|
|
#811 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Shawtty cieszę się, ze spedzilas udany czas z W i trzymam kciuki zebyscie jeszcze pogadali Czeko gratuluje, ładna podwyzka zawsze będzie łatwiej spłacać kredyt ![]() Dinulka ja od kilku dni mam tez nieprzyjemne sny, nie moge sie wyspać Dziwne bo zazwyczaj nic mi sie nie sni, a ostatni tydzien to ze 3 sny jednej nocy :/ Wysłane z burito |
|
|
|
#812 |
|
Konto usunięte
|
Ktoś pytał mnie o fryzjera, nie mogę teraz znaleźć. Robiłam farbę i podciecie końcówek
Ombre w brązach. Bardzo dobrze się czuję w takich kolorach, a nigdy bym się nie spodziewała, bo uważałam, że to za ciemno i takie tam. Podobał mi się blond, ale jak patrzę na zdjęcia teraz to sobie myślę, że chyba jednak nie wyglądałam jakoś super. Może jak zmienię kolor to uznam że ten brąz też nie taki ;pDobrze, że włosy nie zęby i rosną
|
|
|
|
#813 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dinulka, Twoje zdjęcia są świetne, naturalne i bije z nich pozytywna energia. Osobami zgorszonymi nie ma sensu się przejmować, bo z tym poziomem pruderii i tak nie rokują na bliższych znajomych. Swoją drogę ciekawe, ile z nich napala się na plastiki z insta. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie takie ideologiczne sprawy się nie śnią, raczej pierdoły i różne konfiguracje zdarzeń, które mnie obchodzą.
|
|||||
|
|
|
#814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76418451] Shawtty cieszę się, ze spedzilas udany czas z W i trzymam kciuki zebyscie jeszcze pogadali Czeko gratuluje, ładna podwyzka zawsze będzie łatwiej spłacać kredyt ![]() Dinulka ja od kilku dni mam tez nieprzyjemne sny, nie moge sie wyspać Dziwne bo zazwyczaj nic mi sie nie sni, a ostatni tydzien to ze 3 sny jednej nocy :/ Wysłane z burito[/QUOTE] ano właśnie, ciekawe skąd się to bierze teraz ![]() idę się ogarniac na samolot do wro, bo sen się spełni i rzeczywiście się spóźnię |
||
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka po co do Wro lecisz?
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do nieprzyjemnych snów - eks w roli głównej
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie dzisiaj tez eks snil
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
posiedzieć na rynku
![]() a jaka dziś pogoda? kurdę mierzę swoją torbę i mierzę i nie wiem czy jest ok mam wrażenie, że ciut za duża do rysunku torebki, ale w sumie do rysunku walizeczki do schowka nad głową juz ok więc BIERĘ nigdy nie leciałam ryanairem, zawsze LOTem, a tam mierzyli,ważyli.... ![]() kurdę faktycznie plaga snów
Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-08-19 o 10:12 |
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka a nie wiem, nie ma mnie we Wro
|
|
|
|
#821 |
|
Konto usunięte
|
U mnie jest na razie gorąco i duszno, najgorzej ze ma byc niedlugo burza a ja idę na rodzinną imprezkę na powietrzu, czuje ze bedzie ciekawie
![]() Dzisiaj moja znajomka ze szkoly bierze ślub, zrobila wydarzenie na fb i pozapraszała znajomych na ślub, zeby "towarzyszyli jej w tym waznym dniu" Czy tylko dla mnie to jest troche juz nie ten teges? W ogóle jakos straciłam.motywacje, na tinderze posucha, niby mam.matche ale nikt sie nie odzywa, jak ja sie odezwe to cisza albo facet to totalny burak ![]() Wysłane z burito |
|
|
|
#822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Shawtty mam podobna sytuację, nic nie jest jasno powiedziane, a normalnie zachowujemy się jak para. Głupie to ale brakuje mi jasnego przekazu typu: jesteśmy razem. Ostatnio jak sie widzieliśmy to nie wytrzymałam i poprowadziłam ta rozmowę aby się czegokolwiek dowiedzieć. Jedyne co się dowiedziałam, ze tylko ze mna sie spotyka i nie chce abym z innymi sie widywała.. czas pokaże co dalej - ciagle to słyszę od niego. Zaczęłam nabierać dystansu, serio. Najlepsze jest to, ze doskonale pamietam nasze pierwsze spotkania i to jak on zabiegał o mnie bo w sumie ja wobec niego nie miałam takiego wow. Dobra, a teraz na miło tak; Są jakies kody zniżkowe na zalando na nowości? Wypatrzyłam buty ale 6stowek nie dam na ta chwile ;( za bardzo popłynęłam w Msc ;D
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#824 | |
|
perfumowe ADHD
|
Ja się wykańczam, są dni kiedy nic nie boli, a są dni kiedy myślę że coś zaraz urodzę
![]() Cytat:
Normalne @ , są dni mniej obfite i dni normalne ![]() Mam w chwili obecnej Badoo, spotkałam się z 4 facetami do tej pory, z czego z 1 wyszło więcej niż 1 spotkanie, a i tak okazał się kiepski Z jednym piszę od 2 miesięcy, wyjechał za granicę buuuuu a nawet już zaczęło mi zależeć na tej znajomości. Przyjeżdża na święta do Polski ale nie wiem czy jest sens czekać.
|
|
|
#825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powodzenia [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76418611]Ktoś pytał mnie o fryzjera, nie mogę teraz znaleźć. Robiłam farbę i podciecie końcówek Ombre w brązach. Bardzo dobrze się czuję w takich kolorach, a nigdy bym się nie spodziewała, bo uważałam, że to za ciemno i takie tam. Podobał mi się blond, ale jak patrzę na zdjęcia teraz to sobie myślę, że chyba jednak nie wyglądałam jakoś super. Może jak zmienię kolor to uznam że ten brąz też nie taki ;pDobrze, że włosy nie zęby i rosną [/QUOTE]Ja pytałam brązowe ombre podobają mi sie bardzo u kogoś - sama mam naturalny ciemny brąz i jakoś do tej pory nie zdecydowałam się na farbowanie. Nie robię sonie pazurków sama, więc niestety nie pomogę :/ Cytat:
|
|||
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się śnił facet, który mi się podoba w tragicznym stanie. Był pijany, leżał i nie kontaktował. Nie wiem, czy ten sen miał mi go obrzydzić? Trochę się udało.
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio nie wiem co mnie pokusiło, żeby przed wyrzuceniem starych ubrań, wziąć i je przymierzyć A co do ludzi, którzy mają problem z określeniem się to średnie jest. No bo kurcze jak z kimś sypiam to albo fwb, albo związek, a nie "czas pokaże", co kurde ma niby pokazać ? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#828 | |
|
Konto usunięte
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76421481]U mnie jest na razie gorąco i duszno, najgorzej ze ma byc niedlugo burza a ja idę na rodzinną imprezkę na powietrzu, czuje ze bedzie ciekawie
![]() Dzisiaj moja znajomka ze szkoly bierze ślub, zrobila wydarzenie na fb i pozapraszała znajomych na ślub, zeby "towarzyszyli jej w tym waznym dniu" Czy tylko dla mnie to jest troche juz nie ten teges? W ogóle jakos straciłam.motywacje, na tinderze posucha, niby mam.matche ale nikt sie nie odzywa, jak ja sie odezwe to cisza albo facet to totalny burak ![]() Wysłane z burito[/QUOTE] Mnie też razi zapraszanie przez fb na ślub. W czasach gdy fb jeszcze raczkował zostałam tak zaproszona przez koleżankę, z którą miałam kontakt i telefoniczny, i mailowy, strzeliłam focha i nie poszłam, ale żałowałam, bo rozmyła się przez to dobra znajomość. Dziś już nie byłabym aż tak pryncypialna. U mnie na Tinderze przebiega to falowo, ale też widać wakacyjną posuchę - faceci bez inicjatywy, rozmowy-przesłuchania. Na oko sensownych ludzi zrzucam z kolei na lewo, bo mnie nie pociągają fizycznie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Rukolka hahaha nieźle
Księgowa, dokładnie, na "czas pokaże" już mi się powoli nóż w kieszeni otwiera. Czas to pokaże coś zawsze, wszystkie relacje weryfikują się w czasie - a ludzie zrobili sobie z tego taki zabezpieczający slogan. Skoro ma na tyle jaj, żeby ze mną sypiać, traktowac jak swoją kobietę, tworzyć ze mną swój świat - to serio brakuje mu jaj, żeby po prostu nazwać się moim partnerem? Nie "czas pokaże", bo liczy sie to, co tu i teraz. Teraz jest partnerstwo, czy seks bez zobowiązań? |
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
My z W. się chociaż na początku okreslilismy, że to fwb
W ogóle ja jeszcze nie wstałam z łóżka, leżę i myślę, czy po prostu nie dac sobie spokoju i postawić go pod ścianą. Skoro faktycznie mu na mnie nie zależy to i tak nic nie tracę... a z uzależnienia od niego jakoś muszę wyjść. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#831 | ||||
|
Ania
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
, takie zostawianie sobie otwartej furtki kosztem drugiej osoby. Nie wiem, nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale może czasem wystarczyłoby głupie pytanie 'kim dla Ciebie jestem?' 🤔Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty ja nie wiem czemu Ty nadal z nim nie porozmawiałas. Zameczysz sie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech mnie ktoś na terapię może
|
|
#834 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No wy mieliście tak przyjęte niby, a ja jednak dałam jasno od razu do zrozumienia, ze u mnie nie wchodzi takie cos w grę na co on oczywiście przystał. Nawet na pierwszym spotkaniu to on bardziej wybiegał w przyszłość jakbyśmy mieli byc razem. Potem zaczął "bać sie", ze chce deklaracji ;/ Cytat:
Obawiam sie, ze długo w zawieszeniu to nie bedzie. Za bardzo chce znac rezultat, a im bardziej chcę to on bardziej sie niby "przytłacza", a ja jak to widzę to bardziej zniechęcam. Nie wiem, serio... jak sie widzimy to rzeczywiście totalnie jest poświęcony mojej osobie i wypowiada sie o nas bardziej w tym pozytywnym kierunku. Jednak mi cos nie gra. Nadal czuje sie niespokojna przez to, ze to nie jest takie do końca określone. Zaraz wyjeżdżam na urlop to jak cos to bede miała czas odpocząć od tego wiec moze nawet o nimZapomnę jeżeli do tego czasu bedzie sie migał.
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#836 |
|
Wtajemniczenie
|
Singielki 25 +. Część X
Shawtty - nie wiem czy to długo czy nie ale 2 Msc (widzimy sie 2-3 na tydz). Jednak dla mnie to za długo jeżeli to takie bezsensu i do niczego nie prowadzi. Uważam, ze zajmuje czas komuś kto potrafiłby z szacunkiem odniesc się do relacji
![]() Wczoraj kochany jutub mnie trochę otrzeźwił dodając to w proponowanych ![]() Polecam ! Chyba najgorzej byc dziewczyna w takiej relacji. Niestety na mnie to kiedys trafiło i juz nie pozwolę na takie cos. https://youtu.be/YVbwuRAJCAI
Edytowane przez comablack89 Czas edycji: 2017-08-19 o 13:47 |
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#838 |
|
perfumowe ADHD
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7642376 6]
Ci panowie z Badoo byli zainteresowani dłuższą relacją? Co było nie tak z tym kiepskim? [/QUOTE]Tak. Każdy z nich był teoretycznie zainteresowany dłuższą relacją. ALe w każdym mi coś nie odpowiadało. Jeden nawet mocno się zauroczył po 5 spotkaniach. Nie zaskoczyło z nikim Byłam wczoraj u exa, odebrałam resztę rzeczy i ... 3h posiedziałam i pogadałam z nim. Ogarnął się życiowo, ale widziałam jak an mnie patrzył. Jeszcze mu nie przeszło. A mi patrząc na stare kąty zrobiło się tak dziwnie ciężko więc poszłam do domu
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Porobiłam zakupy na mieście i przytargałam torby w ostatniej chwili przed deszczem ![]() Zalałam sobie herbatkę gun powder i... Hmm... Nieco mniej paskudne niż inne zielone, ale nadal zielone to nie moja bajka ![]() To już wole pu-erha pomimo smaku worka po kartoflach
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

zawsze będzie łatwiej spłacać kredyt 

na rurce też pewnych rzeczy nie jestem w stanie wykonać w koszulce, bo po prostu nie ma trzymania na brzuchu wtedy. ale może sama siebie usprawiedliwiam, w końcu do końca obiektywna nie będę w stosunku do siebie.
Mnie takie ideologiczne sprawy się nie śnią, raczej pierdoły i różne konfiguracje zdarzeń, które mnie obchodzą.
będę dziś smutać, z góry przepraszam.

więc BIERĘ
współczuję, wykończyłabym się... 

żeby sobie "poprawić" humor myślę jeszcze o tym jak potraktował mnie eks.
serio nie wiem co mnie pokusiło, żeby przed wyrzuceniem starych ubrań, wziąć i je przymierzyć
zastanawiam sie nawet czy nie isc na farbowanie do fryzjera stylisty