|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7569857]
Prima sobie poszla, to ja tez spadam nigdzie nie poszłam, nie zostawiaj mnie |
|
|
|
#3782 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to Agatka kataru dostała?! Precz katar od słonka. Cytat:
Majunia dziękuje Cytat:
Olunia jaki ma błysk w oku, pozycje do spania niesamowite. Bardzo oryginalne nakrycie głowy [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7561019]Maja i Ola cudowne Olcia super futbolistka w imieniu Mai [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7561019]Aaa, ciagle zapominalam napisac, wiecie, ze Oli dostal uczulenia na policzkach od Nivea hipoalergicznego przeciw sloncu Glowilam sie skad te krostki, a jak zmienilam krem to po kilku dniach zeszly...[/quote]Majuni na szczęście nic po nim nie jest, ale ten zapach, bądź brak zapachu taki jakby zwietrzały to mnie osobiście przeszkadza. Cytat:
Pysiu ja też się tym martwię, ale nie da się temu zaradzić, ona się pręży, nie chce usiąść, jak chcę ją posadzić to tak szybko przebiera nogami do tyłu. Czasem się uda ją dać do pozycji raczkowania. Co chwile podchodzi, dźwiga się do góry i jak ją łapię za raczki, albo pod pachy już przebiera nogami. Dziś byłam u lekarza mówiłam co wyczynia, obejrzała ją jak stoi, jak stawia stopki, pomacała coś po kostkach i mówiła, że wszystko dobrze. Trochę mnie uspokoiła, mam nadzieję, że Maja uniknie problemów ortopedycznych, już przez to przechodziłyśmy. Cytat:
No czyli w żłobku z głodu nie będzie cierpieć, eksperyment mamy udany. Ale on urósł od ostatniego czasu, jak wklejałaś zdjęcia, już taki duży, wesoły mężczyzna z niego. Cytat:
Ja bym poszła (bardzo lubiłam i lubię moja klasę licealną, tęsknię za tymi latami, ludźmi i szkołą ), nawet na 2 godzinki, zawsze to coś innego, a ludzi z klasy pewnie nie widziałaś już długo. Cytat:
Jakaś epidemia czy co?? Maja dziękuje ........................ My dziś dostałyśmy się do lekarza, Maja waży całe 7200 ![]() (wypaśną mam córkę). Pani doktor przeprowadziła z nami wywiad co Maja jada, co potrafi robić, jak reaguje na otoczenie. Pooglądała, zbadała brzdąca. Ciemiączko Mai prawie zarosło, jeszcze ma na opuszek palca. Witaminki dalej mamy podawać, po glutenie wprowadzić żółtko.
|
|||||||
|
|
|
#3783 |
|
Rozeznanie
|
o my tez na 10 dni do Hiszpanii gdzie dokladnie lecicie i kiedy? widze ze z dolem nie jestem odosobniona
![]() Annula pewnie laktator aventu? Ja jak jeszcze odciagalam mialam z tym caly czas problem nie mialam na niego sil i kupilam poprostu inny Zdjecia waszych pociech bez wyjatku swietne ))
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
82anusia wazne jest jak dziecko wstaje a nie jak stoi
powinna wstawac trzymając sie rączkami czegos klęczac na jednym kolanku i odepchnąc sie nogą w góre. Jesli tak robi to ok, jesli zamiast takiego wzorca podciąga sie na rękach to juz nie ok. Wtedy pracuja same ręce a nogi są podciagane a to nogi maja pracowac i uczyc sie utrzymywac ciezar ![]() przepraszam za wymądrzanie ale własnie przerabiam kwestię wstawania i chodzenia z moim bąkiem i rehabilitantką ...Prima trzababylo kupic kilka tych baseników i tez trzepac na all kase |
|
|
|
#3785 |
|
Rozeznanie
|
Halo, dzień dobry. Teraz znowu ja sama
..Dzieki Lea, fajnie było Maatra, to fajny wyjazd sie Wam szykuje Barbea Ty cześciej sie udzielaj i zarażaj nas tym optymizmem Anusiu waga Majuni nie jest powalajaca, ale to wszystko spala, to nie ma powodu do zmartwienia , raczej krzywdy sobie nie robi. Moje dziecko postanowiło urozmaić sobie i mi ( bo TŻ oczywiscie spał). Najpierw obudziła się z płaczem o 24 na jedzonko. Potem co 15 min, krzyki, płacze, stękania i tak do ok 2.30. Potem chyba dopiero o 6 rano pobudka. Piszę chyba, bo jestem troszkę nieprzytomna. Maż odpalił kompa dlatego się przysiadłam. Teraz bawi sie w łóżeczku, nawet zadowolona, coś wali do pieluszki . To napewno ząbki, cos tam widać, ale jeszcze nie przebił sie przez dziasełkaMuszę sie ogarnać i wypic mocna kawke, bo ok 9 idziemy do lekarza. Edytowane przez joli31 Czas edycji: 2008-05-16 o 08:08 |
|
|
|
#3786 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
ja tez mam doła i dlatego sie nie udzielam, nie mam ochoty na nic, deprim nie pomaga acha dziś wyjeżdżam do rodziców z dzieciakami, żeby mój mąż mógł odpocząć, wracam dopiero w poniedziałek więc na forum mnie nie będzie bo rodzice nie mają internetu. On musi odpocząć, widzę jaki jest przemęczony a nie chcę żeby coś złego z tego zmęczenia mu się stało, już tęsknię za nim - nie lubię rozstań z nim tak bardzo go kocham...ale mam nadzieję że humor mi się chociaz trochę poprawi, wkoncu będe miała szanse wyjśc na spacer po mieście pooglądac wystawy i ludzi, moze spotkam sie z przyjaciółką - chyba potrzebuję jakiejś odmiany a nie tylko ta wieś i drzewa które moze i sa świetnymi słuchaczami ale nie bardzo można liczyc na chociazby kilka słów z ich strony... no dobra juz was nie zamęczam. ucałowanka dla wszystkich zdołowanych i dla tych nie zdołowanych mam oraz uściskajcie dzieciaczki od cioteczki Esz dobra ide się pakowac
|
#3787 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wymądrzaj się ile tylko chcesz Dzięki temu wiem, jak to powinno się odbywać, (lekarz mi tego nie tłumaczył, zobaczyła tylko jak Maja stoi, proces wstawania też patrzała jak powstaje ) poobserwowałam Maje i stwierdzam, że wstaje tak jak opisałaś, no może czasem inaczej, wyczynia akrobacje ![]() Cytat:
Jolu już się przestałam tą wagą martwić, nie będzie miała nigdy pewnie dużej, taki już jej urok, mieści się w normach ![]() Cytat:
Współczuję nocki, miejmy nadzieję, że ząb szybko się przebije i będziecie miały spokojne noce. Cytat:
Dobry pomysł, rodzice Cię trochę odciążą, będziesz mieć chwilę dla siebie. Humor na pewno szybko wróci. Miłego wypoczynku |
||||
|
|
|
#3788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Esz dobry pomysł z wyjazdem weekendowym. Wypoczniesz sobie, jak nie to odmiana dobrze Wam zrobi. Rodzice mimo schorowania może troszkę Cię odciążą, albo przynajmniej zajmą zabawą Zuzke i Mikołajka Pije kawkę, Agatka śpi |
|
|
|
|
#3789 |
|
Raczkowanie
|
82anusia joli31
I wkleję dzisiejsze fotki bo ostatnio nic nie wrzucałam
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam Wasze dołki i dołeczki
Ja tam dołka nie mam wręcz przeciwnie Czekam na męzulka z niecierpiliwością (w nastepny czwartek przylatuje) juz cała w skowronkach jestem Po 10 latach to się wszystkie mozliwości prezentowe wyczerpały...Pomyślałam o bielizinie-i ja będę zadowolona ( bo uwielbiam ładną bieliznę) i on raczej powinien być Idziemy na kolację do Wierzynka a potem ...![]() Moja wena mam nadzieję jutro przedłozy się na jutrzejsze sprzatanie-mycie okien-zmiana poscieli-a jeszcze w miedzy czasie fryzjera mam Mam tez nerwy trochę ,bo sobie zamówiłam firany na allegro na zmianę do całego domu,ale jedną to mi taką szmatę przysłała,że aż mnie trąca.Reszta naprawdę bardzo ładne,zgodne z opisem na aukcji,ale zastanawiam się czy nie zwrócić tej felernej...![]() Idziemy dziś z Puculką do lekarza-zwarzyć zmierzyć-taką kontrol dziś postanowiłam zrobić,tym bardziej,że chyba idzie nam 1 ząbek ![]()
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7561659]Pysiu, pijesz ta kawe, bo ja tak, ale nic slodkiego w domu nie mam, jak mam ochote raz na tydzien to
[/quote] Zapraszam do siebie na serniczek z owocami i galaretką mniam mniam ![]() Cytat:
Maciuś uroczy [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7568992]Halooo, wszyscy w dolach siedza [/quote]Ja własnie wychodzę [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7569857]Berbeaa: dostaniesz bana za zbyt male udzielanie sie na [/quote] Musze częściej sie udzielac bo Lea mnie banem poczęstuje Cytat:
Mikołajowi chyba podoba się zabawa...a jak się uśmiecha widać już jego piękne perelki. Zuza to jest juz pannica ![]() _________________________ Stwierdziałam, że albo ja mam ,mniej czasu, albo wy macie speeda ??? Może i jedno i drugie Jakoś nie jestem wstanie nadażyć za Wami ![]() Ale musze bo Lea mnie banem poczęstuje i będzie ![]() Nie tak naprawdę muszę, bo lubię...i jak do Was nie zaglądam to jest mi źle...i złoszczę się z byle powodu... Tylko że ostatnio zaliczamy długie spacerki, wracamy tylko na małe am am Kuby w domu w ciagu dnia Kuba wcale nie śpi... na spacerze wczoraj spał tylko 0,5 h ![]() A tak mały odkrywca tylko jadąć piszczy gada i obserwuje... Martwię się, czy na tak małe dziecko 0,5 h snu w ciagu dnia to nie za mało , wieczorami jest już tak padnięty że kąpiemy go szybciutko bez wybryków...jedzonko i spanko...jedne co w tym dobre to fakt, że spi całą noc bez pobudki do 9 rano. Ale nadal wydaje mi się, że powinien więcej sypiac w ciągu dnia ??? Muszę poszperać w necie może znajdę jakiś ciekawy artykuł...
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7572183]Zeby, nie bylo, to ja dzis pasozytuje, Pysiu, mozesz mi strzelic bana tymczasowego
Jakies mdlosci mam Nie, nie, to nie to o czym myslicie Taka sroga to ja nie będę na razie ostrzeżenie ![]() mdłościiiiiii taaaaaaa, ciekawe od czego? Kiedyś moja koleżanka w pracy miała mdlości twierdziła że to od pomidoora......pomidor okazał się dzidziusiem
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7572422]
Pysiu, pomidor to dla Ciebie ![]() [/quote]
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się powstrzymać,żeby to zdjęcie wkleić...
Co prawda nie przepadam za nią,ale w tej ciązy wygląda przepięknie.I to w biliźniaczej.Wiem,że sztab stylistów nad nią majstrował,ale itak dla mnie bomba!
|
#3795 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czołem!
![]() Spędziliśmy wczoraj bardzo miły dzień, przydała nam się taka chwila wytchnienia . Od 10:30 poza domem, od 12 do 19 na powietrzu . Zjedliśmy obiad i podwieczorek w ogrodzie, tarzaliśmy się po trawie, przytulaliśmy, a w drodze powrotnej od babci zahaczyliśmy o Żelazową Wolę i śmignęliśmy na krótki spacer. Aparat nam się niestety wyładował, musimy jechać raz jeszcze i zrobić fotorelację z szopenowskiego dworku.Bardzo się cieszę Buziolki Kanciu Cytat:
. Śliczna, zdjęcie z ciastkami bombowe! ![]() Cytat:
. Pozycje do spania Oleńki to już klasyka Witaj Annulo! Miło znów Cię czytać . Zmienił się, wyrósł, wagę ma imponującą . Maćko jest uroczy, bardzo podoba mi się fotka z tatusiem i karuzelą w tle - fajna perspektywa .[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7568992]Halooo, wszyscy w dolach siedza [/QUOTE]Ja sobie swoją norę całkiem miło urządziłam, wychylam z niej nos od czasu do czasu, wczoraj np. opuściłam ją na cały dzień , akby ktoś miał ochotę posmęcić ze mną – zapraszam, miejsce się znajdzie! ![]() Cytat:
. Ale za to zwinna, uśmiechnięta i energiczna.Ciemiączko Jasia jest jeszcze dość duże, ale pediatra powiedział, że nie ma w tym niczego niepokojącego, bo Jaś „na starcie” miał duże ciemiączko. Zarasta w swoim tempie. Cytat:
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7572422]Nio i tak na wyprzedzenie urodzinowe zyczenia dla Demonika: samej pociechy z Twoich mezczyzn i wiary w siebie To ja z wyprzedzeniem dziękuję Udanego weekendu Lea! PS Napisałam PW do Złośliwca z pytaniem o przyczynę bana Kludii99. EDIT: Właśnie zrobiłam budyń wg przepisu Maatry, za który serdecznie dziękuję .
Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png ![]() Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2008-05-16 o 11:59 |
||||
|
|
|
#3796 |
|
Raczkowanie
|
demoniku az Ci zazdroszcze Żelazowej Woli - byłam tam z mężem zaraz po slubie - przeurocze miejsce, nawet trafiliśmy na koncert - uwielbiam taką muzyke - uczyłam sie 5 lat gry na pianinie, pamietam poloneza którego skomponował Chopin w wieku 9 lat ja uczyłam się go prawie rok - niesamowity talent z Fryderyka, brakuje mi gry na pianinie ale pianino mam u rodziców, jak tylko kiedyś wybudujemy dom zabieram pianino a musze się nauczyc marsza pogrzebowego a to napewno zajmie mi kilka lat to smutne co napisze ale mój tato kiedyś powiedział że chciałby bym na jego pogrzebie zagrała tego marsza, nawet cięzko mi o tym pisac bo nie umiem sobie nawet tego wyobrazic by taty nie było ale wiem że kiedyś kazdego to spotka a chciałabym spełnić kiedyś ta wolę taty - przepraszam za taki smutny tekst...
acha polecam na przyszłosc zajechac wracając z Żelzowej Woli do Arkadii - założycielką romantycznego parku była Helena z Przeździeckich Radziwiłłowa tu link do strony parku http://cosma.republika.pl/index.htm tam jest przecudnie, same zajrzyjcie na stronkę , naprawde polecam za godzinkę wyjeżdżam...
|
#3797 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Bana dostałaś za bycie klonem (patrz załącznik) zabanowanego użytkownika:
Cytat:
Z kolei martines1981 uzbierała punktów (patrz załącznik). |
|
|
|
|
#3798 |
|
Raczkowanie
|
A TAK Z CIEKAWOŚCI spytam a jak to jest jeśli w jednym domu np. mieszka kilka sióstr i chce pisac na wizazu a mają jeden komputer a każda z nich chce pisac od siebie czyli mają rózne nicki - tak pytam z ciekawości...a za wulgaryzmy i ataki to rozumiem bana
|
#3799 | ||||
|
Zadomowienie
|
Twoje dzieci są zawsze takie uśmiechnięte, ciesz się tym, one są szczęśliwe, nich ich mama też będzie szczęśliwa. Cytat:
Jak cię się nie podoba to zwróć, albo wymień na inną. Po co ma ci leżeć. Cytat:
My na spacery wychodzimy koło południa (trzeba będzie to zmienić) i jesteśmy na dworze do około 18/19. Maja w tym czasie ma przeważnie 1 drzemkę czasem zdarza się, że 2. Z tym spaniem to wydaje mi się, że dziecko powinno chyba w tym wieku więcej spać, ale skoro nie jest marudny, nie płacze, a w nocy sypia, to nic złego się nie dzieje. Cytat:
Dziękuję w imieniu Majuni Cytat:
Jeszcze ma czas Jasiowie ciemiączko, powinno się zrosnąć do 18 miesiąca życia, jeszcze kawał czasu. |
||||
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
demoniku mysle, ze raz na jakis czas moze Jasio machnac taki budynek
witamin nie bedzie ale będzie usmiechnieta buzia bo smakowało co innego jakbys chciała codziennie dawac ![]() złosliwiec the truth is out there i po co to kłamac kolezanki, ze jest sie grzeczna dziewczynka ![]() sle jedno Wam powiem, pecha to Wy tu macie do tych pasożytów
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Lea, chudzielcu.. jak Ty to robisz?
Ja tez tak chce A wlasnie.. gdzies mi tu cos mignelo o jakis preparatach na laknienie.. Podziel sie wiedza!! Bo A poza tym, to widze, ze sie nie mozecie opedzic od roznych takich z rozdwo- (i roztro-) jeniem jazni
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
domyslam sie, ze ja tez powinnam "bez kosmatych mysli"
![]() ![]() ale wszystko brzmi.. do zrobienia przemysle.i gratulacje ps. sprawdzilam sobie to CLA.. i okazuje sie, ze moj TZ to sprzedaje (jako hobby zalozyl sobie internetowy sklep z odzywkami)
|
#3803 |
|
Raczkowanie
|
no to jade papapapapap do poniedziałku
|
#3804 |
|
Rozeznanie
|
Wcieło mi posta!
Ale humor mnie opuścił jak zobaczyłam że kolejna wyrzucona za kłamstwo! i po co być w zyciu dobrym jak są takie osoby. Dodatkowo nie można ich bluzgać bo się bana dostanie! Lea a gdzie Ty wybywasz że już Demonikowi dziś życzenia złożyłaś? co co ![]() A z tym gotowaniem modyfikowanego to właśnie źle robimy chyba ale raz na jakiś czas!? Podoga do bani u nas bo pada od rana i spaceru nie będzie Nie smęcę już |
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7573869]Kancia, Szperrr: bo my, Jesienne jestesmy takie cool, ze kazdy chce z nami byc
![]() [/quote] to ja nie będę Wam statów nabijać
|
|
|
|
#3806 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny,
Widze, ze u nas znowu cos sie dzieje. Kolejna, ktora niebardzo wie kim jest Mam nadzieje, ze juz wiecej sie nie zjawia podobne wielotwarzowe mamy ![]() U nas juz ok, z TZ wyjasnione i w koncu jakies rozwiazanie sie znalazlo, ale przyznam ze od niedzieli do czwartku to takich spiec dlugich jeszcze nie mielismy. Patryk probuje sie czolgac i ani sie obejrze a on z jednego kata w drugi, poza tym robi pppfffrrrrrr i zapluwa siebie, mnie i wsyztsko dookola, najbardziej mu sie to podobalo jak podjezdzalam z lyzeczka pelna marchewki. On swoje ppffrrrr a wszystko rozbryzgane. Jakos to jednak zwalczylismy, teraz robi to w ramach zabawy. Coraz wiecej tez zaczal gadac, slychac tylko hhrrryyyy, smieje sie jak szmatka wycieram kurze, nie wiem co w tym zabawnego , spi tylko na brzuchu i robi smierdzace kupy. To tyle nowosci, aaaa i zaczal spac do 7 rano a nie jak wczesniej 5-6. Wiecie co ja bardzo malo ostatnio spiewalam Patrykowi, teraz jak zasypia to cos mu nuce i on to naprawde lubi. Ja spiewac lubie mimo, ze nie umiem, sluchaczy nigdy nie mialalm bo kazali mi odrazu sie zamknac. Patryk narazie nic nie mowi wiec jeden sluchac jest Pewnie jak podrosnie i uslyszy Dode to i on kaze mi byc cicho zeby juz nie slyszec mego glosu ale teraz to jeszcze wykorzystam.
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread...39#post7386839 martines1981 popiera klaudii , i wzajemnie.
Boszzzzzze my to naprawde mamy szczescie
|
#3808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że tak milo spędziliście czas ![]() Cytat:
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7573708] Taram taram taram, weszlam dzis w kolejne przedciazowe spodnie [/quote] jak tak dalej będzie to Lea nam zniknie ![]() ____________________ Dziewczynki dziś dostałam pytanie od zatroskanej cioci notabene przyszłej chrzestnej Kubusia, co Kubusiowi kupić na prezent?????? Coś praktycznego, coś w formie pamiątki ???
![]() A ja Podpowiedzcie co wasze pociechy dostały na chrzciny, albo z czego byłyście zadowolone? Bo ja jakaś tepa jestem i nie mam pomysłu? ![]()
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Na to nie wpadłam
![]() rozważam opcję nadmuchania wszystkiego i pobierania opłaty za wstęp od innych dzieciaków Cytat:
![]() (albo tak się tylko podbudowuję )[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7573869] i tance wyginance z Tz ( bez kosmatych mysli Primavera [/quote] ![]() Podziwiam - ja bez słodyczy to nie funkcjonuję normalnie
|
|
|
|
|
#3810 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ciociom Cytat:
Cytat:
,a niby miasto wojewódzkie u mnie, wstyd normalnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego weekendu Super dzieciaczki, perełki u Mikołaja widać wyraźnie Cytat:
Pyśka niektórzy tutaj są na diecie ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7572183]Jakies mdlosci mam Nie, nie, to nie to o czym myslicie ![]() Cytat:
Czyli tak, jeżeli któraś z Was miałaby ochotę to zapraszamy w sobotę 7 czerwca do Kiermus ![]() Cytat:
No niestety jakoś tak się złożyło, że mamy pecha do niektórych osób, szkoda tylko, że na tym cierpi nasz wątek, bo za każdym takim numerem część dziewczyn jest nieco "rozżalona" sytuacją i nie ma ochoty na pisanie Cytat:
![]() Nabijaj, nabijaj ![]() --------------------- U nas fajnie minął dzionek, bo mężulek w domciu dzisiaj. Więc mogłam na spacer wyjść z normalnym wózkiem, a nie tym czymś. Łaziłyśmy sobie prawie 3 godzinki, zrobiłyśmy zakupy, Olcia prawie cały spacerek przespała. |
||||||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

Olcia super futbolistka
w imieniu Mai
Glowilam sie skad te krostki, a jak zmienilam krem to po kilku dniach zeszly...[/quote]
, ale z drugiej strony to przepraszam, że to piszę, ale nie mam pewności czy to dobre dla dziecka
ostatnio nasluchalam sie jednej młodej mamy, która ma problemy ortopedyczne z synami wynikające właśnie z faktu że za wcześnie zaczeli chodzić
...
), nawet na 2 godzinki, zawsze to coś innego, a ludzi z klasy pewnie nie widziałaś już długo. 

ale własnie przerabiam kwestię wstawania i chodzenia z moim bąkiem i rehabilitantką ...

Po 10 latach to się wszystkie mozliwości prezentowe wyczerpały...Pomyślałam o bielizinie-i ja będę zadowolona ( bo uwielbiam ładną bieliznę) i on raczej powinien być 
Mam tez nerwy trochę ,bo sobie zamówiłam firany na allegro na zmianę do całego domu,ale jedną to mi taką szmatę przysłała,że aż mnie trąca.Reszta naprawdę bardzo ładne,zgodne z opisem na aukcji,ale zastanawiam się czy nie zwrócić tej felernej...
Jakoś nie jestem wstanie nadażyć za Wami 

. Śliczna, zdjęcie z ciastkami bombowe!