Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-28, 08:27   #3271
Bruised
Wtajemniczenie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5

Invi, wszystkiego najlepszego

"Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego."
Bruised jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 08:30   #3272
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Witaj owocnych starań

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

invi sto lat jak sytuacja z mężem? Wrócił skruszony?
Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
witaj powodzenia w staraniach

Invi wszystkiego naj
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7666704 6]Wróciliśmy wczoraj z tego Radomia, także zgodnie z wszelkimi przepowiedniami będzie ciąża

U mnie z kolei dziewczyny są ode mnie dychę starsze i mają przedszkolaki, ale naturalnie te dzieci wychodzą w rozmowie i mi absolutnie nie przeszkadza.
Zobaczymy, trochę już zdjęć widziałam, bo jej mąż szukał atencji i potrafił przystanąć przy naszych dziewczyńskich plotkach i nam pokazywać to dziecko ni z gruszki ni z pietruszki

Meteoryty za mną chodziły dobry rok, bo przy kupnie poprzedniego pudru je rozważałam

Mamy takie nakładane uchwyty i się frontu nie dotyka w zasadzie przy otwieraniu. Ale też pod telewizorem mam szafki w białym połysku bez uchwytów tylko na popych i też nie są uciorane, wstyd mówić kiedy je czyściłam. Pewnie to zależy też od producenta, bo pamiętam jak chodziliśmy za kuchnią, że w brw mieli okropnej jakości te białe fronty na ekspozycji - całe umazane i odchodziła folia na rogach. Fuj.

Grunt to być szczerym

No właśnie nic nie da, że ktoś powie "nie warto" jak już sobie wbijesz do głowy i tak grzecznie czekałam cały rok aż wykończę aktualny puder to nie mam wyrzutów sumienia

Wygrałaś

Nie inaczej! I Twoje też, bo nie będę miała z kim w piaskownicy klepać babek! oby! oby!

Stoooooooooo lat!

Jedną małą to jeszcze bym zjadła na gastrofazie, ale dużą jesteś miszczem!

To dobrze, ja nie wiem czy jestem jakaś inna ale szukanie objawów mnie nie dopadło wcale. Może dlatego, że ich nie mam

to jest chyba najtrudniejszy wariant braku ciąży ... test nie, @ nie i jak tu być spokojnym eh.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Invi - Wszystkiego Najlepszego 100 lat

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Wróciłaś z Radomia to wiadomo co teraz będzie ✊️
Kochana - zamówiłam te meteoryty - zamorduje Cię za to - na lodach masz przerąbane

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dziekuje Wam bardzo

Maz wrócił w środku nocy, na wejsciu dostal op....l ze mi światło pali jak maly spi. Oczywiście z milion razy przepraszal, ze mnie zdenerwowal a nie powinien, sraty taty... tak latwo nie bedzie.... tak mnie zdenerwowal ze sie nie moglam dlugo pozbierac, pijackie przepraszam kochanie co dwie minuty nie pomoze

Witam sie

Maly sie zerwal kolo 6, ale jeszcze poszedl spac i spi.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 08:37   #3273
Vivien26
Rozeznanie

Invi STO LAT!!!!!!! 💋😗⚘💐🎂🍰🍦🥂🎉🎁🎊
Vivien26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 08:38   #3274
5e34ff6befca073180cbcc66321058714c7d55ca_5effb872cc7f0
Konto usunięte

Invi sto lat 😊
Patrycja ehh najgorsza opcja @ nie ma a test negatywny nigdy tak nie miałam ale przytulam 😊
Mam w końcu 2 wolne dni ale co z tego jak roboty od cholery ehh😊

Witam Nowa powodzenia😊

5e34ff6befca073180cbcc66321058714c7d55ca_5effb872cc7f0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 08:48   #3275
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bruised Pokaż wiadomość
Invi, wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez Vivien26 Pokaż wiadomość
Invi STO LAT!!!!!!! 💋😗⚘💐🎂🍰🍦🥂🎉🎁🎊
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76667636]Invi sto lat 😊
Patrycja ehh najgorsza opcja @ nie ma a test negatywny nigdy tak nie miałam ale przytulam 😊
Mam w końcu 2 wolne dni ale co z tego jak roboty od cholery ehh😊

Witam Nowa powodzenia😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Dziekuje dziewczyny
Ja mam za to jedno marzenie, priorytetowe. Jak najszybciej sie wyniesc od tej tesciowej. Nikt mi tak na nerwy nie dziala, nawet pijany tz....
Ona sie chyba urodziła po to, by wku#&@€+....

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

W ogole to wczoraj mi znow dlonie dretwialy. Tym razem cala ręka az po ramie, jak kamien byla. Dopiero jak przyslowiowe mrowki zaczely po mnie lazic to wiedziałam, ze wraca do normy.

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 08:56   #3276
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość
Hej! Można dołączyć? Poczytuje Was od niedawna w wolnej chwili. To nasz 1 cs. Mam juz córkę ma dopiero 10 miesięcy ale myślę że to dla nas najlepszy czas na kolejne dzieciątko.
Witaj 😊

mala_mm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 08:56   #3277
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Dzień dobry bardzo

Selfish, BonjourBelle -jak się czujecie ?
Ojoanna a Ty Kochana ?
A właśnie nadrabiam

a jak z odczuciami - raz lepiej, raz gorzej. Ogólnie zauważyłam, że ma znaczenie to co jem ... Kurczak śmierdzi wieprzem .. ogólnie ciężko i mięso przechodzi przez gardło a później jakieś dziwne rewolucje w brzuchu.

Dzisiaj wizyta na 15:30 - pewnie zaś odjadę

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
A ja zjadlam fileta z kuraka z frytami i do tego pucharek lodowy truskawkowy niedawno wrocilismy, wykapalam sie i leze z ksiazka... Czekam na meza

Wczoraj byliśmy na dobrym obiedzie ... Nie wiem czy tu jakaś jest z moich okolic dziewczyna ale miejscówka po prostu zaje****. Restauracja 4 stoiska i kucharze przy Tobie gotują Twoje danie. Mój wczoraj brał tagliatelle z tuńczykiem z sosem podlewanym Martini. To jak patelnia się zapaliła i zrobił się ogień to mój, że chętnie by tak w domu zrobił ale z gaśnicą bym musiała stać obok
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 09:00   #3278
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez już w pracy a tak mi się nie chce ze szok myślałam ze się popłacze rano jak mi budzik zadzwonił

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[COLOR="Silver"]
Znam ten ból.. Najgorsze poniedziałki..

---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Invi, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń 😘

mala_mm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 09:10   #3279
Vanessa37
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ale poszalałyście z tym pisaniem przez weekend, kiedy ja to nadrobię

Invi kochana wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń
Vanessa37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 09:10   #3280
asioka92
Zakorzenienie

Dziękuję za miłe przyjęcie 😊

Invi wszystkiego najlepszego!!! 💐
asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 09:11   #3281
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Wszystkiego Najlepszego Invi

Domima dziękuję że pamiętasz o mnie
Wracam bo i urlop tża się skończył a to był powód mojej nieobecności. Smutno mi bo ostatnio byliśmy razem 3 tygodnie nie pamiętam kiedy, chyba jak się mała urodziła czyli 3 lata i 8mc-y temu. No ale nic, wakacje się kończą znów wpadnę w rytm przedszkola to nam będzie czas inaczej leciał. W piątek tż wraca akurat na naszą 5.rocznicę ślubu
W temacie spóźniających się @ to mnie też nie ominęło. Miała być 23.08 a przyszła dopiero 26 także mam za sobą testowanie bo bardzo źle się czułam, nie wiem co to było cykl bezowu czy co. W każdym razie było dość nerwowo, tż już imię wybierał i takie cuda
Stary 2017-08-28, 09:17   #3282
bonjourbelle
Zakorzenienie

Hej!

Cytat:
Hej! Można dołączyć? Poczytuje Was od niedawna w wolnej chwili. To nasz 1 cs. Mam juz córkę ma dopiero 10 miesięcy ale myślę że to dla nas najlepszy czas na kolejne dzieciątko.
Witaj powodzenia

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7666704 6]
Mamy takie nakładane uchwyty i się frontu nie dotyka w zasadzie przy otwieraniu. Ale też pod telewizorem mam szafki w białym połysku bez uchwytów tylko na popych i też nie są uciorane, wstyd mówić kiedy je czyściłam. Pewnie to zależy też od producenta, bo pamiętam jak chodziliśmy za kuchnią, że w brw mieli okropnej jakości te białe fronty na ekspozycji - całe umazane i odchodziła folia na rogach. Fuj.
.[/QUOTE]

Jakby mój mąż nie dotykał frontów, tylko używał uchwytów, które ma do dyspozycji, to też by było lepiej nie mam pojęcia skąd te meble, bo to nie nasze własne

Invi, sto lat!
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 09:30   #3283
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:
Wróciłaś z Radomia to wiadomo co teraz będzie ✊️
Kochana - zamówiłam te meteoryty - zamorduje Cię za to - na lodach masz przerąbane
Polecam się na przyszłość
Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
Hej!
Jakby mój mąż nie dotykał frontów, tylko używał uchwytów, które ma do dyspozycji, to też by było lepiej nie mam pojęcia skąd te meble, bo to nie nasze własne
Invi, sto lat!
To jak dojdziecie do etapu robienia własnej kuchni rozważcie te moje uchwyty, takie o! Nie da się ich pomijać przy otwieraniu
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 09:38   #3284
cambria04
Rozeznanie

Witam się i ja w ten nieszczęsny poniedziałek!
Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Pozarlam sie z tz o auto. Jego brat cioteczny jutro odjezdza za granicę i chcial zebysmy na piwo wpadli. Powiedzialam tz ze nie pojade szwagra autem. A on na mnie z japa bo nie moge 1 km pojechać, ze jak on moja dupe wozi to jest dobrze, ze ma dosc jezdzenia ze mna i pojade sobie teraz autobusem jak bede coś chciala. Ze jak ja cos chce to trzeba jechac robic a jak on mnie prosi to ja juz nie moge nic dla niego zrobic. No i ☠☠☠☠a bez laski. Tak mowi jakbym ja nigdy nie kierowała tylko on biedny cale Zycie jezdzil...

Wyszedl.

Krzyz na drogę.

Taka awanture zrobil i oczywiście ja jestem niedobra i zla... nie rozumie ze nie chce jechac obcym autem, nawet kilometr... niech spada... nie chce mi sie na niego patrzec... spac z nim tez nie zamierzam.... Tak mnie rozjuszyl ze ledwo ekran widze od tych lez...

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Za☠☠☠isty prezent mi zrobil na urodziny... awanturę i ciche dni... boze mam dosc naprawdę...

Doczytałam, że mąż wyszedł i już wrócił, ale takie pretensje to faktycznie mógł sobie darować, przecież 1 km to żadna odległość ja też się boję jeździć cudzym autem, a nawet swoim
INVI wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Ja tez dlugo dojrzewalam do cwiczen Chodakowskiej. Kiedys wlaczylam skalpel i nie dalo sie tego ogladac a co dopiero cwiczyc. Potem wlaczylam na yt turbospalanie i juz mi sie spodobalo teraz mam dwie plyty
Właśnie się zastanawiałam nad jakimiś ćwiczeniami, polecacie coś dla początkujących bez kondycji?
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
W ogóle są twarde i wybaczcie za szczerość, Prawie cały czas sterczą . Drażni mnie to. Bo ja się nawet na brzuchu położyć nie mogę

Trzymam kciuki, żeby się udało a objawy miały potwierdzenie w II
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
50cm. Hah

Wow, niezłe masz możliwości
Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
Hej. Ja ze wiasomoacia taka ze test robilam i jedna kreska. 3 dzien mi sie spoznia ehh ;(

Może jakiś dłuższy cykl się trafił...
Cytat:
Napisane przez mala_mm Pokaż wiadomość
Znam ten ból.. Najgorsze poniedziałki..

---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Invi, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń 😘

Powtórzę, że pon są straszne... Jeszcze jak 9h w pracy, a synuś przed wyjściem mówi mamusiu wróć najszybciej jak możesz

Edytowane przez cambria04
Czas edycji: 2017-08-28 o 09:45
cambria04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 09:43   #3285
Vanessa37
Raczkowanie

Cytat:
Witaj cieplutko owocnych starań
Vanessa37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 09:43   #3286
_groooszek_
Zakorzenienie

Melduję się pracy, idę po kawę bo usnę na siedząco

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 10:02   #3287
bonjourbelle
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7666892 1]
To jak dojdziecie do etapu robienia własnej kuchni rozważcie te moje uchwyty, takie o! Nie da się ich pomijać przy otwieraniu [/QUOTE]

Chciałabym juz urzadzac własną kuchnię, ale jeszcze sobie poczeeeekam trochę. W każdym razie meble w błysku są ładne, tego nie można im odmówić.

Idę wreszcie na śniadanie bo przy badaniach krwi i lekach na tarczyce tyle musiałam czekać.. I zaraz z głodu padne
Stary 2017-08-28, 10:06   #3288
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym juz urzadzac własną kuchnię, ale jeszcze sobie poczeeeekam trochę. W każdym razie meble w błysku są ładne, tego nie można im odmówić.

Idę wreszcie na śniadanie bo przy badaniach krwi i lekach na tarczyce tyle musiałam czekać.. I zaraz z głodu padne
My remont planujemy na przyszły rok. I to generalny łącznie z elektryką, kuciem ścian i wszystkimi atrakcjami a kuchnia marzy mi się w bieli i drewnie

A taka ładna miłość...

Stary 2017-08-28, 10:08   #3289
cambria04
Rozeznanie

Cytat:

Ja też rozważam swoją kuchnię, jak nie będziemy budować własnego domu, to musowo tylko ja mam takie mało może ambitne plany, czyli kuchnia z Ikei... Wydaje mi się super funkcjonalna i niektóre są naprawdę ok wizualnie

Stary 2017-08-28, 10:10   #3290
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
My remont planujemy na przyszły rok. I to generalny łącznie z elektryką, kuciem ścian i wszystkimi atrakcjami a kuchnia marzy mi się w bieli i drewnie
Będzie wielki bałagan i wielka satysfakcja potem
Nasi znajomi niedawno kupili dom i namawiają nas byśmy kupili obok nich, ale nie wiemy czy chcemy tu zostać. I tak się bujamy kolejny rok na wynajmie.
A ci znajomi mają 4 miesięcznego synka i już zaklepali sobie nasza córkę na synową młoda jeszcze się nie urodziła a juz się kolejka ustawia

Edytowane przez bonjourbelle
Czas edycji: 2017-08-28 o 10:12
Stary 2017-08-28, 10:12   #3291
cambria04
Rozeznanie

Cytat:
Biel i drewno w kuchni - to mój typ a do tego jeszcze podloga biało-czarna w karo blaty drewniane mi się podobają, ale wiem jak z ich utrzymaniem...

Stary 2017-08-28, 10:26   #3292
Konto usunięte

Cytat:
To moja Mam białe fronty, drewniane blaty i podłogę plus czarne/szare ściany. Nieskromnie powiem, że moja kuchnia zbiera wiele komplementów od gości

Cytat:
Napisane przez cambria04 Pokaż wiadomość
Ja też rozważam swoją kuchnię, jak nie będziemy budować własnego domu, to musowo tylko ja mam takie mało może ambitne plany, czyli kuchnia z Ikei... Wydaje mi się super funkcjonalna i niektóre są naprawdę ok wizualnie

Czemu mało ambitne? Mam kuchnię z ikeii Ile sie nasłuchałam jęczenia, że będę żałować, że szajs, że do stolarza koniecznie trzeba

A mam kuchnię idealną - tanią z najlepszymi okuciami bluma (szuflady chodzą jak złoto) z 25-letnią gwarancją, w ramach której bez problemu jeżeli coś się będzie działo (a póki co 3 lata stoi i wygląda jak nowa) wymienią mi elementy i nie będę z żadnym stolarzem się musiała ganiać i się prosić.
Stary 2017-08-28, 10:36   #3293
cambria04
Rozeznanie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7667077 6]To moja Mam białe fronty, drewniane blaty i podłogę plus czarne/szare ściany. Nieskromnie powiem, że moja kuchnia zbiera wiele komplementów od gości

Czemu mało ambitne? Mam kuchnię z ikeii Ile sie nasłuchałam jęczenia, że będę żałować, że szajs, że do stolarza koniecznie trzeba

A mam kuchnię idealną - tanią z najlepszymi okuciami bluma (szuflady chodzą jak złoto) z 25-letnią gwarancją, w ramach której bez problemu jeżeli coś się będzie działo (a póki co 3 lata stoi i wygląda jak nowa) wymienią mi elementy i nie będę z żadnym stolarzem się musiała ganiać i się prosić.[/QUOTE]
Super, że Ci się tak świetnie sprawdza! Ależ mnie pozytywnie nastawił Twój post,dzięki
a mało ambitnie napisałam właśnie przez te opinie, że kuchnia to musi być na zamówienie, od stolarza, z jakiegoś projektu... Dla mnie jednak Ikea i już jeśli chodzi o kuchnię... Funkcjonalność przede wszystkim.
Oni mają systemy bluma czy jakoś osobno trzeba?

Stary 2017-08-28, 10:37   #3294
_groooszek_
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7667077 6]To moja Mam białe fronty, drewniane blaty i podłogę plus czarne/szare ściany. Nieskromnie powiem, że moja kuchnia zbiera wiele komplementów od gości

A mam kuchnię idealną - tanią z najlepszymi okuciami bluma (szuflady chodzą jak złoto) z 25-letnią gwarancją, w ramach której bez problemu jeżeli coś się będzie działo (a póki co 3 lata stoi i wygląda jak nowa) wymienią mi elementy i nie będę z żadnym stolarzem się musiała ganiać i się prosić.[/QUOTE]

Też planuję z IKEA tym bardziej, że dopiero u nas otworzyli swój sklep i ich rozwiązania mega mi odpowiadają masz może jakieś zdjęcia Twojej kuchni? Może być na FB

A taka ładna miłość...

Stary 2017-08-28, 10:38   #3295
cambria04
Rozeznanie

Cytat:
Też planuję z IKEA tym bardziej, że dopiero u nas otworzyli swój sklep i ich rozwiązania mega mi odpowiadają masz może jakieś zdjęcia Twojej kuchni? Może być na FB
Też poproszęo foto jak nie masz nic przeciwko, może być nie posprzatana😉

Stary 2017-08-28, 10:41   #3296
_groooszek_
Zakorzenienie

Dzisiaj tylko kawa trzyma mnie na nogach

A taka ładna miłość...

Stary 2017-08-28, 10:42   #3297
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cambria04 Pokaż wiadomość
Super, że Ci się tak świetnie sprawdza! Ależ mnie pozytywnie nastawił Twój post,dzięki
a mało ambitnie napisałam właśnie przez te opinie, że kuchnia to musi być na zamówienie, od stolarza, z jakiegoś projektu... Dla mnie jednak Ikea i już jeśli chodzi o kuchnię... Funkcjonalność przede wszystkim.
Oni mają systemy bluma czy jakoś osobno trzeba?

Blumy mają obowiązkowo, wręcz nie da się z nich zrezygnować inaczej nie dawaliby takiej gwarancji. Nie daj się i rób ikeę : )

Cytat:
Akurat mam wolne to coś zaraz cyknę i wrzucę na fb
Stary 2017-08-28, 10:43   #3298
_groooszek_
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7667139 1]Blumy mają obowiązkowo, wręcz nie da się z nich zrezygnować inaczej nie dawaliby takiej gwarancji. Nie daj się i rób ikeę : )

Akurat mam wolne to coś zaraz cyknę i wrzucę na fb [/QUOTE]
Super, dziękuję bardzo

A taka ładna miłość...

Stary 2017-08-28, 10:51   #3299
Ojoanna29
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale wczoraj przechorowalam ten ślub dzisiaj cały dzień w łóżku.

Invi, spełnienia marzeń! Łatwego porodu, radości z dzieci i szybkiej przeprowadzki

U nas kuchnię będzie wybierał tz - to jego królestwo, więc niech sobie robi jak chce. Też zastanawiamy się nad Ikea, ale ta nasza kuchnia ma dużo okien i zobaczymy czy uda się dopasować wymiarowo wszystko.. Tz chce raz białe szafki, raz szare, chętnie pooglądam inspiracje tutaj mamy paskudną kuchnię, ale póki się coś nie rozpadnie to właściciel mieszkania nie wymienia, a nie chcieliśmy swoich pieniędzy pakować w cudze.
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 10:54   #3300
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ale wczoraj przechorowalam ten ślub dzisiaj cały dzień w łóżku.

Invi, spełnienia marzeń! Łatwego porodu, radości z dzieci i szybkiej przeprowadzki

U nas kuchnię będzie wybierał tz - to jego królestwo, więc niech sobie robi jak chce. Też zastanawiamy się nad Ikea, ale ta nasza kuchnia ma dużo okien i zobaczymy czy uda się dopasować wymiarowo wszystko.. Tz chce raz białe szafki, raz szare, chętnie pooglądam inspiracje tutaj mamy paskudną kuchnię, ale póki się coś nie rozpadnie to właściciel mieszkania nie wymienia, a nie chcieliśmy swoich pieniędzy pakować w cudze.
Dużo zdrówka dla Ciebie

Wiadomo, że bez sensu pakować kasę w nie swoje mieszkanie. Pół biedy jeśli właściciel jest ok i np odejmie to od czynszu ale jeśli nie no to szkoda czasu, pracy i nerwów, że nie wspomnę o kasie

A taka ładna miłość...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości