|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Dziewczyny współczuję wam wszystkich dolegliwości ... sobie zresztą też
Nocki co raz cieższe ... Chilli Czadowo z tym czopem! Coś czuję, że raptem się coś zacznie... kurde takie siedzenie na bombie....az mnie to przeraża... trzymam kciuki ![]() Darietta Obiad to niezłe wyzwanie... trzymam kciuki Morelle Slodziak Widziałyście ten.filmik, który wrzuciłam o psach?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sliczny! Też bym mogła kupić taki do pokoju juniora ![]() Cytat:
Super że wstałaś i działasz! Powodzenia!Cytat:
|
|
#1113 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
i ![]() Cytat:
|
|
|
#1114 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ciasto to omomomomomommm 😍😍😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
Darietta trzymam kciuki za obiad i zebys powolutku zaczynala stawiac coraz wieksze kroki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez myszowata1313 Czas edycji: 2017-06-24 o 13:16 |
||
|
|
|
#1115 |
|
królikoholiczka
|
ja znowu mam zgagę bleee
Tż do mnie dzwonił i mówi że robi porządki w kuchni... ciekawe czy będzie większy burdel niż teściowa zrobiła. Będzie musiał mi zrobić zdjęcia :P bo nie odpuszczę
|
|
#1116 |
|
MerDer 4ever
|
Myszowata urlop niech se bierze, tego nikt jej nie broni :p chodziło mi bardziej o to żeby podkreślić, że poradzicie sobie z Tz sami, przez pierwsze 2 tyg minimum odwiedzin itp :p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1117 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Taedio, poprostu super wyglądacie, zgrabne brzuszki trochę podejrzanie małe ![]() Anna Paula kolejny zgrabny brzuszek. Samantha twojego brzuszka to nikt nie pobije. Cytat:
nie przejmuj się, może sobie to przemyśli jeszcze. Zresztą nie wierze, że niedenerował by się w pracy co tam z Wami.Nulka ten Twój brzuch jak przyklejony od kogoś Taki okrąglutkiJakie 21kg? gdzie ? Dziewczyny wiem, że temat był już poruszony, ale z moją pamięcią ostatnio jest baaaaaaardzo źle. Mogłybyście mi napisać od którego tygodnia zaczęłyście pić herbatkę z malin i w jakich ilościach? |
||
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka Twój brzuszek to na prawdę piłka
ślicznieDevilek z tą dawką wiesiołka było do Vadi Morelle jaki pienio Myszowata powiedz jej żeby urlop wykorzystała jak chce, a Ty ja poprosisz jak będziesz miala taka potrzebe i nie chcesz sprawiać jej kłopotu Oby cukrzyce Wam odeszły wraz z ciążą To dziwne z tymi bólami w pachwinie, miałam raz to wiem o co chodzi ale czemu to tak się dzieje :/ I sorry za moje żale ale tak chyba jest, że na koniec ciąży człowiek jeszcze bardziej przeżywa emocje i jak coś nie gra to można być drama queen Cashmere no znowu pokazał, że byłam strasznie głupia i naiwna jak się w nim zakochałam ale to szkoda słów.Z nerwów zjadłam batoniki które były do szpitala |
|
|
|
#1119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak nogi się trzęsą to spróbuj gotować z krzesłem. Jak miałam leżeć a trzeba było obiad ogarnąć, to przy blacie miałam krzesło i jak było mi słabo to poprostu siadalam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1121 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Uff zdążyłam do punktu pobrań...
Dzięki dziewczyny Na razie cały czas boli, nie tak mocno jak wczoraj i przede wszystkim jak siedzę, ale mam świeczki w oczach... Jak nie przejdzie do poniedziałku to dzwonię do gina, nie wiem po co, bo co on poradzi, a we wtorek i tak mam wizytę, ale już wymiękam... Jeszcze jakieś dziecko w luxmedzie po ostrym dyżurze i nie wiadomo co mu jest na mnie nakaszlało i zestresowałam się że coś na pewno złapię... Aż się rozpłakałam jak wyszłam Kropla goryczy... Cytat:
Zaraz wrócę do domu, to chyba się położę... Cytat:
Czułam się jakby mała zaczęła źle wchodzić w kanał rodny... A dla Ciebie kciuki dalsze za szybki rozwój akcji! Cytat:
No ciężkie jakieś te końcówki ciąż naszych, w pierwszej nic mnie nie bolało, tylko brzuch się napinał.. Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
|
Darietta kciuki za obiad. Na pewno będzie pyszny, po takim czasie nie gotowania
![]() Dzisiaj coś grawitację bardziej odczuwam, taki jakiś ciężki ten brzuch mam. Ani wstać, ani obrócić masakra. |
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie przy napięciu brzucha pobolwa trochę. Mam nadzieje ze to jeszcze nie to, bo wnikam sobie ze rodze w lipcu! Jeszcze tydz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Meja herbata 1l od 34tc
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja prdle jak mnie Tz wkur o 3:30 w nocy
![]() ten koleś jest jak memlo jakieś. Jakby nas napadli i zaczęli mnie gwałcić to by spojrzał i powiedział o a co tu się dxieje? Dobranoc bo ja śpię i by kurna poszedł spać. O 3:30 maszyna od klimatyzacji zaczęła wariować i zaczęła skrzypic i trzeszczeć okropnie jakby coś tam w ten wiatrak w środku wpadło co jest niemożliwe tylko ona już w zeszłe lato wariowała tak. Mówiłam Tz żeby kupić nowa ale po co? Mam ochotę założyć glany i z kopa to wypierd z okna to może Tz się ocknie w końcu ![]() Jak to zaczęło wariować to on podniósł głowę i ooo a co to i się odwrócił na drugi boczek i sobie smacznie zasypiać znów zaczął ![]() A to kurna taki łomot, ze ja wyskoczyłam z łóżka jak poparzona żeby to wyłączyć, a ten matol miał bliżej do tego żeby wyłączyć. Tak się zaczęłam drzeć , ze cud ze starszak nie obudził się. Od tamtej pory mi zaczęło bolec więzadło z pr.str. Nie mogłam zasnąć dobrze ![]() No niech go posra poprostu ![]() Teraz jest 6:50 a od 5:30 nie spie bo zgaga mnie meczy a teraz to już jestem głodna okrutnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1126 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
1/2
Cytuję na raty, ale i tak widzę, że pierwsze cytowania się skasowały. Z tego co pamiętam: Xzora dziękuję Akurat z 62 mniej rzeczy dostałam to dokupię już na spokojnie po porodzie albo na wyprzedażach Samantha kobieta na parkingu jakaś nienormalna! Nulka trzymam kciuki za dzisiaj! Fajny prezent miałby mąż ![]() Cytat:
3 z tych na 62 mam w ogóle bez rękawów, więc dokupię coś z krótkim Cytat:
Współczuję, mnie też często męczy zgaga. Mleko nie działa na mnie, gaviscon tak średnio i na krótko, najlepiej sprawdza się Rennie Może nich spróbuje z naszym herbem wątkowym - kozą? Wtedy uwierzymy, że zdjęcia nie z neta Cytat:
Nie martw się, mąż na pewno zrozumie w końcu, im to czasem trzeba jak kozie na mrozie ![]() Cytat:
6 lipca już niedługo, super! Cytat:
O tych cieplejszych rzeczach muszę w ogóle pomyśleć ![]() Pajace można zastąpić spokojnie przez półśpiochy i body Zostawiłam też kilka kaftaników i bluzeczki, ale akurat do tego nie jestem przekonana ![]() Nie wiem co się tym mężom dzieje, mój też mnie wkurzył Zdenerwował się, że sprzątam (nie sprzątałam nie wiadomo czego, ogarniałam swoje i małego rzeczy) i mi mówi, że się biorę za porządki z szyjką 0,5 cm. Wie, że się martwię, że szyjka jeszcze przez ten kaszel się skraca to jeszcze mnie straszy I mówi, że przez to, że sprzątam dziecko może się urodzić wcześniej upośledzone A ja tylko chciałam trochę poogarniać, bo źle mi leżeć jak jest tyle do zrobienia. On i tak ogarnia całe sprzątanie, gotuje itd. Jeszcze tu remont, składanie mebli i inne takie, naprawdę mi źle jak widzę, jaki on ma teraz intensywny czas i chcę żebyśmy to szybko uporządkowali ![]() Ja teraz przez tydzień leżałam chora, poczułam się lepiej to chciałam ogarnąć rzeczy wyprawkowe, które przyszły czy jakieś swoje papiery i co ![]() Cytat:
Teściowa niezła, nie wiem, czy nie chciałabym się na Twoim miejscu wyrobić do 30.06, żeby mieć tydzień spokoju po Cytat:
My go tu kiedyś dopadniemy ![]() Na pewno to do niego wróci, i poczuje, choćby finansowo, że jest ojcem, nie martw się Cytat:
![]() Może w dzień uda się odespać? Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda - ładny brzuszek. Robisz smaka na słodkie!
Emmos - ja cie rozumiem z tym patrzeniem na ciasta... moze zrob sobie jakąś alternatywę po której wiesz, ze cukier nie skacze. Ja np robię sobie drinki - tak naprawdę to tylko limonka zgnieciona zeby duzo soku było, duzo lodu i woda gazowana (wcześniej jeszcze cukier trzcinowy dawałam, ale ostatnio bez) i jaram sie, ze to drink ![]() Myszowata - ja do swojej staram sie bezosobowo mowić, bo mamo jakoś dziwnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu - niech tego dupka dopadnie taka sraka, ze mu tyłek spuchnie
![]() ![]() Boshhh a mogłam zostać lesbijka na co mi to było ![]() ![]() Morelle- nie czaje Twojego Tz kompletnie . Normalnie ciśnienie się podnosi . Ostatnio stwierdzam , ze faceci są takimi egoistami , ze cycki opadają . Jak mój Tz mi mówi , ze ma skurcze łydek od grania w piłkę i leży jeczy to mam ochotę go kopnąć w jajka. Zwłaszcza , ze jak mu mowie żeby sobie posmarował żelem z magnezem to on mi odp., ze mu się nie chce 🤦🏻☠♀️A wczoraj przed snem jeszcze go prosiłam żeby mi stopy pomasował to nie przyszedł bo wolał na iPad gnić 5h . Wraca z pracy i tylko iPad i ten zasrany sport bo wiecznie coś jest do oglądnięcia Sillmariien - współczuje bólu bardzo Mnie takie bóle łapią, ze mam wrażenie właśnie ze mały chce udem wyjść Co do rodziców to tez mam takie doły. Całe życie miałam super kontakt z mama a teraz to dramat Darietta - kciuki za obiad 🏻 dostaw sobie krzesełko Morelle - śliczny piesio ![]() ![]() Chilli - hehe to studenci się doigraja jak Wincent na salony wpadnie. Będą mieli cudne nocki Kciuki za szybki poród 🏻U mojej sis czop odpadł i za dwa dni urodziła. Zazdro tez by mi coś mogło już odpaść . Piękne brzuszki macie dziewczyny ![]() Nulka - ![]() Ty i 21kg na plus ale jak i gdzie?! Ja mam jakieś 30kg już na plus , ale po mnie widać ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam ponad 100 postów do nadrobienia, więc przepraszam jeśli coś pominę!
Dziewczyny kolejne piękne i zgrabne brzuszki! Morelle faceci są specyficzni, mam nadzieję że już poszedł po rozum do głowy i Cię przeprosił ![]() A piesio jest przecudowny, rozpływam się nad nim Sill współczuję bólu! Oby jak najszybciej przeszło żebyś nie musiała się martwić tym W ogóle współczuję wszystkim które się sprzeczają z meżami Pestycyda dawaj adres wpadam do Ciebie na szamanko ![]() Ja dzisiaj rano jechałam na egzamin i w końcu mam wakacje, to był ostatni a po drodze miałam skurcze i się zastanawiałam czy pojedziemy na uczelnie czy do szpitala ale to były chyba tylko takie przepowiadające i trwały 20min Teraz jadę się spotkać z koleżankami, z którymi się rok nie widziałam. Także nie produkujcie za dużo postów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że będzie tak jak wszystkie piszecie
![]() Cytat:
Moja zadała mi pytanie czy chcę, żeby ktoś do nas przyjechał pomóc nam po porodzie. Grzecznie odpowiedziałam, że chcemy wszystkiego nauczyć się sami, a jak będziemy potrzebować pomocy to na pewno o nią poprosimy. Grzeczna byłam, ale konkretna co nie? ![]() Cytat:
To jest święta racja, że chłop bez baby to by zginął ![]() Cytat:
Staram się robić jakieś zastępcze rzeczy i nawet nie chodzi o to, że mam taką straszną chęć na słodkie, co o sam strach, żeby mi to nie zostało. Dzięki Xzora ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1131 |
|
MerDer 4ever
|
Meja Dziekuje
Calineczka Hahah powiem Tz, zobaczymy co on na to Odpoczywaj jak masz krótka szyjke U mnie to samo mowili 30.06 to dość wcześnie, nie chciałabym zeby młody miał problemy z oddychaniem/temperatura czy żółtaczka przez to :p Samantha mam nadzieje, że Tz sie ogarnie ja mojemu zrobiłabym juz wojnę i nie ma zmiłuj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie jak to jest, ja mam brzuch większy niż Nulka i niecałe 5kg na plusie, nie ogarniam ![]() Cytat:
Gratulacje!!! milego spotkania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1133 |
|
MerDer 4ever
|
Jon gratki egzaminu i wakacji
Emmos No i taka postawę teściowej rozumiem a Ty grzeczna i konkretna, zgadzam sie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1134 | |||||
|
Zadomowienie
|
2/2
![]() Zgrabne macie brzuszki! Nulka jakie 21 kg? ![]() Chyba musiałaś ważyć 30 przed ciążą Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciacho ![]() Cytat:
Jeszcze z 2-3 tygodnie diety i koniec Przyszło zamówienie od Hubiego. Ale te bambusowe pieluszki są cudne I mąż się dalej upiera przy monitorze. Ja chcę nianię, najlepiej video, więc chyba dobrze kupić 3w1, ale ceny taki sprzętów powalają ![]() Dajcie znać, jakbyście trafiły na jakies kody zniżkowe plis ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję, że w poniedziałek się okaże, że nie jest tak źle ![]() To już lepiej nich mały czeka na babcię
|
|||||
|
|
|
#1135 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Juz uslyszala ze kazdy kto bedzie chcial przyjsc to go wyrzuce ale chyba nie zrozumiala mojego przeslania 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos- Tule
tez by mi było Prxykro nie zjeść tyle dobroci :/ Mam nadzieje, ze choróbsko minie po ciąży 🏻Ja tez z tymi brzuchami nie ogarniam kompletnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Jon - brawa za egzamin 🏻Calineczka - kciuki 🏻Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Moja teściowa wie tylko , ze ma się zająć starszakiem na czas mojego pobytu w szpitalu.
Potem może się zająć swoimi sprawami. Ona jest wiecznie zalatna wiec jak dla mnie bomba. Boshhh znów mnie zgaga meczy ![]() ![]() niczego tak nienawidzę jak tej zgagi pieprzonej. Nigdy w życiu procz obu ciąż nie miałam zgagi . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mówiłam mamo ale to było takie formalne bez wyższych uczuć . Tz mnie wkopał w to. On do moich rodziców mówi na ty po imieniu bo moja mama mu powiedziała, żeby tak do nich mówił. Ja powiedziałam Tz żeby powiedział swojej mamie ze czy mam mówić do niej pani czy po imieniu? A ten wypalił do niej "to jak się ma do ciebie zwracać?" A ona No jak to jak mamo. Ale odkąd się urodził starszak to mowie na nią babcia Sesese ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

szok!
nie przejmuj się, może sobie to przemyśli jeszcze. Zresztą nie wierze, że niedenerował by się w pracy co tam z Wami.
Taki okrąglutki

może coś naciągnęłas
Na razie cały czas boli, nie tak mocno jak wczoraj i przede wszystkim jak siedzę, ale mam świeczki w oczach... Jak nie przejdzie do poniedziałku to dzwonię do gina, nie wiem po co, bo co on poradzi, a we wtorek i tak mam wizytę, ale już wymiękam...
Kropla goryczy...
Zaraz wrócę do domu, to chyba się położę...

wiec łatwiej byłoby chłopowi wszystko zapamiętać 
🤦🏻☠♀️
🏻 dostaw sobie krzesełko
, ale po mnie widać 

Grzeczna byłam, ale konkretna co nie?

milego spotkania
Ja już nie wiem co z tym robić
🏻