![]() |
#2491 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() W weekend masz juz slub i wszystkie Ci zazdroscimy... dodatkowo niedlugo bedzie Was troje co jest chyba najwiekszym szczesciem na ziemi!!! Ja slyszalam ze w weekend ma byc skwar wiec glowa do gory... poza tym pogoda to nie wszystko... Bedziesz juz miala meza od ogrzewania zmarznietych dloni ![]() TŻ wyzdrowieje i bedzie tak jak sobie wymarzylas... I ja trzymam za to ![]()
![]() |
#2492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a my tu bedziemy czekac na Ciebie Kochana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
Mbu, nawet jak będzie brzydko, to co? To nic
![]() ![]() ![]()
#2494 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Juz mi lepiej ![]() ehhh, zeby juz był piatek |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze mi się marzył do ślubu kapelusz ... ![]() Co do skarpetek białych to chbya kiedyś tak się nosiło ... i pewnie pan młody chciał podtrzymać tradycje lub przywołać mode sprzed x-dziesięciu lat ![]() A co do szczura, to też uważam, że możńa stwierdzic iż się na Ciebie rzucił ![]() Ja to się panicznie boję takich luźno chodzących szczurów, bo skubane są bardzo mądre i niebezpieczne. Cytat:
Ja bardzo rzadko chodzę do kosmetyczki (średnio raz do roku) i u niej cena to 100 zł., za podobny zabieg moje mama płaci ok 120-150, bo wiadomo starsza skóra i potrzebuje troszkę innego rodzaju zabiegó i mocniejszych. Ja jestem z niej - kosmetyczki, bardzo zadowolona, bo robi mi to co akurat jest najbardziej potrzebne mojej buzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak szłam na ślub do koleżanki to pokupowałam sobie trochę kosmetyków i byłam przerażona ile na to kasy poszło. Zaopatywałam się w Inglocie. Kupiłam cienie (3 kolory), podkład (mus), korektor rozświetlający pod oczy (do ukrycia sińców), błyszczyk (2 kolory w takim pudełeczku do nakładania pędzelkiem). Bazę (silikonową) pod makijaż mam Dax Cosmetics (polecana przez koleżankę). Makujaż bardzo dobrze mi się trzymał, ale uważam, że trzeba nabrać trochę wprawy w malowaniu na bazie. Na swój ślub na pewno kupię sobie dodatkowo silikon i fixer Kryolanu dla pewności, że nic mi się nie będzie błyszczeć ... poza oczami ![]() Cytat:
Chodzi mi głównie o to cudo po którym znikają cienie. Cytat:
![]() ![]() ![]() Chcę już mieć sprawny komputer w domu !! bo w pracy nie mogę się wogóle skupić na czytaniu i pisaniu do Was ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2498 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe PM2008
![]() Mbu83 życzę Wam, aby ten dzień był najpiękniejszym dniem Waszego życia u uważaj na TZ'ta , siebie i swoją fasolkę ![]() My w ramach podziękowania dla rodziców mamy zamiar zrobić też taki album do dzieciństwa aż po ślub. Na razie mamy komplet zdjęć, wierszyki i obrazki. Potem mam to zamiar zbindować, tak jak do pracy dyplomowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Rozeznanie
|
Co do piosenki dla rodziców to my nie bedziemy miec piosenki " mam cudownych rodziców". Siostra gdzieś wyszperała piosenke zespołu Cliver" dla rodziców". Piosenka bardzo nam sie spodobała, wiec zostajemy przy niej.
Rodzice także dostana od nas albumy ze zdjeciami , zaczynajace sie od ich slubu, poprzez nasze narodziny, uroczystosci z naszego zycia(przedszkole, komunia św) i jak sie poznalaiśmy az do naszego ślubu- na zdjecia ślubne jest miejsce ![]() Dziewczyny z sierpnia, macie zamiar miec ubrane jakis bolerko w dniu ślubu?? Ja chce zakupić z dlugim rekawem, bo na ogol jest ze mnie zmarzluch i w kosciele tez jest zazwyczaj zimno. Tylko niewiem czy to bedzie dobrze wygladało. Pomyslalam , jeszcze dziś nad taka opcja, zeby kupić z krótkim rękawem i rekawiczki, tylko czy to bedzie pasowac do sukienki? niewiem która opcje wybrac ![]() Doradzcie mi, prosze
#2500 |
Zakorzenienie
|
Biedronko ja slubuje 30 sierpnia i raczej cos zarzuce na grzbiet do kosciola
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
dziendobek
![]() dzieki za odzew ale pomecze Was jeszcze troszke...z tymi zdjeciami mojego tz-ta to jest tak ze on nie ma wogole zdjec ani jak byl malutki ani jak byl starszy dopiero odkad jestesmy razem to mamy wspolne zdjecia wiec pomyslalam sobie czy by nie kupic albumu i nie powklejac paru zdjec jak juz jestesmy razem i zostawic miejsce na zdjecia ze slubu.chodzi mi o to zeby zdjecia byly wklejone po prawej stronie a po lewej jakies teksty, cytaty itp. co o tym sadzicie?? no i mamy jeszcze maly problem z piosenka bo poniewaz mamy tylko mamy to ta "cudownych rodzicow mam" chyba nie bardzo pasuje?? p.s. ale sie upisalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, zaczyna mi się wielkie odliczanie-10! ![]() Mbu - pogodą się nie zamartwiaj, bo i tak nie mamy na to wpływu, ważne żeby humory dopisały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() lulucelo i kina też na stresie tyję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wrzuta.pl/audio/cRKyXXe4NF/dzieki_wam Są tam słowa o tacie też, w znaczeniu, że zrobił wiele dobrego. Jeśli to Was za bardzo nie rozklei to polecam, bo myślę, że chociaż już z Wami ich nie ma to podziękować i tak można. Bo na pewno będą patrzeć na Was tam z góry. I tak podziwiam za odwagę, wiem ze wiele osób w takiej sytuacji rezygnuje z oficjalnych podziękowań dla rodziców, bo to jest za ciężkie
![]() |
#2505 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
oj niestety nie
![]() Edit: A już mam ![]() ![]()
#2507 |
Raczkowanie
|
#2508 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaki słoneczko, życzę żeby ten dzień był naprawdę najpiękniejszym dniem w Twoim życiu i żeby nic go nie zmąciło. ![]() I baw się dobrze! ![]() I oczywiście będziemy czekać na relacje
![]() |
#2511 |
Zakorzenienie
|
Ja zamawiałam na Allegro od Decorisus, co prawda jeszcze nie przyszły, ale mam nadzieję, że wszystko będzie OK
![]() Do zobaczenia! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Rozeznanie
|
my bedziemy miec ta piosenke na podziekowaniach
http://alikaka.wrzuta.pl/audio/cFTFu...a_dla_rodzicow
#2513 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko troszkę, bez rewelacji) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny, może któras z was jest z okolic Tranowa i orientuje się gdzie można zrobić fajny makijaż ślubny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Rozeznanie
|
zainspirowana dyskusją na temat podziękowań dla rodziców - wybrałam na allegro coś dla swoich
![]() ![]() ![]() a generalnie to zdycham dzisiaj ;/ przeszły nudności została migrena i chyba od migreny znowu pojawiają się nudności ;/ nie mogę jeść ech.... obliczyłam sobie że powinnam dostać okres na początku sierpnia ;> i to by było zbawienne dla cery no i dla samopoczucia jak widać ;] ale te stresy to robią różne rzeczy z organizmem - boję się co to będzie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zadomowienie
|
No witajcie moje kochane, tak odnośnie pecha czyhającego na tym wątku to właśnie piszę usztwniona w kołnierzu ortopedycznym ....prawdopodobnie kręgi szyjne mi się przesuneły - jutro mam rezonans magnetyczny no i mam zdrętwiałe trzy place lewej reki - prawdopodobnie uszkodzony nerw łokociowy. Dziwne bo pewnego dnia wstałam rano i właśnie miałam zdrętwiałe te palce i sobie to zlekceważyłam dopiero jak zaczęło mi promienować do łokcia a od łokcia do łopatki i szyi to się wytraszyłam .... potem mój znajomy neurochirurg się na mnie nadarł że sobie żarty robię z powaznej sprawy i że mogłam się obudzić pewnego dnia od pasa w dół sparalizowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() gdzie ten egzorcysta???????? RATUNKU!!!!!! akysz wstrętny pechu!!!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oflądałam też klasyczne bolerka, ze stójką i bez, nawet takie podszyte od spodu polarem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A TŻ niech o siebie zadba, bo to nie są żarty ![]() Cytat:
![]() Mam zabronione chudnięcie i tycie (słowa babki z salonu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też dzisiaj jakoś tak średnio się czuję. Głowa mnie pobolewa non stop. Cytat:
![]() ![]() I to też "z niczego", nie miała żadnego wypadku, nie przewróciła się. Schudniesz jeszcze, o to się nie martw. Teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zadomowienie
|
Wiem wiem, z tymi sprawami nie ma żartów (pomijam już fakt że żaden szpital nie chciał mi pomóc diagnostycznie - byłam odsyłana z jednego miejsca w drugie - dobrze że moja firma opłaca mi co miesiac prywatny pakiet medyczny, który obejmuje także rezonans) najgorsze jest to, że kładziesz się zupełnie zdrowa a wstajesz i nie masz czucia w palcach
![]() A najlepsze z tej całej sytuacji jest to, że bylismy zmuszeni pojechać do tego mojego znajomego lekarza do domu i okzało się, że mieszka on na przepięknym osiedlu zamkniętym w Konstancinie i mieszkania nie są tam aż tak drogie, a my jesteśmy na etapie poszukiwania własnego lokum .... no i zakochaliśmy się w tamtej okolicy .... więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Rozeznanie
|
asiuk no właśnie mi też z pismem św najbardziej się podoba, zwłaszcza, że mamy wygrawerowany ten fragemnt na obrączkach
![]() ![]() A to bolerko ze zdjęcia przepiękne!!! Gdzie takie można dostać? czekoladka79 to teraz dbaj o siebie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obecnie jestem po 4 ibupromach, 2 aspirynach i 2 panadolach ekstra... głowa ciągle boli straszliwie przy każdym ruchu a zapachy śmierdzą ;] nawet te niewyczuwalne... mam jeszcze jeden ketonal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.