![]() |
#2791 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Miał być wielocytat, ale tyle tego przez weekend naskrobałyście, że ledwo przeczytałam
![]() Aniu, powiem tak- z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach, a jako że jestem córką fotografów to wiem o tym aż za dobrze ![]() ![]() Czekoladko, współczuję naprawdę. Okropne, że takie rzeczy muszą ludzi dotykać. Życzę Ci dużo siły i cierpliwości, a wtedy na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki. A teraz ja się pożalę, byłam na weekend u rodziców i zamiast odpocząć wróciłam załamana. Moi rodzice mają ogromne problemy. W skrócie wzięli maszynę cyfrową do drukowania zdjęć w leasing, ale że teraz sytuacja na rynku fotograficznym jest fatalna nie mają z czego spłacać rat leasingowych. Na początku nas mamili, że tutaj są takie gwarancje, że nawet jak będą kłopoty finansowe to oni tą maszynę zabiorą, sprzedadzą i po kłopocie. Teraz się okazuję, że to wcale tak nie jest i rodzice będą musieli to nadal spłacać. Jak nie dadzą rady mogą nam dom zabrać ![]() ![]() ![]() Gdzie ten egzorcysta? ![]()
#2792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje, ze sytuacja u rodzicow pozytywnie sie zakonczy, przykro tak patrzec, jak ktos cierpi i nie mozna mu pomoc, ale mozesz byc z nimi, zeby wiedzieli, ze maja w Tobie oparcie ![]() a ten egzorcysta, to na prawde niech jak najszybciej nas tu odczaruj, bo ja juz nie mam sily na te wszystkie zle rzeczy, jakie sie nam, PM2008 przytrafiaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie jest tylko mama,bo tato nie żyję już parę ładnych lat,a ona póki co zajmuję sie chorym dziadkiem,choć sama jest już zmarnowana i źle sie czuje ![]() Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze zarózno u Ciebie jak i u mnie... Trzymajmy się zatem ciepło ![]() A co do sukienki na drugi dzien to ja nie wiem co mogłabym założyć,bo nie mam dwudniowego wesela,tylko obiad w niedzielę,więc sukni stricte poprawinowej nie bedę zakładac...myślałam o jakiejs lekkiej sukience,którą potem gdzies sobie jeszcze wykorzystam,ale zarazie nie mam koncepcji
![]() |
#2794 | ||
Rozeznanie
|
No w końcu powracały z weekendów PM i internety ;B tylko marty nie ma ;> no i czekamy na Mbu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o właśnie ja weszłam na wizaż z tą myślą - bo co prawda u mnie drugiego dnia - poprawin nie będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bylismy wczoraj u jubilera i spodobaly nam sie takie obraczki (zalacznik), jesli w tej drugiej wstawka cala jest z bialego zlota, to pewnie te wezmiemy, a jesli tylko zolte jest rodowane, to wezmiemy cale zolte, bo nie chcemy, zeby szybko to rodowanie sie starlo ![]() co sadzicie dziewczyny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Wtajemniczenie
|
agunia mam wielką nadzieję że sytuacja się wyprostuje
![]() monai sukienka cud miód i orzeszki ![]() a to moje cudeńka: różowa już wisi w szafie a pomarańczka szyje się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy. Będę dzisiaj dzwonić do rodziców i dowiadywać się co dalej. Ile bym dała żeby to się dobrze skończyło....
Co do sukienki na poprawiny- u mnie też nie będzie poprawin typowych, jedynie jakiś obiad więc szaleć nie muszę. Tym bardziej że wygląda na to że trzeba pooszczędzać Kina śliczne obrączki, zwłaszcza ta z białym złotem bardzo mi się podoba ![]()
#2798 | |
Zakorzenienie
|
sliczne obie
![]() Cytat:
![]() nam tez podobala sie bardziej ta z bialym zlotem, tylko nie chcialabym, aby to sie wytarlo ![]() bedziemy trzymac kciuki, zeby problemy sie skonczyly ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-19 o 17:09 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do obrączek,to z tej racji,że ja mam klasyczne,więc te pierwsze bardziej mi sie podobają ![]() Fajne te sukienki,a gdzie je wynalazłas??
![]() |
#2800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam slub 30 sierpnia, wiec mam nadzieje, ze pogoda dopisze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak wyglada cala suknia. Góra jest tylko zdobiona. W tym samym kształcie bede miec kolczyki, niestety nie mam fotki POPRAWINY Sukienki na drugi dzień nie mam, gdyż nie mamy poprawin. Moze jedynie jeszcze jakis poczęstunek wymysli sie w domu, dla tej najblizszej rodziny. Ale to moze sie cos w szafie znajdzie ![]()
![]() |
#2802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mozemy liczyc na Twoje fotki w niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Wtajemniczenie
|
![]() na allegro ![]() różowa będzie na poprawiny a pomarańczka może po oczepinach ![]() do różowej potrzebuję i poszukuję srebrnych bucików i kopertówki a do tej drugiej chyba będą złote plus złote kolczyki długie i malenka torebeczka ![]() a obrączki bardziej mi pasują te drugie ale wszystko zależy od Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Egzorcysto where are you??? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Raczkowanie
|
wiem mam popatrzec,
a daj jakis namiar nazwe albo cos my tez nie robimy poprawin , na drugi dzien moze jakis obiad w restauracji moze griil to jeszcze nie wiem ale mysle ze zaloze sukienke z mojego slubu cywilnego ta co zalozylam na wieczor na kolacje w restauracji. Wprawdzie zeszloroczna ale nikt mnie w niej nie widzial ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja będę miała napewno poprawiny!!!
To właściwie będzie drugie wesele ![]() Chciałabym jakąs piękną czerwoną lub bordową suknię, bo pasuje mi ten kolor do karnacji! Trzeba szukać... Nie ma rady!!! ![]()
#2808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my o 17tej, a na 18ta wesele ![]() obraczki tez podobaja mi sie bardziej te drugie, ale jesli mialoby mi sie zetrzec to biale zloto, to wole od razu zolte cale wziac i tu mamy dylemat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
my robimy poprawiny bo i tak sala i jedzenie bedzie.
z sukienka zrobie tak ze pewnie kupie teraz i pojde na 1 wesele do TZa- bede miala juz na poprawiny. to nic ze jego rodzina mnie 2 raz w niej zobaczy-nie bede rozpaczac ![]()
#2810 |
Zadomowienie
|
A to moje typy na poprawiny - nr 1 jest bosska - do tego mam czarne lakierowane peptołki na wysokim obcasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Zakorzenienie
|
O mamusiu!!!!
Gdzie je mogę zdobyc??????????????????? ??
#2812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwsza widzialam na allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprawin nie będę miała, więc nie muszę się martwić o sukienkę ![]() Myślę ostatnio o biżuterii. Coraz bardziej przekonuję się do skromnego, prostego wisiorka na srebrnym łańcuszku. Marzy mi się taki z jedną perłą i paroma cyrkoniami i do tego delikatnie wiszące kolczyki. Zastanawiam się, czy kolorystycznie taka perła będzie pasować do białej sukni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jednakże nie gniewaj sie na mnie za moją opinię,bo kazdy zakłada to co lubi,jesli ktos ma ochotę,to moze też załozyc na te poprawiny nawet strój płetwonurka,a to juz jak bedzie w tym wygladac to inna sprawa ![]()
![]() |
#2817 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeżeli jednak ktoś woli suknie to czemu nie, ważne, żeby czuć się dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za pomoc, postaram sie znalesc jakis krem na rozjasnienie plam.
Ogladalam te sukienki i sa rewelacyjne, naprawde piekne, wszystkie ktore wkleilyscie. Ja tez uwielbiam kolor- czerwone wino. Taka pojedyncza perelka jest piekna. DOdaje elegancji itd. Uwarzam, ze pasuje do wszystkich rodzajow sukienek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.