku😊 tylko mnie ta konsystencja zastanawia. Samantha fajna poducha! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Minini
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
Mój mąż ma niezłą bekę z naszego forum
![]() Wkońcu przyszedł element szafy do pokoju małej,popołudniu złożymy i pokój gotowy A chilli to dziś się wogóle nie odzywała? tyle emocji na forum a mój laptop całkiem padł
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dziewczyny jeszcze w dwupaku. Troszke mnie pobolewa na dole ledwo sie mogę przekręcić ale skurczy nie odczuwam chyba ze jakies bezbolesne mam. Bo na ktg cos zapisalo a ja nic nie czuje. Obstawiam przyszly tydzien przy dobrych wiatrach.
Dzis bylam w labo i mega sie zdenerwowałam przede mną pobierala krew dziecku ktore sie wyrywalo po czym usiadlam i na poreczy od reki bylo nie domyte od spodu i dotknełam krwi. Na szczescie zadnych ran nie mam od razu umylam rece i babeczka dosc duzo plynu dezynfekujacego mi dala ale stres byl. W domu tez wyszorowalam reke i dezynfekcja. |
|
|
|
#4817 |
|
*sportaddict*
|
Xzora wyglądasz super
|
|
|
|
#4818 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja lubie niektóre blogi i vlogi ale niewiele bo jak ktoś kategorycznie narzuca jakąś swoją wizję komuś to mnie odrzuca.Te laski ze stanów też czasami oglądam np. jak ogaraniają chatę itp. ale jakichś cudownych sposobów nie odkryłam ale ja mam ☠☠☠☠☠☠☠ca na punkice sprzątania nic mnie tak nie odstresowuje więc zaraz mam wyrzuty ,że oglądam zamiast u siebie robić Ja też uwielbiam te Twoje historie czytać cytowałam wcześniejszy post ale nie wlazł, Moja teściowa od jakiś 3 lat dostała ☠☠☠☠☠☠☠ca na punkcie oszczędzania ogólnie jest u nich mega zimno w zimie bo szkoda grzejniki podkręcić , mi np. kazała sprawdzić na rachunkach czy mamy jakąś taryfę godzinową na prąd i żebym wtedy prała i gotowała bo ona sobie sprawdziła i tak robi ,kiedyś tżtowi powiedziała żeby zwiekszył sobie ratę kredytu i szybciej spłacił haha i chyba zęby w ścianę ale np. ona wodą z pralki z płukania myje podłogi , przestała chyba kupować jakąkolwiek chemie bo kibel i wanna wołają o pomstę do nieba ostatnio tż wyszedł od nich z wc i mówi :mamo tą deskę to moglibyście umyć albo najlepiej wymienić bo to masakra a ona ,że nawet jak wymieni to niedługo będzie to samo wannę jakby cifem wyszorować albo domestosem to nikt by nie poznał a najlepsze jest to ,że z nimi mieszka siostra tż z synem i ona jest w moim wieku i nic nie ogarnie masakra ale jak się szykuje na randez vous ze swoim obszczymurkiem to okupuje łazienkę 2h taka z niej pięknisia.Ma dwa szczury śmierdzi tam u niej w pokoju jakby miała 2 kobyły w stajni i tż mówi Ty mogłabyś tym szczurom kiedyś zmienić a ona ,że ojciec siedzi w domu z jej synem to mogliby zmienić Cytat:
ja mam tą samą fazę na flaczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a masz jakiś magiczny sposób na kurze na meblach ?skoro nie szmatką.Cytat:
Ja wczoraj padłam jak kłoda ale w łóżku bardzo mnie wszystko boli tak ciężko się ułożyć w miarę bezboleśnie dodatkowo już mam problem ze wstaniem z łożka na siku w nocy ,skurcze mam cały czas praktycznie ale nieregularne do tego Bożeny boli ale to może po badaniu tak.No i ciągle mi mokro sorry za szczegóły.Dzisiaj tż w pracy ja się z domu już nigdzie nie ruszam bo się boję więc chyba poogarniam i będę się lenić...
|
|
#4819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ciekawe, czy piłki lekarskie ważą aż 15kg....Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4820 | |||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w poniedziałek mam wynik gbs i zrobię od razu krew i mocz
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Chilli :/ Ja jestem we wro zameldowana i słabo mi na samą myśl.
|
#4822 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Cytat:
współczuję |
||
|
|
|
#4823 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czytalas o tym że niektore kobiety proszą o spakowanie swojego łożyska a potem miksują po kawalku z czymś i wypijają? że niby tyle wartości odzywczych w nim jest... bllleeeee Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4825 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#4826 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4827 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś to było urocze, ale teraz jak ma tyle razy dziennie i szczególnie wieczorem to już jest udręka
![]() Cytat:
Tak - czkawka to takie rytmiczne jakby podskakiwanie na początku nie umiałam w 100% powiedzieć czy to czkawka ale teraz nie mam wątpliwości!Z zakupami też tak mam, jak pojadę do miasta to nakupuję wszystkiego co mi oczy każą a później cały dzień jem na szczeście dużo owoców! Cytat:
no chyba że czkawka w nocy - wtedy to już może zdenerwować bardzo!Cytat:
Ale Ty jesteś zgrabna w tej ciąży ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak zmusić małego do znieny ułożenia? Macie jskiś pomysł? Nie wyrabiam już... nawet wstać nie mogę, i przez to też skurcze mam, kluje od dołu jakby tak noge trzymał lub nie wiem co
???Xzora Obłędnie wyglądasz ... zazdroszczę ![]() Mi się waga waha od 10-12 kg zależy jak złapie wodę... dziwnie:/ Te zdajęcia z porodu...to dla mnie.lekka przesada, to sa wspomienia, które raczej dość mocno wryją się w pamięć wiec po co, żadna przyjemność to oglądać :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-06-21 o 12:08 |
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Niby głupota a dla mnie Cool , ze takie coś teraz se mam i ja 

nie wiem co to bo ja nie mam infekcji żadnej. 

i mic sie nie bój, to Twoj wielki moment 

wannę jakby cifem wyszorować albo domestosem to nikt by nie poznał a najlepsze jest to ,że z nimi mieszka siostra tż z synem i ona jest w moim wieku i nic nie ogarnie masakra ale jak się szykuje na randez vous ze swoim obszczymurkiem to okupuje łazienkę 2h taka z niej pięknisia.Ma dwa szczury śmierdzi tam u niej w pokoju jakby miała 2 kobyły w stajni i tż mówi Ty mogłabyś tym szczurom kiedyś zmienić a ona ,że ojciec siedzi w domu z jej synem to mogliby zmienić
współczuję