![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
heheh 5000 post zbliza sie wielkimi krokami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Zadomowienie
|
wszystkiego naj najlepszego
a i ja niestety bedę mieszkac z teściami ![]() Cytat:
samba ja wiem jak to jes na odległośc ale nie żucaj takich słów pochopnie pogodzicie się i będzie jak dawniej Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-12 o 00:16 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Zakorzenienie
|
DZieki dziewczyny
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4894 |
Zadomowienie
|
powiedzcieile płacicie za fotografa bo mi mama załatwiła 100 zdjęć plenerowych za 1000
jaga 2001 to prawda nic nie ściemniam.Jest więcej takich akcji ale szkoda gadac Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-12 o 00:17 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cierpliwość działa czasami cuda-trzeba pamiętać, że mężczyźni sa jednak mniej bystrzy od nas w pewnych dziedzinach ![]()
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
U nas po slubie pomieszkamy kilka miesięcy pewnie z moimi rodzicami bo u nas jest wiecej miejsca. ja mieszkam w domu a TŻ w mieszkaniu w bloku mieszkania które mamy na oku planuja oddać w październiku 2009
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja płacę za fotografa 1950 zł, w tym przygotowania (gratis), kościól, wesele do oczepin i plener innego dnia. Zdjęć wywołanych około 60, ogólnie na płycie do 600. Ale ceny zależą od miasta i fotografa, więc obejrzyj jego prace najpierw zanim się zdecydujesz. jaga-dołączam się do życzeń ![]() ![]()
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-12 o 00:17 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Wtajemniczenie
|
Jaga, wszystkiego naj, najlepszego dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu na twarzy, no i dużo dużo miłości. Aaaaaaa i wspaniałych zaręczyn
![]() Wróciliśmy z grilla, było cudownie mmm. Co prawda byliśmy z teściami i TŻ dziadkiem, bo to był taki imieninowy grill dla dziadka. Moją dietę szlag trafił, ale jeszcze dzisiaj dużo spacerowaliśmy a jutro idziemy na basen, do sauny i wieczorkiem gdzieś się wybierzemy na rowerki ![]() Dodaję kilka fotek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() współczuję... ja też mam nadopiekuńczych teściów,strasznie mnie to wkurza,generalnie nie przepadam za nimi ![]() Teśc np potrafi w sobote rano zadzonic do tż'ta z pytaniem dlaczego jeszcze śpi...A co go to K**** obchodzi???!!!czy człowiek po całym dniu pracy,nie może się wyspać?? Tz'ta rodzice to np w ogóle nie mają szacunku do czasu tz'ta i tego,ze nie jest juz małolatem.Myslą,że jest stworzony to tego by im słuszyć 24 na dobe.Na sama myśl mi ciśnienie rosnie... Ostatnio np była taka sytuacja,ze mielismy impreze u znajomych niedaleko mnie.Tż przyjechal do mnie samochodem i sobie poszlismy,ale wiadomo jak to na imprezie zawsze się coś ![]() ![]() A niech mi tylko po slubie cos za skóre zajdą,to będzie rzeźnia ![]() Ech,sorki laski za te wywody,ale musiałam się wam wygadac/wypisać ![]() jaga dopiero zauważyłam WSZYSTKIEGO NAJ BABECZKO!!!!!!!!!!!!
![]() |
#4900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mojego TŻ są podobni, tzn raczej kiedyś byli, ale teraz już nic nie mówią, że np w środku nocy wraca ode mnie, ale z tym budzeniem rano to standard, jego tata budzi go w weekend raniutko, żeby zaczął robić coś pożytecznego, bo to grzech tyle spać:/ ehh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4902 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hmmm ja dalej kloce sie z Tżtem i co dziwne moja wlasna mama po raz pierwszy w zyciu przyznaje mi racje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zadomowienie
|
jupik nie obrazam się bo wiem,że to prawda hehe.Teraz się z tego śmieję ale ona może nam rozwalić małżenstwo
katia 0117 współczuję szczerze.Jak najdalej od nich .Ale jak będa chcieli to i na odległośc ci zatrują życie.A my już mieszkamy w irlandii razem rok i jak lecimy do Polski na weekend to ja wracam sama do domu bo moja mamusia nie toleruje spania chlopaka przed ślubem uwaga cytat mojej mamy............( chyba że na balkonie albo przy łóżku) mojej mamy Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-12 o 00:18 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Rozeznanie
|
iza, nie wiem jak Twój TŻ reaguje na taką sytuację, ale nie martw się, że Wam jakaś nienormalna baba małżeństwo rozwali- jak z nią nie będziecie mieszkać i od początku będziesz jej pokazywać, że nie może sobie pozwalać i się wtrącać to jakos będzie... ważne, żeby Twój mąż stał za Tobą murem, bo znam przykład takiej nawiedzonej mamuski, która kazała swojemu synusiowi zerwać z dziewczyną, bo ją uznała za nieodpowiednią partię a on jej posłuchał! Więc nie daj się babsztylowi!
![]()
#4906 |
Zadomowienie
|
hej sambadijaneiro co z tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zadomowienie
|
dzięki za radę jupik.Muszę sie za nią wziąść faktycznie bo wchodzi nam na głowe a my to ignorujemy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4909 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oby, chociaz jak dawniej to nie bedzie bo teraz jestem mniej slepa |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() jaga wszytskiego naj naj z okazji urodzin ![]() widze, ze duzo nas tu z maja jest ![]() jesli to za sam plener to strasznie drogo |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
jaga sto lat
![]() anula Ale Ty sliczna jesteś ![]() ![]() Dziewczyny trzymam kciuki, żebyście pogodziły się i razem z tż doszły do jakiegś kompromisu. Rozmowa, Rozmowa, Rozmowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i wszystkiego najlepszego kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a grillem sie nie martw bo to nie sa az takie kcal :d ja to dzis bede miala pewno sporo a jak znam sie jutro glodowka i katusze z cwiczeniami niestety jak juz czytalas znowu czuje sie podle jak cos zjem.... to chyba nigdy sie nie konczy jak sie juz raz mialo ane to chyba na zawsze sie bedzie mialo
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zadomowienie
|
samda to normalne ze się oddaliliście od siebie.MY się nie widzieliśmy 6 mieś i rozmawialiśmy tylko 15 min dziennie.Ty masz to szczeście że twój kochany ma dostęp do internetu.Mówiąc szczerze odzwyczailiśmy się od siebie bo wcześniej spotykaliśmy się codziennie przez 4 lata.Jak przyjechał na 3 dni po 6 mieś to miałam wrażenie że rozmawiam z obcym człowiekiem.Wynajeliśmy pokój w hotelu wiadomo po co.....ale nic z tego nie było bo czułam się jakbym była z obcym.Współczuję i rozumiem cię.Mój facet też nie chciał żebym pracowała w knajpie albo sprzątała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zadomowienie
|
i nie zanudzasz nas.Jesteśmy tu po to żebyś mogła się wyżalić
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myslałam, ze tego nie przezyje. i najgorsze było to, ze do konca nie wiedzialam czy z tamtąd wróci ![]() ![]() a nastepnego dnia powiedzial, ze jedzie na stałe tam ... byl placz itp. ale na szczescie zrozumiał i nie pojechał ![]() wierze, ze i wy dojdziecie do porozumienia jak tylko twój TZ wróci. Trzymam za was kciuki ![]() no wlasnie. wiec co ci leży na sercu pisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No Madzialenka to Twoj Tż postaral sie z ta niespodzianka ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Wtajemniczenie
|
iza240 witaj w klubie, ja też jestem wlaścicielką pakietu ukochany TŻ i nadopiekuńcza jego mamusia. Wszystko bylo ok jak mieszkaliśmy razem z jego rodzicami. Skończyliśmy już remont i się zaczęlo. Jako że zamieszkaliśmy z babcią TŻta a zarazem mamusia mojej ukochanej teściowej, to muszę teraz codziennie ją widywać mimo wszystko. Bo ona jest nadopiekuńcza nie tylko w stosunku do swojego synulka ale też swojej mamusi. To taki typ, że wszystko musi kontrolować, non stop telefony już znam nawet pory: 8 rano dzwoni do swojej mamy, nie muszę nawet sprawdzać która godzina, o 15 dzwoni do swojego męża i pewnie są jeszcze inne godziny po drodze o których nie mam pojęcia. I wszystko musi wiedzieć. No i przeprowadziliśmy się i od razu wiedzialam, że jak teraz dam jej wejść nam na glowę to będzie już pozamiatane do końca życia. Staram się żyć tak jak zawsze, bez kontroli, swobodnie, bez zbędnych problemów, które ona lubi wymyślać, więc to nie jest tak, że ja jej robie na zlość. Nie chcę się po prostu poddać jej reżymowi. No i się z nią poklócilam pierwszy raz jakieś 2 tygodnie temu. Chcialam jej sprawić przyjemność i pozwolilam na to, żeby pojechala z nami sale oglądać. No i się zaczęlo, poczula się w roli i zaczęla wymyślać, że zaprosimy tego i tego żeby dobić do 80 osób, żeby mieć lepszą salę. Nawet się nie spytala czy chcemy. Zreszta dluga historia, ale pokazalam jej, że teraz ja będę panią swojego domu i nic jej do tego. I tego Ci życzę. Najważniejsze że jest z Toba Twój mężczyzna i że to rozumie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.