|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ale przyznam szczerze, że gdybyśmy robili na sali i musielibyśmy płacic od osoby, to trzeba by było zrobić te "cięcia budżetowe" i prosić bez dzieci! Tak więc w zupełności Was rozumiem dziewczyny, że chcecie bez dzieci prosić! ![]() Cytat:
Te złote perełki na końcach!!! Mniamniuśne!!!!!!!!!! Dziękuję!!! ![]() Szperam dalej za bukietem! Trza wybrać najlepsiejszy!!! ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-23 o 20:32 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
a wiecie ze przy okazji z rozmowy z mama dowiedzialam sie ze ona mysli ze jak ja chce juz jechac po suknie (chociaz to jeszcze 4 miesiace) to tylko takie moje widzi-misie.
![]() ![]() ze kto to widzial tak wczesnie zamawiac...musialam jej wytlumaczyc ze teraz 3 miesiace to minimum- wiec obiecala ze w poniedzialek pojedziemy cos zamowic ![]()
#3123 |
Wtajemniczenie
|
helołłł dziołchy
![]() sama nie wiem od czego zacząć ![]() wierszyki - my mamy i to dwa, z prośbą o pieniążki i drugi z prośbą o kupony totolotka zamiast kwiatków ![]() ![]() dzieci - my nie zapraszamy malutkich dzieci, tylko takie od ok 7 lat, bo po co mamy płacić za dwulatka, który prawie nic nie zje i o 20 pójdzie spać ![]() osoby towarzyszące - zgadzam się z Wami, jeśli nastolatek jest w stałym związku to ok, ale jeśli nie zaproszenie bez towarzysza/ki ![]() bukiety - sama się nie znam co do czego to nie pomogę ![]() zaproszenia - weście nawet nic nie wspominajcie, ŻADNE jeszcze nie dane ![]() ![]() piękne te Wasze suknie, szkoda, że ja sobie fotki nie cyknęłam, ale nawet o tym nie pomyślała, no i muszę czekać do lipca
![]() |
#3124 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3125 |
Wtajemniczenie
|
ten mi się bardzo podoba http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1211530793, tylko dla mnie w innej klorystyce, jak myślicie do bieli i srebra będzie pasować róż lub fiolecik
![]() o jaaa.... 3 miesiące (92 dni ![]() ![]() aaa... widziałam się wczoraj z moją świadkową i ona miała już sen ślubny (tak przejęta swoją rolą). A mi się jeszcze nic nie śni ![]()
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie do kasienka1985 albo do inncyh dziewczyn ktore maja kucharki. wiecie jaki moze wyjsc koszt produktow spozywczych dla kucharki? bo to chyba jedyny wydatek ktorego nie znam...
w kosztach sobie policzylam 5 tys ale nie wiem czy to za malo czy za duzo...
#3127 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Pani w salonie mi powiedzała, że trzeba czekać czasem nawe więcej niż te 3 miesiące!!! ![]() Powodzenia! I czekamy na fotki!!! Cytat:
Jak już wcześniej wspominałam każda z nas będzie w tym dniu najcudowniejsza, choćby miała naskromniejszą sukienkę!!!! Nie przejmujcie się dziewuszki!!! Daję głowę, że olśnicie wszystkich, a przy tym... zaoszczędzicie!!! ![]() ![]()
![]() |
#3128 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a coś dla mnie? Post 3117. Dołączam zdjęcie w oryginale
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ona ma taką listę, na której wypisze mi ile czego potrzeba. Dopóki nie masz menu, nie masz jak tego policzyć! Dopiero gdy wybierzesz jaieś dania można to tak na oko zliczyć! Ale na te moje 145 osób to kilka dobrych tysiaków napewno!!! ![]()
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny ale skrobiecie
![]() ja wlasnie jestem w trakcie dlugiego weekendu i wypoczywam u mamy ![]() wczoraj bylismy u faceta, ktory odpowiada za jedzenie na naszym weselu, juz wszystko z nim obgadalismy ![]() teraz pozostalo nam zamowic obraczki po dlugim weekendzie i wybrac sie w poszukiwaniu butkow dla mnie ![]() a w nastepny weekend rozwozimy zaproszenia ![]() jesli chodzi o dekorowanie sali, to my placimy okolo 1.600 zl i to akurat w naszym regionie (zach.-pom.) nie jest wygorowana suma, niektorzy z dekoracjami dochodza nawet do 3.500 zl aha, no i w niedziele idziemy na pierwsze nauki ![]() ![]() pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Wtajemniczenie
|
hej Dziewczyny
![]() przespałam sięz moim problem kuzynki i jej osoby towarzyszącej i....dostanie zaproszenie tak jak jest zaplanowane ![]() kasienka1985 wg mnie powinnaś szukać takich długich bukietów-wydaje mi się że świetnie pasujądo takiej sukienki rybki.co do kolorków może faktycznie bordo i złoto ale na tym się nie znam tu trzeba jakiegoś specjalisty ![]() dzasta110 fajnie że masz 2 wierszyki-szkoda że nie pomyślałam o tym wcześniej a teraz to klops sanetka jak ja byłam po swoją sukienkę to Pani w salonie od progu pytała kiedy ślub (byłam w lutym a ślub sierpień) bo mówiła że muszą mieć 3 miesiące minimum na uszycie sukni ale zgadzam się z biedronką19876 że bez względu na to czy suknia jest nowa najdroższa czy nie każda z nas będzie wyglądać pięknie i zjawiskowo wiecie jak się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
![]()
hmmm... kurcze małe to zdjęcie!!'
![]() a jaki kolor przewodni masz?? Bo suknia chyba bieluśka??
#3133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas ceny zwykle od tysiaca w gore...
![]() |
#3134 |
Wtajemniczenie
|
Zdjecie jest większe w poście 3117. Suknia nie jest bielusieńka, tylko na zdjęciu tak wygląda. Tak w orginale to ecru, ale takie dziwne bo bardziej białe niz kremowe. A kolor przewodni, właśnie o to chodzi, że nie mam i nie mogę się zdecydować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
![]()
[quote=dzasta110;7641244]ten mi się bardzo podoba http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1211530793, tylko dla mnie w innej klorystyce, jak myślicie do bieli i srebra będzie pasować róż lub fiolecik
![]() quote] Jeśli jesteś średniego wzrostu blondiną to jak najbardziej- tylko trzeba Panu młodemu coś z różykiem lub fiolecikiem sprawić! <może skarpetki?? ![]() ![]()
![]() |
#3136 |
Wtajemniczenie
|
[quote=sanetka;7641400]
ja mam na 100-120 osob. wlasnie wiem ze to zalezy od dan, ciekawa jestem takiej sredniej ceny. menu bedziemy w lipcu ustalac. tylko sie nie smiac ale siostra obiecala jajka i ze swinie ubija na miesko. zawsze to cos... ![]() dlaczego mamy się śmiać?dla mnie to całkiem normalne więc się nie przejmuj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Wtajemniczenie
|
[quote=kasienka1985;764144 5]
Cytat:
![]() skarpetki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widzę, że ktoś tu ma doskonały humor ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3139 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Pochwalam!! ![]() 2. Nie chcę Cię skłamać, ale przy takich standardowych daniach <bez cudów> na 120 osób wydaje mi się że to będzie razem z owocami jakieś 8 tysiaków spokojnie! W lipcu troszkę póżno chyba, kiedy masz ślub?? Wiesz im wcześniej będziesz miała listę będziesz mogła sobie stopniowo wszytsko gromadzić! To kupę czasu zajmuje!! Pomyśl o tym! Z czego tu się śmiać??? ![]() Wiejskie jajka są najlepsze pod słońcem!! Moja sąsiadka też obiecała że mi trochę uskłada! ![]() A świnka będzie od wujka ![]() Wszyscy nam powinni zazdrościć, że będziemy mieć super naturalne i świeże produkty!! hehe, no ba ![]() Cytat:
Biżuteria jaki kolor? Ciemne włoski masz prawda? I nie kłamaj mi tu, bo tamto tez sie małe otwiera ![]() Napisz coś tu o sobie! A Pan młody jaki garnitur? kolor?
![]() |
#3140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry rosolek na weselu to postawa jak dla mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Co was dzisiaj wzielo na pisanie juz druga strone skrobiecie.Jedna z was wspomniala wyzej ze ma dwa wierszyki jeden o pieniazki a drugi o kupony lotto.Ja zamiast kuponow popsosilam o upominki dla synka...On wkoncu bieze razem z nami w tym udzial.Nawet z nami bedzie w kosciele stal i w urzedzie wiec to chyba lepsze rozwiazanie...Mam nadzieje ze wszytko sie uda...Kurcze tak mowicie ze nasuknieczeka sie tyle czasu a ja bede miala niespelne dwa miesiace na kupno...A jak nie to kupie na ukrainie tam od reki sie kupuje ewentualnie czeka sie tydzien na przerobki.Tyle ze teraz tam sa kosmiczne ceny najtansza 2000 zloty...I to taka ze sie zygac chce...A takie lepsze ladniejsze to okolo 5 tysiakow....ja planowje na suknie wydac 3 tysiaczki...Mam nadzieje ze bedzie cos w moim guscie
Ja widze ze wy stawiacie na te "rybki" a ja wam powiem ze w sklepie przetestujecie te swoje rybie ogonki bo one czasami w tancu sie bardzo zle sprawoja...Bylam na wesleu gdzie dziewczyna miala taka skunie jak pokazuje bodajze kasienka1985 i dziewczyna w czasie tancu zlamal noge bo suknia sie zerwala.Na drugim zas weselu dziewczyna tez miala podobna i suknia jej sie porwala na szwie u dolu a bieda zaplacila za nia mnustwo kasy bo chyba 6 tysiecy....Wiec dziewczyny prubojcie ewolucji taneczych w salonach...Ja tam jednak jestem za bezami wkoncu trzeba wygladac jak prawdziwa ksiezniczka... |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
[quote=dzasta110;7641511]
Cytat:
![]() hehehehe Tak poważnie blondynkom idealnie pasuje róż i wrzosik!! ![]() Myślę, że to naprawdę super pomysł! A Pan młody może mieć musznik i kamizelkę w odcieniu różu. Tylko najpierw sprawdzcie czy mu ten kolor pasuje!! ![]() Cytat:
![]() Karmi je i biega za nimi! A kto je oporządzi?? Hmmm... sie kogoś wynajmie ![]()
![]() |
#3143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem czy duzo czasu-jeden gora 2 dni- pojechac do hurtowni a hurtownie mam pod nosem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Włosy mam ciemne i ciemne oczy. Pan młody będzie miał czarny garnitur. Myślałam nad różowym, ale nie wiem czy do takiej sukni ecru będzie ok. Bukiecik podoba mi się ten |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja u mnie w rodzinie zapraszam bez dzieci, i tak mało osób mam do zaproszenia, ale że finanse słabe to trzeba ciąć koszty, niestety. Nawet kuzynostwo ograniczam do tych, co mam z nimi jako taki kontakt ![]() Od strony TŻ-ta to nie wiem jak jego rodzice zadecydują Ja sobie też nie zrobiłam fotki w sukni ![]() Cytat:
![]() Każda PM 2008 będzie miała najpiękniejszą suknię i będzie wyglądać zjawiskowo. Laski jesteśmy i tyle ![]()
![]() |
#3146 |
Raczkowanie
|
no dzieki bogu myslenie o oporzadzaniu kurek mam z glowy bo to restauracja i oni sie tym zajma. Oczywiscie w zwiazku z francuzami mialam problem bo mi tu te zabojady protestuja ze oni zupy nie wyobrazaja sobie troche rozumie bo niby w sierpniu moze byc upal ale jak nie bedzie zupy to znow polacy beda zrzedzic i dlatego bedzie chyba jednak niesmiertelny rosol a jak ktos nie chce to niech nie je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZROBILAM SOBIE AVATAREK A CO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Dlaczego piszesz, że będziesz miała 2 miesiące?? Nie możesz teraz zamówić?? Co do rybek... uśmiałam się z tą złamaną nogą! Wiem, że rybki nie są rewelacyjnie wygodne do tańczenia! Poszaleje na poprawinach! A na weselu będę tańczyła z gracją ![]() Wyglądałam w niej najlepiej i bardzo dobrze się w niej czułam, więc dlatego ją wybrałam! ![]() Dla mnie to strzał w dziesiątkę! A przyznam szczerze,że nie jestem z tych kompletnie szalejących na imprezach! ![]() Także nie bójcie sie o mnie skarby ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Wtajemniczenie
|
sanetka dasz radę
![]() ![]() kasienka1985 już sobie wyobrażam jak Pai od kurek za nimi biega inamawia na zieloną trawkę ![]() annakacka myślę że z tymi prezentami dla Synka to super pomysł ![]() ![]() lulucelo superaśny ten Twój avatar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do rosołku- jeśli Francuzi nie będą chcieli to nie zjedzą i tyle, co za problem. A gdyby nie było w ogóle to pewnie goście z Polski by narzekali. Dlatego ja też bym była za tym, żeby rosołek się pojawił!
![]() |
#3150 |
Wtajemniczenie
|
we mnie chyba płynie słowiańska krew bo rosół "na wejście" i barszczyk po północy MUSI być
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.