|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
mnie już od dłuższej chwili nie działa stronka
, dobrze że nie muszę dziś wysyłać zamówienia.Jak myślicie - czy ta brązująca mozaika do twarzy sprawdzi się jako cień do powiek czy nie bardzo? Mam na nią chrapkę jak i na mozaikę rozświetlającą ale ja w zasadzie potrzebuję takie kolorki na oko. Ostatnio nabyłam cienie złociście połyskujące organic green i pinky peach i jestem z nich zadowolona, fajnie się rozprowadzają i nie zbierają się w załamaniu powieki.Same kolorki też są kuszące chciałabym jeszcze odcień white ale wprowadzają nowości i mam nadzieję że pierwsze posiadaczki nowych cieni podzielą się wrażeniami . |
|
|
|
#3992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się efekt podoba aha rozświetlającą też mam i też czasem daje na oko lux wygląda
|
|
#3993 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
o to fajnie napisz coś więcej tz. czy łatwo się nabierają na pędzelek/aplikator ,czy czy długo utrzymują się na powiece?
|
|
|
|
#3995 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam brazujaca i rozjasniajaca mozaike i uzywam ich tez jako cienie do powiek. Nakladam je jak poczworne cienie, kazdy odcien osobno, aplikatorem, ap ozniej rozmazuje pedzelkiem. Sa miekkie i bardzo latwo sie nabieraja. Mi sie utrzymuje caly dzien na powiece bez zadnych poprawek
|
|
|
|
#3996 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() wiecie moze czy egzotyczna mgielka do wlosow Tahitian Holiday zawiera jakies filtry UV? |
|
|
|
#3997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaglądałam wszędzie i nigdzie o tym nie pisze także pewnie nie ma
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
A możecie wkleić jej skład?
Ktoś już używa mgiełki do ciała? ![]() Proponuję zakończyć ten bezsensowny spór.
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
ja proponuję, aby Moderatorka skasowała wszelkie posty dotyczące sporu bo zaśmiecają tylko ten wątek
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem modem plotkowego, jeśli przeszkadzają wam te posty piszcie do Rambo / zgłoście złym postem.
|
#4001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dostałąm wczoraj paczuszkę - zdziwiłam się, bo zamówiłam w środę, fakturę mialam w czwartek,a paczuszkę w piątek (do tej pory mają fakturę wystawioną w czwartek paczka przychodzila w soboty, a z fakturą wystawioną w srodę - w piątek).Zamówiłam sobie: - okulary - bardzo fajne ![]() - krem i peeling arbuzowy FW - konsystencja, kolor kojarzą mi się z Panadolem dla dzieci lub mleczkiem arbuzowym do demakijażu Daxa - różowa maź ... - mozaikę brązujacą - wogóle nie brązuje (choć może na mojej twarzy tego nie widać...), nadaje tylko złocisto-bezowy połysk. Rudego odcienia nie tykam ![]() - scrub do ciała SSS z netto
|
|
#4002 |
|
Rozeznanie
|
w 10 katalogu strrrasznie zaciekawiły mnie te peelingi Senses...łoooo
![]() ![]() i te, żele też mogą być całkiem całkiem
|
#4003 |
|
Zadomowienie
|
Moderatorka watkow avonowych jest Hosenka
|
|
|
|
#4004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przepraszam, ze dałam się wciągnąć w tą dysputę. Takie rzeczy powinno się załatwiać na Priv. Też proszę o usuniecie tych postów.
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam swoja skromna prosbe - chetnie zobaczylabym fotki tych duzych okularow co sa w K07 za 19,90 przy wydaniu 29,90 na katalog
Bardzo mnie ciekawia
|
|
|
|
#4006 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu zmienili godziny braku dostępu do Strefy, w sobotę 17.05 od 00:30 do 3:00,
a poza tym pojawił się dodatkowy komunikat: Informujemy, że wydłużamy czas składania regularnych zamówień internetowych na II termin dnia B, do 24:00 w niedzielę 18.05.2008 r. Może ktoś jeszcze z tej informacji skorzysta |
|
|
|
#4007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z K8 jakoś nic szczególnie mnie nie zainteresowało - ewentualnie dwufazowe żele pod prysznic SSS z wyprzedaży, choć nie jestem jeszcze pewna na 100%, bo mam spory zapas żeli pod prysznic (najwyżej teraz bym wzięła fioletowy, a w K10 zielony bo tez będzie w wyprzedaży) Spodobał mi się nowy żel pod prysznic (sic!) SSS, ale w K8 go napewno nie kupię, z tego powodu który wyżej napisałam, a poza tym, w k10 będzie tańszy - co prawda tylko 1 zł ale zawsze coś, no i może uda mi się coś zużyć prysznicowego ... Myślę też nad winogronową kąpielą do stóp PS z netto. W K9 zaciekawił tylko płyn do kąpieli grejfrutowy - był już kilka lat temu w ofercie. Podejrzewam, że jednak nie zamówię, bo jednak dosyć drogi jak na 500ml . Czyli wychodzi an to, że w K9 zaoszczędzę (przynajmniej na avonie )W K10 zapewne skuszę się na nowe serum Solutions - spokojnie zdążę do tego czasu zużyć winogronowe PS (czy seria winogronowa pojawi się kiedyś w nowych opakowaniach?? ). Coś mi sie kojarzy, ze któraś z Was pisała, że serum to będzie w demo - rzeczywiście, czy coś mi się pomieszało Fajnie zapowiadają sie nowe podwójne cienie - zwłaszcza Teal Appeal - wkońcu wprowadzają jakieś ciekawsze kolory prasowanych cieni ... Senses zapewne zmieniło tylko opakowania i nazwy zapachów - podejrzewam ze będą to te same zapachy co obecnie. Ciekawe też, kiedy pojawią się róże - bardzo długo nie było ich w promocji, niedawno wycofali i jak dotąd (czyli póki co do K10) cisza ![]()
|
|
#4009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko*, Ty jak możesz też wrzuć fotki. Zawsze to będzie porównanie, bo moje mogą być ciutke niewyraźne albo coś ![]() Serum Solutions jest w demo do K09 za 14.90, o ile dobrze wyczytałam, nic Ci się nie pomieszało ![]() poza tym też się zastanawiam nad ta kąpielą do stóp PS z netto, i chyba sobie ją wezmę.
|
|
#4011 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kapiel do stop mam, ale nie lubie jej Na KWC jest jedna opinia na 5*, ale mnie jakos nie odpowiada ta galaretkowata konsystencja, rozpada sie w wodzie na male glutki, dziwne to jakies Ale wyprobujcie dziewczyny, moze Wam podpasuje |
||
|
|
|
#4012 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
a w mojej mozaice rozświetlającej już dno widać
jeszcze mi troche posłuży, ale będę musiała za jakiś czas kupić nową bardzo ją lubię, myslałam nad brązującą ale jestem za blada. Rozświetlająca idealnie się dla mnie nadaje
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie brązująca nie daje efektu brązowienia Widze tylko złoto-beżowe rozświetlenie. Moze na jaśniejszej skórze bedzie brązowić - nawet jeśłi tak, to napewno nie bedzie to mocny efekt.Co do stosowania jako cienie - moja rozświetlajaca jest twardsza niż brązująca. Do rozświetelnia oczu użyłam kilka razy najjaśniejszego trójkata i jest już w tym jednym miejscu "wyślizgana" - nie wiem jak to określić, ale czasem tak się robi z cieniami lub różami, że powierzchnia robi się błyszcząca, śliska i trudno nałożyć... Natomiast brązująca jest bardziej miękka - jak przejadę pędzkem, to zostają an powierzchni mozaiki pyłki, a na rozświetlającej nie. Nawet na palec lepiej się nabiera brązująca niż różowa...
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was miała zestaw do pielęgnacji stóp i rąk z serii Minerały Morza Martwego? Czy działa? Zastanawiam się nad kupnem .. potrzebuję czegoś zwłaszcza do stóp, bo mam szorstkie pięty i ostatnio jeszcze mi skórka tam schodzi :
I jak się używa tego kremu? czy skarpetki są konieczne czy wystarczy posmarować i poczekać, ąz się wchłonie?/ Edytowane przez weekend Czas edycji: 2008-05-17 o 20:09 |
|
|
|
#4016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
AQUA, DIMETHICONE PEG-8 MEADOWFOAMATE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, METHYLPARABEN, PARFUM, PPG-5-CETETH-20, TETRASODIUM EDTA, CREATINE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PHOSPHORIC ACID, HYDROLYZED WHEAT STARCH, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COCOS NUCIFERA OIL, HYDRALAZED WHEAT PROTEIN PG-PROPYL SYLANETRIOL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, PELVETIA CANALICULATA EXTRACT, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE. Może ktoś rozszyfruje
|
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moglabys wkleic zdjecie na lapce najciemniejszego trojkata brazujacej? Ladnie prosze
|
|
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
ja zakupiłam i już mam błyszczyk glazewear ten w pudełeczku z lusterkiem i pędzelkiem za 19,90zł kolor passion, kolor świetny ale trwałość nie jest rewelacyjna, pomimo tego polecam
|
|
#4019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
polecam w 100% pięknie pachnie, nie mogę się zawsze nawąchać Nakłada się ją na mokre stopy i masuje a potem jeszcze moczy się stópki w wodzie i dopiero spłukuje. Ślicznie stópki po niej pachną Jak dla mnie bomba
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zastanawiam się nad tą kąpielą ... a co do Sensensów z 10 to jestem 100% przekonana że to są te same zapachy tylko inne opakowania, ludzie zawsze kuszą się na odmienność opakowań, nie sądzę że będą to inne zapachy skoro 2 katalogi wcześniej wycofują małe Sensensy i scruby.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

, dobrze że nie muszę dziś wysyłać zamówienia.
wprowadzają nowości i mam nadzieję że pierwsze posiadaczki nowych cieni podzielą się wrażeniami
.
mi się efekt podoba 

ale bardzo mi się podobają 

. Czyli wychodzi an to, że w K9 zaoszczędzę (przynajmniej na avonie