|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2252 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
od wczoraj 11 tc. nie mogę się doczekać prenatalnych. obiecałam sobie, że się nie będę stresować , ale to chyba silniejsze ode mnie.... tak czy inaczej czeka mnie aktywny przyszły weekend - góralskie wesele a w poniedziałek bach na USG
|
|
|
#2253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie miałam dzisiaj kretyński sen
Dzisiaj w planach mamy pojechać do moich Rodziców na działkę chociaż pogoda już nie jest tak ładna jak wczoraj. I dziś wieczorem albo jutro chcemy iść na ten nowy film z Tomem Cruisem - Barry Seal król przemytu
|
|
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
Sto lat nie byłam w kinie. Żeby nie sklamac chyba z przyjaciółkami na "Chemii". Wszystkie się zryczalysmy. Ilsa, obejrzałam Wielkie klamstewka 😁 wciągnęło mnie, ale od 3-4 odcinka już się polapalam o co chodzi.
Będziecie grillować? Może my też pojedziemy do teściów...hmmm Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. U nas nie ma.ppgody na grilla, rano lalo, a teraz jest tak mokro i wilgotno, 16 stopni, szaaal.
|
|
|
|
#2257 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w niedzielę
Asiula odnośnie kataru to jest coś takiego jak katar ciężarnych powodowany przez estrogeny i niestety może mieć przewlekły charakter i ustąpić dopiero po porodzie. Ja trochę mam katar, ale zawsze miałam problemy z zatokami i w sumie teraz to jest nawet lepiej niż przed ciążą ![]() Co do snów to też mam dziwne ale u mnie to też norma i przed ciążą
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-08-27 o 09:20 |
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz ciężko powiedzieć, czy to przez ciążę. U mnie było duże prawdopodobieństwo, że ma to podłoże alergiczne. Ale nie wiem do końca bo nie robiłam testów.
|
|
|
#2260 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
U mnie ze snami też masakra... Są okropne... Najpierw śniło mi się że mąż zorganizował mi imprezę-niespodziankę połączona z grillem. Przyszło mega dużo znajomych. Chciał im powiedzieć o ciąży. A 2 mocno przesadzilo z alkoloholem i w efekcie całe mieszkanie było w . Obrzydliwe to bylo! Potem mi się śniło coś dziwnego, czego nie pamiętam. A ostatni sen to że kurier mega rozwalił nogę, strasznie lała mu się krew i przyszedł żeby mu ją opatrzyć... Chce juz marzec A tak apropo - na USG termin porodu pokrył się praktycznie z terminem om i owulacji. Czy mogę prosić o ostateczną zmianę na 2 marca? Dziękuję! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2261 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Mnie też taki katar męczy ![]() U nas z rana burza była. Spokojnej niedzieli życzę 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam rano pelny nos, juz sie przyzwyczailam.
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maz juz nie moze sluchac tych głupot. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja wczoraj byłam na osiedlowym koncercie ale grał mój ulubiony zespół bylam z mamą i się wybawiłam Dzisiaj rano trochę bolał mnie brzuch to wzielam nospe i robilam naleśniki z serem i sosem malinowym ale w trakcie tak mnie zmuliło że wyladowalam głową w wc Teraz odpoczywamy z mężem a później idziemy gdzies pochodzić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się wczoraj wyrwałam z domu
robi się coraz chłodniej, a ja nie miałam żadnych spodni za to wczoraj kupiłam dwie pary niestety już ciążowe. Gdyby nie zagrożona ciąża pewnie bym się wciskała w zwykłe, a tak wolę nie ryzykować, żeby gdzieś coś gniotło. Może przesadzam, ale przynajmniej psychicznie czuję się pewniej. Skoro i tak muszę większość czasu leżeć w domu to już będą na później ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#2266 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W lecie jest łatwiej bo sukienki rozwiązują problem. Ja nie widzę kurtki na jesień i zimę W mojej skórzanej już niedługo nie zapnę zamka na brzuchu ![]() Ja wczoraj pół dnia spędziłam w rodzinnym domu. Z moimi kochanymi dziećmi siostry - prawie 4 tygodnie i prawie 2 latka - słodziaki!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Będzie indyczka robiona przez moją Mamę
Hmm teoretycznie google mi pokazuje 20 stopni ale jest mocno zachmurzone nieboCytat:
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry w niedziele. U nas w nocy lalo a teraz pochmurno i wieje. Ale w koncu jadlam moje pomidorki, mniami
![]() Co do snow to ja jakos nie narzekam, rano budze sie wypoczeta ale nos mam przytkany i ciezko mi sie oddycha jak leze
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bym była napuchnieta jak balon w lato Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa dziękuję
![]() Cytat:
Też wydaje mi się, że z brzuchem latwiej zimą Chociaż z drugiej strony czytałam, że z powodu zmienionego srodka ciężkości dużo łatwiej o upadek na lodzie. Trzeba bedzie bardzo uważać Ale gdzie tam do zimy, u mnie na razie słoneczne, letnie przedpoludnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2272 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(wysyłka powyżej 300 zł).Moje witaminy kosztują tam o. 28 zł, gdzie w najtańszej aptece w moim mieście płaciłam wcześniej 38 zł. Mustela, która się smaruję w Gemini jest za 38 zł, a ja za pierwsze opakowania na allegro płaciłam chyba 55 zł Cytat:
Kochana, Współczuję Ci strasznie straty bliskich Cytat:
Wczoraj przeczytałam w aplikacji, że jest taka kategoria jak "katar ciężarnych" (czy coś takiego), więc to kolejna rzecz, która jest normalna w ciąży... ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- ja mi się dzisiaj śniło, że pojechaliśmy z mężem do Grecji na wakacje ![]() rano obudziłam się z... Sama nie wiem czym skurczami w środku? Kłuciem? Coś takiego dziwnego Miałam coś takiego po owulacji w cyklu w którym zaszłam w ciążę ![]() Jak na moje oko to rozciągająca się macica
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda gemini to najtansza apteka
Tez mam zawsze darmowa wysylke tyle tego nabiore Wyprawke kosmetyczno higieniczna dla malucha tez tam robie. Z ta zaawansowana ciaza w lato to jest roznie, moja kolezanka rodzila w polowie sierpnia i do konca czula sie super, zero puchniecia, zlego samopoczucia gdzie mi w grudniu zaczely puchnac stopy w 9 mcu
|
|
|
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co robię Cosmetics Zone bo one mnie nie uczulaja, i jeszcze słyszałam o Kabos ale jesscze nie miałam żadnego ![]() Hej Gratuluję wszystkich wizyt prenatalnych i zwykłych, bardzo się cieszę że wszystko w porządku Od jutra będę już na bieżąco, moje prenatalne chyba kolejne - we wtorek, szkoda tylko że dopiero na 17 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrocilismy ze spaceru... padam z nog. Bede chyba robic na obiad jakis makaron zapiekany bo mam okropna ochote ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobilam lasanie
|
|
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
Matko, jak mnie dziś głowa boli. Zjadlam rosół i o dziwo nie było zwrotu. Dzisiaj tylko to będę jadła
Ja też mam głupie sny, ale u mnie to norma. Bardzo lubię cięższe książki, thrillery psychologiczne, horrory , filmy też tylko w takiej tematyce, wiec nic dziwnego Miłego dnia
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio nie moge rosolu, ubolewam bardzo ale nic nie poradze. Jak dziecku robie to o malo mnie nie cofnie bo musze posmakowac czy nie za gorace. Przekichane. Za to lasania weszla mi bez problemu, az dziwne.
|
|
|
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
My po drzemce i obiedzie. Zaraz jedziemy na mieszkanie popatrzeć sobie na puste sciany :haha: :haha:
|
|
|
#2280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No póki co to jedyne jedzenie, po którym mnie nie cofnęło. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

jakie plany na dziś? 

13.03.2008

. Obrzydliwe to bylo! 

bylam z mamą i się wybawiłam