|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na razie się uspokoiło nic nie czuję ... Wolała bym żeby w ciągu dnia nic się nie zaczęło bo nikogo w domu nie ma :p
Nawet dokończyłam właśnie ciasto Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha to ja chyba zacznę się przygotowywać psychicznie bo jak będziemy sie po 3 na dzien rozpakowywać to maks 1,5 tyg i będziemy juz po 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
morele - kciuki za dzisiejszy powrót do domu darietta - pisz co tam zdecydowali po obchodzie! nulka, cashmere - jak dzis sie czujecie?
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę zaczekać do 11 lipca, bo ginka która będzie mnie ciąć jest na urlopie
więc jak chcecie to sobie rodźcie, ja tam czekam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3846 | |
|
*sportaddict*
|
zostawicie mnie samą
mnie tylko od wczoraj kręgosłup nachrzania Cytat:
Dzięki Tobie przypomniał mi się mój sen! byłam w przepięknym, supegęstym, zielonym lesie obok skrzyżowania ścieżek, brzmi trochę symbolicznie i były tam jakieś wycieczki i ogólnie ludzie się bardzo liczyli z moim zdaniem a potem spędzalam dużo czasu z Kevinem Spacey i namawiałam go, żeby nie rezygnował z filmu czy tam reklamy tylko dlatego, że wysłali mu mały kawałek ciasta do testów xD
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Minini, ale sen okropny, mam nadzieję, że nie wyżyłaś się za to na niewinnym mężu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A pro po pepkowego to w domu też raczej nie ominie bo mąż planuje w piątek dla rodziny Heh z Miskiem też tak było świętował trzy dni jeden z moją rodziną, jeden ze swoją i kolejny z kolegami. ![]() Będę w szpitalu do niedzieli więc mam nadzieję że zdarzy ogarnąć , szczególnie ze wie jak bardzo jesem uczulona na bałagan
|
|
|
|
|
#3849 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mała też miała naczyniaka z tyłu głowy. Bardzo zbladł pod włoskami jest niewidoczny.
|
|
#3850 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle obyście dzisiaj wyszły to odpoczniesz w domu! ![]() Nulka super, że u Ciebie tez tak szybko poszedł poród! nabieraj sił Emmos do mnie tez to dopiero chyba dochodzi i sie cykam Devilek może w nocy sie rozkręci :p Carolles trzeba przyspieszyć bo juz lipiec ![]() Przespałam dzisiaj noc pierwszy raz od nie wiem kiedy od pobudki tzn noc... do budzika męża o 4:30 niestety tak jak zawsze zasypiałam pózniej tak dzisiaj juz mi sie nie udało i jestem zmęczona i zła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3851 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedna na dzień starczy ;-) ja chcę do tp dociągnąć bo teraz w weekend się przeprowadzamy i chciałabym tam na spokojnie wszystko poukładać i posprzątać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Bartuś też miał naczyniaka na karku ,teraz już zbladł prawie że go nie widać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny wiecie może gdzie można stacjonarnie dostać ten balsam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ng-lotion.html ?? Ja zawsze kupowałam w Super Pharm, ale już go od dawna tam nie widziałam, a to jest mój ulubiony |
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, nie rób sobie wyrzutów że dokarmiasz. Człowiek ma poukładane w głowie jak idzie rodzić a potem ten mały pędraczek wszystko rujnuje:p przystawiaj cały czas i dokarmiają mm skoro trzeba. Będzie dobrze
![]() Nulka, obyś szybciutko do siebie doszła. Wiedziałam że kichniesz i urodzisz:p Samantha, współczuję Misiowi przeżyć. Dla nadwrażliwego dziecka to musi być koszmar. Darietta, oby mała zdecydowała się na wyjście! Resztę nadrobię później bo zbieram się na zakupy. Miała któraś opryszczkę w.odtatnim miesiącu? Bo właśnie mi się zrobiła jutro wizyta to wypytam lekarki. Całą ciążę miałam spokój-.- Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
3 nie mogę spać
![]() ![]() Tz tak chrapał , ze o mały włos w mordę nie dostał. Moje nerwy są zerowe. Minini - okropny sen ![]() Vadi - Hahaha niezły sen ![]() Ja tez się boje porodu jaki by nie był. Chce zamknąć oczy i obudzić się z małym przy cycku. My Sweet - nie No nie dziwie Ci się, ze chcesz mieć cc po raz drugi. Ja już nie wiem co lepsze dla mnie. Tez się boje jakiś powikłań przy SN. Do tego myśle ze mały powyżej 4kg jest. Może lepiej niech siedzi do tego 10tego. Przekręcałam się i coś mi strzyklo w kości łonowej i boli mnie teraz . Ogólnie napieprzaja mi pachwiny i krocze. Wstanie z łóżka i naprostowanie się to ból taki , ze masakra. Znalazłam takie coś. Mrożone podpaski . Może komuś się przyda IMG_1499155047.709348.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jon, ja nie kojarzę balsamu. |
|
|
|
|
#3856 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
hehea męża nie zdążylam ochrzanić bo wyszli jak jeszcze spalam a teraz.sie zastanawiam czy mu wogole mowic ze mam takie sny...? Cytat:
![]() Cytat:
ale to podobno konieczność wypić za każdą nóżke, rączke i paluszek... zeby rosły zdrowo ![]() ![]() my minionki widzielismy wszystkie moze poczekamy aż w internecie bedzie do obejrzenia. smerfow nie widzielismy.Cytat:
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Baby - brawa dla synka za dentystę
🏻My jeszcze nie byliśmy bo u nas to dramat jest. Ale widzę ze Misiu już co raz częściej rozumie temat i może wkrótce się wybierzemy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ---------- Pestycyda - współczuje opryszczki :/ Normalnie jak kaszkę to czuje jak mi trzeszczy kręgosłup w kości ogonowej wtf?! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:13 ---------- Kaszlne* ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak to aloes to moze bez mrożrnia też dziala.jak syn bardziej swiadomy to idzcie do dentysty na wizyte taką wstepną - wystarczy że siądzie na fotel, otworzy buzie i da sobie obejrzec wszystkie ząbki. to na pierwszy raz i tak dużo!
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, brawo dla synka.
Minini, nalykalas się proszków vadi i teraz śnisz głupoty:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3860 |
|
Wtajemniczenie
|
Mini, znam ten sen.. dwa razy w ciazy taki miałam - masakra :/ mózgi nam budynieją
![]() Mi się do rodzenia nie spieszy ale do 27ego nie chciałabym czekać. Od kilku dni wije gniazdo jak to mówią, sprzątam, układam, przekładam, skurcze są ale bezbolesne wiec chyba no stress, miałam raz kawałek czopa na papierze, spuchlam, wysypało mnie na twarzy i plecach i czuje się jak trzydniowy pączek (jednodniowe są mięciutkie), a w poniedziałek dopiero się dowiem czy coś tam postępuje.. myśle ze ten 17.07 to całkiem ciekawa perspektywa A dzisiaj przyszła mi paczuszka z Chin: IMG_1499156731.379404.jpg Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#3861 |
|
MerDer 4ever
|
Minini tez tak myśle, ze organizm sie przyzwyczaja
Agg śliczne śliniaki Teście lecą jutro na wakacje na 11 dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3862 |
|
Rozeznanie
|
aggs super śliniaki, pewnie grosze kosztowały?
|
|
|
|
#3863 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajna paczuszka pszyszla ![]() do mbie tez wczoraj przyszedl kocyk/otulacz elastyczny:
|
|
|
#3864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mam plan żeby wszystko wysprzątać ale zabieram się do tego już od kilku dni i niewiele ruszyłam boję się że nie zdążę w końcu i następne dokładne sprzątanie domu to będzie jak mały skończy rok i pójdzie spać do babci np Fajne śliniaczki!! |
||
|
|
|
#3865 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawrotne 2 dolce za sztukę!
![]() Mini, to jesteśmy umówione przed pełnia leżymy a w przyszłym tygodniu budzimy macice ![]() A skąd ten otulacz? Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#3866 |
|
MerDer 4ever
|
Ja wcześniej stwierdziłam, że zrobię porządek w szafkach i szufladach w kuchni ale teraz pojadłam, położyłam sie i juz mi sie nie chce nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? Nie chcą wnuka przywitać? Chyba że zrobisz psikusa i po terminie urodzisz żeby na nich zaczekać
|
|
|
|
|
#3868 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Nie wiem co sie zmieniło wcześniej teściowa mówiła, że od czerwca do końca sierpnia nigdzie nie jedzie bo mnie samej nie zostawi Może tak sie o psa obraziła teraz nas nie prosi żebyśmy sie nim zajęli tylko drugiego syna i jej partnerkę Od jutra intensywnie wywołuje młodego! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przez 3 dni zrobiłam więcej niż przez ostatnie 3 miesiace ale to głównie dlatego ze nie zdążymy wejść na swoje przed porodem chociaż TŻ nabrał tempa i już cześć domu jest gotowa - stoimy z salonem gdzie trzeba jeszcze pomalować i położyć podłogę a co chwile wyskakuje coś jeszcze do zrobienia blat do kuchni ma być w przyszłym tygodniu aaa No i schody na piętro może tez w przyszłym (oby)... i musiałam ogarnąć nasz kąt u rodziców - porobić miejsca w szafach, zrobić miejsce na łóżeczko i takie tam zajmujemy tu część goscinna z własna łazienka i jakby oddzielnym wejściem ale wiadomo - na swoim to na swoim i trochę mi smutno ze nie zdążylismy...Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Taedio, a gdzie lecą? ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#3870 |
|
MerDer 4ever
|
Agg Kreta
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

więc jak chcecie to sobie rodźcie, ja tam czekam 
a potem spędzalam dużo czasu z Kevinem Spacey i namawiałam go, żeby nie rezygnował z filmu czy tam reklamy tylko dlatego, że wysłali mu mały kawałek ciasta do testów xD

🏻

🏻

mam plan żeby wszystko wysprzątać ale zabieram się do tego już od kilku dni i niewiele ruszyłam
przed pełnia leżymy a w przyszłym tygodniu budzimy macice