|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
Ale może mieć inną koncepcję pracy... Poza tym, wiecie jak to jest... Będzie poznawał na nowo nas, nasze tematy... Jakoś mi się to nie podoba... Trzeba przeżyć
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe nooo pewnie pierwsze pare dni to mnie tu nie bedzie bo juz mamy tyyyyle planow z Tż ze normalnie masakra ale potem wszystko powinno wrocic do normy i na pewno o Was nie zapomne ![]() no wlasnie Anuuula jak tam te sukienki co na allegro kupilas leza?? |
|
|
|
|
#245 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
powodzenia w szukaniu saliCytat:
no serio kochana Cytat:
heheheh to wtedy chodzic nie mozna :d mala ci powie :d ja juz nie mam problemow...chyba ze codziennie jezdze po kilka godzin ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chciałabym właśnie odwiedzić to miejsce kilka miesięcy przed weselem, zobaczyc jak o jest i jak wyglądamCo do promotora, to podobno facet bardzo lajtowy... Moja, jeszcze obecna, promotorka nazwała siebie wymagającą (czego nie zauważyłam, bo twierdzę, że za mało od nas wymaga i mogłaby nas przycisnąć), a jego bardziej pobłażliwym... Jeśli rzeczywiście tak będzie, to chyba się będę bronić za 5 lat . Żartuję oczywiście, bo trzeba sie zmobilizowac, ale są ludzie na seminarium, którzy nie robią nic i o nich bym się martwiła...
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie chodze na solarium. ale mysle, ze przed slubem jak sie nie opale łądnie to pójde ze 2 razy, aby łądnie wyglądac w białej sukni ( o ile jakąs znajde
)
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego czynszu to jeszcze nie wiemy, w poniedziałek sie wybieramy do dewelopera pogadać w sprawie mieszkania i opłat więc dowiem się pewnie wszystkiego
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie praca w przedszkolu
naprawde.. coraz bardziej jestem zniej zadowolona a ja teraz chadzam czasem na solarke.. zeby opalenizne utrzymacale jesli niechodzicie a chcecie przed slubem zaczac to polecilabym tak z 3-4 miechy wczesniej zobaczyc jak wasza skora reaguje czy sie szybko opala czy na czerwono zeby sobie ała niezrobic..
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mysle, ze jak cos to już cos to wczesniej trzeba isc na solarke, sie opalic potem tylko słoneczkiem to najwyżej utrzymywac
|
|
|
|
#252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dokladnie
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mam jakis szczegolnych problemow z poparzeniami slonecznymi tzn zawsze opalam sie na czerwono ale szybko mi to brazowieje i jest okNo a z tym promotorem to nie zazdroszcze ehh ;/ mi 3 razy zmieniali promotora tzn najpierw mielismy miec dwoch (jeden mial byc rezenzentem a drugi promotorem z tym ze w jednym semestrze mielismy miec zajecia z jednym a q drugim z drugim) no i wlasciwie dlatego wybralam to seminarium bo jeden semestr mial byc z takim troche "olewusem" co by w zyciu tych prac nie przeczytal, ale 2 semestr z taka super babka, co zawsze starala sie pomoc i gonila do roboty no a na 5 roku nam zmienili na taka babke co jak dalam jej prace do sprawdzenia to na co 10 stronie zmienila mi jakies slowo lub dodala przecinek i na tym skonczylo sie jej sprawdzanie takze teraz sie boje bo jak trafie na jakiegos ostrego recenzenta to moze sie okazac ze praca do d.. ;/ bo promotorka przeciez jej nie przeczytala juz pomijajac fakt, ze polowa grupy w ogole nie zaczela jeszcze pisac!!!! a juz polowa maja i za miesiac planowane obrony szok!! w ogole to uwazam ze skoro promotorom placa za robote to powinni sie przykladac a nie ehh nooo ale mam nadzieje ze ten Twoj promotor bedzie spoko
|
|
|
|
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie zaliczenia i egzaminy zdawałam w przedterminie, więc dlatego tak szybko. Sesja właściwie zaczęła nam się od poniedziałku. Co do opalania w solarium to też nie chodzę. Pewnie przed ślubem pójdę, ale odpowiednio wcześnie i tylko na kilka min. mam nadzieje, że lipiec przyszłego roku będzie słoneczny to sie opale naturalnym sposobem. Cytat:
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-05-15 o 21:58 Powód: literówka |
||
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jeszcze jest pare rzeczy o ktorych bym chciala napisac i musze napisac jeszcze wstep i zakonczenie zobaczymy co mi powie kobita na te moje wypociny, bo mam przyjsc poczatkiem przyszlego tygodnia ale dzis cos tam czytalam do mojej pracy i ogarnela mnie zalamka i stresior taki ze zjadlam cala czekolade ;P ogolnie to mam temat rzeke ;/ myslalam ze latwy ale okazalo sie ze troche sie przeliczylam ;/ a ze promotor tego nie przeczyta to boje sie co powie recenzent ehh
|
|
|
|
|
#256 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobra jesteś i dziękuję za komplement. No właśnie chcę inny kolor, żeby nie być znowu w zielonym i wasze zdanie przekonało mnie i zamówię sobie żółtą. A na te 3 sukienki dalej czekam i już zaczynam się wkurzać, że ich nie ma. Dziewczyna wysłała je niby w sobotę a tu ani widu ani słychu. Jutro już się wnerwie na maxa jak nie przyjdzie paczka.Pół godziny temu wróciliśmy z tańców. Super było, poznaliśmy pierwsze kroki samby brazylijskiej, ale jakoś koślawo mi wychodziło. Najlepiej wywijamy cha-che i walca angielskiego
|
|||
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
![]() kolejny dzien bliżej slubu co
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dzisiaj 449
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a ja nie wiem ile dni u nas ale wiem ze 1 rok 2 miesiące i 16 dni
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
oo mi okrągłe 470 zostało
![]() Słyszałyście? ciężarówka zderzyła się z pociągiem relacji Słupsk-Poznań niedługo w zasadzie po starcie. Normlanie jak mam dzisiaj wsciąść do pociągu to mnie trzęsie.
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
policzyłam
442 dni
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
u mnie jeszcze 1 rok 3 miesiace i 6 dni :P do dnia slubu
![]() o 11 ide na przetarg ustny licytowac nastepny kawalek dzialki na nasz domek, troche sie boje ale ide z tata i mam nadzieje, ze go wpuszcza
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
a co to jst ten przetarg ustny?? jakas licytacja czy co?/
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a to moje menu na wesele
![]() ma byc w sumie 12 zimnych i 6 gorących dań. wybieramy z tego co chcemy, mozna tez dać swoje propozycje. aha tam są np. rzeczy za dopłata, ale jak gadałam z osobami co miały wesele, to on i tak potem juz tej dopłaty nie liczył
|
|
|
|
#266 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dlugo ida Ci te sukienki, ja bym umarla ze zniecierpliwienia chyba ale na pewno niedlugo przyjada - nie martw sie ![]() Ja juz ustalilam, ze jesli nie pojedziemy do Anglii to idziemy na kurs tanca Ciesze sie bo juz dawno o tym myslalam, zeby isc na kurs tanca, no ale najpierw to, ze dzieli nas 70 km troche przeszkadzalo, bo ktos musialby dojezdzac taki kawal drogi A potem jak juz ustalilismy ze wyjezdzamy to w ogole chyba trzeba by bylo zrezygnowac, bo w polsce to by szans nie bylo, a w Anglii to nie wiem czy dalibysmy rade No ale teraz pojdziemy i tz sie nie wymiga ![]() Cytat:
Nic dwa razy sie nie zdaza ![]() Cytat:
![]() Noo a ja nie wiem ile dni jeszcze zostalo Chyba musze se zamontowac jakis suwaczek, bo mi sie liczyc nie chce Zaraz zas siadam do mojego mgr bo jeszcze cos tam musze napisac a zabieram sie od tygodnia za to no ale nie chce mi sie W ogole to mialam dzis straszny sen, ze jakis koles mnie porwal i wiozl do burdelu zagranice masakra, obudzilam sie o 4
|
|||
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
ech ja musze streszczenie do mgr napisac a mi sie tak bardzo nie chce
|
|
|
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
ja dalej siedze w piżamce i nic nie robie ech
ps. a co sądzicie o tym moim menu??
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry drogim Paniom
![]() Ja tak tylko na chwilkę,żeby zobaczyć co tam naskrobałyście (uzależnienie, czy co ?) Ja zaraz zmykam do szkółki - mam dziś kolokwium z literatury dziecięcej - może jakoś uda się zaliczyć - nie czuję się przygotowana. Zazdroszczę Wam tych prac mgr. ja dopiero za 2 lata (kończę trzeci rok). Umówilismy się z TZ, że jutro idziemy do kamerzyty , tylko nie dogadaliśmy się do którego? No i uświadomiłam sobie, że nie mamy kandydatan światka. Ech... I dzieki za przypomnienie o kursie tańca. Zgodę od TZ już mam (wymuszoną, ale zawsze ). Teraz tylko jakos to zorganizować.Dobra zmykam. Miłego dnia. No i życzcie mi powodzenia. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

Ale może mieć inną koncepcję pracy... Poza tym, wiecie jak to jest... Będzie poznawał na nowo nas, nasze tematy... Jakoś mi się to nie podoba... Trzeba przeżyć

ehh
Dobra jesteś i dziękuję za komplement. No właśnie chcę inny kolor, żeby nie być znowu w zielonym i wasze zdanie przekonało mnie i zamówię sobie żółtą. A na te 3 sukienki dalej czekam i już zaczynam się wkurzać, że ich nie ma. Dziewczyna wysłała je niby w sobotę a tu ani widu ani słychu. Jutro już się wnerwie na maxa jak nie przyjdzie paczka.