Singielki 25 +. Część X - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-19, 09:05   #811
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

Dot.: Singielki 25 +. Część X

Shawtty cieszę się, ze spedzilas udany czas z W i trzymam kciuki zebyscie jeszcze pogadali

Czeko gratuluje, ładna podwyzka zawsze będzie łatwiej spłacać kredyt

Dinulka ja od kilku dni mam tez nieprzyjemne sny, nie moge sie wyspać wczoraj mi sie śniło ze moja mama miala powazny wypadek i nie wiadomo czy przezyje, dzisiaj mi sie śniło ze jestem w ciąży (hoooow?!?!?! )
Dziwne bo zazwyczaj nic mi sie nie sni, a ostatni tydzien to ze 3 sny jednej nocy :/

Wysłane z burito
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 09:15   #812
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Ktoś pytał mnie o fryzjera, nie mogę teraz znaleźć. Robiłam farbę i podciecie końcówek Ombre w brązach. Bardzo dobrze się czuję w takich kolorach, a nigdy bym się nie spodziewała, bo uważałam, że to za ciemno i takie tam. Podobał mi się blond, ale jak patrzę na zdjęcia teraz to sobie myślę, że chyba jednak nie wyglądałam jakoś super. Może jak zmienię kolor to uznam że ten brąz też nie taki ;p
Dobrze, że włosy nie zęby i rosną
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 09:25   #813
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
to zależy. Kiedyś patrzyłam na to negatywnie, teraz... patrzę raczej całokształtowo na faceta/jego profil. Może mnie to nie zachęca, ale tez nie zniechęca radykalnie. Ale moze jestem na tyle przyzwyczajona do np. golych brzuchów na co dzień, że dla mnie to nie jest zadne halo. Rażą mnie jedynie foty lasek w stringach na fb czy insta.

No i widzę różnicę czy ktoś wrzuca selfie sprzed lustra prężąc się w powyginanych pozach by pokazać brzuch czy tyłek, czy np. zdjęcie z jakiegoś wydarzenia, wakacji, basenu, z jakiejs ewolucji sportowej itp. Ja np nie mam fotek z brzuchem czy tyłkiem sprzed lustra, tylko z występów. Trudno żebym miała w kombinezonie, skoro takie właśnie miałyśmy stroje taneczne i tak wyglądałam na scenie na rurce też pewnych rzeczy nie jestem w stanie wykonać w koszulce, bo po prostu nie ma trzymania na brzuchu wtedy. ale może sama siebie usprawiedliwiam, w końcu do końca obiektywna nie będę w stosunku do siebie.
Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość
Tak teraz pomyślałam i mnie chyba by zniechęciły takie fotki. Na portalach tak miałam, że zniechęcały mnie zdjęcia gołych klat.
Ja patrzę całościowo - jeśli fotki wskazują na to, że siłka i prężenie klaty to priorytetowe zajęcie faceta, to oczywiście zniechęca mnie to. Inna sprawa jeśli takie fotki są jednymi z wielu i po prostu wskazują na dbanie o kondycję i sylwetkę - wtedy są ok.
Dinulka, Twoje zdjęcia są świetne, naturalne i bije z nich pozytywna energia. Osobami zgorszonymi nie ma sensu się przejmować, bo z tym poziomem pruderii i tak nie rokują na bliższych znajomych. Swoją drogę ciekawe, ile z nich napala się na plastiki z insta.

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
Swoją drogą, poszłabym też do klubu jakiegoś czy ogólnie na tańce, nawet zaproponowałam jednej koleżance że może spontanicznie jutro wyskoczymy, a ona do mnie, że jest już za stara na balety.... Mamy obie 27 lat
Przerabiałam to samo. Mam wrażenie, że młodość niektórych skończyła się w momencie gdy moja zaczęła się dopiero rozkręcać

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Shawtty, super, cieszę się, że fajnie spedzilas czas
A ja leżę w łóżku, żołnierz poszedł robić mi śniadanie w ogóle to już jest pewne, zakochałam się.
Super! Miło czytać o kwitnącym uczuciu

Cytat:
Miałam dziś znów takie koszmary ( jak mi w końcu udało się usnać) że ścigali mnie bo mięsa nie jem i chcieli torturowac. Widzialam też jak meczyli zwierzęta i jedli surowe mięso. Autentycznie się bałam w tym śnie 😃😃 potem inny że byłam prawie spóźniona na samolot i jeszcze straciłam wzrok
Czuję się jakbym spała godzinę a nie 6 😎
Sny polityczne na miarę czasów Mnie takie ideologiczne sprawy się nie śnią, raczej pierdoły i różne konfiguracje zdarzeń, które mnie obchodzą.
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 09:26   #814
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Dinulka, to jakbyś była zainteresowana, to pozostałe kolory też są z tej wiosennej kolekcji indigo ja to pazury mogłabym zmieniać co tydzień, wszystko mi się podoba. Tylko mój portfel by tego nie zniósł
Shawtty, faktycznie tej historii nie znam, nie dałabym rady nadrobić Wszystkich waszych postów, mam nadzieję, że to zrozumiecie natomiast co do takich psikusów losu, to zdarzają się, oj zdarzają i to w sumie fajne jest, że nigdy nie wiesz, co Cię czeka. Masz swój obraz w głowie, masz coś uporządkowane, a tu psikus
Swoją drogą, poszłabym też do klubu jakiegoś czy ogólnie na tańce, nawet zaproponowałam jednej koleżance że może spontanicznie jutro wyskoczymy, a ona do mnie, że jest już za stara na balety.... Mamy obie 27 lat
a masz może koko loko albo ibiza chill? Jak się z nimi pracuje?

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Pokaż wiadomość
Na razie nie płacze, snuje się po mieszkanie i dołuje, że tyyyyle do zrobienia i muszę to wszystko ogarnąć sama. Wczoraj wyrzucałam buty i płaszcze, dziś czas na kolejną szafę. Czemu mi to wszystko tak wolno idzie buuu będę dziś smutać, z góry przepraszam.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Tez miałam średnio fajne sny, ale w innym stylu. Śniło mi się, że byłam z eks i znalazłam w mieszkaniu czarne, długie włosy, a eks (niby w śnie obecny) jakoś mi się głupio tłumaczył i robił ze mnie idiotke. Ale się zła obudzilam wrrr

wszystkie czasem dołujemy, więc luuuz
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76418451]
Shawtty cieszę się, ze spedzilas udany czas z W i trzymam kciuki zebyscie jeszcze pogadali

Czeko gratuluje, ładna podwyzka zawsze będzie łatwiej spłacać kredyt

Dinulka ja od kilku dni mam tez nieprzyjemne sny, nie moge sie wyspać wczoraj mi sie śniło ze moja mama miala powazny wypadek i nie wiadomo czy przezyje, dzisiaj mi sie śniło ze jestem w ciąży (hoooow?!?!?! )
Dziwne bo zazwyczaj nic mi sie nie sni, a ostatni tydzien to ze 3 sny jednej nocy :/

Wysłane z burito[/QUOTE]
ano właśnie, ciekawe skąd się to bierze teraz

idę się ogarniac na samolot do wro, bo sen się spełni i rzeczywiście się spóźnię
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 09:33   #815
lolek9000
Zakorzenienie

Dinulka po co do Wro lecisz?
lolek9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 09:36   #816
Classic
Zakorzenienie

Dołączam do nieprzyjemnych snów - eks w roli głównej
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 09:44   #817
czekoladowoo
Zakorzenienie

Mi sie dzisiaj tez eks snil

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 09:47   #818
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Mi sie dzisiaj tez eks snil

Plaga
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 09:49   #819
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolek9000 Pokaż wiadomość
Dinulka po co do Wro lecisz?
posiedzieć na rynku
a jaka dziś pogoda?

kurdę mierzę swoją torbę i mierzę i nie wiem czy jest ok mam wrażenie, że ciut za duża do rysunku torebki, ale w sumie do rysunku walizeczki do schowka nad głową juz ok więc BIERĘ nigdy nie leciałam ryanairem, zawsze LOTem, a tam mierzyli,ważyli....

kurdę faktycznie plaga snów

Edytowane przez Dinulka
Czas edycji: 2017-08-19 o 10:12
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 10:15   #820
lolek9000
Zakorzenienie

Dinulka a nie wiem, nie ma mnie we Wro
lolek9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 11:20   #821
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

U mnie jest na razie gorąco i duszno, najgorzej ze ma byc niedlugo burza a ja idę na rodzinną imprezkę na powietrzu, czuje ze bedzie ciekawie

Dzisiaj moja znajomka ze szkoly bierze ślub, zrobila wydarzenie na fb i pozapraszała znajomych na ślub, zeby "towarzyszyli jej w tym waznym dniu"
Czy tylko dla mnie to jest troche juz nie ten teges?

W ogóle jakos straciłam.motywacje, na tinderze posucha, niby mam.matche ale nikt sie nie odzywa, jak ja sie odezwe to cisza albo facet to totalny burak

Wysłane z burito
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 11:41   #822
comablack89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Jest dokładnie tak jak piszesz. Wszystko byłoby dobrze, gdybym się tak na początku znajomości nie darła, że żadnych związków, żadnego zaangażowania... i jeszcze płakanie, dosłowne, przy nim o Księcia (choć tego melodramatu chyba nie czytałaś, jeszcze Cię z nami nie był) kurde, on mi się na początku nawet zbytnio nie podobał, no nie wierzę w to co się stało i jak to się potoczyło, wierzyłam tylko w ten efekt wow - albo mnie zetnie z nóg od razu albo nigdy. A tu taki psikus DD[COLOR="

Shawtty mam podobna sytuację, nic nie jest jasno powiedziane, a normalnie zachowujemy się jak para. Głupie to ale brakuje mi jasnego przekazu typu: jesteśmy razem.
Ostatnio jak sie widzieliśmy to nie wytrzymałam i poprowadziłam ta rozmowę aby się czegokolwiek dowiedzieć. Jedyne co się dowiedziałam, ze tylko ze mna sie spotyka i nie chce abym z innymi sie widywała.. czas pokaże co dalej - ciagle to słyszę od niego.
Zaczęłam nabierać dystansu, serio.
Najlepsze jest to, ze doskonale pamietam nasze pierwsze spotkania i to jak on zabiegał o mnie bo w sumie ja wobec niego nie miałam takiego wow.

Dobra, a teraz na miło tak;
Są jakies kody zniżkowe na zalando na nowości?
Wypatrzyłam buty ale 6stowek nie dam na ta chwile ;( za bardzo popłynęłam w Msc ;D

comablack89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 11:57   #823
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez comablack89 Pokaż wiadomość
Shawtty mam podobna sytuację, nic nie jest jasno powiedziane, a normalnie zachowujemy się jak para. Głupie to ale brakuje mi jasnego przekazu typu: jesteśmy razem.
Ostatnio jak sie widzieliśmy to nie wytrzymałam i poprowadziłam ta rozmowę aby się czegokolwiek dowiedzieć. Jedyne co się dowiedziałam, ze tylko ze mna sie spotyka i nie chce abym z innymi sie widywała.. czas pokaże co dalej - ciagle to słyszę od niego.
Najlepsze jest to, ze doskonale pamietam nasze pierwsze spotkania i to jak on zabiegał o mnie bo w sumie ja wobec niego nie miałam takiego wow.

Dobra, a teraz na miło tak;
Są jakies kody zniżkowe na zalando na nowości?
Wypatrzyłam buty ale 6stowek nie dam na ta chwile ;( za bardzo popłynęłam w Msc ;D
Ja bym go przycisnela. Sypia z Tobą, nie chce żebyś spotykała się z innymi, to jaki ma problem, żeby określić się jako Twój partner? Przecież nie chodzi Ci o małżeństwo :/

Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 12:05   #824
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez Cytrynowy_Sorbet24 Pokaż wiadomość
14 dzień współczuję, wykończyłabym się...
Ja się wykańczam, są dni kiedy nic nie boli, a są dni kiedy myślę że coś zaraz urodzę

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Jeśli to początki anty to normalne Do 3 opakowań organizm się "przyzwyczaja"
Wiem wiem, kiedyś brałam anty ale były przepisane na cudne oczy i miałam masę skutków ubocznych. Teraz miałam badania krwi w tym hormony i na krzepliwość, cytologię, usg piersi oraz 2 miesiące regulacje cyklu leczniczymi tabletkami (przed rozpoczęciem anty). Mam nadzieję że nie zrobią mi znowu armagedonu (wypadanie włosów,tycie i bóle nóg)

Cytat:
Ale 14 dzien@ czy tylko plamienie?
Normalne @ , są dni mniej obfite i dni normalne

Mam w chwili obecnej Badoo, spotkałam się z 4 facetami do tej pory, z czego z 1 wyszło więcej niż 1 spotkanie, a i tak okazał się kiepski
Z jednym piszę od 2 miesięcy, wyjechał za granicę buuuuu a nawet już zaczęło mi zależeć na tej znajomości. Przyjeżdża na święta do Polski ale nie wiem czy jest sens czekać.
Stary 2017-08-19, 12:11   #825
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem przed @ i mój nastrój waha się od chęci mordu do płaczu żeby sobie "poprawić" humor myślę jeszcze o tym jak potraktował mnie eks.
Nie myśl o nim Kochana, nie warto, a sama będziesz sobie tylko dokładac zmartwień

Cytat:
A ja leżę w łóżku, żołnierz poszedł robić mi śniadanie w ogóle to już jest pewne, zakochałam się.
super! miło się to czyta powodzenia

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76418611]Ktoś pytał mnie o fryzjera, nie mogę teraz znaleźć. Robiłam farbę i podciecie końcówek Ombre w brązach. Bardzo dobrze się czuję w takich kolorach, a nigdy bym się nie spodziewała, bo uważałam, że to za ciemno i takie tam. Podobał mi się blond, ale jak patrzę na zdjęcia teraz to sobie myślę, że chyba jednak nie wyglądałam jakoś super. Może jak zmienię kolor to uznam że ten brąz też nie taki ;p
Dobrze, że włosy nie zęby i rosną[/QUOTE]
Ja pytałam brązowe ombre podobają mi sie bardzo u kogoś - sama mam naturalny ciemny brąz i jakoś do tej pory nie zdecydowałam się na farbowanie.
Cytat:
a masz może koko loko albo ibiza chill? Jak się z nimi pracuje?
Nie robię sonie pazurków sama, więc niestety nie pomogę :/

Cytat:
Cytat:
Ja bym go przycisnela. Sypia z Tobą, nie chce żebyś spotykała się z innymi, to jaki ma problem, żeby określić się jako Twój partner? Przecież nie chodzi Ci o małżeństwo :/
Zgadzam się z Księgową. Nie wiem co to się porobiło, że niektórym tak ciężko się określić werbalnie, ale za to wszelkie czynności w powszechnym odbiorze zarezerwowane dla par już robią chętnie.
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 12:24   #826
rukolka
Zakorzenienie

A mi się śnił facet, który mi się podoba w tragicznym stanie. Był pijany, leżał i nie kontaktował. Nie wiem, czy ten sen miał mi go obrzydzić? Trochę się udało.
rukolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 12:29   #827
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie myśl o nim Kochana, nie warto, a sama będziesz sobie tylko dokładac zmartwień

super! miło się to czyta powodzenia

Ja pytałam brązowe ombre podobają mi sie bardzo u kogoś - sama mam naturalny ciemny brąz i jakoś do tej pory nie zdecydowałam się na farbowanie.

Nie robię sonie pazurków sama, więc niestety nie pomogę :/

Zgadzam się z Księgową. Nie wiem co to się porobiło, że niektórym tak ciężko się określić werbalnie, ale za to wszelkie czynności w powszechnym odbiorze zarezerwowane dla par już robią chętnie.
Na razie przestalam o nim myśleć. Teraz myślę o swojej grubej d*pie serio nie wiem co mnie pokusiło, żeby przed wyrzuceniem starych ubrań, wziąć i je przymierzyć

A co do ludzi, którzy mają problem z określeniem się to średnie jest. No bo kurcze jak z kimś sypiam to albo fwb, albo związek, a nie "czas pokaże", co kurde ma niby pokazać ?

Stary 2017-08-19, 12:39   #828
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76421481]U mnie jest na razie gorąco i duszno, najgorzej ze ma byc niedlugo burza a ja idę na rodzinną imprezkę na powietrzu, czuje ze bedzie ciekawie

Dzisiaj moja znajomka ze szkoly bierze ślub, zrobila wydarzenie na fb i pozapraszała znajomych na ślub, zeby "towarzyszyli jej w tym waznym dniu"
Czy tylko dla mnie to jest troche juz nie ten teges?

W ogóle jakos straciłam.motywacje, na tinderze posucha, niby mam.matche ale nikt sie nie odzywa, jak ja sie odezwe to cisza albo facet to totalny burak

Wysłane z burito[/QUOTE]

Mnie też razi zapraszanie przez fb na ślub. W czasach gdy fb jeszcze raczkował zostałam tak zaproszona przez koleżankę, z którą miałam kontakt i telefoniczny, i mailowy, strzeliłam focha i nie poszłam, ale żałowałam, bo rozmyła się przez to dobra znajomość. Dziś już nie byłabym aż tak pryncypialna.

U mnie na Tinderze przebiega to falowo, ale też widać wakacyjną posuchę - faceci bez inicjatywy, rozmowy-przesłuchania. Na oko sensownych ludzi zrzucam z kolei na lewo, bo mnie nie pociągają fizycznie

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość

Mam w chwili obecnej Badoo, spotkałam się z 4 facetami do tej pory, z czego z 1 wyszło więcej niż 1 spotkanie, a i tak okazał się kiepski
Z jednym piszę od 2 miesięcy, wyjechał za granicę buuuuu a nawet już zaczęło mi zależeć na tej znajomości. Przyjeżdża na święta do Polski ale nie wiem czy jest sens czekać.
Ci panowie z Badoo byli zainteresowani dłuższą relacją? Co było nie tak z tym kiepskim?
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 12:45   #829
Milagros_90
Zakorzenienie

Rukolka hahaha nieźle
Księgowa, dokładnie, na "czas pokaże" już mi się powoli nóż w kieszeni otwiera. Czas to pokaże coś zawsze, wszystkie relacje weryfikują się w czasie - a ludzie zrobili sobie z tego taki zabezpieczający slogan. Skoro ma na tyle jaj, żeby ze mną sypiać, traktowac jak swoją kobietę, tworzyć ze mną swój świat - to serio brakuje mu jaj, żeby po prostu nazwać się moim partnerem? Nie "czas pokaże", bo liczy sie to, co tu i teraz. Teraz jest partnerstwo, czy seks bez zobowiązań?
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 12:53   #830
Shawtty
Zakorzenienie

My z W. się chociaż na początku okreslilismy, że to fwb i teraz trudno oficjalnie przejść wyżej.

W ogóle ja jeszcze nie wstałam z łóżka, leżę i myślę, czy po prostu nie dac sobie spokoju i postawić go pod ścianą. Skoro faktycznie mu na mnie nie zależy to i tak nic nie tracę... a z uzależnienia od niego jakoś muszę wyjść.

Stary 2017-08-19, 12:58   #831
a*a*a*
Ania

Cytat:
Durna jestem jak nie wiem bo pol dnia jaram sie podwyzka zastanawiam sie nawet czy nie isc na farbowanie do fryzjera stylisty

Masz czym, jaraj się. Podwyżka piechotą nie chodzi
Cytat:
Awww
Cytat:
posiedzieć na rynku
a jaka dziś pogoda?

kurdę mierzę swoją torbę i mierzę i nie wiem czy jest ok mam wrażenie, że ciut za duża do rysunku torebki, ale w sumie do rysunku walizeczki do schowka nad głową juz ok więc BIERĘ nigdy nie leciałam ryanairem, zawsze LOTem, a tam mierzyli,ważyli....

kurdę faktycznie plaga snów
Jak dla mnie idealna, pochmurno ale ciepło.

Cytat:
Na razie przestalam o nim myśleć. Teraz myślę o swojej grubej d*pie serio nie wiem co mnie pokusiło, żeby przed wyrzuceniem starych ubrań, wziąć i je przymierzyć

A co do ludzi, którzy mają problem z określeniem się to średnie jest. No bo kurcze jak z kimś sypiam to albo fwb, albo związek, a nie "czas pokaże", co kurde ma niby pokazać ?

Zgadzam się. Takie życie w zawieszeniu niczemu nie służy. A ten 'czas pokaże' to takie: 'czas pokaże czy spotkam kogoś lepszego' , takie zostawianie sobie otwartej furtki kosztem drugiej osoby. Nie wiem, nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale może czasem wystarczyłoby głupie pytanie 'kim dla Ciebie jestem?' 🤔

Stary 2017-08-19, 12:59   #832
czekoladowoo
Zakorzenienie

Shawtty ja nie wiem czemu Ty nadal z nim nie porozmawiałas. Zameczysz sie

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 13:28   #833
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Shawtty ja nie wiem czemu Ty nadal z nim nie porozmawiałas. Zameczysz sie

Powód jest prosty - nie chcę się z nim rozstawać, zostać całkiem sama, czuję, że go potrzebuję, a widzę ogromne szanse na to, że ta rozmowa zakończy tę znajomość.
Niech mnie ktoś na terapię może
Stary 2017-08-19, 13:33   #834
comablack89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
My z W. się chociaż na początku okreslilismy, że to fwb i teraz trudno oficjalnie przejść wyżej.

W ogóle ja jeszcze nie wstałam z łóżka, leżę i myślę, czy po prostu nie dac sobie spokoju i postawić go pod ścianą. Skoro faktycznie mu na mnie nie zależy to i tak nic nie tracę... a z uzależnienia od niego jakoś muszę wyjść.

No wy mieliście tak przyjęte niby, a ja jednak dałam jasno od razu do zrozumienia, ze u mnie nie wchodzi takie cos w grę na co on oczywiście przystał. Nawet na pierwszym spotkaniu to on bardziej wybiegał w przyszłość jakbyśmy mieli byc razem. Potem zaczął "bać sie", ze chce deklaracji ;/

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość

Zgadzam się. Takie życie w zawieszeniu niczemu nie służy. A ten 'czas pokaże' to takie: 'czas pokaże czy spotkam kogoś lepszego' , takie zostawianie sobie otwartej furtki kosztem drugiej osoby. Nie wiem, nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale może czasem wystarczyłoby głupie pytanie 'kim dla Ciebie jestem?' 🤔

Obawiam sie, ze długo w zawieszeniu to nie bedzie. Za bardzo chce znac rezultat, a im bardziej chcę to on bardziej sie niby "przytłacza", a ja jak to widzę to bardziej zniechęcam.
Nie wiem, serio... jak sie widzimy to rzeczywiście totalnie jest poświęcony mojej osobie i wypowiada sie o nas bardziej w tym pozytywnym kierunku. Jednak mi cos nie gra. Nadal czuje sie niespokojna przez to, ze to nie jest takie do końca określone.
Zaraz wyjeżdżam na urlop to jak cos to bede miała czas odpocząć od tego wiec moze nawet o nim
Zapomnę jeżeli do tego czasu bedzie sie migał.

Stary 2017-08-19, 13:34   #835
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
No wy mieliście tak przyjęte niby, a ja jednak dałam jasno od razu do zrozumienia, ze u mnie nie wchodzi takie cos w grę na co on oczywiście przystał. Nawet na pierwszym spotkaniu to on bardziej wybiegał w przyszłość jakbyśmy mieli byc razem. Potem zaczął "bać sie", ze chce deklaracji ;/

Obawiam sie, ze długo w zawieszeniu to nie bedzie. Za bardzo chce znac rezultat, a im bardziej chcę to on bardziej sie niby "przytłacza", a ja jak to widzę to bardziej zniechęcam.
Nie wiem, serio... jak sie widzimy to rzeczywiście totalnie jest poświęcony mojej osobie i wypowiada sie o nas bardziej w tym pozytywnym kierunku. Jednak mi cos nie gra. Nadal czuje sie niespokojna przez to, ze to nie jest takie do końca określone.
Zaraz wyjeżdżam na urlop to jak cos to bede miała czas odpocząć od tego wiec moze nawet o nim
Zapomnę jeżeli do tego czasu bedzie sie migał.
A długo się już spotykacie?
Stary 2017-08-19, 13:40   #836
comablack89
Wtajemniczenie

Singielki 25 +. Część X

Shawtty - nie wiem czy to długo czy nie ale 2 Msc (widzimy sie 2-3 na tydz). Jednak dla mnie to za długo jeżeli to takie bezsensu i do niczego nie prowadzi. Uważam, ze zajmuje czas komuś kto potrafiłby z szacunkiem odniesc się do relacji

Wczoraj kochany jutub mnie trochę otrzeźwił dodając to w proponowanych
Polecam !
Chyba najgorzej byc dziewczyna w takiej relacji.
Niestety na mnie to kiedys trafiło i juz nie pozwolę na takie cos.

https://youtu.be/YVbwuRAJCAI

Edytowane przez comablack89
Czas edycji: 2017-08-19 o 13:47
Stary 2017-08-19, 14:03   #837
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Shawtty - nie wiem czy to długo czy nie ale 2 Msc (widzimy sie 2-3 na tydz). Jednak dla mnie to za długo jeżeli to takie bezsensu i do niczego nie prowadzi. Uważam, ze zajmuje czas komuś kto potrafiłby z szacunkiem odniesc się do relacji

Wczoraj kochany jutub mnie trochę otrzeźwił dodając to w proponowanych
Polecam !
Chyba najgorzej byc dziewczyna w takiej relacji.
Niestety na mnie to kiedys trafiło i juz nie pozwolę na takie cos.

https://youtu.be/YVbwuRAJCAI
Ładna piosenka, chociaż bardzo przygnebiajaca.

Stary 2017-08-19, 14:06   #838
handzia600
perfumowe ADHD

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7642376 6]
Ci panowie z Badoo byli zainteresowani dłuższą relacją? Co było nie tak z tym kiepskim? [/QUOTE]

Tak. Każdy z nich był teoretycznie zainteresowany dłuższą relacją. ALe w każdym mi coś nie odpowiadało. Jeden nawet mocno się zauroczył po 5 spotkaniach.
Nie zaskoczyło z nikim
Byłam wczoraj u exa, odebrałam resztę rzeczy i ... 3h posiedziałam i pogadałam z nim. Ogarnął się życiowo, ale widziałam jak an mnie patrzył. Jeszcze mu nie przeszło. A mi patrząc na stare kąty zrobiło się tak dziwnie ciężko więc poszłam do domu
Stary 2017-08-19, 14:12   #839
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Porobiłam zakupy na mieście i przytargałam torby w ostatniej chwili przed deszczem

Zalałam sobie herbatkę gun powder i... Hmm... Nieco mniej paskudne niż inne zielone, ale nadal zielone to nie moja bajka

To już wole pu-erha pomimo smaku worka po kartoflach
Stary 2017-08-19, 14:24   #840
Shawtty
Zakorzenienie

jadę po nią
https://www.bershka.com/pl/kobieta/o...ml?colorId=800

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości