|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Darietta moje gratulacje. Ucaluj Wiktorie
![]() My sweet littlw precious super ze termin ustalony i do oststniej chwili mozesz w domi byc ![]() ![]() Annapaula87 ładny brzuszek ![]() Vadi gratulacje i dla kuzynki i dla kolezanki ![]() Minini łał ale zapasy tam masz ![]() Taedio ja nie wiem gdzie ty tam masz te grube uda. Sciemniasz nas tu i tyle ![]() ![]() Karolinuuusia trzymam kciuki ![]() Morelle super ze juz jestescie w domu i wszystkie badania wszystko dobrze. Moge zapytac jaka masz wit D? Bo tez musze kupic. Ojej jaka malutka kruszynka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() Waga bardzo ladna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Rozeznanie
|
A i stawiam dzis imieninowe 1499259300297.jpg
W szpitalu w ktorym chce rodzic ( o ile nie odesla do innego ) odwiedziny sa od 11 do 20 ale moze byc tylko jedna osoba co mnie pociesza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Wtajemniczenie
|
Morelle super wiesci😊w domu rach ciach dojdziesz do siebie kochanego masz tzta se tak sie zajmuje☺My wlasnie po dluuuugim spacerze bylismy w pepco kupic pare ☠☠☠☠☠☠☠.Karmimy sie i mam zamiar zrobic pazury u stop bo zachaczylam i mi sie ulamal brzydko ciekawe czy mlody pozwoli niestety nawet jak sie naje to szybko w domu sie budzi i placze najchetniej lezal by przy cycu albo na rekach mam nadzieje ze mu to minie....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- A pepek sam octenisept Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4204 |
Wtajemniczenie
|
1499259747038.jpgmoj aniolek na dzisiejszym spacerze😊
Morelle mamy identyczne foteliki☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4205 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że on się tak angażuje. Wczoraj mi pow, że jest ze mnie bardzo dumny ![]() W ogóle on był przy oczyszczaniu jej ze śluzu itd. Przemył jej pierwszy oczy i jak je otworzyła to pierwsze co jego zobaczyła ![]() Siedział z nią godz i jej śpiewał heheh Od razu był w niej zakochany. Do mnie to przyszło na drugi dzień. Pierwszego nie wiedziałam co się dzieje. W karcie wypisu mam wpisane, że dali mi tylko znieczulenie na 2h. Nic dziwnego, że mnie tak bolało. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolega szalony ![]() Koleżanka z sali niestety nie wyszła bo okazało się, że mała ma szmer na sercu. Prócz tego miała cc bo dziecko się nie obróciło. Był poród pośladkowy. Czyli lekarz musiał ją za pupę wyciągnąć. Przy takich porodach konieczne jest usg bioder bo jest widoczna asymetria. Może się to poprawić. Więc przez ten szmer robili jej usg serca, a jak robią jednego narządu to wszystkich. Więc miała też usg głowy i brzucha. Wiem, że o 21 miała być Kukawczyńska w szpitalu na usg serca. To jest bardzo dobry kardiolog. Najlepszy na dolnym śląsku. U niej właśnie robiłam echo serca płodu. Wizyty pediatrów były co dziennie. Gin też. Także jeśli chodzi o badania dzieci to szpital polecam. Komplet. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Na finiszu miałam 10 kg, a mniej jest o 5 kg. Ale ja bym chciała ciut więcej schudnąć. Cytat:
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Gosiutka i Myszowata wit D-Vitum. 1 psik to akurat 400.
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
Ale słodkie te Wasze skarby
![]() A ja czekam i doczekać się nie mogę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 | |
*sportaddict*
|
Pestycyda gratki za porost dziedzica
![]() wiedziałam, ze o czymś zapomniałam ![]() tak to widzę ![]() dodatkowo dużo łatwiej mi się ekscytować jej ciążą, niż swoją, bo ja się ciągle czymś przejmowałam, zwłaszcza 1 trymestr ![]() Cytat:
![]() nie mogę uwierzyć, że mam takiego w brzuchu ![]() ![]() Morelle matko, dlaczego tylko na 2h znieczulenie?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pt muszę jechać zdjąć szwy. Myślisz Chilli, że to za szybko żeby z nią jechać? Zastanawiam się czy jej nie zostawić z mężem w aucie. Albo, a szybko do przychodni. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lepiej mi napiszcie - obecne mamusie - czy budziłyście dzieci na jedzenie w dzień i w nocy? ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
Także nic dziwnego, że tak umierałam z bólu. A mimo to wstałam z łóżka z zaciśniętymi zębami. I muszę wam pow, że już praktycznie nie krwawię. Wczoraj mogłam spokojnie ubrać podpaskę, a jutro myślę, że wkładkę.
![]() |
#4210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Slodki ![]() Morelle - Pestka też słodka ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4212 |
*sportaddict*
|
Najpierw po 7 minut naprzemiennie ściągania z każdej piersi, potem po 5 i po 3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie wizyty 13-18 7min jedna pierś, potem zmieniasz na drugą potem 5min pierwsza pierś i zmieniasz na koniec po 3min |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
Myszowata
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie ![]() Morelle Już.mi się ciągnie ten czas ![]() Mały dziś wierzga i dziwnie się układa, boli itp. A co do budzenia dziecka, ti ja nie budziłam z reguły, karmiłam na żądanie raczej, ale gdy.np spał.za długo ok 4-5 h to zdazali się że go obudziłam, bo.zwyczajnie.miałam granaty zamiast piersi :/ w nocy nie budziłam chyba...chyba że faktycznie miałam nawał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4215 |
Zadomowienie
|
Wszystkim z dzieciaczkami gratuluję Tobie Darietta szczególnie i życzę dużo zdrowia Ja dostałam swoją wczoraj i znowu zabrali tym razem zoltaczka a już tak fajnie szło karmienie, leżała przy cycu 1,5h dochodzenie do niej to już nie to samo Jak wrócę do domu to chociaż sobie poczytam Wasze porody 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |||
Zadomowienie
|
Myszowata wszystkiego najlepszego!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Morelle pestka jest przesłodka, aż się wzruszyłam ![]() A Ty mega dzielna! Brawa dla Tż ![]() Cytat:
![]() U mnie 36+6, wiesiołka jeszcze nie lykam, ale herbatę z malin chyba już mogę? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
MORELLE super że już w domu. Z karmieniem na pewno dasz radę. Pesta cudna
![]() CHILLI Wincent też cudny ![]() Ciekawe jak KAROLINUSIA? U nas Przemo dziś już znacznie więcej wisi na piersi, długo ssie. Czuję że robią już się powoli twarde. Pewnie jutro będzie nawał. Niedługo do domu ![]()
#4218 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja myślę, że Karola ma dziś cc ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- ps.; maz dostal l4 od gin w luxmed. powolal sie na moja astme i dala mu tylko na tej podstawie
![]() |
#4221 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziekuję za odp.odnośnie kompletów. Naszykowałam 3, ale jeden dopakuję
![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego, zdrówka, uśmiechu i szczęśliwego rozwiązania ![]() Cytat:
Słodziak ![]() Cytat:
To mega ważne, że tż docenił Twój wysiłek ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kciuki, żeby zółtaczka szybko zeszła i zebyście szybko wyszły do domu.✊️✊️ Cytat:
Brawo Przemo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4222 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dużo zdrówka dla Was ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Strasznie jestem ciekawa jak wygląda Hugo ? Już bym go chciała uściskać i przytulić...
![]() |
#4224 |
MerDer 4ever
|
Morelle o jejuniu jaka śliczna myszka
![]() ![]() ![]() Pestycyda dobrze, że wszystko Ok ![]() ![]() Myszowata Ty tez ubierz okulary ![]() Sto lat! ![]() Chilli mały pewnie potrzebuje Twojej bliskości ![]() ![]() Ale słodziak! ![]() Morelle mąż na medal ![]() Devilek Sory ![]() ![]() Zjedliśmy pierogi na obiad, leżę i pękam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Wtajemniczenie
|
Morelle pestka cudownaaaa 😍
Jak nie musisz stac w kolejce dlugo to mozesz w aucie z tz zostawic my bylismy u mnie w przychodni moja polozna mi zdjela na chalbinskiego cozziennie sciagaja od 8 do 12 ale mega kolejki chociaz to 3 minuty zajmuje. Cashmere widac ze doswiadczona mama super Wam idzie juz w szpitalu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4227 |
królikoholiczka
|
Myszowata najlepszego!!!!
![]() |
#4228 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super, ze tak sprawdzili wszystko przed wypisem. Już Wam zazdroszczę, ze jesteście razem. Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Morelle Pestka jest fenomenalna!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zadomowienie
|
Ja też się najadlam. Mam skurcze i bóle podbrzusza. Boję się!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.