|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4862 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahah koza na gofrze nie brzmi smacznie
serduszko bardzo ładne, dziękujemy! ![]() Czy Wasze dzieciaczki zmieniają jeszcze pozycje? Tj z lewej strony brzucha na prawa np? Młody dostał dzisiaj czkawki i zawsze podskakiwał z lewej strony - a dzisiaj skakał z prawej. Nogami kopał mnie zawsze po prawej a dzisiaj mam wrażenie ze wyciąga je z lewej. Pierwszy raz zdarzyło mi się takie "odwrócenie" i zastanawiam się czy to faktycznie możliwe, czy miałby tam jeszcze tyle miejsca na taki obrót? Chyba ze leży jeszcze inaczej ale moja wyobraźnia w tym miejscu się kończy i nie widzę tego po prostu ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#4863 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie po wizycie. Nasza pociecha wazy 2900 przez 2 tyg przytyla 0.5 kg. Za 2tyg zapisalam sie asekuracyjnie na wizyte ale moja ginekolog powiedziala ze raczej sie nie zobaczymy i dala skierowanie do szpitala. Szyjka nie taka krotka jeszcze i zamknieta ale mnostwo skurczy bylo nawet w trakcie badania.
|
|
|
|
#4865 | |||
|
MerDer 4ever
|
![]() Cytat:
Ja tak samo Omg Cytat:
Dokładnie! Teraz bez oskarżeń mi tu ![]() Talerze mamy tylko takie Cytat:
Ale koza z czekolady? ![]() Mój ma od początku głowę na dole po lewej stronie, tyłek u góry po lewej a nogi u góry po prawej. Jak wariuje to wypina tyłek bardziej w dół po przekątnej i nogi na prawy dół :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Jon ja znam na pamięć i mimo wszystko nie przepuszczę żadnej okazji Tz tu nie ma nic do gadania ciężarnej sie nie odmawia Anusia gratki wizyty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4866 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
|
|
|
#4867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brawo za laktacje 👏👏👏 Cytat:
|
|
#4868 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xzora Czas edycji: 2017-07-07 o 20:59 |
|||||
|
|
|
#4869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już mogę zjeść ![]() Cytat:
A może coś się święci? ![]() Cytat:
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Smaruje ziajką teraz nawet maltan uzylam tylko nie wiem czy trzeba ja zmywać przed karmieniem? Ja zmylam. I wyciskam mleko. Nawału jeszcze nie mam.
A co do tesciowej to mąż dzwonił ze ma nie przyjeżdżać bo leje a mloda jest po szczepieniach zmeczona itp a ona i tak sie zjawiła. Później opierdzielił ją że ma niedotykac to zaczęła co to ona robila lub nie. Ona poprostu lubi rządzić kazdy jej na to pozwalał wiec myśli ze i tu tak bedzie. A ja sie stawiam wiec chce ze mna wygrac. Przecież mąż do niej zadzwonil ze urodzilam i pozniej dzwonil do rodziny to wszyscy juz wszystko wiedzieli. Zero radochy dla mojego męża nie mógł się nikomu pochwalic. A najgorsze było jak zadzwonila do mnie do szpitala mąż siedzi a ona tekst nie sadzilam ze bedzie przy porodzie i przetnie pepowine bo on taka dupa. No łzy mojemu w oczach stanęły wlasna matka taki tekst. Ja to zamarłam i jak dojde do siebie to wybuchne przy wszystkich jak traktuje swojego syna. powiedzialam ze byl ze mna caly czas wspieral pomagal i byłam pewna na 100% ze bedzie ze mną i da radę bo dlaczego miałby nie być przy narodzinach wlasnego dziecka. A ona to ty znasz go lepiej w tak krotkim czasie niz ja. Ona myśli że ja jej przytakne i objade mojego męża. Sorki ze tak wam sie tu żale ale ja sobie nie wyobrażam tak traktować własne dziecko. Stała był murem |
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta moim zdaniem musicie wprost powiedzieć teściowej, że chcecie być sami, bo inaczej ona nie zrozumie. W przeciwnym razie zwariujesz.
Morelle dzięki za tą nazwę. Anusia maluszek z Twojego dziecia Też bym gofra zjadła, ale jeszcze nie mogę 🤤 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4872 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O widzisz, mój od zawsze naparzal we mnie w tej samej pozycji i się tak zdziwiłam ![]() Cytat:
Na kiedy skierowanie? Skurcze są ale nie skracają Ci szyjki wiec w sumie kto wie... może jeszcze ponosisz ![]() Cytat:
O-o to mój tak samo zawsze leżał właśnie! ![]() Niedługo te kozy to będą mi się śniły... ![]() Cytat:
Pokaże jak zamontują do końca, pewnie jutro tylko jeszcze tam wszystko w rozsypce, fronty zafoliowane, uchwyty nie zamontowane i takie tam ![]() A o łokciu to mówisz coś takiego? : IMG_1499453101.934209.jpg Oczywiście jak wyciągam telefon to ucieka i się przestaje ruszać ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ułożenie miednicowe, ale głowę raz czuje z prawej, raz z lewej strony
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4874 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kup i będzie z głowy ![]() Cytat:
byle szybko zleciało ![]() Cytat:
Cytat:
ale teraz mam fajniejsze także nie ma co się smucić ![]() Cytat:
mi się podoba zdrobnienie Miśka ![]() Cytat:
ja tez się martwię zeby nie przenosić ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4876 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No wlaśnie muszę powiedzieć męzowi że przez niego będziemy mieć myszy w domu!! Cytat:
![]() Cytat:
ja bym ją chyba kopnęła w ![]() Cytat:
! A jak złapie za piętkę to zabiera mi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah Agg_s niezłego boksa dostałaś
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym skierowaniem u mnie jest troszke inaczej. Nie ma terminu. Chodzi o to Ze ja nie mam lekarza ze szpitala gdzie chce rodzic i jest ogromne prawdopobienstwo ze by mnie nie przyjeli. Moja ginekolog tam kiedys pracowala i stad jakby tak po znajomosci. |
|
|
|
|
#4879 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4880 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to będzie w takim razie obowiązek tż ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Laski! Trzymajcie kciuki. Nakarmilam ja przed chwila tylko piersią i zasnęła! Dała odłożyć się do łóżeczka. Ciekawe czy przepisy 3h. Oby! Ja siedzę z laktatorem i lulu
|
|
#4881 |
|
*sportaddict*
|
Czy ktoś zamawiał kozę z czekolady?
![]() ![]() Darietta, okropna baba, matko Też bym jej nie otwierała :/ Jest bezczelna, niekulturalna i despotyczna :/ I widać, że potrzebuje skupiać na sobie 100% uwagi.Taedio - mój leży identycznie. Głowa w dół, z lewej plecy i dupka, z prawej moje pokopane żebra
|
|
|
|
#4882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe co tam u Karoliny, Myszowatej i Sweet 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4883 |
|
*sportaddict*
|
Morelle
|
|
|
|
#4884 |
|
Zadomowienie
|
Vadi Ty i te Twoje kozy
|
|
|
#4885 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Wysyłam goferka ![]() Ha ha bardzo śmieszne Wysyłam na zdrowie! ![]() Cytat:
Ooo znajomy widok ![]() Cytat:
Hahaha przełącz i ukryj pilot ![]() Darietta to ja w takim wypadku zrobiła tak jak pisze SteveS. Nie otwierające drzwi i tyle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle to kciuki, żeby spała ✊️✊️Z każdym dniem będzie pewnie lepiej. To do buzi co dziewczyny pisały jest na pewno u hubiego na allegro.
|
|
#4887 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Eh ostro musisz powiedzieć swoje zdanie i tyle. Wyrzuć ją następnym razem albo nie otwórzcie jej drzwi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#4888 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle
![]() Vadi wiedziałam, że cos znajdziesz Piątka ![]() Meja No niestety takiego talentu nie mamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4889 |
|
Raczkowanie
|
Morelle kciuki
Vadi jak zwykle zdjęcia kozy hehehe ktoś sobie pomyśli, że my mamy jakiegoś świra na punkcie kóz 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta
Musicie sie zdecydowanie odciąć. Za duży kontakt z nia macie, za dużo wie i chce wiedzieć. Mąż musi odciąć pepowine niestety... ale z własną matką! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

macie serduszko wizazowe ciotki

niech się gryźnie:p

dziękuję
Tz tu nie ma nic do gadania 

mam jagody i serniczek musi mi to wystarczyc.My dzis zalatwilismy wszystko mamy akt urodzenia i ja zalatwilam zaswiadczenie z posredniaka ufff 2.40 minut maly spal momentami cos marudzil ale zaraz zasypial znowu.Dodatkowo tż dzis go bawil i cala chate wysprzatalam i pierwszy raz od urodzenia poszlam z malym na drzemke popoludniowa godzinke dal pospac szkoda ze nie 2 bo jestem wymeczona ale postanowilam sie codziennie chociaz godzibe z nim drzemnac po tych nocach nieprzespanych ciekawe czy mi sie uda a za godzine kapieljakos leci z dnia na dzien jeszcze gdyby nocki byly lzejsze hehe od kiedy chcecie nosic dziecko w chuscie?

sto lat nie jadlam gofrów!
doslownie pojawil mi sie wystający łokieć !
nie mam smaka na obiady, zupy czy inne takie te...
łzy leciały mi jak grochy jak dziewczyna odjeżdżala .. dziś za to za przeniosłam się do samochodu męża. Sprzatalam tam chyba 2 h masakra jaki brud...

Współczuję

ja bym ją chyba kopnęła w