Panny Młode 2008 cz.II - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-21, 13:16   #3031
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
a co zrobic jesli TZa brat jest po rozwodzie. ok zaprosze jego z osoba towarzyszaca i jego byla zone tez. ale co z synem. na oddzielne zaproszenie sie nie lapie. dodam ze nosi nazwisko ojca...
to juz zalezy od ciebie u mni ejest taka sama sytuacja.I ja zapraszalam Mojego brata z jego nowa partnerka i osobne zaprosznie dla jego syna...A bratowa niech inna impreze znajdzie hehe
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 13:31   #3032
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Obawiacie się małych dzieci, że pobrudzą Wam suknię a ja się obawiam świadka mojego przyszłego męża tj jego brata. Gdy ostatnio byliśmy na ślubie 2 razy mnie oblał! Raz wódką a raz barszczem! Myślałam że go zdzielę w łeb

Ja siedzę w domu na L4, znów dopadła mnie choroba ;( dobrze że ma mi kto herbatkę podawać Wracam do łóżka...
niezły ten brat. Na Twoim miejscu tez miałabym ochote go zdzielić
Masz fajne obrączki ja po swoje idę dzisiaj, jeszcze tylko grawer dorobimy i za kilka dni będę je miała w domuoczywiście sie pochwale
Zdrowiej szybko.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 13:32   #3033
kasienka1985
Zakorzenienie

Wink Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
sama wezme liste, skocze do kilku hurtowni i juz. przynajmniej na spokojnie bedzie...
Dziewuszki!!
Ja zakupiłam w poniedziałek wódeczkę!
Kupiliśmy Sobieskiego!!! - dobra wódka, całkiem niezłej klasy!
Jestem z okolic Wrocławia, więc pojechałam do Selgrosu- tam ceny czasem mają lepsze niż w hurtowniach alkoholi!
0,5 l Sobieskiego w sklepie kosztuje około 24.50 zł
w tym selgrosie jakies 21 zł
ale była promocja (takie po 2 pakowane w kartoniku) i kosztował taki karton 2* 0.5 litra kosztowalo 37,70 czy jakos tak.
Czyli jakies 18,80 wyszlo za pół litra!!!

Słuchajcie, my za alkohol dalismy 4000!!!
Naprawde szukajcie promocji, bo warto troche polazic i kupic taniej!!!

Powodzenia

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 13:35   #3034
agunia82
Zakorzenienie

Ja właśnie czekam na promocje, moja znajoma, która też ma ślub w tym roku, ma jakąś koleżankę co pracuje w hurtowni alkoholu, i ma mi dać znać kiedy będą jakieś promocje, że będą dołączać do wódeczki napoje. Zobaczymy wtedy jaka będzie cena i jak to się będzie kalkulowało i ewentualnie kupimy

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 13:38   #3035
annakacka

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

Dzieczyny napomoc!!!!!
Kluce sie lwansie z mama ile wodki na jedna osobe..
jak wy to liczycie...???
Stary 2008-05-21, 13:40   #3036
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annakacka Pokaż wiadomość
Dzieczyny napomoc!!!!!
jak wy to liczycie...???
my chyba pol litra na osobe

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 13:41   #3037
agunia82
Zakorzenienie

My też liczymy pół litra na osobę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-21, 13:45   #3038
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Dzieczyny napomoc!!!!!
jak wy to liczycie...???
Pol litra na osobe, tak samo jak dziewczyny. Jak zostanie to będzie na inne imprezy
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 13:48   #3039
annakacka

Czyli mowicie tak jak ja bo mama sie uparla ze pol litra na 3 osoby
zwariowala czy co !!!
dzieki dziwczyny
Stary 2008-05-21, 13:50   #3040
agunia82
Zakorzenienie

U mnie już trochę znajomych miało wesela i każdy liczył pół litra na osobę. Fakt, że każdemu i tak zostało alkoholu, ale moim zdaniem lepiej żeby zostało niż miałoby braknąć

Stary 2008-05-21, 14:02   #3041
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

My na 55 osób mamy 20 litrów wódki, do tego 6 butelek białego wina i 6 czerwonego. I starczy. Będzie sporo osób, które w ogóle nie piją, więc jestem spokojna

Ale 0,5l na 3 osoby to sporo za mało.

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-21, 14:04   #3042
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli mowicie tak jak ja bo mama sie uparla ze pol litra na 3 osoby
zwariowala czy co !!!
dzieki dziwczyny
Hehehehehhe
się uśmiałam!!!
My liczyliśmy 1,5 butelki na osobę czyli 0,7l.

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 14:06   #3043
agunia82
Zakorzenienie

To też zależy czy liczy się z poprawinami czy bez, wiadomo że jak w planie są poprawiny należy policzyć nieco więcej wódki

Stary 2008-05-21, 14:36   #3044
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Pol litra na osobe, tak samo jak dziewczyny. Jak zostanie to będzie na inne imprezy
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
To też zależy czy liczy się z poprawinami czy bez, wiadomo że jak w planie są poprawiny należy policzyć nieco więcej wódki
U mnie teść planuje po litrze na glowe (wesele 2dniowe) plus barek obowiazkowy ok 3 tys
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 15:16   #3045
malutka_24
Wtajemniczenie

jeszczepanna
trzymam kciuki, żeby wyniki były pomyślne dla Ciebie

gosiunia22
śliczne zaproszenia

My na 50 osób kupiliśmy 30 butelek 0,5l Zawiszy i 12 butelek czerwonego wina słodkiego. Do tego teściowa obiecała, że dokupi jeszcze 15 butelek wódki, więc już na pewno powinna starczyć Zresztą jest u nas grupka osób, która nie będzie piła.
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 15:24   #3046
monai
Rozeznanie

GG do monai

soffera piękna biżuteria *_* śliczna po prostu.
Obrączki też pięknie się prezentują

O wódce się nie wypowiem, bo u mnie na obiedzie tylko jakieś winko będzie

Uf, ja wczoraj miałam wyczerpujący dzień.. najpierw pojechaliśmy z TŻ wybrać garnitur - wybraliśmy już model, czekamy na materiał - który ma się pojawić na początku sierpnia i w miesiąc uszyją dopasują - u nas będzie na odwrót hihihi bo ja kupiłam gotową suknię bez poprawek nawet, a dla TŻ szyją, poprawiają, dopasowują ;p śmiesznie tak jest kamizelka i musznik biały ze srebrnym motywem roślinnym, będzie sliczniutki w cenie 700zł będzie dobry gatunkowo materiał, szyty na miarę - jesteśmy zadowoleni

Potem byliśmy wybierać zaproszenia - w tej firmie co kiedyś annakacka podawałaś linka z zaproszeniami na żywo wyglądają inaczej... strasznie duży wybór, można zwariować ;p wybraliśmy takie pomarańczowe, nie ślubne może z wygląda ale spodobały nam się, takie letnie, delikatne... śliczne

A na koniec podpisaliśmy umowę z fotografami omówiliśmy szczegóły bardzo sympatycznie wyszło.

Widziałam w Ryłko - w Złotych Tarasach piękne buty ślubne - wyjątkowo duży wybór, nie wiem czy tylko tam, czy zmienili kolekcje? Dla TŻ piękne znaleźliśmy
Także do przodu
załączam tez bieliznę nad którą się zastanawiam... myślałam że chcę samonośne pończochy ale jak tak patrzę na te zestawy to nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg F60302 3o95 2o95.jpg (22,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biust49pas36string29.jpg (55,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biust85,50stringi28,50.jpg (42,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biust99pas84,9string49.jpg (55,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biust110,20pas65,54strin37,04.jpg (51,8 KB, 13 załadowań)
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 16:07   #3047
annakacka

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hehehehehhe
się uśmiałam!!!
My liczyliśmy 1,5 butelki na osobę czyli 0,7l.

sluchaj ty mi tu niehehaj bo u nas malo pija...abrdzo malo.My stawiamy bardziej na wina...A 0,7 to o wiele zaduzo...W kazdym badz razei ja tak mysle...

monai mi podoba sie ta sama bielizna ale mam potworny problem czy moej zwislaki sie utrzymaja w bardotce...

Edytowane przez annakacka
Czas edycji: 2008-06-12 o 13:54
Stary 2008-05-21, 16:19   #3048
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Co do biżuteri ślubnej także zdjęcie zrobione
Przepiekna bizuteria

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Dziewuszki!!
Ja zakupiłam w poniedziałek wódeczkę!
Kupiliśmy Sobieskiego!!! - dobra wódka, całkiem niezłej klasy!
Jestem z okolic Wrocławia, więc pojechałam do Selgrosu- tam ceny czasem mają lepsze niż w hurtowniach alkoholi!
0,5 l Sobieskiego w sklepie kosztuje około 24.50 zł
w tym selgrosie jakies 21 zł
ale była promocja (takie po 2 pakowane w kartoniku) i kosztował taki karton 2* 0.5 litra kosztowalo 37,70 czy jakos tak.
Czyli jakies 18,80 wyszlo za pół litra!!!

Słuchajcie, my za alkohol dalismy 4000!!!
Naprawde szukajcie promocji, bo warto troche polazic i kupic taniej!!!

Powodzenia
O to widze,że w róznych rejonach Polski rózne ceny alkoholuU mnie np w sklepie Sobieski 0,5l kosztuje niecałe 20 zł...a w hutrowni to juz w ogóle

U nas będzie jakis 100-120 osób,a wódki przewidujemy 170x 0,5 l wódki, 30x wino(w tym 10białego,10czerwonego i 10 rózowego) i około 10-12 butelek szampana
Jak zostanie,a zostanie na pewno to jak to tesciu powiedzial:Będzie na Chrzciny
Stary 2008-05-21, 16:23   #3049
biedronka19876
Rozeznanie

Dziewczyny ale sie rozpisałyscie Zledwością wszystko przeczytałam.
Wczoraj spedziłam 3 godz w poczekalni zanim dostalam sie do gina. myslalam, ze mnie cos złapie.
Wchodze, czytam wasze wypowiedzi i zmykam, gdyz w ten weekend mam zaliczenia na Uczelni.

Dziewczyny, zaproszenia śliczne. Wszystkie mi sie podobaja

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
My na 55 osób mamy 20 litrów wódki, do tego 6 butelek białego wina i 6 czerwonego. I starczy. Będzie sporo osób, które w ogóle nie piją, więc jestem spokojna

Ale 0,5l na 3 osoby to sporo za mało.
My mamy ok 70 osób (pewnie bedzie mniej) i mamy 45 butelek wodki 0.5l, chcemy kupic jeszcze troche slodkiej ok 20 butelek i wydaje mi sie ze powinno wystarczyc
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-21, 17:05   #3050
dorotka08
Raczkowanie

Sprobuje Wam jeszczeraz opisac moja przyode z wlosami bo wczoraj sie cosik nie dalo.anowicie uzywalam safiry mistyczne zloto ale wpadlo mi do glowyzeby odrobine przyciemnic wiec uzylam szamponu loreala orzech laskowy bo wygladal zachecajaco. I to byl pierwsz blad wlosy wyszly pomaranczowe szorowanie glowy nic nie dalo to polecialam do sklepu i wzielam pierwszy szampon jaki byl czyli czekoladowy braz paletta. I wyszly mi wlosy od pomaranczu (to co nie chwycilo) az po czarny nad samym czolem( a wczesniej mialam taki zloty blond) i na drugi dzien polecialam do fryzjera. Pierwsza babkapowiedziala ze sie nie podejmie bo sie boi ze mi sie z wlosow guma zrobi ija z pracy wyrzuca Dopiero nastepna bardzo mila babka w innym zakladzie zrobila mi bardzo drobniutki balejaz blond i wygladam juz jak czlowiek. Co prawda nie jest to ten kolor jaki mialam zamiar uzyskac robiac pierwszym szamponem ale jest dobrze. Tyle ze moja glupota 200zl kosztowala. Teraz sie zastanawiam co mnie do czorta podkusilo po prostu chyba nieprzecietna inteligencja
dorotka08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 17:09   #3051
czekoladka79
Zadomowienie

Dziewczyny podliczyłam i zrobienie jednego zaproszenia wyniosło mnie dokładnie 1,53 zł - nie chcę nawet zastanawiać się ile musiałabym zapłacić za zaproszenie składane z dwóch arkuszy papieru (biały 125 g i pomarańczowy 250 g) z dwoma różyczkami, perełkami i taśmą jutową. A tak wyszło tanio, oryginalnie i tyyyyyle radochy

Co do postępów "zdrowotnych" to teraz wiem, że nic nie wiem. Jeden lekarz mówi (mój przyjaciel) - operacja, drugi - rehabilitacja, na co ten pierwszy że w moim stanie rehabilitacja jest niebezpieczna .... no więc mam serię zastrzyków i rehabilitację. A niebawem mam się udać z tym zaprzyjaźnionym neurochirurgiem do prof. który jest jednym z najlepszych neurochirurgów w Polsce na kolejną konsultację ...... wówczas on rozstrzygnie co dalej ..... mam nadzieję że się wreszcie na coś zdecydują bo do ślubu zostały 4 miesiace

Co do gaci to ja nie szalałam postawiłam na wygodę....kupiłam w komplecie ze stanikiem zwykłe reformy nie stringi (bez problemu będę mogłą włożyć wkładkę higieniczną itd) nie będę miała ani pasa ani pończoch samonośnych tylko rajstopy, wygoda, wygoda i jeszcze raz wygoda. Nic się nie odepnie, nic się nie ściągnie, nic w tyłek nie wlezie
I tak będę musiała nosić na sobie tą ciężką suknię z halką z kołem przez ponad 12 godzin, więc niech przynjamniej pod nią bedzie wygodnie.

Śmiałam się z waszych problemów z butami (3 pary ślubnych) a teraz sama doszłam do wniosku, że jeśli będę miała takie problemy z kręgosłupem to raczej nie dam rady przez całą noc w tych butach na 8 cm obcasie, więc będę musiała poszukać niższej alternatywy na zmianę

Co do perfum to na pewno to będzie cacharel - amore amore własnie tymi perfumami pachniałam na naszych pierwszych randkach
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 17:11   #3052
annakacka

Cytat:
Napisane przez dorotka08 Pokaż wiadomość
Sprobuje Wam jeszczeraz opisac moja przyode z wlosami bo wczoraj sie cosik nie dalo.anowicie uzywalam safiry mistyczne zloto ale wpadlo mi do glowyzeby odrobine przyciemnic wiec uzylam szamponu loreala orzech laskowy bo wygladal zachecajaco. I to byl pierwsz blad wlosy wyszly pomaranczowe szorowanie glowy nic nie dalo to polecialam do sklepu i wzielam pierwszy szampon jaki byl czyli czekoladowy braz paletta. I wyszly mi wlosy od pomaranczu (to co nie chwycilo) az po czarny nad samym czolem( a wczesniej mialam taki zloty blond) i na drugi dzien polecialam do fryzjera. Pierwsza babkapowiedziala ze sie nie podejmie bo sie boi ze mi sie z wlosow guma zrobi ija z pracy wyrzuca Dopiero nastepna bardzo mila babka w innym zakladzie zrobila mi bardzo drobniutki balejaz blond i wygladam juz jak czlowiek. Co prawda nie jest to ten kolor jaki mialam zamiar uzyskac robiac pierwszym szamponem ale jest dobrze. Tyle ze moja glupota 200zl kosztowala. Teraz sie zastanawiam co mnie do czorta podkusilo po prostu chyba nieprzecietna inteligencja
gdybys kupila farbe trwala od razu mialabys poprawny kolor.Szampony maja to do siebie ze nigdy niefarboja na dany kolor.Waze ze juz wszytko w pozadku no i niezla sumke zaplacilas....Bedzie wszytko ok pozdrawaim...I na drugi raz nie szalej z kolorami ktore maja kuszaca naze i kolor na opakowaniu
Stary 2008-05-21, 17:40   #3053
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
My właśnie dzisiaj zamówiliśmy takie zaproszenia:
Ale fajne fikuśne .

Cytat:

Ja siedzę w domu na L4, znów dopadła mnie choroba ;( dobrze że ma mi kto herbatkę podawać Wracam do łóżka...
Ja też jestem cały dzień w domu, ale zdrowa i na razie sama, bo partner w pracy ma firmową męską imprezkę.

Cytat:
Dzieczyny napomoc!!!!!
jak wy to liczycie...???
My mamy 100 butelek po 0,5l które przeznaczamy na wesele ( około 60 osób) na poprawiny, i do pracy na "kawalersko-panieński".

Dziewczyny ,ale obrzydliwa pogoda. Pada i pada, szaro, ponuro tylko spać...
Stary 2008-05-21, 17:44   #3054
sanetka
Zakorzenienie

mam nadzieje ze "zawisza czarny" bedzie dobra bo kosztuje tylko 17 zl- cena w sklepie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 18:12   #3055
Milibili
Zadomowienie

Dziewczyny wczoraj przez 2 godziny starałam się wysłać wiadomość Przezornie ja skopiowałam i mam nadzieje że teraz się uda.

Dziękuje Wam dziewczyny za słowa otuchy Zawsze miałam kompleksy i może nie patrze na siebie do końca obiektywnie.

nstachowiak_a nkejti85 Witamy wśród Nas

Cytat:
Napisane przez mika85 Pokaż wiadomość
a ja sie zezloscilam na moja siostre!!!!!! poprostu załamka!!!! Glupia jest i tyle!!!! chce sie na moim weselu przebrac w BIała suknie!!!!!:nie : nie zgadzam sie na to!!!! Tylko ja mam takie prawo!!!!! no ale od zawsze ona mi robila na złosc taki ma podły charakter, no ale cóż rodziny sie nie wybiera, rodzine sie ma.\npozdrowionka
No to pięknie się Twoja siostra zachowuje... Zapytaj ją może jak ona by się czuła gdybyś Ty tak postąpiła na jej ślubie?

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
cytat Agata R;7612932] calkowicie sie zgadzam... jestesmy zbzikowane \njak nie bedzie chcial zmienic zdania to a jak nie to postrasz nami... zjedziemy sie w jedno miejsce i skutecznie jej to wybijemy z glowy \nCzujecie ile nas by bylo??? strach sie bac zwiariowanych Panien Młodych \n+++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++\ \njejuniu toz to kilka autokarów trzeba by byloa glosno by bylo

Dziewczyny, mam bardzo plastyczną wyobraźnie i błagam uważajcie z Takimi pomysłami bo moj biedny brzuch może nie znieść takiej fali śmiechu ( ale w sumie to dobre ćwiczenie no to już wiem jak schudnąć do ślubu

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
My planujemy ale dopiero na początku września. Zaraz po slubie nie za bardzo u mnie z urlopem będzie. W każdym razie we wrześniu na dwa tygodnie, najprawdopodobniej na Krete, lub inną grecką wyspę (chociaż jak do tej pory stawiam na Krete)
My nigdzie nie planujemy na razie podrozy... Ale nadrobimy. Będziemy mieli na to całe WSPOLNE życie

truheart Oj to juz finisz. Napewno będzie pięknie i pogoda też powinna być ok. Skoro jest brzydko, to się właśnie ma czas poprawić.

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
agatko r piekne buciki.stope masz jak calineczka...a cena...moje kosztowaly 78 zl te ostatnie a za te pierwsze to nawet nie chce sobie przypominac ile dalam\na teraz relacja ze spotkania w sprawie pracy-------dziewczyny mam caly etat w szkole i nie dosc ze dopiero zaczynam prace to na dzien dobry dostalam wychowawstwobiedn e dzieci........no coments...ale jestem tyaka szczesliwa..juz dosc tego siedzenia w domua wogole to TZ mnie tam zawiozl jedziemy juz po wszytskim mowie mu co i jak a on....:no to mialem zone....on sam juz uczy 2 lata od roku ma wychowawstwo i wie ile to zajmuje pracy...ale bedzie dobrze,...w nocy bede wzorowa zona!!!!!!!\nKINA 2807 dzieki za 3manie kciukow
Gratulacje! Dzieci napewno będą zachwycone taką miłą wychowawczynią A co to za szkoła? Podstawowa?

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
Girls tak zrobie. Porozmawiam. Jesli tego nie zrozumie, to bedzie mi baaardzo przykro. Bardzo dziekuje za wsparcie jestescie kochane!
Na pewno zrozumie to w końcu Twoja przyjaciółka.

Annakacka dziękuje za przepis Zapowiada się smakowicie '

Jeszczepanna
będzie dobrze! Pamiętaj, że w każdej chorobie ważne jest pozytywne myślenie

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 18:18   #3056
monai
Rozeznanie

GG do monai

ech ale podle się czuję ;/ pokłóciłam się z mamą ;/ tak wiecie z wyciąganiem brudów z przeciągu paru lat, głowa mi pęka od płaczu ;/ dosyć mam tego wszystkiego. idę pooglądać friendsów może poprawi mi humor
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 18:56   #3057
babeczka1985
Raczkowanie

Wielocytaty sie popsuly u mnie, wiec zrobie tak:

jeszczepanna pierwsze slysze o zapraszaniu rodzicow ?! w moim przypadku rodzice sa wspolzapraszajacymi, wiec u mnie byloby to bez sensu. ale sprawa sie rozwilklala to tylko moje zdanie pisze
trzymaj sie cieplo!!!

m.a.r.t.a. lulucelo
ja w poniedzialek tez wreszcie wyjde z ... zebami narazie chodze w tymczaoswych koronach. Mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych powiklan juz nie chce tych nakluc i tych wierteł

m.a.r.t.a. ale numer z tym Bertem-Bernddndndn?! chyba zadna z nas nie chcialabym postawic byka w zaproszeniu... ja sie bardzo pilnowalam przy drukowaniu, ale kto wie czy chochik sie nie wdarl :/

dzasta Annę i Piotra Jeziernych na 100% tak jak m.a.r.t.a napisala

toverek a przy znazwisku Merkwa nie powinno być: zapraszam Sz.P. A. Merkwę? albo M i M Merkwów i J i T Woźniaków, wg zasad odmiany moim zdaniem tak powinno byc...

gosia1007 pokrewne te nasz swiadkowe problemy poniekad

gosiunia22 sliczne zaproszenia!!!!!!!!

Wódka. Ja slyszalam ze liczy sie 0,7 na pare, a i tak zostaje... przynajmniej z wywiadow kolezanek, ktore slub mialy. I tez tak zrobie 0,7 na pare i wino np. oraz drinki do wyboru

dorotka08 ufffff. dobrze, zeu dalo sie cos podratowac... takie eksperymenty sa niebezpieczna przestraszylas nas...

monai tez jakis czas temu tak sie posprzeczalam z mama, ze przez 2 tygodnie sie do siebie nie odzywalysmy. tzn. rozmowa tylko na poziomie FAKTOW. Ehhh... nienawidze takich dni. Ale trzymaj sie!!!!

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 19:04   #3058
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

m.a.r.t.a. lulucelo
ja w poniedzialek tez wreszcie wyjde z ... zebami narazie chodze w tymczaoswych koronach. Mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych powiklan juz nie chce tych nakluc i tych wierteł
Ale za to sobie pomyśl jak odważnie będziesz się uśmiechać na własnym ślubie . Piękny uśmiech Panny Młodej to podstawa.

Cytat:
m.a.r.t.a. ale numer z tym Bertem-Bernddndndn?! chyba zadna z nas nie chcialabym postawic byka w zaproszeniu... ja sie bardzo pilnowalam przy drukowaniu, ale kto wie czy chochik sie nie wdarl :/
Mało tego... przy adresowaniu kopert chyba musiałam się zamyślić, bo w pewnym momencie zamiast Sz.P zaczęłam pisać P.S . Dobrze, że wcześniej nie naklejałam żadnych znaczków...
Stary 2008-05-21, 19:04   #3059
kasiuleks
Rozeznanie

co do zaproszen- my dajemy rodzicom (za wesele placimy sami )
co do bielizny - ja bede miala ponczochy samonosne...
wodke - planujemy 50 butelek 0.7 l na 80 osob

[ ' ]
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 19:33   #3060
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Tez wlasnie na podozy poslubnej mam zamiar ponurkowac (takie moje marzenie) i nie bardzo wiemy gdzie sie wybrac zeby cus takiego bylo (piekna rafa, przejrzysta woda i do tego upal nie do zniesienia- to jest to co tygryski lubia najbardziej)

byly takie same tylko z satynowego materialu ciemniejsze niz moje i z taka prawie niewidoczna zlota siateczka co dawalo efekt delikatniutkiego zlota.
Polecam-butki wygodne

i dzieki dziewczyny za opinie o butkach

zawsze na weekend chrzani sie pogoda... standard... i to tym bardziej jak czlowiek sobie cos zaplanuje
My z TŻjuz zapisaliśmy sie na nauke tanca (zajecia indywidualnie 45min-60zl od pary) ale... pierwsze zajecia pod koniec czerwcza bo tak maja zawalone
Agato ja byłam dwa razy w Egipcie, grunt to wybrać dobry hotel z rafą przy hotelu. Mój TŻ sporo nurkował, dlatego wybór hoteluz rafą był priorytetem. Podobno Sharm tam sa cudne rafy,a le tam nie ma plaż sa raczej strome zejścia do głębokiej wody (co średnio mi odpowiada), my byliśmy 2 razy w Hurgadzie

Annakacka
Ja też się zgadzam, nie robiłabym sobie ksoztów, skoro i tak nie ejsteś bliski w relacjach z ludzmi z POlski, a małżenstwo na świadkó to super pomysł, beda sie razem bawic i8 bedzie ok.

Zaproszenia
My daliśmy rodzicom i rodzenstwu normalne takie jak dla innych gości. My sami robimy wesele sami za wszystko płacimy, wiec jak dla mnie to było ok.

Motocykle
Kiedys miałam kolegę który przyjezdzał do mnie motocyklem honda CBR i trochę jeździliśmy, także sentyment pozostał

Biricchina
Ja bede miala ponczochy samonośne

Zęby
Zaczełam stosowac paski wybielajace dam wam znac jak zadziałają ;-)

Pierwszy taniec
my tanczymy walaca angielskiego do pisoneki "you light up my life"

Dzasta
Oczywiście Jeziernych (polskie nazwiska są odmienne)

Wódka
My kupilismy smirnoffa, wczesniej kupilismy wyborowa i smirnofafa (ja bylam z a wyborowa a mój TŻ za Smirnoffem, ja nie piję). Zrobiliśmy test wlałam wódkę do dóch kieliszków i mój TŻ nie wiedział którą piję. Wybrał jego zdaniem lepszą (mniej palącą) czyli Smirnoffa. Liczyliśmy 0,7l na osobę na dwa dni ( z poprawinami), czyli spokojnie 0,5l na osobę, nie ma sensu więcej liczyć.

Dorotka
ja odradzam eksperymentowanie z włosammi, ja dziś byłam na balejagu u mojego fryzjera i ejstem jak zawsze zadowolona, bardzo fajnie wyszło, koszt 160zl. (Warszawa)

A jeszcze kilka słów. dzisiaj byłam na giełdzie kwiatowej zorientować się jak się przedstawia cena kwiatków. Poza tym byłam u fryzjera (pisałam wyżej) i odebrałam sukienkę, lezy w pudełlku i czeka. zaraz idę się pakować i jutro jedziemy
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości