![]() |
#2611 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Powiem wszystko jak na spowiedzi
![]() Cytat:
![]() Ja też nie planowałam omijać pudru sypkiego-dlatego kupiłam ten matujący, a na to dopiero fixator. Tylko dziś jednka makijażystka mnie ostrzegła żeby nie napsikac za dużo i ze zbyt małej odległości, bo podobno jest wrażenie lakieru do włosów na twarzy ![]() Cytat:
![]() http://www.kryolancitywarszawa.com.pl/ Cytat:
A szpachelka na zakończenie imprezy może faktycznie się przydać ![]() Też sie chętnie dowiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Noramalnie nie mogę za wami nadążyć, tyle postów.
Asiuk widziełam te etole i bolerka na róznych stronachm, większość z nich jest okropna, ja sobie wymarzyłam taki mały zakończony na półokrągło by było jeszcze widac sukienke, ale nie wiem nawet czy bedzie mi w tym dobrze :? dziś zamówiliśmy surdut dla TŻ. wygląda w nim super, choć jestem pewna że już igdy więcej go nie założy. Rany piszecie o tym bazach itd... ja o tym nie mam zupełnie pojecie, muszę sie zapytać mojej makijażystki czy coś takiego ma. Pozdrawiam wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki masz ten puder? Anti Shine? Podobno też jest niezły ten transparentny. Ja właśnie też nie mam cery przetłuszczającej się. Mam tendencję do przesuszania czasem i nie chciałabym, żeby mi buzię zmatowiło aż za bardzo ![]() Ja też chcę wiedzieć, co to za sklep internetowy! ![]() Edit: Jeszczepanna, musisz po prostu przymierzyć. Mi ciężko coś dobrać, bo nie dość, że jestem wybredna i prawie nic mi się nie podoba, to w dodatku mało co pasuje do mojej sukienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Raczkowanie
|
Asiuk ja tez jestem wybredna a pokazesz mi swoja sukienke?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
Już ją gdzieś wklejałam, ale mogę wkleić jeszcze raz
![]() ![]() Myślę, że do tej sukni pasuje tylko i wyłącznie półprzezroczysty szal albo bolerko z takiego samego materiału jak dół sukni. Czemu wybrałam październik?? ![]() ![]() Ps.: Czy po zmianie stanu cywilnego zminisz nick? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Wtajemniczenie
|
Paulina860130 Witam
![]() Jak słyszę o Waszych kosmetykach do ślubu to aż ![]() ![]() ![]() My dzisiaj byliśmy na kolejnych naukach, akurat była pani z poradni i powiem Wam, że tak nawiedzonej kobiety dawno nie widziałam ![]() ![]() ![]() Kochane Kobietki życzę nam i naszym najbliższym dużo zdrowia, bo ten rok jakiś pechowy jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Raczkowanie
|
Asiuk ładna sukienka, taka delikatna i chyba rzeczywiście do niej pasue tylko szal. Tak uważam.
Czy zmienie nick? No chyba powiannam z "jeszczepanna" na "juzniepanna" co ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie, szal na pewno będzie pasował, tylko mam wątpliwości, jak już pisałam wyżej, czy będzie pasował jeszcze welon ![]() ![]() Pomysł ze zmianą nicku fajny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Raczkowanie
|
oj dziewczyny ja zamiast pisac prace licencjacka to od 19 siedze i nadrabiam zaleglosci. dzisiaj odebralam sukienke sluna wisia u mamy w sypialni
![]() ![]() ![]() Pozdrowionka nie piszcie tak duzo bo ja musze w poniedzialek wyslac prace do promotora a dopiero jestem w polowie. wogole nie mam natchnienia |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item359646759_...at_poznan.html Jutro jadę go odebrać, jeśli będzie mi pasował to następnym razem wezmę cały sama ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja przyjaciółka miała wesele 13.10.2007. Było zimno, ja szczękałam zębami w kościele w bolerku (wszyscy goście siedzieli w płaszczach, ale ja jako świadek nie bardzo bym wyglądała w płaszczu..) a jej było gorąco od emocji-choć na codzień wcale taka gorąca nie jest. Miala szal, ale wcale go nie założyła. Nie martw się, na pewno nie będziesz marzła ![]() Cytat:
![]() A nicków niestety nie można zmieniać, trzeba by zakładać nowe konto. Sama się zorientowałam jak chciałam poprawić literówkę w moim nicku-brak możliwości ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Ja mam sukienkę z zakrytymi plecami i wiem że w takich przypadkach welon jest często odradzany. Ale ja i tak welon będę miała i tak, bo po prostu chcę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2622 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że emocje mnie rozgrzeją ![]() Tylko pytanie, czy welon + szal nie będzie źle wyglądać ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kina2807 pamietam o obietnicy ![]() Dziewczyny, kiedy ja nadrobię Wasze posty tyle mam do czytania ![]() ![]() ![]() Dodam tylko na szybkiego, że teściowa mnie delikatnie wnerwia ![]() Stęskniłam się za Wami ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() MAX jak dla mnie porażka, sam Masterpiece jak najbardziej, ale w wersji MAX odpada. Obkleja mi rzęsy, szczoteczka jest jakaś dziwna i jego konsystencja mi nie odpowiada (jakoś tak dziwnie się ciągnie), więcej go nie kupię. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiesz ta wlascicielka troche nie ladnei postapila.ja mam cateringowa firme i facet powiedzial ze 50%placimy 2 tyg przed slubem a reszte po. a Filip ma juz jedynke wstawiona?bo mnie czeka podobna operacja ![]() my tez martus za Toba tesknimy ![]() asiuk ja sobie nawet sprawy nie zdaje ile mnie czeka kklopotow ze slubnym makijazem...na sama mysl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też za Tobą tęsknimy ![]() Ziemia egipska to taki specyficzny brązer w kamieniu. Popularny jest ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2158 Podobno niezły jest też jego tańszy odpowiednik: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19727 Cytat:
![]() Nie próbowałam go, więc ciężko mi ocenić, ale zachwycały się nim nawet dziewczyny stasujące na co dzień tusze marek selektywnych ![]() Cytat:
![]() Wiesz, nie muszę mieć koniecznie welonu. Przyznam jednak, że się nieco rozmarzyłam w salonie, jak miałam go na głowie ![]() Toverku, będzie na pewno ciężko ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzieki ![]() my za Toba tez juz tesknimy Kochana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez odliczam na gg... znajomi sie smieja ze sa ciagle na biezaco i jak ich odwiedzamy to mowia nam ile dni zostalo ![]() Cytat:
![]() ![]() dziwczyny pamietajcie ze kosmetyki to nie wszystko... sprobujcie same sie najpierw umalowac przed slubem zeby potem nie plakac... ja jesli chodzi o makijaz mam dosyc duze wymagania (pewnie dlatego ze skonczylam taka szkole) i sama nie podejme sie malowania siebie na slub... raz ze nie mam odpowiednich kosmetykow dwa ze wole zeby to zrobil ktos kto patrzy na mnie innym okiem niz ja sama na siebie... to nie jest taka prosta sprawa jak sie wydaje ![]()
![]() |
#2629 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() toverek, współczuje problemów skórnych, ja na szczęście nie mam żadnych problemów, no może oprócz rozszerzonych naczynek ![]() dziś znów egzamin ![]() ![]() EDIT: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3670 ja używam tego tuszu od lat, jakiś tam rewelacyjny nie jest w porównaniu do lepszych, jednak za taką cenę to chyba jest naprawdę bardzo dobry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Raczkowanie
|
dla wszystkich dziewuch ktore sie pogubily z moimi butkami slubnymi wklejami fotki tych w ktorych wystapie w tym dniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Wtajemniczenie
|
agunia82 poleciła mi sklep http://ekospa.pl/
I tam takie różne różności ![]() ![]() toverek widzę że jesteś marzeniem każdego właściciela sklepu z obuwiem ![]() ładne są-podobnie jak dwie poprzednie pary ![]() Czekamy na następne ![]() Ps. ja tez jestem fanka obuwia ale głownie w barwach czerwonych-mam o tyle gorzej że mama mojego TZ ma sklep obuwniczy i czasem naprawdę ciężko się oprzeć. A szafek na buty brakuje ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-05-16 o 08:57 Powód: dopisek:) |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
Agata R, nikt nie twierdzi, że makijaż ślubny to łatwa sprawa
![]() ![]() Toverek, ładne butki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja przynajmniej tak zrobie jakby sesje trzeba bylo zrobic w inny dzien
![]() |
#2635 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny potrzebuje waszej pomocy. Moze ktorejs to nie sprawi problemu.
Zaraz wytlumacze otoz, we Francji obowiazkowy w papierach jest tzw PROJEKT ZYCIA albo inaczej mowiac DEKLARACJA INTENCJI no i oczywiscie musimy taki napisac. To nie jest najgorsze bo w koncu troche zainspirowani dokumentami co nam rozdali a troche tym co sami chcielismy napisac napisalismy nasza wersje po francusku. Zeby jednak bylo zabawniej ksiadz zyczy sobie zebym ten tekst przetlumaczyla na polski. W sumie to i tak obojetne bo on nie przeczyta po polsku ale papiery wyladuja w koncu w Polsce i dlatego chce zebym przetlumaczyla. Staralam sie jak moglam i skonczylam ( no nie nie bede was prosic o przetlumaczenie ![]() 1 Ja mam dysleksje i niewidze moich bledow a wstyd dac cos z bledami 2 Nie mam polskich liter !!!! Jezeli ktoras z was byla by mila i wrzucila do Worda polskiego zeby poprawil bylo by super. Mam to oddac jutro z samego rana bo do niego idziemy wiec dzisiaj musze sie tym zajac oto tekst : ( ps moze jest nielogiczny i zle brzmi to najwyzej czekam na sugestie bo ja go tlumaczylam z francuskiego wiec czasem tak dziwnie) „Dotąd dwoje, lecz jeszcze nie jedno, odtąd jedno chociaż nadal dwoje” Jan Pawel II Postanowilismy wziasc slub. Nasza decyzja jest wolna i bez przymusu , to jest nasz wybor po tym jak zrozumielismy ze jestesmy stworzeni dla siebie. Mamy takie samo spojrzenie na swiat i chcemy zalozyc rodzine by wychowac nasze przyszle dzieci w ten sam sposob. Jestesmy jak dwie czesci tej samej osoby : nierozlaczni. Teraz czujemy sie gotowi by przyzec przed Bogiem milosc wierna i nieskonczona. Dla nas wiernosc oznacza zaufanie, wspoldzialanie, jednosc i rownowage. Kochac i byc wiernym to kochac drugiego takim jakim jest takim jakim bedzie. Byc lojalnym wobec niego, pomagac w trudnych momentach, dzielic z nim radosc i nigdy nie odwrocic od niego naszego spojrzenia. Bedziemy razem by dzielic radosci i smutki spotkane na tej dlugie drodze jaka jest zycie. Z czasem poznamy sie jeszcze lepiej, i razem kazdego dnia ktory Bog nam da bedziemy budowali nasza milosc. Nasza milosc bedzie solidna Bedziemy jak dwie nogi jednej milosci, podazac w tym samym kierunku, razem na naszej drodze zycia. Bedziemy nierozlaczni by nasza milosc mogla stala solidnie, razem pokonamy przeszkody ktore sie przed nami pojawia. Nasza milosc bedzie stala . Bedziemy jak mozg naszej milosci, podejmiemy razem decyzje ktore nas dotycza, tak zeby nigdy nie stracila rownowagi. Nasza milosc bedzie hojna Bedziemy jak ramiona jednej milosci : gotowi przyjac tych co kochamy juz teraz i tych ktorych bedzieli kochali w przyszlosci . Razem bedziemy nosic nasze dzieci i uchronimy je od upadku. Wytlumaczmy im co to jest tolerancja, pokoj, sprawiedliwosc. Nauczymy je zyc, dzielic sie, kochac i pokonywac przeszkody i troski. Wychowamy je w milosci i szacunku do Boga, pokazemy jak milowac innych i jak nie tracic wiary w trudnych chwilach. Bog bedzie pasterzem naszej milosci i naszej rodziny, podazamy tym szlakiem pelni zaufania i bez strachu, bowiem nawet jesli zgubimy kierunek na naszej drodze zycia, to On bedzie przy nas by nam wskazac te wlasciwa, tak jak Ojciec swoim dzieciom tak jak my naszym. Z gory dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale piękną pogodę ma dzisiaj Mbu83 na swój ślub - słońce, niebieskie niebo, prawie brak wiatru. Aż jej zazdroszczę, bo ja miałam pochmurne niebo i deszczyk...
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
A Ty skąd to wiesz? Bo ja to widzę przez okno - a Mbu83 ma ślub w tym mieście, w którym mieszkam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.