|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
to mam jeszcze napisać ładnego meila? i co mam w nim do dokładniej napisac i na jaki adres?
|
|
|
|
#3962 |
|
Raczkowanie
|
w strefie masz "NAPISZ DO NAS" czy coś takiego, ale ja bym też zadzwoniła dla pewności jutro rano
|
|
|
|
#3963 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
koniec tematu przepraszam że zaczęłam.. Cytat:
Byłam dziś w COKu pooglądałam sobie nowości, moje spostrzeżenia: -woda TTA in Love jest okropnie ciężka i dusząca, dla mnie wręcz nie do zniesienia.. -portfel dodawany do wody w prezencie w katalogu prezentuje się znacznie korzystniej, ale ma dużo przegródek w środku i wydaje się być pojemny -torebka Libby jest ogromna, w katalogu wydaje się mniejsza, ta część "górna" łącznie z rączkami jest z PCV tak jakby imituje skórę, a dół jest z płótna które mnie przypominało dość sztywny len, w środku jedna spora kieszonka na zamek i kieszonka na komórkę, cała torebka zapinana na zamek -trio cieni do powiek wygląda fajnie z tym że kolory w katalogu bardzo mijają się z rzeczywistymi, cienie w kwadraciku są kremowe a te owalne pudrowe, aplikator z jednej strony ma standardową gąbeczkę, a z drugiej pędzelek podobny do tego przy błyszczyku w kompakcie -tusz do rzęs ten dwustronny ma fajne szczoteczki wydaje się że będą precyzyjnie malować i rozdzielać rzęsy -sztyft do powiek z CT ma fajne metaliczne kolorki, sa takie żywe i soczyste, łatwa aplikacja -paletka "różane usta" z CT ma fajne opakowanie ale nigdzie nie dopatrzyłam się przy nich aplikatora więc to są błyszczyki "na palucha"
|
||
|
|
|
#3964 |
|
Zadomowienie
|
Dostalam podklad Perfect Wear odcien Cream z wyprzedazowych stron z K06
|
|
|
|
#3965 |
|
Raczkowanie
|
Ashiva, mogłabyś napisać w takim razie, jak wyglądają kolory potrójnych cieni do powiek w rzeczywistości? Ice Shimmer to brązy? Mają drobinki (jak wskazywałaby nazwa)?
|
|
|
|
#3966 |
|
Wtajemniczenie
|
muszę przyznać że niedokładnie pamiętam akurat te cienie ale te chyba dość dobrze były oddane choć głowy sobie nie dam uciąć bo innymi się zajęłam, ale we wszystkich ten kremowy jest z drobinkami i ten dolny z pudrowych, ten górny ma też bardzo niewielką ilość, pełni raczej rolę bardziej matowego, ale zapamiętałam bardzo dobrze te cienie Bronze, które w ogóle na opakowaniu miały nazwę Antique Bronze (czy jakoś tak) i ten kremowy był miedziany(!!!) górny pudrowy był prawie biały taki bardzo blady beż, a ten dolny wyglądał jak zgniła zieleń zmieszana z miedzią i miał bardzo dużo świecidełek.. w ogóle cienie mają lusterko
|
|
|
|
#3967 |
|
Rozeznanie
|
W katalogu 8 na str.94 jest balsam "Satynowy blask". Uzywalyscie? Mozecie mi cos wiecej o nim napisac? Dziekuje za wszelkie odpowiedzi
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie byłam z niego zadowolona, daje naturalną opaleniznę, bez smug, nawet długo się utrzymuje na skórze. Czasami tylko jak za dużo nałożyłam to się trochę rolował i wtedy zostawały takie ciemniejsze zgrubienia od nadmiaru kosmetyku, ale wtedy brałam gąbęczkę i mocno pocierałam i się zmywało. Jest wydajny.
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3971 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziekuje bardzo za odpowiedzi. Na kwc szukalam ale jakos chyba nieumiejetnie. dziekuje wiec na link
|
|
|
|
#3972 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi przysłali kiedyś krem Alternative w normalnej sprzedaży z katalogu który był wyprodukowany grubo ponad rok wcześniej. Zadzwoniłam do nich, a oni że normalka ![]() Było mi głupio wobec dziewczyny która go zamawiała. |
|
|
|
|
#3973 |
|
Raczkowanie
|
Ja też używałąm tego balsamu i byłam zadowolona, opalenizne miałam lekką właśnie o jaką mi chodziło, nie robił smug, pachniał podobnie jak samoopalacz ale to normalka w takich balsamach.Jak dla mnie ok.
|
|
|
|
#3974 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio bardzo często tak jest, jak to opisuje tangerynka, a nawet miałam sytuacje, że produkty z internetowej i netto np. w poprzednim opakowaniu, były później wyprodukowane (czyli dłużej ważne) niż te w obecnym, z oferty katalogowej ![]() Uprzejmie informujemy, że z powodu prowadzonych prac konserwacyjnych, w dniu 17.05 (sobota) w godzinach od 22:30 do 01:30 zostanie wyłączona funkcjonalność składania zamówień. Przepraszamy za niedogodności. Edytowane przez MaT Czas edycji: 2008-05-16 o 11:54 |
||
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
![]() Mam ogromną prośbę do posiadaczek Błyszczyków do Powiek ale nie rozpakowanych. Niestety wyrzuciłam to opakowanie (folię) a na niej chyba znajdował się skład. Byłabym bardzo wdzięczna jeśli któraś z Was napisała czy w składzie znajduje się talk ? Z góry dziękuję ! |
|
|
|
#3976 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja i tak dziękuję bardzo za k10 No i cienie podwójne Teal Appeal. Katalog naprawdę ciekawie wygląda, niby niewiele w nim ale jednak przyciąga[/quote]Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Musze to napisać - przepraszam, ale muszę Od dawno wiadomo, że istnieje zauważalny gołym okiem konflikt między Wizażem a AC. Forumowiczki z AC zawsze twierdziły, że wizażanki chcą je pożreć za to, że kopiowały skany katalogów na AC. Teraz one chcą "pożreć" nas Norma. Uważam tylko, że nie ma sensu toczyć tej wojny jak za chwilę pojawią sie superaśne skany katalogu na Avonecie. Nie wklejajmy skanów zrobionych przez którąś z dziewczyn z AC i po problemie. 2 czy 3 dni różnicy Nas nie zbawią - a dla zaspokojenia ciekawości co będzie w Nowym katalogu mamy przecież katalogi w jęz.rosyjskim ![]() Śmieszy mnie tylko fakt, że to zawsze Li_lia wkleja nam na Wizażu zdjęcia kilku wybranych stron najnowszego katalogu (chyba po to aby się pochwalić, że go ma ).Koniec komentarza
|
||||||||||
|
|
|
#3977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Korzystam z informacji i wiadomości zamieszczanych i tu i tu i bardzo to sobie chwalę. Przecież wszystkie jesteśmy konsultantkami i/lub klientkami Avonu.Powinnyśmy sobie pomagać i sie wspierac.Fajnie ,że wklejacie zdjęcia i katalogi do przodu, ale kto to robi, to nie jest ważne, ważne jest to, ze są osoby uczynne i pomagające nie dla rozgłosu.Tak trzymać. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#3978 |
|
Zadomowienie
|
Musze sie pozalic na podklad PW w wersji w butelce - kolor Cream jest pomaranczowy!!!
Kompletna porazka, w ogole mi nie pasuje O ile odcien Cream podkladu w musie jest idealny, to ten jest okropny!
|
|
|
|
#3979 | |
|
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
Dziekuje wizazance ktora wkleiła kat 10 ze jej sie chcialo.
|
|
#3980 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Wszystko o Avonie 3
wkurzylam sie dzis. otwieram paczke a tu pianka do twarzy niedokrecona i sie wylala. ale tel do aonu pomogl i przysla mi nowa znastepna paczka
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostalam wczoraj paczkę. zamawiałam okulary za 19.90. są ogromne
ale bardzo mi się podobają poza tym balsam brązująco-ujędrniający z demo, ale jeszcze nie testowałam. W końcu zamówiłam próbki PETAL by CR ale jak dla mnie śwmiergolą. Za to TTA in Love mi się podoba, to coś pomiędzy Today a Flower, szkoda tylko że drogi... nie zamówie. z nowego katalogu biore żel z mikrodrobinkami i żel przeciw wypryskom z clearskina z oferty 2 za 18.90 i tyle
|
#3982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Czy może któraś z Was pamięta, jakie nagrody są dla najlepszych konsultantek w okręgu? to był konkurs, w którym trzeba było zamówić 3 męskie wody, 3 Cynthie Rowlej\y i 3 kremy Trilaser. Spełniłam te warunki i dzisiaj wysłałam smsa do mojej okręgowej menadżerki i powiedziała, że zestaw dostanę w katalogu 8. Super, załapałam się
Ale za Chiny nie mogę sobie przypomniejć jakie były nagrody.
|
|
|
|
#3984 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Spokojnie Michelle. Wiem, że przemawia przez Ciebie sfrustrowana osoba, która została usunięta z forum CZA za naganne zachowanie i łamanie regulaminu, więc szukasz zaczepek i sposobu na ,,zemstę". Tobie tłumaczyć się nie muszę.
Wklejałam tyle stron katalogów tutaj na ile mi internet pozwalał, jeśli nie miałam możliwości wklejenia dalszych stron z powodu słabego transfera to nic nie mogłam na to poradzić. Nie muszę się chwalić, że zawsze mam wcześniej katalog bo to nie jest powód do samozachwytu- tylko miły gratis od koleżnaki. Skoro utrudniłam komuś przez to życie to już problem tej osoby. Jeszcze się nikt taki nie narodzil, co by wszystkim dogodził. I nie ma żadnego konfliktu interesów między AC a Wizażem i niech tak pozostanie. Tyle mojego sprostowania jakże na temat. |
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze nie mam takich informacji ale "troche" tych produktów zamówiłam, może i ja na cos sie załapie a o ile pamietam to była dla 3 pierwszych konsultantek torba + portfel firmy witchen i chyba kosmetyki a dla 7 kolejnych zestawy kosmetyków spa i tahitian |
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
|
|
|
#3987 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo jedynymi osobami, które nie przestrzegają tam regulaminu - są właśnie administratorki i moderatorki. I nie zamierzam poruszać tutaj więcej tematu Twojego forum. Jak masz coś do mnie zapraszam na priv. Cytat:
Doprawdy??? Uwaga - cytat pochodzi z AC (żeby nie było, ze nie napisałam źródła jego pochodzenia): Cytat:
|
|||
|
|
|
#3988 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu pojawia się HTTP 500 - Wewnętrzny błąd serwera, a to dopiero od jutrzejszej nocy mają prowadzić prace konserwacyjne
![]() Czy też macie problemy z zalogowaniem się w Strefie Konsultantki |
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to chwilowe.
|
|
#3990 |
|
Zadomowienie
|
dlaczego zawsze jak pojawia sie nowy katalog to jest wojna i klotnie... nie rozumiem tego. spokojnie dziewczyny.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zadzwoniłam do nich, a oni że normalka 

moje skany też jakimś cudem znalazły się na avon clubie a wcale nikt o zgodę mnie nie prosił i ja się o to nie burzę.. przecież gdyby ktoś chciałby pokazywać te skany tylko "VIPom" to wysyłałby je mailem..
No i cienie podwójne Teal Appeal. Katalog naprawdę ciekawie wygląda, niby niewiele w nim ale jednak przyciąga[/quote]
).