Panny Młode 2009 cz. III - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 11:57   #211
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez Witch86 Pokaż wiadomość
czy moz mi ktos powiedziec co teraz załatwiac ? mam juz sale zamowiona i zespół no i nie wiem co dalej :-/ slub 01.08.09... Help
jak juz ci dziewczyny napsały: kamerzysta i fotograf i kosciół. szczegolnie jak c zalezy na jakies konkretnej, obleganej godzinie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 12:22   #212
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ach juz się nie moge doczekac

ps. dziewczyny słyszalam, ze tydzien przed slubem nie mozna sie opalac, bo potem brzydko zdjęcia wychodzą. moja znajoma brała slub w kwietniu i tak jej fotograf powiedział. słyszałyscie o tym??
Nie słyszałam o tym. Akurat ja z opalenizną nie mam problemu, bo od razu opalam się na brązowo, a skoro ślub mam w sierpniu to będę jak czekoladka. Będę musiała uważać, żeby nie opalić się w paski hehe

EDIT:

Zobaczcie co znalazłam. Przykładowa strona ślubna Młodej Pary. Jest piękna. Już na nią zachorowaliśmy, też taką chcemy. TŻ nam taką zrobi
http://adam-i-ewa.strony-slubne.pl/
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 13:24   #213
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
mi sie wydaje ze to zalezy od tego jak kto sie opala. Ja np opalam sie najpierw na czerwono a potem mi to stopniowo brazowieje, takze jakbym na tydzien przed slubem polozyla sie jako "blada twarz" na sloncu to pewnie bym wygladala jak burak w dniu wesela Takze opalaniem sie trzeba zajac ciut wczesniej ja mam slub 05.09 takze mam cale wakacje zeby ladnie sie opalic a wczoraj ustalilismy ze w podroz poslubna chcielibysmy na krym
Ja też myśl, że do 5 09 to zdarzę sobie zbrąowieć Tym bardziej, że łapki juz mi trochę się odymiły, więc myślę, że w przyszłym roku będzie to samo. Ja nie lubię się opalać, wolę się tylko przydymić odrobinę.

Co do kamerzysty, to mam problem, myślałam, że weźmiemy jednego, ale może zdecydujemy się na innego? Sama nie wiem.
A potem do Kościoła i spokój. do stycznia, wtedy znacznie się na nowo.

A w podróż poślubną to byśmy chcieli do Włoch (ja najbardziej do Meksyku - ale na razie nas nie stać). Nie jest daleko, nie bardzo drogo. tylko nie wiem bo w podróz poślubną byśmy pojechali dopiero na początku października, bo we wrześniu będę mieć ciągłe praktyki w szkole.

Zresztą mam ochotę udusić TZ - więc może nie dożyć do podróży.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 13:31   #214
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja to w podróz poslubną bym chciała jakos tak od razu po slubie jechac tzn. po plenerze
ale nie wiem nawet gdzie

Stary 2008-05-15, 13:58   #215
*Agatek*
Zakorzenienie

Ahhh sale też załatwiona

A kościół na koniec, ponieważ nie mają new kalendarza i nie mieli gdzie wpisać lol, dopiero w grudniu na rezerwację, ale też nie powinno być problemów

No sala + orkiestra załatwiona... Ahhh jak się cieszę

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:00   #216
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

szkoda, ze osciól nie wyszedł. nas na koncu tego kalndarza zapisal, tak jak chyba i inne dziewczyny

Stary 2008-05-15, 14:03   #217
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Zobaczcie co znalazłam. Przykładowa strona ślubna Młodej Pary. Jest piękna. Już na nią zachorowaliśmy, też taką chcemy. TŻ nam taką zrobi
http://adam-i-ewa.strony-slubne.pl/
Nooo fajna fajna tylko moj Tż to sie chyba raczej na czyms takim nie zna, zreszta jak go znam to by mu sie nawet nie chcialo poza tym oni tam podaja wszystkie info co, gdzie i kiedy to ja bym sie obawiala chyba nieproszonych gosci

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja też myśl, że do 5 09 to zdarzę sobie zbrąowieć Tym bardziej, że łapki juz mi trochę się odymiły, więc myślę, że w przyszłym roku będzie to samo. Ja nie lubię się opalać, wolę się tylko przydymić odrobinę.

Co do kamerzysty, to mam problem, myślałam, że weźmiemy jednego, ale może zdecydujemy się na innego? Sama nie wiem.
A potem do Kościoła i spokój. do stycznia, wtedy znacznie się na nowo.

A w podróż poślubną to byśmy chcieli do Włoch (ja najbardziej do Meksyku - ale na razie nas nie stać). Nie jest daleko, nie bardzo drogo. tylko nie wiem bo w podróz poślubną byśmy pojechali dopiero na początku października, bo we wrześniu będę mieć ciągłe praktyki w szkole.

Zresztą mam ochotę udusić TZ - więc może nie dożyć do podróży.
nooo do meksyku to tez bysmy chcieli (tzn ja ) ale na razie to tez nas nie stac jeszcze zobaczymy gdzie pojedziemy, bo wczesniej byl plan hiszpania albo chorwacja, ale wczoraj ogladalismy w necie oferty i bardzo nas kusi ten krym Tż nawet zastanawial sie zeby w tym roku jechac, no ale teraz jak wroci z anglii to pracy musi szukac, ja koncze studia wiec tez musze szukac pracy, wiec najwyzej to pojedziemy na kilka dni nad morze, na zasadzie ze dzis rezerwujemy noclegi a jutro wyjezdzamy, bo tak to nie ma szans. Zaplanujemy se wczasy na lipiec np, to juz automatycznie nie ma sensu pracy szukac bo nikt nam od razu urlopu nie da nooo a na krymie to pieknie jest, tyle ze podroz meczaca bo najpierw busem do lwowa, a potem jeszcze iles tam godzin pociagiem wiec nie wiem czy to nie zbyt meczace jak na podroz poslubna No ale zobaczymy

W dodatku to chyba schudlam przez ten wyjazd Tż sama nie wiem jak to mozliwe bo waga wciaz wskazuje 58 kg no ale ostatnio spotkalam sie z kumpela co jej dawno nie widzialam to mi mowi ze strasznie schudlam a dzis bylam w sklepie i chcialam sobie kupic spodniczke na lato to wszystkie w rozmiarze 38 mi lecialy masakra

nooo i pokazywalam mamie na wystawie sklepu suknie slubne co mi sie podobaja i o dziwo powiedziala ze ladne i nie marudzila
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:44   #218
jaga_2001
Zakorzenienie

Samba, zazdroszcze chudniecia...

Kurde, dopiero wczoraj wyszlo, ze mam okres. Od soboty do wczoraj mialam plamienia i to tez nie takie slabe, za to wczoraj ze mnie lunelo i brzuch bolal jak nigdy. Musze isc do gina, bo mi sie to nie podoba...

CZy wy tez jestescie takie "wyprute" Ja normalnie nie kontaktuje. Moglabym non-stop spac. Do tego odkrylam, ze mam stan podgoraczkowy.
Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
a dziś mnie TŻ rozczulił- po północy wysłał sms'a że mnie kocha i nie obchodzi go że mnie budzi bo chce żebym o tym wiedziała o każdej porze dnia i nocy. słodkie, normalnie jak to rano przeczytałam to od razu banan na twarzy- bardzo miły początek dnia
Slodkie to.

Moj TZ codziennie rano mnie budzi by przed wyjsciem do pracy dac mi buziaka. Kochany.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mi nic fotograf nie mówił o opalaniu. No ale generalnie z opalaniem trzeba uważać przed ślubem.
Ja byłam ostatnio dwie godziny na dworzu i mam koszulkę opaloną na dekolcie. Także trzeba będzie przed ślubem uważać.
Ostatnio widziałam zdjęcia solarycznie spalonej PM- okropność.
Na pewno chodzi o to żeby skóra nie była zaczeriweniona.
Ja sie opalac nie bede do slubu. Moja mama jest tym faktem oburzona, boo jak bede wyglaac w bialej sukni... JA jej na to, ze w takim wypadku bardziej liczy sie dla mnie zdrowa skora a nie wyglad... Mam strasznie delikatna skore z gleboko schowanym pigmentem, ktorego praktycznie w zaden sposob nie da sie wydobic, bo zawsze w wakacje jestem poparzona...

Cytat:
Napisane przez Witch86 Pokaż wiadomość
czy moz mi ktos powiedziec co teraz załatwiac ? mam juz sale zamowiona i zespół no i nie wiem co dalej :-/ slub 01.08.09... Help
To slubujemy tego samego dnia.

NAjpierw slubowac bedzie Rybulka - o 12.00,
pozniej ja - 0 16.00,
najteepna jest Madzialenka - o 17.00 a jak reszta to nie wiem.

Fajna stronka. Tylko ja balabym sie tak upubliczniac siebie w necie.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:51   #219
kliwia
Zakorzenienie

jaga objawy oprócz chlupnięcia jak nic ciążówe :P
ja rano byłam senna po kawie przeszło. Ale normlanie siedziałam w robocie i jakbym tak dłużej bez kawy... to bym padła na biurko.

jaga nie wiem czy wiesz, ale podpisując umowę z ofotgrafem, jest w niej punkt dotyczący zgody na umieszczenie fotek na jego stronie

Cholender, to jak ja będe ślubować wy będziecie już stare mężatki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:59   #220
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Samba, zazdroszcze chudniecia...

Kurde, dopiero wczoraj wyszlo, ze mam okres. Od soboty do wczoraj mialam plamienia i to tez nie takie slabe, za to wczoraj ze mnie lunelo i brzuch bolal jak nigdy. Musze isc do gina, bo mi sie to nie podoba...
nooo ja juz sama nie wiem czy jest czego zazdroscic bo jakbym byla ciut grubsza to nie wiedzialabym na ktora spodniczke sie zdecydowac, a tak to wszystkie lataly mi w pasie i wyszlam z pustymi rekami a poza tym to nie widze zebym cos schudla zobaczymy czy Tż cos zobaczy bo w sumie to dawno mnie nie widzial A juz zjadlam na to konto loda i pierogi, takze moze jutro spodniczki beda dobre

A co do tego Twojego okresu to rzeczywiscie nieciekawie masz ;/ najpierw jakas opuchlizna, a teraz takie nieciekawe krwawienia idz lepiej do gina, trzeba chuchac na zimne
Stary 2008-05-15, 15:08   #221
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jaga objawy oprócz chlupnięcia jak nic ciążówe :P
ja rano byłam senna po kawie przeszło. Ale normlanie siedziałam w robocie i jakbym tak dłużej bez kawy... to bym padła na biurko.

jaga nie wiem czy wiesz, ale podpisując umowę z ofotgrafem, jest w niej punkt dotyczący zgody na umieszczenie fotek na jego stronie

Cholender, to jak ja będe ślubować wy będziecie już stare mężatki
Hehe, ciaza jak na razie mi nie grozi.

A co do fotografa, to my ze swoim nie podpisywalismy zadnej umowy. Malo kto podpisuje z nim umowy a mimo to kazdy jest z niego zadowolony. No i dzieki temu przoszczedzilismy na zaliczce.
Cytat:
nooo ja juz sama nie wiem czy jest czego zazdroscic bo jakbym byla ciut grubsza to nie wiedzialabym na ktora spodniczke sie zdecydowac, a tak to wszystkie lataly mi w pasie i wyszlam z pustymi rekami a poza tym to nie widze zebym cos schudla zobaczymy czy Tż cos zobaczy bo w sumie to dawno mnie nie widzial A juz zjadlam na to konto loda i pierogi, takze moze jutro spodniczki beda dobre

A co do tego Twojego okresu to rzeczywiscie nieciekawie masz ;/ najpierw jakas opuchlizna, a teraz takie nieciekawe krwawienia idz lepiej do gina, trzeba chuchac na zimne
Wiem, wiem, pojde w czerwcu, bo jak na razie to nie mam czasu na nic... Zaraz now zasiadam do ksiazek...

AV by jaga_2001
Stary 2008-05-15, 15:09   #222
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wicie moja znajoma miała wlasnie tak, ze bardzo opuchła w brzuchu i ją bolał (akurat miała dostac okres) i tak czeka, a tu okresu brak a coraz bardziej ją bolało. w koncu dostała takich bóli, że ją do szpitala zawieźli i wiecie.. dostala okres kilka dni wczesniej ale sie jej przytkało i nic nie lacioło. musiała dosatac cos na rozluźnienie krwi czy jakos tak az dostała okres i jej to wyleciało.

Stary 2008-05-15, 15:55   #223
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo fajna fajna tylko moj Tż to sie chyba raczej na czyms takim nie zna, zreszta jak go znam to by mu sie nawet nie chcialo poza tym oni tam podaja wszystkie info co, gdzie i kiedy to ja bym sie obawiala chyba nieproszonych gosci
Ale przecież adres tej strony daje się tylko najbliższym, którzy będą gośćmi, a po ślubie chcemy dać swoje wszystkie zdjęcia do galerii i będziemy mogli pokazać je znajomym, którzy np. nie byli na weselu. Poza tym nie trzeba podawać miejsca przyjęcia i nikt się nie zwali nieproszony. Z resztą jakby ktoś tak zrobił, to tylko o nim świadczy....
Stary 2008-05-15, 15:57   #224
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tez kiedys myslalam o takiej stronce

Stary 2008-05-15, 16:00   #225
annfas
Zakorzenienie

dzisiaj znow mi się bardzo humor poprawił odnośnie mieszkania Dorwałam naszą rawską gazetę a tam wielkie ogłoszenie naszego dewelopera, że jak ktoś sie zdecyduje na mieszkanie do końca czerwca to jest 10% taniej No i 25 000 zostaje w kieszeni

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 16:02   #226
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
dzisiaj znow mi się bardzo humor poprawił odnośnie mieszkania Dorwałam naszą rawską gazetę a tam wielkie ogłoszenie naszego dewelopera, że jak ktoś sie zdecyduje na mieszkanie do końca czerwca to jest 10% taniej No i 25 000 zostaje w kieszeni
oo kurcze no to rewelacje.
25tys mega kasa ile to rat bedzie

Stary 2008-05-15, 16:03   #227
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow, to fajnie. To dużo kasy i już macie na meble
Stary 2008-05-15, 16:03   #228
annfas
Zakorzenienie

albo weźmiemy mniejszy kredyt

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 16:05   #229
anuulaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, co powiecie o tej sukience? Czaje się na żółtą, jet bardzo tania
http://www.allegro.pl/item363180343_..._sukienka.html
Stary 2008-05-15, 16:13   #230
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładna

Stary 2008-05-15, 16:24   #231
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Ale przecież adres tej strony daje się tylko najbliższym, którzy będą gośćmi, a po ślubie chcemy dać swoje wszystkie zdjęcia do galerii i będziemy mogli pokazać je znajomym, którzy np. nie byli na weselu. Poza tym nie trzeba podawać miejsca przyjęcia i nikt się nie zwali nieproszony. Z resztą jakby ktoś tak zrobił, to tylko o nim świadczy....
wiem wiem zartowalam z tym zwaleniem sie nieproszonych gosci no ale w sumie Ty znalazlas te strone, takze istnieje jakies prawdopodobienstwo, ze ktos mniej lub wiecej znajomy moglby tez ja znalesc A poza tym na tej stronie jest napisane, ze "zapraszamy na przyjecie gdzies tam itd" i ze prosimy o potwierdzenie pod nr tel, to ja bym czegos takiego zdecydowanie nie umiescila na necie bo bym sie bala, ze jakies glupki trafia przypadkiem na ta stronke i beda mi wydzwaniac potwierdzac przybycie czy cos Noo ale jako galerie ze zdjeciami, zeby pokazac znajomym to jak najbardziej super pomysl kazdy kto bedzie chcial sobie pooglada i odpada jezdzenie z albumami

Cytat:
uuuu nooo to rzeczywiscie super niespodzianka nic tylko sie cieszyc 25 000 to masa kasy a u Was w tych deweloperskich mieszkaniach tez się nie placi czynszu tak jak pisala martucha??
Stary 2008-05-15, 16:26   #232
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

uuuu nooo to rzeczywiscie super niespodzianka nic tylko sie cieszyc 25 000 to masa kasy a u Was w tych deweloperskich mieszkaniach tez się nie placi czynszu tak jak pisala martucha??
o własnie, tez miałam o to zapytac

Stary 2008-05-15, 16:37   #233
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Ladna, mi sie podoba czerwona i zielona.

Madzialenka, moze chodzilo o rozrzedzenie krwi? Byc moze, ze znajoma jest zagrozona zakrzepica, co jest grozne. U mnie jest a odwrot... Czesto mam krwotoki z nosa... A kolezanka mogla wziac zwykla tabletke z kwasem salicylowym, bo on rozrzedza krew (ja jestem na ten srodek uczulona). Przykaldem takiego preparatu jest polopiryna. W sklad Acardu tez wchodzi kwas ASA (to jego skrot), wiec jakby ktoras z babc czy dziadkow bral ten srodek to porownacje cene z polopiryna, etopiryna lub innym srodkiem zawierajacym ASA.

AV by jaga_2001
Stary 2008-05-15, 16:39   #234
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
mnie sie najbardziej podoba czerwona i czarna
Stary 2008-05-15, 16:48   #235
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ladna, mi sie podoba czerwona i zielona.

Madzialenka, moze chodzilo o rozrzedzenie krwi? Byc moze, ze znajoma jest zagrozona zakrzepica, co jest grozne. U mnie jest a odwrot... Czesto mam krwotoki z nosa... A kolezanka mogla wziac zwykla tabletke z kwasem salicylowym, bo on rozrzedza krew (ja jestem na ten srodek uczulona). Przykaldem takiego preparatu jest polopiryna. W sklad Acardu tez wchodzi kwas ASA (to jego skrot), wiec jakby ktoras z babc czy dziadkow bral ten srodek to porownacje cene z polopiryna, etopiryna lub innym srodkiem zawierajacym ASA.
oo tak o rorzedzenie krwi
w każdym bądz razie to było ze 3 miesiące temu i juz jest spoko. ona ma ponad 40 lat taka znajoma moich rodziców

Stary 2008-05-15, 17:05   #236
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
o jak super 25 tys to mnóstwo kasy,fajnie że uda się zaoszczędzić

Cytat:
Ładna

Dziś jest zimnej Zośki, ale powiedziałabym, że to ciepła Zośka,od lat nie było tak ładnej pogody w tym dniu. Babcię mam Zosię, więc myknę dziś z kwiatem na imieninki Ciekawe co dobrego babcia zrobiła
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:24   #237
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Dziś jest zimnej Zośki, ale powiedziałabym, że to ciepła Zośka,od lat nie było tak ładnej pogody w tym dniu. Babcię mam Zosię, więc myknę dziś z kwiatem na imieninki Ciekawe co dobrego babcia zrobiła
oo ja tez mam babcie Zosie juz dzwoniłąm do niej z zyczeniami, choc na miasto sie skubana wybrała i od 10 do 15 telefonu nie odbierała a zapomniała ze sobą wziąć komórki

Stary 2008-05-15, 17:30   #238
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)Melduje z radością, że dziś napisałam ostatni egzamin Cały kwiecień i teraz męczyłam się z zaliczeniami i egzaminami z 11 przedmiotów i wreszcie koniec Ale jestem happy, no dobra prawie koniec, jeszcze muszę jedną pracę zaliczeniową napisać, ale to już pikuś Wreszcie mam czas żeby pisać prace licencjacką, nie jest źle widzę światło w tunelu, powinnam się wyrobić ze wszystkim
No to gratuluję! U mnie sesja zaczyna się 9 czerwca. Walczymy jeszcze o przepisanie ocen z jednego egzaminu, bo to samo zdawaliśmy na studiach licencjackich... Wiecie...UŚ Właśnie dziś byłam w tej sprawie z petycją u prodziekana... Zobaczymy, co się uda zdziałać...
No i dziś promotorka nam zakomunikowała, że rektor przyznał jej urlop naukowy i od października będę miała nowego promotora...

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Kurcze, czyli to 1700 zł, to jednak troche dużo
Zła jestem, bo nawet nie mam czasu pochodzić na jakieś inne prezentacje do kamerzystów, a boję się, że za moment będziemy brać nie to co chcemy, ale to co nam zostało. Zgapiliśmy się troche, bo trzeba było wcześniej się zacząć rozglądać. Najgorsze jest to, że na dzień dzisiejszy nie mogę liczyć na wsparcie moich rodziców, bo teraz nie interesuje ich nic poza weselem mojego brata i dopytywaniem się o kredyty na kupno domu (mój brat chce kupić). Także sytuacja między mną a mamą jest ostatnio napięta, bo mnie już brzydnie słuchać o tym jaki bank oferuje jaki kredyt i ile lat będą musieli siedzieć w Irlandii, żeby w miarę na niego zarobić, a z kolei moja mama nie widzi tego, że ja mam inne sprawy na głowie, w tym sesja i własne wesele.
Uwierzcie, że czasem ryczeć mi się chce, bo już za dużo się tego nałożyło. Ostatnio zastanawialiśmy się nawet z TŻ czy by jednak nie zrezygnować z tego wesela, po prostu wziąć ślub, kto chce ten niech przyjdzie, nie robić nawet żadnego przyjęcia. Nie dość, że tż rodzice robią jakieś problemy, to jeszcze moi rodzice swoim kompletnym brakiem zainteresowania naszym ślubem i weselem, też nam niczego nie ułatwiają. Boje się po prostu, że zamiast cieszyć się z tego wesela, my będziemy tak zmęczeni całą sytuacją, że nam się odechce zabawy.

Czasem naprawdę bym chciała usiąść z moją mamą i pogadać o tym jak widzę swój ślub i wesele, a po prostu nie mogę tego zrobić, bo od razu słyszę takie teksty, że np.po co chcemy kamerzystę za 1700zł, kiedy mój brat ma za 1200. Ale jak tłumaczę, że ten mojego brata nagrywa schematycznie, sztuczne tła itp., a w tym droższym coś mnie urzekło, to następuje wielkie oburzenie, że jak ja mogę powiedzieć, że coś co będzie miał mój brat jest gorsze. Ja nie wiem czy ona myśli, że ja chcę rywalizować z moim bratem, kto będzie miał lepszy ślub A mnie po prostu zależy na tym, żeby mieć ten jeden dzień w życiu wszystko tak jak sobie wymarzyłam. Ale nie-bo ciągle słyszę docinki, że my i tak tych pieniędzy na wesele sami nie uskładamy. Stwierdziliśmy z tż, że choćby nie wiem co, to udowodnimy im, że nie mają racji. Wiem, że jesteśmy w stanie zebrać potrzebne pieniądze i wiem, że będziemy się bardzo starać, żeby nam się to udało. Tylko, że co to da...

Łudzę się jeszcze nadzieją, że jak już minie wesele mojego brata, to może wreszcie okażą trochę zainteresowania naszym. Tylko z drugiej strony nie zdziwię się, jak wcale tak nie będzie, bo wtedy będą mieli na głowie załatwianie kredytu.

Wyżaliłam się... właściwie nie wiem czy powinnam to robić, bo w sumie tylko Was zanudzam...
Ktosiu, kochana Nie przejmuj się marudzeniem mamy Skoro i tak płacicie za wszystko sami, zaplanujcie sobie ślub i wesele, tak jak chcecie. Wiem jak to jest, gdy rodzice nie interesują się przyszłorocznym weselem... Mam tu na myśli oczywiście rodziców TŻa No, ale cóż... Mam nadzieję, że Twoi rodzice zmienią nastawienie, jak już wesele Twojego brata przejdzie do historii.

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
jesli chodzi o opalanie to mysle, ze nie wolno sie opalac tydzien przed (zwlaszcza na solarium) bo po opalaniu skora sie wysusza i potem wydziela powdojna ilosc sebum i sie strasznie swieci, pomijajac juz ze mozna ze sloncem przedobrzyc i wygladac jak buraczek cwiklowy (opalenizna moze nie zdarzyc sciemniec (...)
Ja zawsze opalam się na czerwono. W zeszłym roku kilka razy spaliłam się na czerwono. Także spalona od słońca którakolwiek część mojego ciała jest jakimś koszmarem! Zero opalania się przed ślubem. Może ze dwa razy pójdę do solarium (nigdy nie byłam...)

Cytat:
(...)
suuuper ja juz sie nie moge doczekac az zasne kolo mojego Tż już mniej niz 2 tygodnie (...)
No popatrz, jak zleciało Coś mi się wydaje, że jak Twój TŻcik przyjedzie, to Cię tu nie będzie można zastać

Cytat:
(...)
To slubujemy tego samego dnia.

NAjpierw slubowac bedzie Rybulka - o 12.00,
pozniej ja - 0 16.00,
najteepna jest Madzialenka - o 17.00 a jak reszta to nie wiem.

(...)
Wow, Jaguś, jaką Ty masz pamięć!

Cytat:
Bardzo ładne te sukienki. Pamiętam, jak kiedyś pokazywałaś zdjęcia z jakiegoś wesela, na którym byłam w zielonej sukni i ślicznie w noiej wyglądałaś. Może więc zielona? Chociaż możesz chcieć jakiś inny kolor... A jak tamte trzy sukienki, które kupiłaś na Allegro?
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:39   #239
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Wow, Jaguś, jaką Ty masz pamięć!
Szkoda tylko, ze nie do tego co trzeba.

AV by jaga_2001
Stary 2008-05-15, 17:40   #240
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

o kurcze zmienia ci promotora?? to troche nie dobrze. u na jdnej grupie zmienili i tej drugiej babce się tematy nie podobały i wiesz.. kazała im pozmieniac po roku pisania ech..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości