|
|
#4831 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
nie takiej koncowki ciąży oczekiwalam. w takim razie ide coś do jedzenia sobie naszykować. oby pomogło! u was juz prawie koniec.. u mnie konca nie widac też nie rozumiem jak.można zjadać samą siebie
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziekuje za
miłe komentarze ![]() Mała - moze sie poruszaj, zrob psa z głową w dół? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4833 |
|
Wtajemniczenie
|
Xzora ale lachon z Ciebie tylko brzuszek urósł ,masz świetne nogi takie smukłe
![]() Darietta - ło mamo no to miałaś stresik. Morelle ale właśnie liczy się miejsce zamieszkania dlatego ja chcę skłamać heheh bo jak dzwoniłam na Hubska to mi powiedziała ,że składam tam gdzie mieszkam a ja we Wro za chiny nie chcę tego załatwiać więc muszę napisać ,że mieszkam u mamy no kurde mogę np. szukać mieszkania czy coś i za miesiąc już mieszkać we Wro co nie ? ![]() Mała współczuje może spróbuj jakoś raz na jednym boku chwilę raz na drugim jak mały mój się bardzo boleśnie wypina to właśnie jak się na boku walnę to pomaga.
|
#4834 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak samo zjadania łożyska pod różnymi postaciami... Cytat:
pieknie rosniesz! ![]() Cytat:
|
|
#4835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmieniaj pozycje, moze cos sie ponaciągaj lekko.. oby przeszło
|
|
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
Minini- martwisz się to dlatego ale tż pewnie też i ciężko mu ale może dobrze zrobi mu takie przypomnienie i się bardziej zmotywuje !
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Idę robić na obiad cukinie faszerowane mięsem
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Mój organizm daje znaki że poród tuż tużtuż. Bo siara z cyckow zaczyna leciec a caly czas spokój miałam. Troszke strupkow było jak te nakladki nosiłam a tak cisza.
|
|
|
|
#4839 |
|
królikoholiczka
|
podeślij trochę jak zrobisz
|
|
#4840 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w kuchni od nowa gładzie bo "fachowcy" zdu... i trzeba poprawiać, potem tylko płytki na podloge, pomalowac sciany i na jedną tapete. meble do kuchni sie robią. pomijam lampy, kontakty, gniazdka bo to juz pierdoły. w łazience są tak krzywe ściany że trzeba całe równać. a ekipy żadnej nie mamy. jeden facet przyjdzie polozyc plytki w lazience ale dopiero jak juz beda sciany gotowe... nie mówie o posprzątaniu tego całego syfu bo np. zapomneli okleić drzwi podczas szlifowania i cały pył rozniósł sie wszedzie... to tez mnie doprowadza do szału bo ja nie mam siły zeby codziennie odkurzac i wycierac cale mieszkanie! a.przecież nie bedziemy życ w takim kurzu! Cytat:
robie sobie truskawki z bananem i jogurtem
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze kombinujesz
|
|
#4842 |
|
Wtajemniczenie
|
Cukinia faszerowana mięskiem to lubie
truskawkami już się chyba przejadłam ale za to czekam na jagody tylko nie wiem kiedy będą ale mam mega chrapkę...
|
#4843 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tak krocze boli ze nie umiem przekręcić się bezboleśnie! Nie mogę zlokalizować bólu, boli mnie po prostu wszystko.. Nie ważne czy leżę czy chodzę, teraz to juz nie lekkie pobolewanie jak do tej pory
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4845 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Mnie boli kość ogonowa. I ani siedzieć ani leżeć ani stać. Ledwo się ruszam
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale laska Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, uświadomiłam sobie że pierwszego synka urodziłam dokładnie na tym etapie ciąży, co jestem dziś
Szymek urodził się z wagą z 3380, a dziś wychodzi że młodszy brat waży 3360
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Minini
Tż pewnie też ma stresa, też myślę, że moj mąż zareagował by podobnie. Presja, brak czasu, zona w ciąży itp. Ale rozumiem Cię bo.ja tez czasami po prostu chce sie wygadać i upewnić, że on ma wszystko pod kontrolą. Powiedz mu to, co nam napisałaś moze zrozunie, ze nie warto sie unosić tylko czasami uspokoić Twoj niepokój.Mały chyba śpi, bo mam chwilkę ulgi... ale boję się wstać dosłownie. Aaa....już nie śpi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4849 |
|
królikoholiczka
|
Moja dziś nie daje mi spokoju.. Cały czas się wypina i kopie.
|
|
#4850 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Chili dobrze, że się odezwałaś, zaczęłam się już niepokoić!
Cytat:
![]() A Ty niezmiennie na każdym zdjęciu laska Poza rosnącym brzuszkiem zero różnicy!Cytat:
Współczuję tego remontu Mocne kciuki żeby szybciutko udało się skończyć Cytat:
Cytat:
Czereśnie dobre na wszystko! Może pomogłoby kołysanie biodrami (w pozycji z wypiętym tyłkiem, opierając się łokciami np. o stół)? Takie przenoszenie ciężaru z jednego biodra na drugie... |
||||
|
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
Xzora pięknie Ci w ciąży!
Dobrze ze Wasze liscie mają taką konstystencje bo juz myslalam że z tymi.moimi cos nie tak jest 😁 Minini, Emilia współczuję niedokończonych remontów! My mieszkaliśmy przez miesiąc w domu gdzie w międzyczasie (tzn w wolnym od pracy czasie) tż szpachlowal i malowal caly przedpokój i klatkę schodową i tak z doskoku mi kurzyl codziennie...oj trafialo mnie ale wiedzialam ze musi to zrobic no i byliśmy we dwoje a nie wyobrazam sobie gdybysmy mieli dziecko wtedy. Ojeju Chilli ta siostra tżta to jakaś ułomna za przeproszeniem? Ja mam wyrzuty sumienia jak wanne i kibelek wyszoruje raz na tydzien tylko bo czesciej nie mam po co a gdzie to tak zapusic:szok: ale ja znak takich ludzi i to mlodych co sie stroja w najlepszych sklepach i chodza po knajpach zawsze odpieprzeni a w domu z brudu wszystko sie klei fuuuj 😠 Samantha ja z Twoich historii placze ze śmiechu czasami. Ostatnio tż sie pyta co sie stało bo sie tak śmiałam a Ty pisałaś o tym że sie zamknęłaś w łazience przed młodym i miałaś zamiar się utopic 😆 może nie powinnam sie śmiać ale ja mam bujną wyobraźnię i wszystko mi sie tak komicznie przestawia 😁 Boshhhh czekam na kurieraaaaa i sie doczekać nie mogę a chcialam sobie pojechac jeszcze gdzieś bo jutro bede w domu uziemiona 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Boże jak ja się dziś nudzę!
|
#4853 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja biorę cienki rożek do szpitala bo mi się ostatnio sprawdził. I kocyk na wyjście, a tak to pieluchy i otulacz. Myślę że spakowałam wszystko z nawiązką i zmieściłam się w niewielkiej walizce. Jestem z siebie dumna 😁 Moja córka wstała dziś o 3:30. Myślałam że ja wydziedzicze. Ide pastować podłogi. Chemikalia tak mi pachną że codziennie coś pucuje 😁
|
|
#4854 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bede liczyć na mamę Cytat:
masz o tyle lepiej że masz gdzie mieszkać. ja w tym calym bałaganie siedze od ponad 2 miesiecy Cytat:
Cytat:
a mąż.. ehh... niestety wiem że nie ma tego pod kontrolą jest z tym sam. ja mu nie pomoge, teść tylko sie mądrzy a ekipy żadnej nie dalismy rady ściągnąć jade zaraz po syna. dziś mają popoludniu piknik rodzinny w przedszkolu. musze go odebrac wczesniej zeby cos zjadł konkretnego i przebrał sie bo jego grupa ma byc na zielono nie chce mi sie tam iść zabardzo. wolalabym w ciszy odpocząć gdzies w cieniu. nie mam humoru od tej wczorajszej kłótni.
|
|
|
#4855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Morelle może słoneczko i leżaczek? ja jadę dziś do mamy bratowej pazury zrobię już chyba ostatni raz przed porodem i trochę z dzieciakami i piesełami na słońcu posiedzę.
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem na IP. Zaczęłam ćwiczyć z Aniballem i zobaczyłam, ze mam krwawienie z pochwy. Raczej nigdzie sie nie zadrapałam dlatego zdecydowałam sie przyjechac i to sprawdzic.
Poki co położna zbadała tętno dziecka, kazała pokazać wkładkę i powiedziała, ze to nic takiego. Generalnie jej podejście do mnie takie, ze nawet jej o tym Aniballu nie powiedziałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia gratuluję szyjki i wizyty
![]() Cashmere, zacna waga ![]() Jon, mój też ma czkawkę że 3 razy dziennie! Samantha, dobrej nocy! Śliczna poduszka ![]() Karolina, przyrównanie do żelków- padłam😆 Xzora, ciągle lachon i jakie szpile:p Minini, nie martw się, zdążycie z remontem. Teraz to TŻ przyspieszy na pewno;* Zjadanie łożyska? Bleeee Emilia, Minini, współczuję Wam tych remontów bo sama przez to przeszłam. U mnie uda się skończyć miesiąc przed porodem a i tak wydawało mi się że nie ogarnę tego wszystkiego. Oby Wasze remonty jak najszybciej się skończyły ![]() Xzora, jejku mam nadzieję że nic poważnego się nie dzieje. Jesteś pewna że przy ainballu niczego nie uszkodzilas? JA się wybrałam na spacer i łaziłam 2,5h. Teraz padłam -.- Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Tak sobie pomyślałam, że teraz już nastał taki czas, że każda z nas może urodzić lada dzień. Ta z terminem na początek lipca i na koniec. Nigdy nic nie wiadomo.
|
|
#4859 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi tez ciagle mokro. Aż mi cieknie po nogach jak jestem bez ciuchów a wkładka ciagle mokra. Cytat:
|
||
|
|
|
#4860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

ciekawe, czy piłki lekarskie ważą aż 15kg....
współczuję 

???

w kuchni od nowa gładzie bo "fachowcy" zdu... i trzeba poprawiać, potem tylko płytki na podloge, pomalowac sciany i na jedną tapete. meble do kuchni sie robią. pomijam lampy, kontakty, gniazdka bo to juz pierdoły. w łazience są tak krzywe ściany że trzeba całe równać. a ekipy żadnej nie mamy. jeden facet przyjdzie polozyc plytki w lazience ale dopiero jak juz beda sciany gotowe... 

Poza rosnącym brzuszkiem zero różnicy!
Mocne kciuki żeby szybciutko udało się skończyć
jest z tym sam. ja mu nie pomoge, teść tylko sie mądrzy a ekipy żadnej nie dalismy rady ściągnąć
nie chce mi sie tam iść zabardzo. wolalabym w ciszy odpocząć gdzies w cieniu. nie mam humoru od tej wczorajszej kłótni.

wannę jakby cifem wyszorować albo domestosem to nikt by nie poznał a najlepsze jest to ,że z nimi mieszka siostra tż z synem i ona jest w moim wieku i nic nie ogarnie masakra ale jak się szykuje na randez vous ze swoim obszczymurkiem to okupuje łazienkę 2h taka z niej pięknisia.Ma dwa szczury śmierdzi tam u niej w pokoju jakby miała 2 kobyły w stajni i tż mówi Ty mogłabyś tym szczurom kiedyś zmienić a ona ,że ojciec siedzi w domu z jej synem to mogliby zmienić
a masz jakiś magiczny sposób na kurze na meblach ?skoro nie szmatką.