![]() |
#2281 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Czuję się już zdecydowanie lepiej, jeszcze trochę mi jeździ w brzuchu jak coś zjem ale to i tak pikuś przy tym co było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
*sportaddict*
|
Dzień dobry, dziewczyny
![]() Też jestem strasznie ciekawa, jak synu będzie wyglądał ![]() ![]() ![]() A propos włosów i zgagi to coś jak przez mgłę kojarzę, że mamaginekolog pisała, że te same hormony (?) odpowiadają za zgagę i porost włosia, więc może być korelacja, ale na pewno nie na zasadzie takiej, że włosy dziecka podrażniają układ pokarmowy matki ![]() Za to z cyklu 'sny ciążowe' - dzisiaj chyba przeszłam sama siebie. Śniło mi się, że poza moją dotychczasową ciążą, z jakiegoś powodu byłam także w ciąży z kotami i uświadomiłam sobie, że koty już donoszone i dopóki ich nie urodzę, nie urodzę też Tymka, więc w nocy ostro parłam, żeby pojawiły się na świecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | ||||
Zakorzenienie
|
Devileek - odważnie z tą drabiną.
Samantha - tak bym chciała żebyś już urodziła, współczuję kolejnej nieprzespanej nocy. Dziękuję za komplement odnośnie nóg. Nie jest źle - co najważniejsze, nie puchną, ale np. w ciąży uda mi się stykają jak chodzę, a wcześniej tak nie miałam. Mam nadzieję, że to minie. Uff, całe szczęście, że koty nie kazały oddać ![]() Ja wczoraj kupiłam kotom nową karmę - nasypałam. Czarnuś zaczął jeść, Bielinek powąchał i stwierdził, że nie będzie jadł. Czarnuś zjadł swoją porcję i połowę porcji Bielinka. Dobrze, że kupiłam jeszcze drugą, to miałam co nasypać Bielinkowi w zastępstwie. Cytat:
minini - współczuję akcji z tankowaniem, ja bym się na pewno nieźle wkurzyła. W sumie wydawało mi się, że do gazu zawsze ktoś przychodzi zatankować. Ja mam od maja samochód z gazem i zawsze ktoś do mnie przychodzi. Wczoraj też tankowałam - do pełna za 52zł, niezła różnica w porównaniu z ropą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie, jak będzie potrzeba to kupię espunisan (to to samo, a dawkę można zwiększyć), ale w pierwszej kolejności będę masować, a potem próbować z probiotykiem Morelle - ja bym wzięła laktator do WRO i mąż Ci dowiezie drugiego dnia jak będzie potrzeba. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój kot w ogóle nie chce jeść suchej karmy. Nie ma zębów z przodu i ciężko mu się gryzie. Muszę mu kupować same pasztety. (Zębów nie ma bo wypadł z 4 piętra jak był malutki. Znalazłam go na ulicy pod bramą. Miał całą mordkę we krwi. Był taki malutki, że mieścił mi się na dłoni. Wyszedł na parapet za rosołem u jakiejś pijaczki. Pow, że jej go nie oddam. Co do rosołu to dalej ma słabość. Kiedyś mama nalewała zupę, a on się wepchał i kropla z chochli wpadła mu do oka. Na szczęście wet przepisał takie leki, że raczej go nie bolało. Jednak do tej pory ma czerwoną śluzówkę czasami ![]()
![]() |
#2287 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odstaw dragi Vadi... ps. Kiedyś mialam podobny sen :/ Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-06-28 o 07:54 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- trochę mi ulżyło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz słońce takze tez naturalnie wytwarzamy wit.D takze dawki Ci nie polece... chociaz w polsce 90% ludzi ma niedobór. ja tankuje sama od poczatku, gdybym miala czekac na męza to bym musiala na autobus isc w polowie drogi do pracy ![]() jego auto zawsze ma.pusty bak. nie wiem jak on to robi. kiedykolwiek bysmy sie nie zamienili to zawsze na dzien dobry musze jechac na stacje! ![]() Cytat:
![]() ja arbuza jeszcze cytryną skrapiam ![]() Cytat:
![]() ![]() a laktator jesli bedziesz potrzebować to mąż dowiezie Ci do szpitala. i tak masz duzo rzeczy do zabrania... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój w pracy od 6, więc tylko produkuje się na maile ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Hehe minini ![]()
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Morelle, kotek miał szczęście ze na Ciebie trafił. Moje tak do 6miesiaca życia były bezdomnymi kotkami i marudne do jedzenia nie są. Pamietam, ze jak przeprowadziłam do domu Bielinka to strasznie sie na jedzenie rzucał - jak otworzyłam lodówkę to w sekundę do niej wskoczył.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
Bry
Emmos mnie to się czasem wydaje, że mały to.pęcherz traktuje jak podusie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
*sportaddict*
|
Moje też wszystkie trzy to bidy i znajdy, które cudem przeżyły, bardzo długo miały syndrom rzucania się na jedzenie na wypadek powtórki z głodowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Vadi
U.mnie to.było coś w stylu, że byłam w ciąży, mialam.już niedługo rodzic, ruchy czulam mocne ale pod skurą zobaczyłam, ze to.jakieś zwierze nie dziecko... I że jestem w ciąży z jakimś psem czy coś... miałam skurcze I jak podniosłam koc, widziałam jak wychodza lapki ![]() Minini Ja z Tymciem.mialam.to samo, tylko nie az tak mocne. Twardnienia czułam tylko, a teraz już sa nieprzyjemne. Ja biore 4000 wit D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie dużo jest takich kotów, niestety ![]() Początkowo miałam mu znaleźć dom, ale został. Nie wiedziałam jaka to płeć. Jak dziewczynka to miała być Lucki, a jak chłopak to Fuks ![]() Mój mąż nie lubił bardzo kotów. Mieliśmy na początku związku o to wojny. Bo pow, że jak przyniosę jakieś zwierze to on je wystawi za drzwi. Jego matka tak go nauczyła. A u mnie jest totalnie odwrotnie. Miałyśmy w domu i ptaka, jeża, kaczkę, kota, psa, a nawet sarnę z bielmem na oku. I dla mnie to jest nie do pomyślenia. Moja mama zostawia zawsze "jedzenie dla ptaszków", a moja ciocia chodzi specjalnie kupować pokarm i wysypuje gołębiom. Trochę mu się pozmieniało przez te 7 lat. Moje kota uwielbia, ale i tak go nie zabrałam do siebie. Strasznie płacze pod drzwiami jak pies idzie na spacer. Nie chciałam mu zmieniać otoczenia. Po drugie do tej pory nie było nas w domu po 14h. Mama też pracuje, ale jednak chociaż ma tego psa. Także jestem ciekawa jakby zareagował gdybym teraz przyniosła jakieś zwierzę. Generalnie oboje chcemy psa, ale kota też bym przygarnęła ![]() ![]()
![]() |
#2296 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() U mnie tylko pod koniec chlustała gęsta, spieniona krew i ja w niej szukałam tych kociąt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kilka lat po Fuksie znalazłam kolejnego kotka. Był piękny, pręgowany. Tylko u mnie już wtedy w domu rodzinnym prócz Fuksa były dwa psy. Na 48mk. Fuks go też nie tolerował. Nie spałam 3 noce zanim znalazłam nowemu dom. Bo spałam na antresoli, żeby go Fuks nie zaatakował. Drabina była odstawiona bo on oczywiście umie po niej wchodzić i schodzić. Bałam się, że ten mały wypadnie przez szczebelki. Kotka przygarnął kumpel. Okazało się, że to dziewzczynka i ma jak księżniczka ![]()
![]() |
#2298 | ||
Zadomowienie
|
xzora a zapomnialam Ci napisac że zakupy ubraniiwe fajne zrobilas! mam tą samą szarą sukienke, super wygodnie minsie w niej chodzi.
Cytat:
moja przyjaciołka jest psychiatrą ![]() ![]() Cytat:
ja wole sama tankowac niż czekac az ktos łaskawie sie zjawi ![]() moj kot je od lat ta sama karme - purina cat chow hairball. probowalam zmieniać, ale albo nowe nie tkneła, albo nimi rzygała, albo wieksze kłaczki zwracała... takze juz nie testuje nowych. czasem jakks pasztet kupie to zje, ale też bez zachwytów ![]() mnie dzis obudził mega kopniak w prawe żebro, ok. 7 rano. skoczyłam cala na lóżku aż mąż sie obudził bo sie przestraszył. wogole wczoraj rozmawiamy wieczorem i mu mowie że w niedziele 7lipca (chyba?) jest pełnia i żeby sie szykował ![]() on taka chwila ciszy i mi mowi: to wiesz co masz robic juz? przynajmniej od piątku leżysz i sie nienruszasz aż do wtorku! jeszcze łazienka nie gotowa! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
O bosz...
![]() Ja byłam zaskoczona,nie rozumiałam skąd to zwierze,co powie mąż, nie wiedzialam czy bedzie żyło i jak? No masakra:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 07 07 to pt ![]() ![]()
![]() |
#2302 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() U nas oboje mamy bardzo miękkie serca i uwielbiamy zwierzęta, ale Tż zawsze był zadeklarowanym psiarzem i nie przepadał za kotami. A teraz jest taka miłość (obustronna) między nimi, że czasami jestem zazdrosna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój się śmieje, że został spaczony przeze mnie psychicznie ![]() ![]() Na początku związku nie pozwalał mi np na ulicy pogłaskać psa. Na szczęście przeszło mu.
![]() |
#2304 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie na pewno i tak będzie śliczna jak mamusia ![]() Ja uwielbiam psy, w swojej suczce jestem zakochana mam też kota może mniej miłości do niego mam ale nie wyobrażam sobie domu bez zwierząt ![]() Tz za to bardziej rozpieszcza kota a ja psa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Raczkowanie
|
Samantha Ty to prawie wszystkie plagi ciążowe masz. Ja jak narazie na sen nie mogę narzekać.
Ja teraz jak mam większy brzuch to nie tankuje. Mam gaz w zderzaku to bym się nie złożyła żeby pistolet założyć.😀 Morelle to korzystaj z ostatniego dnia. Kurczę tak dziwnie trochę wiedzieć kiedy dziecko się urodzi ☺ Vadi Hahahahahaha no sen boski. Cashmere kciuki za.KTG Baby super ze wszystko już dobrze i wracasz do domu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Myślicie, że na śniadanie mogę zjeść pierogi?
![]() Jakoś odrzuca mnie od chleba. Mleka nie mam, żeby zjeść owsiankę. Nie lubię na śniadanie jeść obiadu, no ale... jeszcze mogę jajecznicę zrobić. Ale bez chleba to średnio... ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() Fajny macie podział ![]() ![]()
![]() |
#2308 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie chyba nie, bo pisała coś, że nagle dostała krwawienia, pojechała na IP i w ciągu 20min zadecydowali o CC. Dużo krwi straciła, mała miała problemy z oddychaniem więc ogólnie chyba jakaś nieszczęśliwa sytuacja bo większość historii raczej brzmiało optymistycznie w tym tygodniu ciąży.
Nie ma co się martwić! ![]() Nadrabiam Was i nadrabiam, ale jak doszłam do snu Vadi ![]() ![]() Ziele dla kóz.... ![]()
#2309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() Vadi to nasz wątkowy mistrzunio ![]()
![]() |
#2310 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja lekkie twardnienia czułam pod koniec pierwszej coazy, ale nie wiedzialam co to skurcz! a gdzie syna na wycieczke wyslalas? z dziadkami? Cytat:
![]() ![]() a wy na zwierzaka poczekajcie aż córka sama upomni sie o np. pieska. bedzie wielkie szczescie jak dostanie psa! no to od piatku mam przykaz leżenia od męża ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.