|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
czy któraś z was wie co będzie w ofercie specjalnej -internetowej do katalogu 7/2008 ??
|
|
|
|
#3842 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
są nawet nowe zapachy (roma, tokio).. bardzo ciekawa jestem tego katalogu, szkoda ze bede go miała dopiero w lipcu koniec czerwca..
|
|
|
#3843 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3844 |
|
Rozeznanie
|
Strona Avonu znowu nie działa
|
|
|
|
#3845 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten nowy podkład ma podobna konsystencję ale po nałożeni sporej warstwy na dłoń w coku rozsmarował się dobrze i od razu rownomierny kolorek się pojawił
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś wystawioną fakturę z kat 7. Nie dostanę karteczek zapachowych In Love, poza tym wreszcie przyjdzie biżuteria April dla klientki, alternatywny jest zestaw Anew Ultimate z kosmetyczką.
Kat. 10 zapowiada się super, bardzo mi odpowiada grafika na sensesach, ale faktycznie mogły by to być całkiem nowe zapachy... |
|
|
|
#3848 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta, jak to jest z tymi błyszczykami do oczu, rzeczywiście się tak rolują? w sumie od początku miałam takie obawy, błyszczyk do oczu-to od razu brzmi nietrwale
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=353 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=367 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=368 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=391
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Raczkowanie
|
O jaaaa, byłam dzisiaj w COKu i nowe TTA (In Love) to jest - śmierdziuch! Paskudztwo. Psiknęłam się tym na nadgarstek i teraz domyć nie mogę. Trwałe niewątpliwie, cholerstwo. Nie wiem w ogóle do czego porównać ten zapach. Coś jakby pomiędzy Flower Cynthii a czymś słodkim bardziej, duszne. Nieładne, oj nieładne.
Oglądałam tez pareo i kapelusz te co są po 19,90. Kapelusz wygląda bardzo fajnie,porządnie wykonany, z grubiutkiej takiej tej bawełny - w zasadzie wygląda tak samo jak w katalogu. Pareo natomiast też nie jest złe, ale ten materiał niezbyt miły w dotyku, a poza tym kolor... Jasny ok, ale ten ciemny, myślałam że to jest ciemny brąz - tak wygląda na tym pierwszym zdjęciu od lewej. A on w najciemniejszym miejscu jest taki jak na zdjęciu trzecim (to na str 51) - zgniłozielony a nie brązowy.
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie się rolują, malowałam się rano i wszystko mi się pościerało.Trudno się nakłada ,żeby był jednolity kolor to muszę kilka razy poprawiać.I trzeba poczekać żeby wysechł po nałożeniu.Generalnie ładny kolor , ładnie wygląda na powiekach ale nie trwały.
|
|
|
|
#3854 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
Torebka Tila czy jakoś tak ta za 1zł- malutka fajna, troche dziwny materiał... strasznie śmierdzi ![]() Lodówko zamrażarka - fajniutka spora |
|
|
|
#3856 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam ze zawracam glowe ale avonet nie dziala rapidshare nie znosze, czy ktos ma linka do kat 8?
|
|
#3857 |
|
Konto usunięte
|
jaki odcien szminki pro to go otrzymamy za darmo?
|
|
|
|
#3858 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki jak wygladać mają te "złociście połyskujące bransoletki" z oferty demo?
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#3859 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3860 |
|
Rozeznanie
|
czy któraś z Was drogie Wizażanki może mi napisać co jest w demo do katalogu 7?? i jeszcze jak bym mogła prosić o jakiś krótki opis tych kosmetyków
|
|
#3861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Konto usunięte
|
ejj co jest dobre wg was na zrogowacialy naskorek na stopach? co je ladnie zmiekczy i wygladzi?
|
|
|
|
#3863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1.woda perfumowana Today Tomorrow Always in Love 51,90 (dla mnie jest duszącym śmierdzielem, siostra powiedziała ze pachnie jak tulipany..) 2.Modelująco-opalający krem do ciała 17,90 (niby ujędrnia ciało, zmniejsza cellulit i opala.. w katalogu jest napisane aby po nałozeniu odczekać aż wyschnie przed złożeniem ubrania więc oznacza to że brudzi) 3.Precyzyjny tosz pogrubiający do rzęs black lub brown/black14,90 (ma szczoteczkę z obu stron, jedna jest normalna druga kruciutka).. po obejrzeniu papierowego katalogu 9 a dokładniej wyniuchaniu stron zapachowych stwierdzam że: -Pro Adventure pachnie tak samo jak linia którą wycofali jakiś czas temu Proxtreme taka w czerwonych opakowaniach -dezodoranty linii For Men mają zapach jak cała seria delikatny męski, przyjemny -nowe naturalsy Banan i Mleczko kokosowe powinno się dla mnie nazywać kokos i mleczko bananowe.. niestety przeważa zapach kokosu a nie banana na co liczyłam.. zobaczymy może na żywo będzie lepiej przypomina mi bardzo wersję kokos i papaja-płyn do kąpieli Różowy grejfrut pachnie jak świeżo rozkrojony soczysty grejfrut pycha ![]() i jak narazie tyle z wrażeń ![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7535452] ejj co jest dobre wg was na zrogowacialy naskorek na stopach? co je ladnie zmiekczy i wygladzi?[/quote] ja sobie ostatnio kupiłam ten krem na noc i jestem z niego bardzo zadowolona, używam go od tygodnia i musze powiedzieć że jest efekt, nawet dziś mój TŻ powiedział że mam milutkie stópki , wsmarowuję je na noc i zakładam skarpetki, na początku obawiałam się że mi będzie gorąco (bo kiedyś po wsmarowaniu tego kremu uelastyczniającego założyłam skarpety i po 5 minutach myślałam że zwariuję, aż mnie piekły z gorąca) ale było wręcz przeciwnie, nie było mi gorąco, nawet nie było cieplej niż normalnie, było bardzo przyjemnie, jedyny mankament tego kremu przynajmniej dla mnie to zapach bo to w moim odczuciu połączenie plastiku z chemią (nie ma tego charakterystycznego mentolowego zapachu który jest praktycznie u wszystkich z tej serii), ale przynajmniej działa, ja polecam
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Konto usunięte
|
grejfrut?
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,a co to jest za kosmetyk w ruskim katalogu (str 28-29? Solutions z pompką???
|
|
#3867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czekam na skład, bo zapowiada się ciekawie
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
to serum jest w demo K09 po 14.90
|
#3869 |
|
Rozeznanie
|
W k10 będzie mgiełka z minerałami z morza martwego
![]() Już jest moja I nowe podwójne cienie str.103 - odcień Teal Appeal (szaro-czarne) |
|
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem jak u Was, ale u mnie nie dosc, ze Avonet nie dziala, to jeszcze pojawia mi sie (bo mam Avonet w zakladkach) na pasku zakladek logo Wizazu obok adresu Avonetu
Cos wiecie o tym???Edycja: Juz dziala Edytowane przez justysiek Czas edycji: 2008-05-13 o 14:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Śliczna grafika 
koniec czerwca..

Czy to ja mam jakiś błąd w katalogu ? Skąd taka cena za zwykły poliester lol

niestety przeważa zapach kokosu a nie banana na co liczyłam.. zobaczymy może na żywo będzie lepiej